SsangYong XLV

Megérkezett a Ssangyong XLV!

Sokoldalúságával, praktikusságával a család kedvenc társa lesz. A hatalmas csomagtér, a bőséges helykínálat megkönnyíti a mindennapokat.
Egy családi SUV, mely sokévnyi munka és fejlesztés eredménye. Vadonatúj motorok és kiemelkedő biztonság Dél-Korea legrégebbi autógyártójától és 4x4 specialistájától.

Ár: 4 490 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Bőséges helykínálat, hatalmas csomagtér – Az XLV csomagtere kifejezetten nagyméretű csomagok elhelyezésére is tökéletesen alkalmas. Többé senkit és semmit nem kell helyhiány miatt otthon hagynia.

Erőt sugárzó, magabiztos megjelenés – A jellegzetes, keskeny hűtőmaszk és lökhárító az első lámpatestek alá futó íveivel kiterjesztett szárnnyal vitorlázó ragadozó madár sziluettjét idézi.

Könnyen áttekinthető műszerfal, személyre szabható funkciókkal – A jó fogású, finom bőrrel borított, csapott aljú sportkormány, az állítható színvilágú LED műszeregység, a 7” képernyővel ellátott multimédiás navigációs egység mind az Ön kényelmét szolgálják.

Fejedelmi kényelem mind az öt utas számára – Az XLV sportos, ergonomikusan kialakított, díjnyertes ülései illeszkednek az emberi test alakjához és a maximális komfort érdekében kétféle keménységű töméssel készülnek. Így bennük ülve a hosszabb utazások sem fárasztóak, mégis kiváló oldaltartást biztosítanak.

Kategóriájának egyik legtágasabb, rendkívül jól variálható utas- és csomagtere – Az XLV kiemelkedően nagy, 720 literes csomagterének, a 60:40 arányban lehajtható vagy akár teljesen síkba dönthető hátsó üléseinek és az utas- illetve csomagtérben található számtalan kisebb-nagyobb tárolórekeszének köszönhetően semmit nem kell otthon hagynia!
A 220V-os csomagtér csatlakozónak köszönhetően pedig az elektromos készülékek működtetéséről sem kell lemondania.

 

Teljesen új fejlesztésű motorok és váltók – A Ssangyong európai fejlesztésű, az Euro 6 károsanyag-kibocsátási normát teljesítő vadonatúj 1.6 literes, teljesen alumíniumból készült benzines, illetve a szintén 1.6 literes közvetlen befecskendezéses, közös nyomócsöves, változó geometriájú turbófeltöltővel szerelt dízel motorjai rendkívül nyomatékosak, mégis nagyon csendesen és üzemanyag-takarékosan működnek.

Mindkét motorhoz 6 sebességes manuális, illetve szintén 6 sebességes Aisin automata váltó társítható.

Kiemelkedő vezetési élmény, próbára tevő útviszonyok mellett is – A Ssangyong immár több mint 60 éve gyárt 4×4 hajtású járműveket. Ezen évtizedek alatt felhalmozott tudás és tapasztalat testesül meg a vadonatúj Tivoli crossover-ben is. Az XLV padlólemezét és hajtásláncát úgy tervezték, hogy közúton és terepen is a márka legendás megbízhatóságának megfelelően álljon helyt és minden körülmények között élvezetes és biztonságos legyen vezetni.

Nézze meg évindító akciós ajánlatainkat, és próbálja ki a SsangYong XLV modellt SsangYong márkakereskedéseinkben!

XLV évindító akció

Most akár 1.000.000 Ft kedvezménnyel
További információkért kattintson ide!

Felkeltettük érdeklődését? Keresse kollégáinkat további információkért!
Bürger Gyula +36 1 361 4415 | Papp Zoltán +36 1 361 4415

Stohl Ádám +36 22 303 406 | Pálosi Zoltán +36 22 303 406


Ajánlatot kérek