New_Korando

Új SsangYong Korando

A vadonatúj KORANDO nem követésre termett, diktálja az irányt. Önálló stílusa robbanékonyságot és modern értékeket sugároz, mindenütt kiemelkedik a tömegből. Egyediség, erő, technológia. A KORANDO három szóban.

Ár: 5 949 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Fedezze fel az új Korandot!

Kezes és precíz

A stílusos és jellegzetes KORANDO valódi crossover, amely egyesíti magában a SUV-ok és a szedánok legjobb tulajdonságait, ezáltal nyújtva a praktikum és a kényelem tökéletes egyensúlyát. Élvonalbeli biztonsági és kényelmi technológiák kísérik útján, így minden megtett kilométer pihentető és gondtalan lesz.

AMIRŐL A BELSEJE MESÉL

Az új Korando belterét a legfrissebb divat és a kiemelkedő minőségű kidolgozás határozza meg. A fémes felületek, a nagy LCD-kijelzők, az elegáns hangulatfények és a finom bőrülések mind hozzájárulnak az ölelő érzéshez. Stílus és technológia ritkán látott együttese ez, egy olyan autó beltere, amelyet arra terveztek, hogy örömet okozzon és kényeztesse vezetőjét.

Sokoldalúság mindenekelőtt

A vérében van a sokoldalúság, így a Korando épp olyan jól használható városban, mint hétvégi kiruccanások alkalmával, és most először 1,5 literes benzines GDI-turbómotorral, valamint 1,6 literes dízelmotorral is elérhető lesz.

Design

A Korando gyártása 37 éve folyamatos, jelenleg a 4. generációja készül; ennek az egyedülálló örökségnek a birtokában tehát a SsangYong elérkezettnek látta az időt, hogy valami ikonikusat teremtsen.

Az erőteljes SUV-stílust a rátermettségről árulkodó megjelenés, valamint a fekete és magasfényű króm hűtőrács adja a Korandónak. A C-oszlop mentén és az oldalakon végighúzódó dinamikus vonalak karakteres, elegáns profilt kölcsönöznek számára.

A stílus, a luxus és a kényelem a részletekben rejlik

 • Krómozott hűtőrács
 • LED-es irányjelzők és kilépőfény
 • Projektoros fényszórók hagyományos irányjelzőkkel
 • Sportos hátsó borítólemez
 • Ezüst tetősínek
 • Sportos légterelő
 • LED-es 3. féklámpa
 • Hátsó ködlámpa és zárfény

Belső

Az új Korandóban mindent megtettünk, hogy kiemelkedő minőségű belteret hozzunk létre, olyat, amely egyszerre vonzó és kényelmes. A teljes mértékben integrált, szinte körbeölelő dizájnt a hangszerek fogólapja ihlette: a szellőzőnyílásokat és egy sereg műszaki kiegészítőt a burkolat mind megszakítások nélkül foglalja magába. A Korando beltere tágas és komfortos, valamennyi ülés ergonomikus kialakítású, az első és a hátsó üléseknél is bőséges lábtérrel. További kényelmi funkciókat is találni fog, például eltolható kartámaszokat, tágas tárolózsebeket az ajtókban és olyan kesztyűtartót, amelyben az iPadje is elfér.

BŐRÜLÉSEK

A Korando üléshuzatainak választéka az ECO praktikus szövetétől a Premium modellek kiváló minőségű bőrüléséig terjed. A Clever és a Premium modellek fűthető első ülésekkel készülnek a fázós reggelekre (Style felszereltségi szinthez opcionálisan rendelhető), ráadásul a legmagasabb felszereltségi szinten (Premium) elektromosan állítható és szellőztethető ülésekkel is találkozhatunk.

A beltér szépségei

Szórakoztató eletronika

Az új Korando már ECO felszereltségi szinttől a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő, 8″ Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszerrel van felszerelve, mely Andriod Auto & CarPlay kompatibilis. Magasabb felszereltségi szinteken elérhető a 9″-es érintőképernyős fejegység is, mely teljes Európai Unióra kiterjedő navigációs szoftverrel is rendelkezik.

BLAZE COCKPIT

Új vezetői interfészünket, a Blaze Cockpitet először építjük be a SsangYong történetében mely Style, Celver és Premium felszereltségi szinten elérhető. Ebben nem csupán egy, hanem rögtön két digitális kijelző segíti a vezetőt.

Az első egy 10,25 colos teljesen digitális műszeregység, amely könnyen kezelhető megoldások gazdag választékát kínálja: a telefon képernyőtükrözését, a kanyarról kanyarra történő kijelzést és még sok egyebet.

A másik, 9 colos sokfunkciós kijelző a navigáció számára van fenntartva, hogy Ön az úti célját könnyűszerrel elérje. A teljesen igényre szabható LED-es világítás az elülső burkolat teljes szélességében, valamint a vezetőoldali és utasoldali ajtókon is végigfut. Ön 34 színből választhatja ki a hangulatának leginkább megfelelőt.

A KORANDO CSOMAGTERE MINDENT VISZ

Nyújtsa ki a tagjait és helyezkedjen el kényelmesen a Korando tágas belterében! A vadonatúj Korandóban a vezető és az utasok igényeit is számításba vettük – az elülső ülések deréktámasszal, a hátsók pedig 85 cm-es lábtérrel rendelkeznek. Az 551 literes csomagtérben jut hely mindennek, bárhova is induljon. A távirányítású csomagtérajtó önműködően nyílik, amikor a vezető okoskulcsa kellően közel van, így akkor is ki tudja nyitni a csomagtartót, ha mindkét keze tele van.

LENDÜLETES VEZETÉS

A Korando vadonatúj 1,5 literes benzines GDI-turbómotorral és 1,6 literes dízelmotorral is választható, így a maximális üzemanyag-hatékonyság és a vezetői élmény típustól függetlenül garantált. 2 tonnáig* terjedő vontatási kapacitásával és meggyőző AWD (összkerékhajtás) rendszerével a Korando bizonytalan vezetési körülmények között is garantálja a biztonságot – legyen szó akár a gyerekek reggeli fuvarozásáról egy esős napon, vagy egy hétvégi tengerparti lakókocsis kirándulásról. Az innovatív gyártási technológiák eredményeként és a puha, csendes futás érdekében az új Korando a magas szintű zaj- és rezgésvédelmi (NVH) követelményeket is kielégíti. *Csak dízel AT esetén

carousel

Vezetési módok

Automata váltó

A biztonságos vezetés és a testre szabható élmény érdekében a vezető választhatja ki a vezetési módot (NORMÁL / SPORT / TÉLI).

Normál mód: Ez a gazdaságosság és a teljesítmény iránti igény között egyensúlyozó alapbeállítás jól használható a mindennapi vezetés során; a műszerfalon nincs kijelezve.

Sport mód: Többletteljesítményt nyújt, az üzemanyag-hatékonyság csökkenése árán.

A NORMÁL módtól indulva fordítsa el a választókapcsolót az óra járásának megfelelően a SPORT állásba, ami így a műszerfalon is megjelenik.

Téli mód: Kettes fokozatban indítja a járművet, hogy a jeges téli utakon ne csússzanak meg a gumik.

Ha NORMÁL vagy SPORT módban van, a TÉLI módba kapcsoláshoz tartsa a választókapcsolót több, mint egy másodpercig, ami így a műszerfalon is megjelenik.

KORANDO BIZTONSÁG

A vadonatúj Korando jól néz ki és jól is kezelhető, de ez még nem minden – ez egyben a valaha gyártott legbiztonságosabb és legerősebb Korando is. A biztonság már az alapoktól kezdve beépül a járműbe: osztályában az egyik legjobb alvázzal rendelkezik, amely 74%-ban nagy szilárdságú acélból készül. A járművet 6 légzsákból álló védelmi rendszerrel is felszereltük – ennek részei a vezető- és utasoldali, valamint az oldal- és függönylégzsákok.

szerkezet

A szerkezet 74%-ban nagy szilárdságú acélból készül

A biztonság már az alapoktól kezdve beépül a járműbe: osztályában az egyik legjobb alvázzal rendelkezik, amely 74%-ban nagy szilárdságú acélból készül.

6 légzsák

6 légzsák

A járművet 6 légzsákból álló védelmi rendszerrel is felszereltük – ennek részei a vezető- és utasoldali, valamint az oldal- és függönylégzsákok.

INTELLIGENS BIZTONSÁG

 • Frontális ütközés veszélyére figyelmeztető rendszer. Figyelmezteti a vezetőt, ha másik jármű vagy gyalogos kerül az autó elé.
 • Autonóm vészfékező rendszer (AEBS): Amikor a tervezett útvonalon gyalogost vagy másik járművet észlel, az AEBS automatikusan visszaveszi a gázt és fékezni kezd, hogy csökkentse a súlyos baleset kockázatát.
 • Intelligens adaptív menetvezérlés (IACC): AZ IACC radar és kamerák segítségével biztonságos sebességet és követési távolságot tart. Az IACC a sávkövető asszisztenssel összekötve működik, amely nem csak autópályán használható, hanem városban is, illetve amikor a fékpedál fel van engedve.
 • Parkolóhely elhagyását segítő funkció (EAF): Parkoló elhagyásakor az EAF hangjelzéssel figyelmeztet és figyelmeztető ikon jelenik meg a kijelzőn, ha egy másik jármű közeledik hátulról.
 • Biztonságos követési távolságra figyelmeztetés (SDA): Az SDA folyamatosan figyeli a sebességet és a távolságot, és figyelmeztető hangjelzést ad, amint az Ön előtt haladó járműtől való távolsága a biztonságos féktávolság alá csökken.
 • Hátsó keresztforgalom-figyelő (RCTA-i, csak automatával): Amikor tolatás közben közeledő járművet észlel az úton, az RCTA figyelmeztető hangjelzést ad és automatikusan fékezni kezd, hogy megállítsa az autót és csökkentse az ütközést kockázatát.
 • Kocsisor indulására figyelmeztető rendszer (FVSA): Amikor álló helyzetből az Ön előtt lévő jármű elindul, az FVSA felugró vizuális figyelmeztetést küld és hanggal is jelez.

DEEP CONTROL

A DEEP CONTROL technológiával a tökéletes biztonság közelebb van, mint valaha. Akár a városban vezetünk, akár hosszú utazásokra indulunk, a DEEP CONTROL eddig ismeretlen szintre emeli a vezetési nyugalmat és biztonságot.

Sávtartássegítő rendszer (LKAS)
Az LKAS rendszer kamerákkal figyeli a felfestett sávelválasztó vonalakat. Amint azt észleli, hogy a jármű előzetes jelzés nélkül készül elhagyni a sávját, automatikusan korrigálja az elektronikus kormányvezérlő rendszert, hogy a járművet az adott sávban tartsa.

 

 

 

 

Sávváltó asszisztens (LCA)
Ha úgy kísérli meg a sávváltást, hogy egy másik jármű 70 m-en belül hátulról nagy sebességgel közeledik, az LCA a külső tükör lámpájának vilogásával és hangriasztással figyelmeztet.

 

 

 

 

Távolsági fényszóró asszisztens (HBA)
A HBA figyeli a szembejövő járművek fényszóróit és az Ön előtt haladójármű kombinált hátsó lámpáját, és a környezeti fények elemzésével automatikusan vált a távolsági és a tompított fényszóró között.

 

 

 

Holttérfigyelő rendszer (BSD)

A BSD felismeri a holttérben lévő másik járművet és a külső tükör házába épített lámpa villogásával jelez.

Éberségfigyelő rendszer (DAA)

A DAA folyamatosan figyelemmel kíséri a vezetési mintázatokat, és amint az álmos vezetés jeleit tapasztalja, hangjelzést ad és pihenő beiktatását javasolja a vezető számára.

carousel

Biztonságból is 5-ös!

Az új Korando tervezésének fundamentumát az utasok biztonsága és kényelme jelentette. Ennek eredményeként az új modell remekül szerepelt a legszigorúbb európai autós biztonságtechnikai intézet tesztjén, kiérdemelve az 5 csillagos NCAP minősítést.

 

TÖKÉLETES BIZTONSÁG

Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESP)

Az ESP a gázvisszavétel és az egyes kerekek fékezésének kombinálásával mindenféle útfelület esetén és kedvezőtlen időjárási viszonyok közepette is segít az iránystabilitás fenntartásában.

 

Lejtmenet-vezérlés (HDC)

Különösen meredek lejtőkön a HDC funkció aktiválásával a biztonságos és lassú ereszkedés érdekében a sebességváltó automatikusan visszavált és a fékek működésbe lépnek.

Visszagurulás-gátló (HSA)

Amikor a vezető lejtőn felfelé történő induláskor leveszi a lábát a fékről, a HSA átmenetileg még fenntartja a féknyomást, amíg a gázpedált a vezető meg nem nyomja, így az autó nem gurul vissza.

Aktív borulásgátló (ARP)

Az ARP a nagy sebességgel vett éles kanyarokban szabályozza a motorteljesítményt és az egyes kerekekre ható fékerőt, hogy megelőzze a jármű felborulását.

 

 

 

 

Fékasszisztens (BAS)

A BAS vészfékezés észlelésekor maximálisra növeli a féknyomást, így csökkentve a féktávolságot és a súlyos baleset kockázatát.

 

 

 

 

 

Vészfékezésjelző (ESS)

Erőteljes fékezéskor az ESS automatikusan aktiválja a vészvillogókat, így figyelmeztetve a mögöttünk haladó járművek vezetőit.

dízelmotor

A dízelmotor erőátvitele

A csökkentett méretű, 1,6-os dízelmotor 324 Nm-es nyomatékával és továbbra is 2 tonnás vontatási kapacitásával bármilyen vezetési körülmények között könnyűszerrel teljesít. Az AISIN hatsebességes automata váltó optimalizált áttételi arányai sima és precíz váltást, valamint jobb üzemanyag-hatékonyságot és csendesebb utazást biztosítanak.

benzinmotor

A benzinmotor erőátvitele

A Korando vadonatúj benzines 1,5 GDI-turbómotorjának nyomatéka alacsony sebességnél is nagy gyorsulást eredményez, ha arra van szükség. Ez az új motor 280 Nm-es nyomatékot és 1,5 tonnás vontatási kapacitást biztosít.

A benzines GDI-turbómotor hatsebességes kézi váltóval, valamint a fokozatok közti sima és csendes átmenetet és maximális üzemanyag-hatékonyságot kínáló AISIN hatsebességes automata váltóval is elérhető.

Technológiai NVH-védelem

A kifinomult motorfelfüggesztés az erőátvitel és kerékhajtás elnyelésén eszközölt változtatásokkal együtt a lehető legnagyobb mértékben csökkentik a zajt, lehetővé téve, hogy az új Korando egészen kiemelkedő NVH-értékeket érjen el.

Optimalizált hangszigetelés-rendszer

Az olyan új szerkezeti jellegzetességekkel, mint a padló alatti csillapítás, az oszlopüregekben alkalmazott hab vagy a hangelnyelő tetőbetét, az új Korando a halk vezetési élmény érdekében hatékonyan szigeteli a motor, az út és a kültér hangjait.

Vontatási kapacitás

Benzines (automata és kézi) 1,5 tonna
Dízel 2 tonna

Felfüggesztés

Dupla lengőkaros elöl
Független, több lengőkaros hátul

Vezetéstámogató rendszerek

Visszagurulás-gátló
Lejtmenet-vezérlés és még sok más

 

ctc_katalogus ctc_aktualis_arlista_opel


Ajánlatot kérek