Új SsangYong Tivoli Grand

Tegye az életét minden tekintetben egyszerűbbé. A Tivoli Grand stílusos és praktikus, mind szabadidő-autóként, mind munkavégzéshez.

SsangYong

Design

Új SsangYong Tivoli Grand

Harmónia és dinamika

Az autó friss dinamikáját elegáns, finoman kidolgozott részletek teszik teljessé, amelyek a Tivoli Grand-nak a jellegzetes városi eleganciát kölcsönzik, és minőséget sugároznak

Fényes távlatok

A Tivoli Grand kecses, áramvonalas idomaival, és kifinomult, automatikus szintszabályozású LED fényszóróival új távlatokat tár fel a világ autórajongói előtt.

Öröm az egész családnak

Pakolja be a kerékpárokat vagy akár a golffelszerelést is, és induljon útnak! A Tivoli Grand már várja, hogy villámgyorsan oda vigye Önt, ahová csak akarja. A Tivoli Grand könnyű hozzáférést biztosít a csomagtérhez, örömöt szerez a vezetés során, és öt ember számára is elegendő helyet nyújt.

Öröm a vezetésben

A kombinált műszerek úgy vannak elosztva, hogy könnyedén hozzáférhetők legyenek. A sportos, „D” alakú kormány optimális fogást biztosít, a fűthető bőrbevonat pedig puha, télen meleg tapintású. Az attraktív, hengeres műszerek megkönnyítik a felismerést, emellett háttérszínük a vezető választása szerint állítható be.

LED-es, kombinált hátsó lámpák

Hátsó lökhárító ködlámpával

A C-oszlop csillogó felületkezelése

Elegáns krómvonal a szélvédő és az övvonal alatt

Magasfényű hűtőrács

LED első fényszóró

Visszapillantó tükrök LED-es irányjelzőkkel

LED első ködlámpa

Stílusos tetősín

Belső

KÖNNYEN ÁTTEKINTHETŐ MŰSZERFAL, SZEMÉLYRE SZABHATÓ FUNKCIÓKKAL
A jó fogású, finom bőrrel borított, csapott aljú sportkormány, a 10,25" HD LCD műszeregység, a 8" Smart Audio érintőképernyős multimedia rendszer mind az Ön kényelmét szolgálják.

Komfort

Élvezetes kényelem bármilyen körülmények között
A Tivoli Grand számos olyan megoldást tartalmaz, amelynek célja, hogy az utat örömtelivé és kényelmessé tegye. A fűthető első ülések, az elektronikus szervokormány, az elektronikusan állítható és fűthető külső tükrök, a kétzónás automata klíma hőmérséklet-érzékelővel és digitális kijelzővel – ezeknek az elemeknek köszönhetően ki sem akar majd szállni az új Tivoli Grandjából!

Tágasság

A karosszéria a C-oszlop mögött meghosszabbodott, így terjedelmes csomagtér áll rendelkezésre a különféle méretű rakományokhoz, egyben még több helyet biztosítva az utasok számára. Az alacsony tetővonal hangsúlyozza az autó sportos dizájnját, a lefelé tartó A- és C-oszlop pedig még szélesebb és nyitottabb megjelenést kölcsönöz az autónak oldalról.

Bőséges raktér

A csomagtér térfogata 720 literre nőtt. A hátsó ülések 60:40 arányban vagy teljesen ledönthetők, amivel a tárolási kapacitás még tovább növelhető. A kettéosztható aljzatelem tovább növeli a variációs lehetőségek tárházát.

10,25” HD LCD műszeregység

Praktikus megoldások

Okos SUV

A teljes belső tér számos további, hasznos tárolórekeszt kínál. A középkonzolon található egy vezetéknélküli telefontöltő, a hátsó ülések közt egy pohártartóval ellátott könyöktámasz helyezkedik el, míg az első ülések mögött gumiháló segíti az egyes tárgyak tárolását. Az összes ajtóban oldalrekeszek találhatók, amelyekben akár 1,5 l-es palack és számtalan egyéb dolog elhelyezhető.

Vezetéknélküli telefontöltő

Pohártartóval ellátott könyöktámasz

Első ülések mögött gumiháló

Oldalrekeszek az összes ajtóban

SsangYong

Technológia

Új SsangYong Tivoli Grand

INTELLIGENS VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK

A Tivoli Grand opcionálisan számos olyan új vezetéstámogató rendszerrel lehet felszerelve, amely a vezetést kellemesebbé és biztonságosabbá teszi.

Intelligens vezetési üzemmódok

Az automata váltós változatnál aktiválható a három intelligens vezetési mód egyike, így a motor teljesítménye az adott vezetési körülményekhez és az útviszonyokhoz igazítható.

Normal
Ez az üzemmód kiegyensúlyozott üzemanyag-fogyasztást és kiemelkedő közúti menetteljesítményeket biztosít.
Sport
Többletteljesítményt és dinamikus vezethetőséget nyújt.
Winter
Az első fokozatot kihagyva, a második fokozatban indul el álló helyzetből, így csúszós útviszonyok mellett jobb tapadást biztosít

Automata vészfékező rendszer (AEBS)

Amikor a tervezett útvonalon gyalogost vagy másik járművet észlel, az AEBS automatikusan visszaveszi a gázt és fékezni kezd, hogy csökkentse a súlyos baleset kockázatát.

Holttérfigyelő rendszer (BSD)

A BSD felismeri a holttérben lévő másik járművet és a külső tükör házába épített lámpa villogásával jelez.

Hátsó keresztforgalom-figyelő (RCTA-i)

Amikor tolatás közben közeledő járművet észlel az úton, a rendszer figyelmeztető hangjelzést ad (MT és AT váltós verziónál) és automatikusan fékezni kezd (AT váltós verziónál), hogy megállítsa az autót és csökkentse az ütközést kockázatát.

Sávtartó Asszisztens (LKAS)

A rendszer kamerákkal figyeli a felfestett sávelválasztó vonalakat. Amint azt észleli, hogy a jármű előzetes jelzés nélkül készül elhagyni a sávját, automatikusan korrigálja az elektronikus kormányvezérlő rendszert, hogy a járművet az adott sávban tartsa.

Táblafelismerő rendszer (TSR)

Jelzi a közlekedési információkat, például a sebességkorlátozást, így maximalizálja a vezetési biztonságot.

Parkolóhely elhagyását segítő funkció (EAF)

Parkoló elhagyásakor az EAF hangjelzéssel figyelmeztet valamint figyelmeztető ikon jelenik meg a kijelzőn, ha egy másik jármű közeledik hátulról.

7 légzsák

Az utasok biztonsága számunkra a legmagasabb prioritás. Összesen 7 db légzsák (2 első-, 2 oldal-, 2 függöny- és a vezető számára térdlégzsák) az utasok maximális védelme érdekében.

NAGY SZAKÍTÓSZILÁRDSÁGÚ ACÉLSZERKEZET

A kikezdhetetlen szilárdság és biztonság jegyében a Tivoli Grand szerkezete 71,1%-ban prémium kategóriájú HSS acélból készül.

ELEKTRONIKUS MENETSTABILIZÁLÓ RENDSZER (ESP)

Az elektronikus menetstabilizáló rendszer folyamatosan figyeli az útviszonyokat és a jármű állapotát, és kiigazítja a motor teljesítményét és a fékerőt, ha az a veszély fenyeget, hogy a vezető elveszíti uralmát a jármű felett.

ABRONCSNYOMÁS-ELLENŐRZŐ RENDSZER (TPMS)

A TPMS folyamatosan ellenőrzi az abroncsok nyomását, és a veszély mértékétől függően tájékoztatja a vezetőt minden változásról.

VISSZAGURULÁS-GÁTLÓ (HSA)

A fékerő megtartásával a HSA megakadályozza az autó visszagurulását az emelkedőkön.

TOLATÓKAMERA

A nagy látószögű tolatókamera a 8”-os kijelzővel együtt jó tájékozódást garantál tolatás esetén, éjszaka is. A kamerával a parkolás még a legszűkebb helyre sem jelent gondot többé.

LEJTMENET-VEZÉRLŐ (HDC)

Különösen meredek lejtőkön a HDC funkció aktiválásával a biztonságos és lassú ereszkedés érdekében a sebességváltó automatikusan visszavált és a fékek működésbe lépnek.

KETTŐS ÖVFESZÍTŐK

A kettős övfeszítők legkorszerűbb rendszere, automatikus előfeszítéssel a jobb tartás és védelem érdekében ütközés esetén.

SsangYong

Motorizáció

Új SsangYong Tivoli Grand

A Tivoli Grand teljesen új fejlesztésű hajtása különösen kompakt, hatékony és megbízható.

ERŐTELJES ÉS DINAMIKUS ERŐFORRÁS

Az 1.5 GDi-Turbo benzinmotor akár 163 LE/5,500 1/min leadására képes 280 Nm/1500-4000 fordulat/perc forgatónyomaték mellett. Ezzel a Tivoli Grand motorja mind a városi forgalomban, mind az autópályán optimális teljesítményt nyújt, legyen szó akár 6 sebességes manuális, vagy 6 sebességes AISIN automata váltóval szerelt verzióról. Az NVH rendszer kiváló zaj- és rezgéscsökkentésről gondoskodik, fáradság nélküli utazást lehetővé téve.

Vezetési élmény úton és terepen

A nagyobb szilárdság és biztonság érdekében a motor és az első kerekek az elülső motorkerethez vannak rögzítve, melynek során a MacPherson rugóstagok maximális menetkényelemről és optimális menetstabilitásról gondoskodnak, még magas sebesség mellett is. Ennek érdekében a hátsó felfüggesztés rugós, csatolt lengőkaros kivitelű.

Szervokormány

A vezető a kormány esetében három érzékenységi fokozat közül választhat, így a megfelelő reagálás állítható be a mindenkori körülményektől függően.

Sport
„Sport” módban nagy sebesség mellett megnő a kormány érzékenysége, így biztosított az optimális kontroll és a precizitás a vezetés során.

Normál
„Normál” módban közepes és nagy sebesség mellett a kormány normál ellenállása érezhető.

Comfort
„Comfort” módban a kormányzás parkoláskor és kis sebesség mellett gyerekjátékká válik.

Garancia

Garanciális feltételek

A garanciális feltételek letöltéséhez kattintson ide.

Kiterjesztett garancia

A kiterjesztett garanciális feltételek letöltéséhez kattintson ide.

SsangYong

Kapcsolódó modell

Új SsangYong Tivoli Grand

SsangYong
Tivoli x150

Az elegáns formatervezésű, számtalan új technikai megoldással felvértezett Tivoli x150 vezetésre született.

Megnézem
SsangYong Tivoli x150
SsangYong

Hasznos információk

Új SsangYong Tivoli Grand
CO2 kibocsátás - (g/km, vegyes)*

Benzin 1.5 GDI Turbo 163 LE 2WD / 6MT: 163
Benzin 1.5 GDI Turbo 163 LE 2WD / 6AT: 175

*WLTP szabvány szerint

Üzemanyag fogyasztás - (l/100 km, vegyes)*

Ajánlatot kérek