SsangYong Musso Grand Pick-up

A Musso Grand nem csak szemtelenül jól néz ki, birtokában van a klasszikus pickup-erényeknek is: maximális hatékonyság, rendkívül robusztus és praktikus karosszériával kombinálva.

SsangYong

Design

SsangYong Musso Grand Pick-up

Vonzó és sokoldalú

Az új Musso Grand nem csak szemtelenül jól néz ki, hanem birtokában van a klasszikus pickup-erényeknek is: maximális hatékonyság, rendkívül robusztus és praktikus karosszériával kombinálva.

REMEK KIALAKÍTÁS

Markáns frontdizájn, határozott, klasszikus pickup-hátsó, elegáns sziluett, valamint tágas és komfortos beltér jellemzik a Musso Grandot.

Így adja a stílus, a kényelem és a hatékonyság tökéletes kombinációját.

Mindig készen

Legyen úton a munkába, szabadságon, vagy épp a napi teendői közepette, legyen szó akár hobbiról vagy sportról, a Musso ideális partnere lesz az úton.

Mint egy igazi pickup, a Musso mindig ura a helyzetnek.

Robusztus felépítés

Az újonnan fejlesztett "Quad" létraalváz keret, a hosszú élettartamú és megnövelt hasmagasságú karosszéria, akár 6 légzsák, a legújabb technikai megoldások és a maximális biztonságot szolgáló biztonsági rendszerek – a Musso Grand minden helyzetben biztonságot nyújt.

Dinamikus fellépés

Az elegáns és egyúttal kifejező frontdizájn középpontjában a tekintélyt parancsoló hűtőrács áll, vízszintes krómozott hidakkal. A dinamikus vonalak, amelyek a hűtőrácstól indulva a motorháztetőn át oldalt folytatódnak, a frontrész erőteljességével együtt kiemelik a Musso Grand vonzó megjelenését. A jellegzetes pickup-hátsó, vonalaiban tovább viszi a markáns frontkialakítás jegyeit, ezzel létrehozva a karosszéria harmonikus lezárását.

Raktérfelület ajtó

Külső visszapillantótükör, beépített irányjelzővel és jármű melletti területvilágítással

Xenon fényszóró, LED-es nappali menetfénnyel

Raktérfelület borítás

Hűtőrács

Markáns hátsó lámpák

17”-os könnyűfém keréktárcsák

18”-os könnyűfém keréktárcsák

18”-os könnyűfém keréktárcsák (fekete fényezés)

20”-os könnyűfém keréktárcsák

Tágas, kellemes belső

Az ergonomikusan kialakított belső térben a vezető rögtön kiismeri magát. Minden kezelőszerv elérhető közelségben van. A számos tárolórekesz és kényelmi felszerelés a fedélzeten töltött időt annyira kellemessé teszi, amennyire csak lehetséges.

Kényelmes ülések

A kényelmes, ergonomikus ülések és a nyugtató belső tér a nehéz munkafeladatokat is kellemes vezetési élménnyé teszi. A fűthető első ülések és a kiegészítő szellőzéssel ellátott vezető- és utasülés minden utat élvezetessé tesznek.Az utasok a hátsó üléseken is kényelmesen utazhatnak. A Musso Grand belső tere úgy van kialakítva, hogy padlója lapos – így a hátsó üléseknél még nagyobb a hely. Ezen kívül a hátsó ülések 27°-ig lehajthatók.

Grandiózus és kényelmes

Úton lenni a Mussóval nem egyszerűen kellemes, hanem egyenesen élvezet. A kormányoszlop magasságában és mélységében állítható, így minden vezetői alkathoz hozzáigazítható. A kormánykerékbe integrált kezelőgombok közvetlen hozzáférést biztosítanak az információs, szórakoztató és navigációs rendszerekhez csakúgy, mint a sebességszabályozóhoz.

SsangYong

Technológia

SsangYong Musso Grand Pick-up

Kamera rendszer

Alacsony sebességnél és parkolási manőver során négy kamera segíti a vezetőt, amelyeknek a járműről és környezetéről alkotott képe 3D-ben jelenik meg a kijelzőn. Így a tolatás és a parkolás még egyszerűbbé válik.

Navigációs rendszer

9,2”-os nagyfelbontású érintőképernyővel, valamint integrált Apple CarPlay és Google Android Auto alkalmazással.

Apple CarPlay & Google Android Auto

Kapcsolja össze okostelefonját a járművel, és kezelje az érintőképernyőn keresztül. Telefonáljon, emailezzen és SMS-ezzen, vagy hallgasson zenét okostelefonjáról.

(Összekapcsolva a 9,2”-os kijelzőjű navigációs rendszerrel és a 8”-os Smart Auto Systemmel.)

ULTRAMODERN INNOVÁCIÓ

A sofőr és az automobil napról napra kihívások egész sorának kell megfeleljenek. Az új Musso Grand tökéletesen felkészült erre. A számtalan biztonsági-, kényelmi- és asszisztens-rendszer képes idejekorán figyelmeztetni az esetlegesen kritikus helyzetekre, és segíti a vezetőt a veszélyek elkerülésében.

Holttér-figyelő rendszer (BSD)

Az érzékelők felismerik a holttérben levő járművet, és a rendszer a külső tükörben villogó fénnyel figyelmezteti a vezetőt.

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW)

Figyelmezteti a vezetőt, ha a gépkocsi elkezd kitérni a sávjából, anélkül, hogy a sávváltás szándékát irányjelzés kísérné.

Hátsó keresztforgalomra figyelmeztető (RCTA)

Figyelmezteti a vezetőt tolatás közben, ha egy másik jármű oldalirányból közeledik felé.

Éberség felügyeleti rendszer (DAW)

Amennyiben a DAW rendszer úgy észleli, hogy jelentősen lankad a vezető figyelme, hangjelzéssel, illetve a műszeregységben megjelenő grafikával figyelmeztet a veszélyre.

Autonóm vészfékező rendszer (AEB)

A mozgó vagy leállt járművek érzékelésével és a járművezető előzetes figyelmeztetésével segít elkerülni az ütközéseket, vagy csökkenteni azok hatását.

Távolsági fényszóró asszisztens (HBA)

Szemből érkező jármű észlelése esetén automatikusan tompított világításra kapcsol, ezzel leegyszerűsítve az éjszakai vezetést.

A biztonság nálunk is prioritás

Az új Musso Grandot úgy terveztük, hogy a legváratlanabb helyzetekben is megvédje Önt és családtagjait, hiszen elérhető a 6 db légzsák: vezető és utasoldali légzsák (utasoldalon kikapcsolható), első oldal- és függöny légzsákok. Az első üléseken utazók épségét ezeken túl az összecsukló kormányoszlop, az előfeszítővel és erőhatárolóval ellátott első biztonsági övek és aktív fejtámlák is védik.

6 légzsák

  • 1 Vezetőoldali légzsák
  • 2 utasoldali légzsák
  • 3,4 oldalsó légzsákok elöl
  • 5,6 függönylégzsákok
SsangYong

Motorizáció

SsangYong Musso Grand Pick-up

Motor és váltómű teljes összhangban
Az erőteljes 2.2 e-XDI dízelmotornak köszönhetően (181 lóerő 4000-es fordulatszámon és 420 Nm-es maximáls nyomaték 1600-2600-as fordulatszámon – 6AT váltó) a Musso Grand akár 3 tonnát is képes vontatni (fékezett, 6AT váltó). Az AISIN hatfokozatú automata váltó optimális fokozatkiosztása a legkülönbözőbb vezetési körülmények között is biztosítja a megfelelő erőátvitelt. A fokozatváltások minden sebességtartományban gyorsan és finoman történnek. A manuális üzemmód gyors reakciókészséget biztosít a még dinamikusabb menetteljesítmény érdekében.

Kapcsolható összkerékhajtás
A vezető dönti el, hogy a Musso Grand bevetésre kész, összkerékhajtása mikor legyen aktív. Kétkerékhajtás esetén csak a hátsó tengely hajtott.

Differenciálzár
Amikor síkos útviszonyok közepette egy kerék kipörög vagy elemelkedik a talajtól, a differenciálzár a tengely kerekeit összekapcsolja, hogy ezzel a tengely hajtóképességét helyreállítsa és maximalizálja.

Összkerékhajtás

Négykerék-meghajtás nehéz terepen

Összkerékhajtás

Négykerék-meghajtás terepen vagy sima útviszonyok között

Kétkerékhajtás

Hátsókerék-meghajtás normál utcai autózáshoz

Garancia

Garanciális feltételek

A garanciális feltételek letöltéséhez kattintson ide.

Kiterjesztett garancia

A kiterjesztett garanciális feltételek letöltéséhez kattintson ide.

SsangYong

Hasznos információk

SsangYong Musso Grand Pick-up
CO2 kibocsátás

5 lengőkaros, merevhidas hátsó felfüggesztéssel – (g/km, vegyes)
Dízel 2.2 e-XDI, SCR rendszer, AdBlue® adalékkal, EURO 6D, 4WD (kapcsolható összkerékhajtás), 6MT: 231
Dízel 2.2 e-XDI, SCR rendszer, AdBlue® adalékkal, EURO 6D, 4WD (kapcsolható összkerékhajtás), 6AT: 252

Hátsó merev tengely, laprugós kivitelben – (g/km, vegyes)
Dízel 2.2 e-XDI, SCR rendszer, AdBlue® adalékkal, EURO 6D, 4WD (kapcsolható összkerékhajtás), 6MT: 237
Dízel 2.2 e-XDI, SCR rendszer, AdBlue® adalékkal, EURO 6D, 4WD (kapcsolható összkerékhajtás), 6AT: 253

Üzemanyag fogyasztás

Ajánlatot kérek