SsangYong Rexton G4

GRANDIÓZUS. LEHENGERLŐ
ÚJ REXTON G4 . JÓVAL TÖBB, MINT GONDOLNÁ

Ár: 10 999 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

GRANDIÓZUS. LEHENGERLŐ | Büszkék vagyunk örökségünkre

A Rexton prémium terepjáró teljesen megújult, immár negyedik generációs változatát Rexton G4 néven 2017 nyarán leplezte le a Ssangyong. A Rexton modell első generációs változata 2001-es bemutatásakor a márka zászlóshajójaként új kategóriát teremtett a koreai autógyártásban, mely azóta is őrzi vezető pozícióját a koreai prémium terepjárók között. A Rexton G4 vérbeli SUV, melyet bírtokolni kétség kívül érdem.

ÚJ REXTON G4 . JÓVAL TÖBB, MINT GONDOLNÁ | Minden eddiginél többet nyújt

Az új Rexton biztonságosabb, tágasabb és lenyűgözőbb, mint valaha. A G4 modell teljesen új fejezetet nyit a szabadidőautók történetében. Lehengerlő formavilág, jövőbe mutató technológiai megoldások különös összetétele, mely nem ismer kompromisszumot. Legyen szó öt- vagy akár hétszemélyes kivitelről, biztos lehet benne, hogy a leghosszabb utazás is biztonságos, kényelmes és élvezetes lesz.

TELJESEN MEGÚJULT, MODERN KÜLSÕ

Az új Rexton G4 elegáns megtestesítője a klasszikus SUV értékeknek. Impozáns méretei mellett minden részlete a nyugalmat, a biztonságot és a precizitást sugallja. Robosztus és karakteres, ugyanakkor sportosan elegáns. A magasan elnyújtott motorháztető, a dinamikus vonalvezetésű tetővonal és sziluett, valamint a hűtőrácsot átölelő markáns és egyedi fényszórók sziklaszilárd megjelenésűvé teszik a tekintélyes méretekkel bíró szabadidő autót.

ÚJRAGONDOLT LUXUS

Felső kategóriás minőség és kényelem, tartós, elegáns színvilágú prémium anyagok egy új korszak beköszöntéről árulkodnak. A „Premium” felszereltségi szinten elérhető érintőképernyős 9,2″-es központi kijelző, az elegáns Nappa steppelt bőr kárpít, a műszaerfalon és az ajtókon végigfutó hangulatfények, a szellőztethető és fűthető ergonómikus kialakítású első ülések gondoskodnak arról, hogy a pihentető kényelem mindennapjai részévé váljon. Legyen különleges és fantasztikus élmény minden utazás.

Választható belső színvilág:

– Bézs szövet vagy bőr, bézs tetőkárpittal
– Fekete szövet vagy bőr, bézs tetőkárpittal
– Barna bőr, fekete tetőkárpittal

TÁGAS, VARIÁLHATÓ BELSŐ TÉR

A Rexton G4 belső tere akár 7 utas számára is fejedelmi kényelmet kínál. A fűthető első és második üléssor, a prémium minőségű fekete, bézs vagy barna tónusú steppelt (Premium felszereltség esetén) bőr kárpitozás, a be- és kiszálláskor automatikusan hátracsúszó, 8 irányban elektronikusan állítható vezetőülés és a 4 irányban állítható utasülés mind a tökéletes komfortot szolgálják. Az ülésmemória három különböző beállítás eltárolására képes, mely vonatkozik a külső visszapillantó tükrök pozíciójára is.

VEZETÈSTÁMOGATÓ RENDSZEREK: ULTRAMODERN INNOVÁCIÓ

  • Fejlett technológiai megoldások
  • Automata vészfékező rendszer (AEBS)
  • Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS)
  • Sávváltás asszisztens (LCA)
  • Ütközés figyelmeztetés (FCW)
  • Távolsági fényszóró asszisztens (HBA)
  • Táblafelismerő rendszer (TSR)
  • Holttérfigyelő rendszer (BSD)
  • Hátsó keresztforgalom figyelő (RCTA)

KIVÁLÓ TEREPKÉPESSÉGEK, LUXUSAUTÓS MENETKOMFORT | Új testben új lélek

A Rexton legújabb változatában a korábbinál nagyobb, erősebb és nyomatékosabb, mégis a legszigorúbb Euro 6 károsanyag-kibocsátási normákat is teljesítő saját fejlesztésű 2.2 literes e-XDI LET (Low-end torque) közvetlen befecskendezéses dízel motor dolgozik, 181 LE teljesítmény mellett váltótól függően kiemelkedő nyomatékot (MT 400 Nm – AT 420 Nm) ad le a leggyakrabban használt 1400–2800-as fordulatszám-tartományban. Ezáltal rendkívül dinamikus menettulajdonságokat és kedvező üzemanyag fogyasztást biztosít. Az új Rexton G4 kategóriájában kiemelkedő, akár 3t (AT) vontatási kapacitással rendelkezik. A Rexton futóműve a főként luxus szedánokban alkalmazott technológiai megoldásainak révén elsőrangú menettulajdonságokat és utazási kényelmet biztosít. Mindemellett fejlett, kapcsolható összkerékhajtásának köszönhetően a legkeményebb terepen is megállja a helyét.

Kapcsolható 4WD hajtás

A Borg Warner tervezte kapcsolható 4WD összkerékhajtás révén a Rexton G4 a legnehezebb terepviszonyok között is helytáll. A középkonzolon található forgókapcsoló segítségével a vezető egy mozdulattal 3-féle üzemmód közül választhat.

Opcionális 7 sebességes E-tronic automata váltó

A Mercedes-Benz által kifejlesztett 7 sebességes E-Tronic váltó a sofőr mindenkori vezetési stílusához igazodva határozza meg az optimális váltási pontokat (mintegy kitalálva a vezető gondolatait), ezáltal kiemelkedő vezetési élményt és alacsony üzemanyag fogyasztást biztosít.

Motor

G4 engine

REXTON G4: Futóműben is élen jár | Kettős keresztlengőkaros első felfüggesztés

Az optimális úttartásról, tapadásról és a rázkódásmentes menetkomfortról a független, kettős keresztlengőkaros első felfüggesztés, stabilizátor, tekercsrugók és gáztöltésű lengéscsillapítók gondoskodnak. Automata váltós verziók esetén multi-link, 10 lengőkaros független hátsó felfüggesztéssel.

ctc_katalogus ctc_aktualis_arlista_opel


Ajánlatot kérek