Új SsangYong Musso Grand Pick-up

A Musso Grand nem csak szemtelenül jól néz ki, birtokában van a klasszikus pickup-erényeknek is: maximális hatékonyság, rendkívül robusztus és praktikus karosszériával kombinálva.

Ár: 7 190 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

AZ ÚJ MUSSO GRAND: SZABADSÁG NÉGY KERÉKEN

Remek kialakítás
Markáns frontdizájn, határozott, klasszikus pickup-hátsó, elegáns sziluett, valamint tágas és komfortos beltér jellemzik a Musso Grandot. Így adja a stílus, a kényelem és a hatékonyság tökéletes kombinációját.

Mindig készen
Legyen úton a munkába, szabadságon, vagy épp a napi teendői közepette, legyen szó akár hobbiról vagy sportról, a Musso ideális partnere lesz az úton. Mint egy igazi pickup, a Musso mindig ura a helyzetnek.

Robusztus felépítés
Az újonnan fejlesztett “Quad” létraalváz keret, a hosszú élettartamú és megnövelt hasmagasságú karosszéria, akár 6 légzsák, a legújabb technikai megoldások és a maximális biztonságot szolgáló biztonsági rendszerek – a Musso Grand minden helyzetben biztonságot nyújt.

Dinamikus fellépés
Az elegáns és egyúttal kifejező frontdizájn középpontjában a hűtőrács áll, vízszintes krómozott híddal a közepén. A dinamikus vonalak, amelyek a hűtőrácstól indulva a motorháztetőn át oldalt folytatódnak, a frontrész erőteljességével együtt kiemelik a Musso Grand vonzó megjelenését. A jellegzetes pickup-hátsó, vonalaiban tovább viszi a markáns frontkialakítás jegyeit, ezzel létrehozva a karosszéria harmonikus lezárását.

BELSŐ

Tágas, kellemes belső
Az ergonomikusan kialakított belső térben a vezető rögtön kiismeri magát. Minden kezelőszerv elérhető közelségben van. A számos tárolórekesz és kényelmi felszerelés a fedélzeten töltött időt annyira kellemessé teszi, amennyire csak lehetséges.

carousel

 

A kényelmes, ergonomikus ülések és a nyugtató belső tér a nehéz munkafeladatokat is kellemes vezetési élménnyé teszi. Az ajtókon és a középkonzolban található praktikus tárolórekeszek segítenek a belső teret mindig rendben tartani.

A B-oszlop erős kapaszkodója a hátsó üléseken utazók ki- és beszállását még könnyebbé teszi. A középkonzol a pohártartók mellett az utasok részére 12 V-os aljzatot, valamint elektronikus eszközökhöz USB-csatlakozót is kínál.

 

 

Kényelmes ülések – Kellemes utazás
A fűthető első ülések és a kiegészítő szellőzéssel ellátott vezető- és utasülés minden utat élvezetessé tesznek.

Az utasok a hátsó üléseken is kényelmesen utazhatnak. A Musso Grand belső tere úgy van kialakítva, hogy padlója lapos – így a hátsó üléseknél még nagyobb a hely. Ezen kívül a hátsó ülések 27°-ig lehajthatók.

Grandiózus és kényelmes
Úton lenni a Mussóval nem egyszerűen kellemes, hanem egyenesen élvezet. A kormányoszlop magasságában és mélységében állítható, így minden vezetői alkathoz hozzáigazítható. A kormánykerékbe integrált kezelőgombok közvetlen hozzáférést biztosítanak az információs, szórakoztató és navigációs rendszerekhez csakúgy, mint a sebességszabályozóhoz.

 

Maximális vontatható tömeg: 3 tonna

carousel

Apple Carplay & Google Android Auto

Kapcsolja össze okostelefonját a járművel, és kezelje az érintőképernyőn keresztül. Telefonáljon, emailezzen és SMS-ezzen, vagy hallgasson zenét okostelefonjáról. (Összekapcsolva a 9,2”-os kijelzőjű navigációs rendszerrel és a 8”-os Smart Auto Systemmel.)

 

VEZETÈSTÁMOGATÓ RENDSZEREK:

Ultramodern innovációk
A sofőr és az automobil napról napra kihívások egész sorának kell megfeleljenek. Az új Musso Grand tökéletesen felkészült erre. A számtalan biztonsági-, kényelmi- és asszisztens-rendszer képes idejekorán figyelmeztetni az esetlegesen kritikus helyzetekre, és segíti a vezetőt a veszélyek elkerülésében.

Holttér-figyelő rendszer (BSD)
Az érzékelők felismerik a holttérben levő járművet, és a rendszer a külső tükörben villogó fénnyel figyelmezteti a vezetőt.

Sávváltás asszisztens (LCA)
A rendszer időben felismeri a hátulról nagy sebességgel közeledő járművet, és a külső visszapillantótükörben villogó fénnyel figyelmezteti a vezetőt.

Hátsó keresztforgalomra figyelmeztető (RCTA)
Figyelmezteti a vezetőt tolatás közben, ha egy másik jármű oldalirányból közeledik felé.

FUNKCIONALITÁS
Legyen úton, szabadságon, munkában, vagy épp a napi teendői közepette, legyen szó akár hobbiról vagy sportról, a Musso Grand ideális partnere lesz. Mint egy igazi pickup, a Musso mindig ura a helyzetnek.

A platófelület szilárd műanyagburkolattal van borítva. Minden sarokban rögzítőszem található, valamint egy darab 12 V-os csatlakozó a raktérfelületen.

 

legzsakokBiztonság – A biztonság nálunk prioritás
Az új Musso Grandot úgy terveztük, hogy a legváratlanabb helyzetekben is megvédje Önt és családtagjait. Az új Musso Grand modell esetén elérhető a 6 légzsák (opcionális elérhető 9 légzsák): vezető és utasoldali légzsák (utasoldalon kikapcsolható), első oldal- és függöny légzsákok. Az első üléseken utazók épségét ezeken túl az összecsukló kormányoszlop, az előfeszítővel és erőhatárolóval ellátott első biztonsági övek és aktív fejtámlák is védik.

6 légzsák
1 Vezetőoldali légzsák
2 utasoldali légzsák
3,4 oldalsó légzsákok elöl
5,6 függönylégzsákok

 

 

Differenciálzár
Amikor síkos útviszonyok közepette egy kerék kipörög vagy elemelkedik a talajtól, a differenciálzár a tengely kerekeit összekapcsolja, hogy ezzel a tengely hajtóképességét helyreállítsa és maximalizálja.

carouselHajtáslánc – Motor és váltómű teljes összhangban
Az erőteljes e-XDi220 dízelmotornak köszönhetően (181 lóerő 4000-es fordulatszámon és 400 Nm-es maximáls nyomaték 1400-2800-as fordulatszámon) 3 tonnás vontatmánytömegig a Musso Grand vontatójárműként is tökéletesen megfelel (fékezett, 6AT váltó). A hatsebességes automata váltó optimális fokozatkiosztása a legkülönbözőbb vezetési körülmények között is biztosítja a megfelelő erőátvitelt. A sebességváltások minden sebességtartományban gyorsan és finoman történnek. Szükség esetén a váltó kézzel is kapcsolható.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hajtás – Kapcsolható összkerékhajtás
A vezető dönti el, hogy a Musso Grand bevetésre kész, összkerékhajtása mikor legyen aktív. Kétkerékhajtás esetén csak a hátsó tengely hajtott.

4wd

Összkerékhajtás
Négykerék-meghajtás nehéz terepen

 

 

4wd

 Összkerékhajtás
Négykerék-meghajtás terepen vagy sima útviszonyok között

 

 

4wd

Kétkerékhajtás
Hátsókerék-meghajtás normál utcai autózáshoz

 

ctc_aktualis_arlista_opel ctc_katalogus 


Ajánlatot kérek