SsangYong Tivoli x150

Az elegáns formatervezésű, számtalan új technikai megoldással felvértezett Tivoli x150 vezetésre született.

SsangYong Tivoli x150
SsangYong

Design

SsangYong Tivoli x150

A stílus élvonalban

A Tivoli karakteres, magabiztos stílusával kiválóságot és kifinomultságot sugároz, ami messze kiemeli a mezőnyből. A Tivoli dizájnját a modern városi építészet és a természet hullámzó vonalai ihlették. Ennek köszönhetően a Tivoli magára vonzza a figyelmet, mivel határozott érzelmeket kelt a szemlélőben. Szeressen bele Ön is a Tivoli fiatalos önbizalmába és dinamikus, elegáns, határozott stílusába!

Meggyőző dizájn

Stílus és karakter

Stílusával a Tivoli a városi életstílus követőit szólítja meg. Az elegáns, mégis erős és dinamikus sziluett magára vonja a figyelmet. Az autó egyúttal fiatalos önbizalmat is sugároz.

Engedje át magát a dinamikus, városi életérzésnek!

Erős kísérőtárs

Teljesítmény és takarékosság

A nagy teljesítményű, megbízható motorok a vezetőt minden út során igazi sportos érzelmekkel kerítik hatalmukba. A Tivoli tökéletesen helytáll mind a város dzsungelében, mind az autópályán. A többféle hajtásváltozat közül garantáltan megtalálja az igényeihez illő Tivolit!

Multifunkcionális

Rend és funkció

Az új Tivoliban a belső tér rugalmasan konfigurálható. A számtalan praktikus tárolórekesszel és tárolóhellyel könnyen rend teremthető az utastérben.

Éljen a saját stílusa szerint és élvezze a szabadságot!

Az új Tivoli X150 alapfelszereltséggel is figyelemre méltóan sokat tud, de ha igazán egyénivé akarja tenni, akkor a vezetési kényelmet és élményt a lehetőségek széles választékával tudja még tovább fokozni.

Projektoros fényszórók

LED-es ködlámpák

Fényes fekete díszítés az A-oszlopon

LED-es hátsó lámpák

Sportos fekete tetősínek

Automatikusan lezáródó ajtók

Magasfényű hűtőrács

Elektromosan állítható külső tükrök

Belső

Széles körű felszereltség
Átgondolt, meggyőző részletek.

Az ülésbevonatokat gondosan választottuk meg – minőségi, puha anyagok, elegáns, exkluzív varratdizájnnal. A külső már önmagában sportos érzelmeket kelt a vezetőben. A Tivoli ülésbevonatai hozzájárulnak a belső tér egyedülálló hangulatához.

A belső tér gazdag felszereltségét egészíti ki az ergonomikus, fűthető, optimális fogást biztosító, „D” formájú sportkormánykerék.

Praktikus megoldások

Smart SUV

Az utastérben alkalmazott, speciálisan a kényelmet célzó, átgondolt megoldások is hozzájárulnak a teljes körű vezetési élményhez. A mobil eszközök is egészen egyszerűen csatlakoztathatók az akár 9”-os képernyőhöz.

MP3 audio

8”-es Smart fejegység tolatókamerával

9”-es navigációs fejegység tolatókamerával

10,25 colos szines TFT-LCD műszeregyseg

Kényelem

Minden helyzetben kényelmesen

A Tivoli számos olyan megoldást tartalmaz, amelynek célja, hogy az utat tiszta örömmé tegye. Fűthető első ülések, a vezetőülés kétfokozatú ülésszellőzéssel, a hátsó ülések különösen kellemes, 27,5-os szögben döntve, kétzónás automata klíma hőmérséklet-érzékelővel és digitális kijelzővel – ezeknek az elemeknek köszönhetően ki sem akar majd szállni az új Tivolijából!

Funkcionalitás

Kézre álló tárolórekeszek
Mindig rend az autóban

A Tivoliban rendkívül sok tárolóhely található a különböző dolgok számára – a középkonzolban pl. akár egy táblagép is elhelyezhető, a kesztyűtartó pedig még több részre van felosztva. Az oldalsó tárolórekeszek az ajtókon olyan nagyok, hogy azokban akár 1,5 l-es palackok is gond nélkül elhelyezhetők.

Pontosan, ahogy szüksége van rá

Rugalmas belső tér

SsangYong

Technológia

SsangYong Tivoli x150

DEEP CONTROL technológia

A DEEP CONTROL technológiával a tökéletes biztonság közelebb van, mint valaha. Akár a városban vezetünk, akár hosszú utazásokra indulunk, a DEEP CONTROL eddig ismeretlen szintre emeli a vezetési nyugalmat és biztonságot.

Hatsó keresztforgalom-figyelő fekező funkcióval (RCTA-i)

Amikor tolatás közben közeledő járművet észlel az úton, az RCTA-i figyelmeztető hangjelzést ad és automatikusan fékezni kezd, hogy megállítsa az autót és csökkentse az ütközés kockázatát.

Hatsó keresztforgalom-figyelő (RCTA)

A vezető riasztást kap, ha az érzékelő a jármű útjában parkolás vagy tolatás közben akadályt észlel.

Éberségfigyelő rendszer (DAA)

A DAA folyamatosan figyelemmel kíséri a vezetési mintázatokat, és amint az álmos vezetés jeleit tapasztalja, hangjelzést ad és pihenő beiktatását javasolja a vezető számára.

Parkolóhely elhagyását segitő funkció (EAF)

Parkoló elhagyásakor az EAF hangjelzéssel figyelmeztet, valamint figyelmeztető ikon jelenik meg a kijelzőn, ha egy másik jármű közeledik hátulról.

Figyelmeztetés biztonságos követési távolságra (SDA)

Az SDA folyamatosan figyeli a sebességet és a távolságot, majd figyelmeztető hangjelzést ad, amint az Ön előtt haladó járműtől való távolsága a biztonságos féktávolság alá csökken.

7 légzsák

Az utasok biztonsága számunkra a legmagasabb szintű prioritás. A vezetőnél és az utasoknál kialakított modern légzsákrendszernek köszönhetően a Tivoli megvédi Önt és családját. Az alapfelszereltség részét képező első vezető- és utasoldali légzsákok, első oldallégzsákok és a függönylégzsákok mellett a Tivoli a „DLX” felszereltségszinttől térdlégzsákkal is rendelkezik a vezető oldalán.

A szerkezet 71,4%-a nagy szilárdságú acélból készül

A Tivoli szerkezete maximális szilárdságot és biztonságot biztosít. A karosszéria kb. 40%-a a legkorszerűbb, kimagaslóan nagy szilárdságú acélból (AHSS) készül. A ráfutásos ütközések következményeinek minimalizálása érdekében az autó legfontosabb elemei ötször erősebb, melegen hengerelt acéllal vannak megerősítve.

SsangYong

Motorizáció

SsangYong Tivoli x150

A Tivoli teljesen új fejlesztésű hajtásai különösen kompaktak, hatékonyak és megbízhatóak.

Az 1.5 GDi-Turbo benzinmotor akár 163 LE/5,500 1/min leadására képes 280 Nm/1500-4000 fordulat/perc forgatónyomaték mellett. Az e-XDi-160 dízelmotor max. 136 LE teljesítmény előállítására képes 4000 fordulatszámon, és 324 Nm maximális nyomatékot ad le az 1500–2500 közötti fordulatszám-tartományban. Ezzel a Tivoli X150 motorjai mind a városi forgalomban, mind az autópályán optimális teljesítményt szolgáltatnak.

Az autó továbbá kiváló eredményeket ér el a zaj- és rezgéscsökkentés terén is. Így a SsangYong magas szintű követelményei és standardjai nyugalmas, élvezettel teli utazásokat tesznek lehetővé.

Hajtás

Active AWD rendszer

Az intelligens összkerékhajtás automatikusan osztja el a hajtási erőt az első és a hátsó futómű között a jobb vonóerő érdekében. Ennek során a SsangYong Tivoli számára az összkerékhajtás tökéletesen összehangolt komponensei és a speciálisan az offroad-teljesítményre kialakított alváz az utakon és a terepen is szuverén fellépést biztosít.

Rendszer

SmartSteer rendszer

Válasszon a szervokormányzás érzékenységének három lehetséges beállítása közül. Így a „Normal”, a „Comfort” és a „Sport” beállítás közül teljesen az egyéni preferenciák szerint található meg a kedvenc kormányzási mód.

Galéria

Garancia

Garanciális feltételek

A garanciális feltételek letöltéséhez kattintson ide.

Kiterjesztett garancia

A kiterjesztett garanciális feltételek letöltéséhez kattintson ide.

SsangYong

Kapcsolódó modell

SsangYong Tivoli x150

Új SsangYong
Tivoli Grand

Tegye az életét minden tekintetben egyszerűbbé. A Tivoli Grand stílusos és praktikus, mind szabadidő-autóként, mind munkavégzéshez.

Megnézem
SsangYong

Hasznos információk

SsangYong Tivoli x150
CO2 kibocsátás - (g/km, vegyes) 

Benzin 1.5 GDI Turbo 163 LE 6MT / 2WD: 160-164* / 170
Benzin 1.5 GDI Turbo 163 LE 6AT / 2WD: 175*-181
Benzin 1.5 GDI Turbo 163 LE 6MT / AWD: 179
Benzin 1.5 GDI Turbo 163 LE 6AT / AWD: 195

Diesel 1.6 e-XDI 136 LE 6MT / 2WD: 145-146* / 152
Diesel 1.6 e-XDI 136 LE 6AT / 2WD: 158*-162
Diesel 1.6 e-XDI 136 LE 6MT / AWD: 162
Diesel 1.6 e-XDI 136 LE 6AT / AWD: 178

* Start-Stop

Üzemanyag fogyasztás - (l/100 km, vegyes)

Ajánlatot kérek