SsangYong Tivoli x150

SsangYong Tivoli x150

Az elegáns formatervezésű, számtalan új technikai megoldással felvértezett Tivoli x150 vezetésre született.

Ár: 5 199 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Tivoli X150 – VEZETÉSRE SZÜLETETT

Az elegáns formatervezésű, számtalan új technikai megoldással felvértezett Tivoli x150 vezetésre született.

Meggyőző dizájn – Stílus és karakter

Stílusával a Tivoli a városi életstílus követőit szólítja meg. Az elegáns, mégis erős és dinamikus sziluett magára vonja a figyelmet. Az autó egyúttal fiatalos önbizalmat is sugároz.

Engedje át magát a dinamikus, városi életérzésnek!

Körvonalak – A STÍLUS ÉLVONALÁBAN

A Tivoli karakteres, magabiztos stílusával kiválóságot és kifinomultságot sugároz, ami messze kiemeli a mezőnyből. A Tivoli dizájnját a modern városi építészet és a természet hullámzó vonalai ihlették. Ennek köszönhetően a Tivoli magára vonzza a figyelmet, mivel határozott érzelmeket kelt a szemlélőben. Szeressen bele Ön is a Tivoli fiatalos önbizalmába és dinamikus, elegáns, határozott stílusába!

Harmónia és dinamika

Az új Tivoli X150 alapfelszereltséggel is figyelemre méltóan sokat tud, de ha igazán egyénivé akarja tenni, akkor a vezetési kényelmet és élményt a lehetőségek széles választékával tudja még tovább fokozni.

 • Projektoros fényszórók
 • LED-es ködlámpák
 • LED-es hátsó lámpák
 • Sportos fekete tetősínek
 • Automatikusan lezáródó ajtók
 • Magasfényű hűtőrács
 • Fényes fekete díszítés az A-oszlopon
 • Elektromosan állítható külső tükrök

Belső – Széles körű felszereltség – Átgondolt, meggyőző részletek.

Az ülésbevonatokat gondosan választottuk meg – minőségi, puha anyagok, elegáns, exkluzív varratdizájnnal. A külső már önmagában sportos érzelmeket kelt a vezetőben. A Tivoli ülésbevonatai hozzájárulnak a belső tér egyedülálló hangulatához.

A belső tér gazdag felszereltségét egészíti ki az ergonomikus, fűthető, optimális fogást biztosító, „D” formájú sportkormánykerék.

Kényelem – Minden helyzetben kényelmesen

A Tivoli számos olyan megoldást tartalmaz, amelynek célja, hogy az utat tiszta örömmé tegye. Fűthető első ülések, a vezetőülés kétfokozatú ülésszellőzéssel, a hátsó ülések különösen kellemes, 27,5-os szögben döntve, kétzónás automata klíma hőmérséklet-érzékelővel és digitális kijelzővel – ezeknek az elemeknek köszönhetően ki sem akar majd szállni az új Tivolijából!

Multifunkcionális – Rend és funkció

Az új Tivoliban a belső tér rugalmasan konfigurálható. A számtalan praktikus tárolórekesszel és tárolóhellyel könnyen rend teremthető az utastérben.

Éljen a saját stílusa szerint és élvezze a szabadságot!

Kézre álló tárolórekeszek – Mindig rend az autóban

A Tivoliban rendkívül sok tárolóhely található a különböző dolgok számára – a középkonzolban pl. akár egy táblagép is elhelyezhető, a kesztyűtartó pedig még több részre van felosztva. Az oldalsó tárolórekeszek az ajtókon olyan nagyok, hogy azokban akár 1,5 l-es palackok is gond nélkül elhelyezhetők.

Praktikus megoldások – Smart SUV

Az utastérben alkalmazott, speciálisan a kényelmet célzó, átgondolt megoldások is hozzájárulnak a teljes körű vezetési élményhez. A mobil eszközök is egészen egyszerűen csatlakoztathatók az akár 9”-os képernyőhöz.

 

SmartSteer rendszer

Válasszon a szervokormányzás érzékenységének három lehetséges beállítása közül. Így a „Normal”, a „Comfort” és a „Sport” beállítás közül teljesen az egyéni preferenciák szerint található meg a kedvenc kormányzási mód.

Aktív biztonság – Intelligens biztonsági rendszerek CSÚCSTECHNOLÓGIA A KÖBÖN

A DEEP CONTROL technológiával a tökéletes biztonság közelebb van, mint valaha. Akár a városban vezetünk, akár hosszú utazásokra indulunk, a DEEP CONTROL eddig ismeretlen szintre emeli a vezetési nyugalmat és biztonságot.

 • Hátsó keresztforgalom-figyelő fekező funkcioval (RCTA-i)
  Amikor tolatás közben közeledő járművet észlel az úton, az RCTA-i figyelmeztető hangjelzést ad és automatikusan fékezni kezd, hogy megállítsa az autót és csökkentse az ütközés kockázatát.
 • Hátsó keresztforgalom-figyelő (RCTA)
  A vezető riasztást kap, ha az érzékelő a jármű útjában parkolás vagy tolatás közben akadályt észlel.
 • Éberségfigyelő rendszer (DAA)
  A DAA folyamatosan figyelemmel kíséri a vezetési mintázatokat, és amint az álmos vezetés jeleit tapasztalja, hangjelzést ad és pihenő beiktatását javasolja a vezető számára.
 • Parkolóhely elhagyását segitő funkció (EAF)
  Parkoló elhagyásakor az EAF hangjelzéssel figyelmeztet, valamint figyelmeztető ikon jelenik meg a kijelzőn, ha egy másik jármű közeledik hátulról.
 • Figyelmeztetés biztonságos követési távolságra (SDA)
  Az SDA folyamatosan figyeli a sebességet és a távolságot, majd figyelmeztető hangjelzést ad, amint az Ön előtt haladó járműtől való távolsága a biztonságos féktávolság alá csökken.
 • Kocsisor indulására figyelmeztető rendszer (FVSA) Amikor álló helyzetből az Ön előtt lévő jármű elindul, az FVSA felugró vizuális figyelmeztetést küld és hanggal is jelez.

Erős kísérőtárs – Teljesítmény és takarékosság

A nagy teljesítményű, megbízható motorok a vezetőt minden út során igazi sportos érzelmekkel kerítik hatalmukba. A Tivoli tökéletesen helytáll mind a város dzsungelében, mind az autópályán. A többféle hajtásváltozat közül garantáltan megtalálja az igényeihez illő Tivolit!

Motor – Határozott karakter erős szívvel

A Tivoli teljesen új fejlesztésű hajtásai különösen kompaktak, hatékonyak és megbízhatóak. Az 1.5 GDi-Turbo benzinmotor akár 163 LE/5,500 1/min leadására képes 280 Nm/1500-4000 fordulat/perc forgatónyomaték mellett. Az e-XDi-160 dízelmotor max. 136 LE teljesítmény előállítására képes 4000 fordulatszámon, és 324 Nm maximális nyomatékot ad le az 1500–2500 közötti fordulatszám-tartományban. Ezzel a Tivoli X150 motorjai mind a városi forgalomban, mind az autópályán optimális teljesítményt szolgáltatnak.

Az autó továbbá kiváló eredményeket ér el a zaj- és rezgéscsökkentés terén is. Így a SsangYong magas szintű követelményei és standardjai nyugalmas, élvezettel teli utazásokat tesznek lehetővé.

Hajtás – Active AWD rendszer

Az intelligens összkerékhajtás automatikusan osztja el a hajtási erőt az első és a hátsó futómű között a jobb vonóerő érdekében. Ennek során a SsangYong Tivoli számára az összkerékhajtás tökéletesen összehangolt komponensei és a speciálisan az offroad-teljesítményre kialakított alváz az utakon és a terepen is szuverén fellépést biztosít.

 

  


Ajánlatot kérek