SsangYong_Tivoli

SsangYong Tivoli

Az új Ssangyong Tivoli óriási népszerűségnek örvendett a vásárlók körében. A magyar érdeklődők is örülhetnek, hiszen a Ssangyong Fábián székesfehérvári és budapesti márkakereskedésben már megtekinthető és ki próbálható az új modell.

Ár: 4 290 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Sokszáz millió eurós beruházás, 4 évnyi fejlesztés, vadonatúj moduláris padlólemez, sportos és fiatalos dizájn, igényes belső kialakítás, vadonatúj motorok és kiemelkedő biztonság Dél-Korea legrégebbi autógyártójától és 4×4 specialistájától.

Vonzza a tekintetet.

A Tivoli a nevét inspiráló gyönyörű, történelmi olasz városhoz hasonlóan intenzív életörömöt sugároz.

Erőt sugárzó, magabiztos megjelenés.

A jellegzetes, keskeny hűtőmaszk az első lámpatestek alá futó íveivel kiterjesztett szárnnyal vitorlázó ragadozó madár sziluettjét idézi.

Fejedelmi kényelem mind az öt utas számára.

A Tivoli sportos, ergonomikusan kialakított, díjnyertes ülései illeszkednek az emberi test alakjához és a maximális komfort érdekében kétféle keménységű töméssel készülnek. Így bennük ülve a hosszabb utazások sem fárasztóak, mégis kiváló oldaltartást biztosítanak.

Biztonság, kompromisszumok nélkül.

Ön és családtagjai biztonsága érdekében a Tivoli karosszériáját rendkívül erősnek és masszívnak tervezték, mely 71,4%-ban igen költséges, de a hagyományos acélhoz képest könnyebb és sokkal erősebb nagyszilárdságú acélból (40%-a pedig egyenesen ultra-nagyszilárdságú bóracélból) készül. Az esetleges ütközések erőhatásainak leginkább kitett karosszériaelemeket ráadásul olyan speciális technológiával készítik, mely megháromszorozza a normál acél ellenálló képességét. A passzív biztonságról pedig többek között kategóriájában kiemelkedően 7 légzsák gondoskodik.

Kiemelkedő vezetési élmény, próbára tevő útviszonyok mellett is.

A Ssangyong immár több mint 60 éve gyárt 4×4 hajtású járműveket. Ezen évtizedek alatt felhalmozott tudás és tapasztalat testesül meg a vadonatúj Tivoli crossover-ben is. A Tivoli padlólemezét és hajtásláncát úgy tervezték, hogy közúton és terepen is a márka legendás megbízhatóságának megfelelően álljon helyt és minden körülmények között élvezetes és biztonságos legyen vezetni.

Teljesen új fejlesztésű motorok és váltók.

A Ssangyong európai fejlesztésű, az Euro 6 károsanyag-kibocsátási normát teljesítő vadonatúj 1.6 literes, teljesen alumíniumból készült benzines, illetve a szintén 1.6 literes közvetlen befecskendezéses, közös nyomócsöves, változó geometriájú turbófeltöltővel szerelt dízel motorjai rendkívül nyomatékosak, mégis nagyon csendesen és üzemanyag-takarékosan működnek. Mindkét motorhoz 6 sebességes manuális, illetve szintén 6 sebességes Aisin automata váltó társítható.

AWD összkerék-hajtás

Az elektromágneses tengelykapcsolóval ellátott, teljesen automatikus működésű Aktív AWD összkerékhajtás normál útviszonyok esetén a kisebb üzemanyag fogyasztás érdekében 100%-ban az első kerekeket hajtja. Amint az útviszonyok romlanak és a rendszer valamelyik kerék megcsúszását érzékeli, az elektronikus vezérlő egység a másodperc tört része alatt a hátsó kerekekhez irányítja a szükséges nyomatékot.


Ajánlatot kérek