Peugeot_Traveller

Peugeot Traveller

A MODELL ÁTMENETILEG NEM RENDELHETŐ.


A PEUGEOT Traveller útra csábít, akár szabadidőnk eltöltése, akár hosszú utazás a cél.
Modern és elegáns körvonala tágas utasteret sejtet maga mögött, melyben minden az otthonosság jegyében született.
Ez a kedves és hangulatos kisbusz ugyanakkor tekintélyt parancsoló is. Az új függőleges hűtőrács, az egyedi LED-es lámpák és a karosszériába simuló Xenon fényszórók (változattól függően széria vagy opció) erőteljes megjelenést kölcsönöznek a PEUGEOT Travellernek.

Ár: 10 618 400 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Élvezze az utazás új élményét a tágas és kényelmes PEUGEOT Traveller családi busszal. Az akár 8 személyes modellhez választhat dízel és elektromos meghajtást is.

ERŐTELJES MEGJELENÉS

/image/77/5/peugeot-travel-2016-016-fr.701775.jpg

A PEUGEOT Traveller útra csábít, akár szabadidőnk eltöltése, akár hosszú utazás a cél. Modern és elegáns körvonala tágas utasteret sejtet maga mögött, melyben minden az otthonosság jegyében született.

ORRKIALAKÍTÁS

A függőleges hűtőrács, az egyedi LED-es lámpák és a karosszériába simuló Xenon fényszórók erőteljes megjelenést kölcsönöznek a PEUGEOT Travellernek.

ILLESZKEDIK AZ IGÉNYEIHEZ

A PEUGEOT Traveller a hétköznapokban is ideális útitárs: háromféle hosszal rendelhető, maximális magassága 1,90 m (kivéve megemelt hasznos terhelhetőség esetén, ekkor a magasság 1,940 m). Így parkolóházakba és mélygarázsokba is könnyen behajthat.

KÉTRÉSZES PANORÁMATETŐ

A külön-külön árnyékolható két tetőablaknak köszönhetően az utastér páratlanul világos, és az ég is velünk utazik.
A multifunkcionális tető LED-es hangulatvilágítása (Csak Allure változathoz érhető el, panorámatető esetén) és az ülésenként elhelyezett olvasólámpák mind-mind az utasok jó közérzetét szolgálja.
A tökéletes kényelem érdekében a PEUGEOT Traveller kisbusz háromzónás légkondicionáló berendezése (Változattól függően opció vagy széria) (a szegmensben egyedülálló) szellőzőktől független finombefúvással rendelkezik.

IDEÁLIS UTAZÁS

Akár a családdal, akár barátokkal indulunk útnak, számos felszerelés szolgálja az utazás nyugalmát és kényelmét: gyerekfigyelő visszapillantó tükör, lehajtható asztalka az első ülések támláján, napellenző függöny a második üléssorban és kalaptartó (változattól függően széria vagy opció).

KÖNNYŰ BESZÁLLÁS

A lábmozdulattal nyitható jobb- és baloldali elektromos tolóajtói révén a PEUGEOT Traveller ajtó (Változattól függően széria vagy opció) tele kézzel is nyithatók, zárhatók. A berendezés lehetővé teszi, hogy egyetlen, a hátsó lökhárító alá célzott lábmozdulattal nyitni és zárni lehessen az ajtókat. Elég ha a nálunk van az elektromos kulcs.

VEZETŐHELY – OKOS ÉS KÉNYELMES

A PEUGEOT Traveller utasterének minden részlete az utazás kényelmét szolgálja. A fellépő megkönnyíti a beszállást a magasított ülésbe, amely remek kilátást és egy 5 ajtós modellhez hasonló vezetési kényelmet biztosít a vezetőnek. Foglaljon helyet a fedélzeten: a letisztult és modern vezetőhely kialakításához elegáns anyagokat és innovatív berendezéseket használtak fel. Az ergonomikus kezelőszervek, mint a Head-Up Display (Változattól függően széria vagy opciós) és a 7″ érintőképernyő (Változattól függően széria vagy opciós) mindig szem előtt vannak. 

Az elektromos verzióban a műszeregység és az érintőképernyő is a teljesen elektromos világhoz igazodik, így könnyedén követheti az energiafogyasztás folyamatát is.

Nyugodt utazások

Útjai még egyszerűbbek lesznek a 3D navigációnak köszönhetően. A rendszerhez elérhetőek a PEUGEOT online szolgáltatásai, mint az elő forgalmi adatokon alapuló navigáció és a traffipax szolgáltatás, melyeket a TomTom szolgáltat (Az online szolgáltatások 2020 második felétől lesznek elérhetően Magyarországon várhatóan). A 7″ képernyőn elérhető az Apple CarPlayTM  és az Android Auto, melyek segítségével elérheti kedvenc okostelefonos alkalmazásait.

Head-up display

A head-up display (Változattól függően széria vagy nem rendelhető) a vezetés szempontjából fontos információkat (például sebesség, sebességhatároló/tempomat jelzései, követési távolság) a vezető látómezejébe, a műszerfalból felnyíló lemezre vetíti.

Még több alakíthatóság, még nagyobb rugalmasság

A háromféle hosszal rendelhető PEUGEOT Traveller 5, 7 vagy 8 férőhelyet biztosít. A modell könnyedén alkalmazkodik a legkülönbözőbb igényekhez. A második és a harmadik sorban utazók egymástól független, 2/3 – 1/3 arányban osztott (Változattól függően széria vagy opció), csúsztatható üléspadon (Változattól függően széria) foglalhatnak helyet. A hátsó utastér ezáltal könnyen átalakítható és praktikus. Ezt tovább fokozza, hogy az ülések kivehetőek.

 

TECHNOLÓGIA

GRIP CONTROL®

A PEUGEOT Traveller kisbuszhoz opcióként újgenerációs Grip control® (Változattól függően opciós vagy nem rendelhető) rendelhető, mely kipörgésgátló rendszerének köszönhetően javítja a meghajtást.  Hó, terep, homok, kikapcsolt vagy standard ESP üzemmód… A műszerfalon elhelyezett forgókapcsolóval a vezető kiválaszthatja az adott úttípusnak leginkább megfelelő meghajtást. Teljes nyugalomban nekivághat a világnak!

VISIOPARK

A hátsó kamera automatikusan elindul, ha az autót hátramenetbe kapcsolja. A rendszer 180° fokban mutatja az autó mögötti környezetet. A kamera képén segédvonalak támogatják, hogy még könnyebben beállhasson akár egy szűkebb helyre is. Ha bármilyen akadályt érzékel a rendszer, akkor automatikusan kinagyítja a kérdéses részt.

KÖZÚTI TÁBLA FELISMERŐ RENDSZER

Az opcióként rendelhető rendszer multifunkciós kamerája felismeri a sebességkorlátozásra vonatkozó táblákat, és a műszerfalon és/vagy a vetített kijelzőn megjelenő üzenettel hívja fel a vezető figyelmét a korlátozásra.  A leolvasott értéket a sebességrögzítés, illetve a sebességhatárolás alapértékeként javasolja a vezetőnek.

AUTOMATA TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ

Ha a kamera más járművek megjelenését észleli, az este működésbe lépő rendszer (opció) automatikusan átvált távfényről tompított fényszóróra, vagy fordítva.

AKTÍV VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER

Az opcióként rendelhető aktív vészfékező rendszer kamerája és a radarja észleli az ütközés veszélyét bármely mozgó vagy álló akadály esetén.  Ebben az esetben, ha a vezető nem, vagy nem kellő intenzitással fékezi az autót, a rendszer automatikusan fékez helyette. Ezáltal segít elkerülni az ütközést (30 km/h sebesség alatt), illetve mérsékli az ütközés következményeinek súlyosságát.

SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

Az opcióként rendelhető rendszer érzékeli, ha a vezető az irányjelző használata nélkül lépi át az úttestre felfestett folyamatos vagy szaggatott sávelválasztó vonalat. A képi, illetve hangjelzés különösen hasznos, ha a vezetőt az elalvás veszélye fenyegeti, vagy a figyelme lankad.

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

 Az első és hátsó lökhárítóba épített négy érzékelő segítségével a holttérfigyelő rendszer (opció)  a vezető tudtára adja, ha jármű jelenik meg a kisbusz holtterében jobb, illetve bal oldalról.  A figyelmeztető fényjelzés a visszapillantó tükörben vagy a műszerfalon villan fel.

 

 

KÉRDÉS NÉLKÜLI TELJESÍTMÉNY

A PEUGEOT Traveller új, EMP2 (Efficient Modular Platform: vagyis Hatékony moduláris platform, a PSA új generációs padlólemeze.) moduláris padlólemeznek köszönhetően szabadon választhat a dízel és az elektromos meghajtások közül. Az új elektromos PEUGEOT e-Traveller szintén kihasználja a platform nyújtotta előnyöket, mint a magas szintű kényelem, a tágas utastér és raktér, amely ugyanakkora, mint a hagyományos hajtású változatoknál. 

BlueHDi dízelmotorok

Fedezze fel a  95-180 lóerős BlueHDi dízelmotorok és az új EAT8 automatikus sebességváltó nyújtotta kiváló vezetési kényelmet. A BlueHDi család előnye, hogy a teljesítmény mellett, a szegmens egyik legjobb eredményét biztosítja fogyasztás és károsanyag-kibocsátás terén.

100% elektromos meghajtás

Egyszerre könnyű vezetni a városban és biztonságos, erőteljes az úton. A PEUGEOT e-Traveller egy 100 kW (136LE) teljesítményű elektromos motorral készül, mely 260 Nm azonnal rendelkezésre álló nyomatékot biztosít. A kormány mögött pedig nincs más dolga, mint élvezni az egyenletes, csendes és mégis dinamikus vezetés élményét. 

MARADJON KAPCSOLATBAN AUTÓJÁVAL

/image/77/4/visuel-mypeugeot-e208.701774.jpg

Valós idejű személyre szabott szolgáltatásokat kínál az ingyenes MyPeugeot alkalmazás:

  • Figyelemmel kísérheti autója állapotát (vezetési adatok, helyek)
  • Gyors és egyszerű hozzáférés az assistance szolgáltatáshoz
  • Kényelmesen megszervezheti autója karbantartását és szervizeit
  • Könnyedén kezelheti az akkumulátort és az utastér hőmérsékletét az új PEUGEOT e-Traveller esetén.

* Minden 2021. január 1. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

** A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

eTraveller_showroom


Ajánlatot kérek