Peugeot_Traveller

Peugeot Traveller

A PEUGEOT Traveller útra csábít, akár szabadidőnk eltöltése, akár hosszú utazás a cél.
Modern és elegáns körvonala tágas utasteret sejtet maga mögött, melyben minden az otthonosság jegyében született.
Ez a kedves és hangulatos kisbusz ugyanakkor tekintélyt parancsoló is. Az új függőleges hűtőrács, az egyedi LED-es lámpák és a karosszériába simuló Xenon fényszórók (változattól függően széria vagy opció) erőteljes megjelenést kölcsönöznek a PEUGEOT Travellernek.

Ár: 9 270 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

19_Peugeot_Traveller_csaladi_modellek

4 ÉRV AZ ÚJ TRAVELLER VÁLASZTÁSA MELLETT

UTAZÁSRA CSÁBÍT

A PEUGEOT Traveller útra csábít, akár szabadidőnk eltöltése, akár hosszú utazás a cél.
Modern és elegáns körvonala tágas utasteret sejtet maga mögött, melyben minden az otthonosság jegyében született.
Ez a kedves és hangulatos kisbusz ugyanakkor tekintélyt parancsoló is. Az új függőleges hűtőrács, az egyedi LED-es lámpák és a karosszériába simuló Xenon fényszórók (változattól függően széria vagy opció) erőteljes megjelenést kölcsönöznek a PEUGEOT Travellernek.

MÉG TÖBB ALAKÍTHATÓSÁG, MÉG NAGYOBB RUGALMASSÁG

A PEUGEOT Traveller a hétköznapokban is ideális útitárs: háromféle hosszal rendelhető, maximális magassága 1,90 m (kivéve megemelt hasznos terhelhetőség esetén, ekkor a magasság 1,940 m).
A PEUGEOT Traveller könnyen kezelhető és minden igényhez alkalmazkodó modell: 5 vagy 9 személyes kivitelben is rendelhető. Síneken csúsztatható üléseinek köszönhetően utastere maximálisan kihasználható.
Fedezze fel külön-külön árnyékolható tetőablakokat (változattól függően széria vagy opció, illetve nem elérhető), és élvezze a napfényt kedve szerint.

ÚJ ETALON A KISBUSZOK VILÁGÁBAN

A PEUGEOT Traveller új, az EMP2 moduláris padlólemezből kialakított alapja magas szintű kényelmet, minőséget és hatékonyságot biztosít a modellnek. Az új platformnak köszönhető a tágas utastér és a PEUGEOT márka szaktudásához méltó kényelem.

95-180 lóerős BlueHDi motorok és az új EAT6 automatikus sebességváltó kiváló vezetési kényelmet és a szegmens egyik legjobb eredményét biztosítja fogyasztás és károsanyag-kibocsátás terén.

HATÁROZOTT EGYÉNISÉG

Ez a megnyerő stílusú kisbusz ugyanakkor tekintélyt parancsoló is. Az új függőleges hűtőrács, az egyedi LED-es lámpák és a karosszériába simuló Xenon fényszórók tetőablakokat (változattól függően széria vagy opció) erőteljes megjelenést kölcsönöznek a PEUGEOT Travellernek.

 

MINDEN IGÉNYHEZ ALKALMAZKODIK

A PEUGEOT Traveller kisbusz háromféle hosszal rendelhető (az L1 hosszúság várhatóan 2017.01-tól, az L3 hosszúság várhatóan 2017.04-től rendelhető ). Minden változatban 5-9 személy utazhat, és ülőhelytől függetlenül élvezheti a tágas utasteret.
A parkolóházakba, mélygarázsokba is könnyen behajthat, mivel magassága egyetlen változat esetében sem haladja meg az 1,90 m-t (kivéve megemelt hasznos terhelhetőség esetén, ekkor a magasság 1,940 m).

KÖNNYŰ BESZÁLLÁS

A lábmozdulattal nyitható jobb- és baloldali elektromos tolóajtó (változattól függően széria vagy opció) révén a PEUGEOT Traveller ajtói tele kézzel is nyithatók, zárhatók. A berendezés lehetővé teszi, hogy egyetlen, a hátsó lökhárító alá célzott lábmozdulattal nyitni és zárni lehessen az ajtókat. Elég ha a nálunk van az elektromos kulcs.

Ha túl szűk helyen parkolunk, és nem tudjuk kinyitni a csomagtérajtót, a csomagtartó a nyitható hátsó ablakon tolóajtó (változattól függően széria vagy opció) keresztül is elérhető.

A SZABADSÁG ÉLMÉNYE

A PEUGEOT Traveller kisbuszhoz opcióként újgenerációs Grip control® rendelhető, mely kipörgésgátló rendszerének köszönhetően javítja a meghajtást. Hó, terep, homok, kikapcsolt vagy standard ESP üzemmód… A műszerfalon elhelyezett forgókapcsolóval a vezető kiválaszthatja az adott úttípusnak leginkább megfelelő meghajtást. Teljes nyugalomban nekivághat a világnak!

VEZETÉSI KÉNYELEM

A PEUGEOT Traveller utasterének minden részlete az utazás kényelmét szolgálja. A fellépő megkönnyíti a beszállást a magasított ülésbe, amely remek kilátást és egy 5 ajtós modellhez hasonló vezetési kényelmet biztosít a vezetőnek. Foglaljon helyet a fedélzeten: a letisztult és modern vezetőhely kialakításához elegáns anyagokat és innovatív berendezéseket használtak fel.

MÉG TÖBB ALAKÍTHATÓSÁG, MÉG NAGYOBB RUGALMASSÁG

A háromféle hosszal rendelhető (az L1 hosszúság várhatóan 2017.01-tól, az L3 hosszúság várhatóan 2017.04-től rendelhető) PEUGEOT Traveller 5 vagy 9 férőhelyet biztosít. A modell könnyedén alkalmazkodik a legkülönbözőbb igényekhez.
A második és a harmadik sorban utazók egymástól független, 2/3 – 1/3 arányban osztott (változattól függően széria vagy opció), csúsztatható üléspadon (változattól függően széria) foglalhatnak helyet. A hátsó utastér ezáltal könnyen átalakítható.
Ezt tovább fokozzák a kivehető és csúsztatható ülések.

És ez még nem minden: a PEUGEOT Travellerben az első utasülés háttámlájának ledöntésével akár 3,50 m hosszú tárgyat is szállíthatunk.

NAGY LÁBON – NÉGY KERÉKEN

A külön-külön árnyékolható két tetőablaknak köszönhetően az utastér páratlanul világos, és az ég is velünk utazik.
A multifunkcionális tető LED-es hangulatvilágítása (csak Allure változathoz érhető el, panorámatető esetén) és az ülésenként elhelyezett olvasólámpák mind-mind az utasok jó közérzetét szolgálja.

A tökéletes kényelem érdekében a PEUGEOT Traveller kisbusz háromzónás légkondicionáló berendezése (változattól függően széria vagy opció), (a szegmensben egyedülálló) szellőzőktől független finombefúvással rendelkezik.

IDEÁLIS UTAZÁSI KÖRÜLMÉNYEK

Akár a családdal, akár barátokkal indulunk útnak, számos felszerelés szolgálja az utazás nyugalmát és kényelmét: gyerekfigyelő visszapillantó tükör, lehajtható asztalka az első ülések támláján, napellenző függöny a második üléssorban és kalaptartó (változattól függően széria vagy opció).

Peugeot_traveller Peugeot_traveller Peugeot_traveller Peugeot_traveller

 

MAXIMALIZÁLT CSOMAGTÉR

A PEUGEOT Traveller kisbusz alkalmazkodik a legkülönfélébb igényekhez. A harmadik üléssor lehajtásával a csomagtér térfogata akár 1400 literesre bővíthető. Ha pedig kivesszük ezeket az üléseket, a csomagtér térfogata akár 2011 literesre nő, a második üléssor kivételével pedig akár 3497 literesre (VDA szabvány szerint, támlamagasságig mért értékek, L3 hosszúsághoz).

És ez még nem minden: a PEUGEOT Travellerben az első utasülés háttámlájának ledöntésével akár 3,50 m hosszú tárgyat is szállíthatunk.

 

RAKODÓHELYEK ÉS CSATLAKOZÓK

A PEUGEOT Traveller kisbuszban számos, az utastér különböző pontjain elhelyezet nyitott és zárt rakodóhely (eléri a 49 litert!), valamint minden ülés mellett egy-egy 12 V-os csatlakozó található.

Peugeot_traveller Peugeot_traveller

GONDTALAN UTAZÁS ÉS KONNEKTIVITÁS

Az opcióként rendelhető új 3D-s, érintőképernyős navigációs rendszer a 7 colos érintőképernyőn keresztül vezérelhető. A legfontosabb európai városok full 3D formában szerepelnek a térképadatbázisban, azaz számos épület és műemlék három dimenzióban látható. Ezzel az autósok még könnyebben tájékozódhatnak a városi környezetben.
A térkép a domborzati elemeket (hegyek, dombok stb.) is rendkívül realista módon ábrázolja. A felhasználó tetszés szerint választhat az egyszerű 2D és a perspektivikus megjelenítés között.

A kép távolításakor (10 km-es lépték fölött) – a valós látványhoz közeli megjelenítés érdekében – a térkép grafikusan ábrázolja a magaslatokat. Perspektivikus nézetben történő nagyításkor (zoom) a környezet képe 3D-ben jelenik meg.
Többsávos utakon a rendszer nyilak segítségével jó előre jelzi, hogy melyik sávot kell választani a következő elágazás előtt, és ezzel segíti az útkereszteződésekben való navigációt.

A célravezetés közben felugró ablak perspektivikus megjelenítésben mutatja a következő bonyolult csomópont környékét és a közlekedési táblákat.

A fontosabb utakon (autópályák és országos főutak) érvényes sebességkorlátozások kijelzésre kerülnek a vezető számára. Megbízhatóbb az információ, ha a gépjármű sebességkorlátozás-felismerő (táblaolvasó) rendszerrel is fel van szerelve.

Jó lenne meghallgatni egy számot az okostelefonról? Meg kellene nézni az útvonalat? Az opcióként rendelhető Mirror Screen jóvoltából mindezt könnyen és biztonságosan megteheti, akár vezetés közben is. Az okostelefon alkalmazásai megjelennek a jármű 7 colos érintőképernyőjén. A Mirror Screen Apple CarPlayTM és MirrorLink ® protokollal működik*. Hát nem praktikus?

HEAD-UP DISPLAY

A head-up display (változattól függően széria vagy nem rendelhető). a vezetés szempontjából fontos információkat (például sebesség, sebességhatároló/tempomat jelzései, követési távolság) a vezető látómezejébe, a műszerfalból felnyíló lemezre vetíti.

ÚJ MODULÁRIS ÉS HATÉKONY PADLÓLEMEZ

A PEUGEOT Traveller moduláris EMP2 padlólemezből kialakított új alváza magas szintű minőséget nyújt. A szegmensében egyik legjobb fogyasztási értékeket mutató modell (Fogyasztás vegyes üzemmódban (L/100km): 5,1-6,0 (homologizáció alatt) – CO2-kibocsátás (g/km): 133-159 (homologizáció alatt) nem mindennapi vezetési élményt és kifogástalan kényelmet nyújt vezetőnek és utasainak egyaránt.
A terhelés függvényében változó csillapítású lengéscsillapítók tökéletes kényelmet garantálnak, még akkor is, ha az autóban kilencen utaznak, csomagjaikkal együtt.

EGYEDI FÉNYSZÓRÓK

Az egyedi LED-es lámpák és a karosszériába simuló Xénon fényszórók (változattól függően széria vagy opció). erőteljes megjelenést kölcsönöznek a PEUGEOT Travellernek.

VISIO PARK

A tolatókamera (opció) tolatáskor automatikusan működésbe lép. A kamera 180 fokos panoráma rálátást biztosít a jármű mögötti területre és annak környékére. A hátsó nézet a jármű kormányállását követő segédvonalakat is megjeleníti. Ha a rendszer akadályt észlel az autó mögött, a még pontosabb manőverezés érdekében kérésre zoom módba vált.

KÖZÚTI TÁBLA FELISMERŐ RENDSZER

Az opcióként rendelhető rendszer multifunkciós kamerája felismeri a sebességkorlátozásra vonatkozó táblákat, és a műszerfalon és/vagy a vetített kijelzőn megjelenő üzenettel hívja fel a vezető figyelmét a korlátozásra. A leolvasott értéket a sebességrögzítés, illetve a sebességhatárolás alapértékeként javasolja a vezetőnek.

AUTOMATA TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ

Ha a kamera más járművek megjelenését észleli, az este működésbe lépő rendszer (opció) automatikusan átvált távfényről tompított fényszóróra, vagy fordítva.

AKTÍV VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER

Az opcióként rendelhető aktív vészfékező rendszer kamerája és a radarja észleli az ütközés veszélyét bármely mozgó vagy álló akadály esetén. Ebben az esetben, ha a vezető nem, vagy nem kellő intenzitással fékezi az autót, a rendszer automatikusan fékez helyette. Ezáltal segít elkerülni az ütközést (30 km/h sebesség alatt), illetve mérsékli az ütközés következményeinek súlyosságát.

SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

Az opcióként rendelhető rendszer érzékeli, ha a vezető az irányjelző használata nélkül lépi át az úttestre felfestett folyamatos vagy szaggatott sávelválasztó vonalat. A képi, illetve hangjelzés különösen hasznos, ha a vezetőt az elalvás veszélye fenyegeti, vagy a figyelme lankad.

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

Az első és hátsó lökhárítóba épített négy érzékelő segítségével a holttérfigyelő rendszer (opció) a vezető tudtára adja, ha jármű jelenik meg a kisbusz holtterében jobb, illetve bal oldalról. A figyelmeztető fényjelzés a visszapillantó tükörben vagy a műszerfalon villan fel.

LÉGZSÁKOK

A PEUGEOT Travelle 6 légzsákkal rendelhető, melyből 2 első, 2 oldal- és 2 függönylégzsák (opció) a második és a harmadik üléssorban, mely a hátsó utasok fejét hivatott védeni.

EURO NCAP TÖRÉSTESZT

A számos biztonsági berendezés, az új padlóváz és a megerősített szerkezet együttes eredményeként a PEUGEOT Traveller 5 csillagot kapott az Euro NCAP törésteszten.

BlueHDi motorok

Az új BlueHDi motorok nemcsak élvezetes vezetést garantálnak, de csökkentik a fogyasztást és a CO2 -kibocsátást is.
A kivételesen nagy teljesítményű BlueHDi 180 lóerős motorhoz Quickshift technológiával felszerelt 6 sebességes automata váltó társul. Gyorsabb, észrevétlen sebességváltás, magas szintű élvezet és a CO2-kibocsátás csökkentése… Az új BlueHDi motorok mindenben helyt állnak!

RÉSZECSKESZŰRŐ ÉS SCR-KATALIZÁTOR

A BlueHDi-technológia az SCR-katalizátornak (Selected Catalytic Reduction) és a FAP részecskeszűrőnek köszönhetően optimalizálja a fogyasztást, mely vegyes üzemmódban akár 5,1 liter is lehet 100 km-en (1999/100/EK irányelvnek megfelelően).

Az adalékolt részecskeszűrő előtt elhelyezett SCR-modul előnyei:
– akár 90 %-kal képes csökkenteni a NOx-kibocsátást.
– 99,9%-ban kiszűri a szennyező részecskéket.
– optimalizálja a CO2 -kibocsátást és csökkenti a fogyasztást (az Euro 5-ös motorokhoz képest akár 4%-kal).
– alacsony hőmérsékleten működik, ezáltal a kibocsátás csökkentése már a motor beindításakor megkezdődik.

 

Figyelem! A gyártó a változó EU környezetvédelmi előírások miatt a rendelhető motorválasztékot bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja. Kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal!

Az új PEUGEOT Traveller – 5 év garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot Traveller személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimumszerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.


Ajánlatot kérek