Hírek

CITROËN C3 AIRCROSS

AZ ÚJ KOMPAKT SUV: A CITROËN FOLYTATJA NEMZETKÖZI OFFENZÍVÁJÁT AZ SUV-PIACON

A C5 Aircross bemutatása után az SUV-piacon indított nemzetközi offenzíva következő lépését most az új C3 Aircross jelenti a Citroën számára. Az új generációs kompakt szabadidő-autó markáns küllemével és tekintélyes belméretével erőt és frissességet sugároz. Az egyedi kialakítást számtalan személyre szabási opció segíti, köztük összesen kilencvenféle külső színkombináció és ötféle belső hangulat. Az ügyfelek elvárásait maradéktalanul szem előtt tartó, emberközpontú (people minded) SUV-t kivételes helykínálat és variálhatóság jellemzi. A Citroën Advanced Comfort® program jegyében fogant C3 Aircross nem mindennapi fedélzeti kényelmet és vezetési élményt kínál. Városban és országúton egyaránt otthonosan mozog, és a lejtmenet-szabályozó funkcióval kiegészülő Grip Control® rendszernek hála a nehezebb terepek sem jelentenek számára akadályt. A legmodernebb technológiákkal büszkélkedhet: kínálatában 12 vezetéssegítő funkció (pl. head-up display) és 4 csatlakoztatási technológia (köztük vezeték nélküli okostelefon-töltés) szerepel. Az új C3 Aircross 2017 második felében először Európában kerül forgalmazásra, majd nemzetközi értékesítése is megkezdődik.

Az új C kategóriás SUV, a C5 Aircross áprilisi sanghaji bemutatkozását követően a Citroën 2017-ben felpörgeti nemzetközi szinten indított SUV-offenzíváját. A márka az új Citroën C3 Aircross kompakt SUV-val egy olyan szegmens meghódítására készül, mely 2012 és 2016 között Európában és világszinten is az ötszörösére bővült. Olyan „emberközpontú” SUV modelleket kíván létrehozni, melyek már a tervezés stádiumától fokozottan szem előtt tartják az ügyfelek elvárásait és autós szokásait. Ezek a modellek a szabadidő-autók egy új generációt képviselik, a biztonságérzetet nyújtó külsőhöz szokatlan, energikus és vonzó egyéniséget társítanak, és kényelem, használat és praktikum tekintetében új viszonyítási pontként szolgálnak. Legyen szó dizájnról, helykínálatról vagy jó közérzetről, ezek az SUV-k a márka szaktudásának a legjavát képviselik.

A 2017-es Genfi Autószalonon bemutatott C-Aircross tanulmányt alapul vevő, jellegzetes Citroën-stílusjegyeket felvonultató új C3 Aircross valósággal felpezsdíti a kompakt SUV-k piacát. Külsőre karakteres megjelenést biztosító egyedi formavilágával és kivételesen gazdag személyre szabási lehetőségeivel tűnik ki a többi autó közül. Belül a Citroën Advanced Comfort® programtól vezérelve, a Citroën modellek védjegyének számító kényelem területén hoz újat, különösen, ami a helykínálatot, a variálhatóságot és a fényviszonyokat illeti. Az új C3 Aircross a csatlakoztatott technológiákban is élen kíván járni, ezért kínálatában a városi, illetve a városon kívüli közlekedést és a mindennapi életet megkönnyítő valamennyi technológiai megoldás megtalálható. Az új kompakt SUV a stílus, a kényelem és az utazás szerelmeseinek is új élményeket tartogat.
Ami a Citroën C3 Aircrosst megkülönbözteti a többi szabadidő-autótól:

C3_Aircross_01

SZEMÉLYRE SZABHATÓ, KARAKTERES SZABADIDŐ-AUTÓ
Az új Citroën C3 Aircross egy 4,15 m hosszú kompakt SUV, mely erőt, eredetiséget és frissességet sugárzó fellépésével hívja fel magára a figyelmet. Az új Citroën modellekre jellemző egyedi felépítés fémjelzi, és a biztonságérzetet nyújtó, masszív SUV-k valamennyi attribútumával rendelkezik: megemelt hasmagasság és vezetési pozíció, hangsúlyos első és hátsó lökhárítóbetétek, nagyméretű kerekek és sárvédő-szélesítések. Erőtől duzzadó idomait erőteljes grafikus elemek – pl. a tetőrudakon alkalmazott kontrasztszín, a hátsó oldalablak vonalkázása – teszik még hangsúlyosabbá. A C3 Aircross rendkívül gazdag személyre szabási kínálatával is kitűnik: összesen kilencvenféle külső kombináció (köztük a kéttónusú változatokhoz kínált négyféle tetőszín, valamint 4 színcsomag) és öt jól megkülönböztethető belső hangulat közül választhatunk. A gépkocsi belsejében a vízszintes tagolású formaterv tágas, ugyanakkor védelmező tér benyomását kelti. A C3 Aircross SUV jellege és kiváló menettulajdonságai a volánnál is megmutatkoznak. Kompakt méreteinek köszönhetően városban rendkívül mozgékony, a lejtmenet-szabályozó funkcióval kiegészülő Grip Control® rendszer jóvoltából pedig a kalandosabb utaktól sem riad vissza. Erőforrásai között számos kiváló hatásfokú, gazdaságos benzin- és dízelmotor található.

C3_Aircross_03

A SZEGMENS LEGTÁGASABB ÉS LEGJOBBAN VARIÁLHATÓ KOMPAKT SUV-JA
Az új generációs kompakt SUV praktikus tulajdonságait és tágas belterét a testi-lelki jó közérzetre egyaránt nagy hangsúlyt fektető Citroën Advanced Comfort® program diktálta. Az ötletes felépítésnek köszönhetően az új C3 Aircross a mindennapi használat során könnyen kezelhető kompakt szabadidő-autónak bizonyul, mely a kényelem és a funkcionalitás terén semmilyen kompromisszumot nem ismer. Az utasokat nagyméretű, kényelmes ülések, kivételes helykínálat (legnagyobb tető alatt mért magasság, tágas lábtér), rendkívüli variálhatóság (két részben csúsztatható üléspad, az első utasülés asztalka helyzetbe állítását követően 2,40 m hosszú rakodófelület) és rekordméretű csomagtartó (410–520 l) várja. A jó közérzethez a fényben fürdő utastér is hozzátartozik – erről a nagyméretű panoráma napfénytető gondoskodik. A kor igényeinek megfelelően a C3 Aircross ötletes tárolóhelyeket kínál (ilyen például a középkonzolban elhelyezett vezeték nélküli okostelefon-töltő), és számtalan vezetéssegítő funkcióval, illetve hasznos technológiai megoldással van felszerelve: head-up display, Active Safety Brake, adaptív fényszóró, sebességkorlátozás-felismerő rendszer sebességajánlással, Park Assist, CITROËN Connect Nav stb.

„A Sanghajban bemutatkozó C kategóriás SUV, az új C5 Aircross után a Citroën most egy második SUV-t is bevet a szabadidőautó-piacon indított nemzetközi offenzívájának felpörgetésére. Az új kompakt SUV, a most Párizsban leleplezett Citroën C3 Aircross európai forgalmazása még az év vége előtt megkezdődik. A helykínálat, variálhatóság és kényelem tekintetében a Citroën szaktudásának legjavát felmutató, emberközpontú modell a kompakt szabadidő-autók közül egyedi felépítésével tűnik ki. A biztonságra és kalandra egyformán vágyó mai ügyfelek elvárásaival összhangban egy teljesen új szellemiséget képvisel.” Linda Jackson, a Citroën vezérigazgatója

01 – SZEMÉLYRE SZABHATÓ, KARAKTERES SZABADIDŐ-AUTÓ
Az új Citroën C3 Aircross szabadidő-autó erőt, eredetiséget és frissességet sugárzó fellépésével hívja fel magára a figyelmet. A legújabb Citroën modellekre jellemző egyedi felépítéssel bír, és a biztonságérzetet nyújtó, masszív SUV-k valamennyi attribútumával rendelkezik. Személyre szabási kínálata is lenyűgöző. A modell szabadidős jellege és optimizmusa többek között a lejtmenet-szabályozó funkcióval kiegészülő Grip Control® rendszerben is kifejezésre jut, mellyel járatlan utakon sem érheti meglepetés az embert.

EGYEDI SUV-S MEGJELENÉS
Az új Citroën C3 Aircross a Citroën stílusigazgatója, Alexandre Malval által vezetett tervezőcsapat alkotása. Egyedi felépítésével, elevenségével és biztonságérzetet nyújtó megjelenésével egy pillanat alatt leveszi az embert a lábáról. Az egyszerre kompakt és magas külső (4,15 m hosszú, 1,76 m széles, 1,64 m magas) szép arányokat mutat, és ráirányítja a figyelmet a lendületes, letisztult vonalvezetésre. Az egyszerre rövid és magas, sportos motorháztetőnek köszönhetően a szegmensben szokatlan tartás jellemzi. Megjelenésére nézve kifejezetten robusztus, első és hátsó világítótestei tiszteletet parancsolnak, a kiegyensúlyozott, vízszintes tagolásnak hála mégis minden agresszivitást nélkülöz. A nagy átmérőjű kerekein magabiztosan ülő C3 Aircross hasmagassága 20 mm-rel nagyobb, mint az új C3-é, amelyiktől a padlólemezét kölcsönözte. A sárvédő-szélesítések és a lökhárítóbetétek szintén a dinamikus és masszív SUV-stílus kellékei.
Az új C3 Aircross elején a két szinten elrendezett jellegzetes Citroën-fényforrások köszönnek vissza, melyek kifejezőbbé teszik a jármű orr-részét, és a márka legújabb modelljeire jellemző világítótestekkel szolgálnak. A felső sorban a LED-es nappali menetjelző lámpákat az autó teljes szélességében dupla krómléc köti össze a márkajellel. A fő fényforrások az alsó részen helyezkednek el. A színes kerettel feldobott egység a lekerekített sarkú szögletes fényszórók mellett a ködfényszórókat is magában foglalja. Középen egy erőt sugárzó méretes légbeömlő nyílás húzódik, alul pedig egy az SUV jelleget kiemelő lökhárító teszi fel az i-re a pontot.
Hátul a robusztus vállak még szélesebbnek és sportosabbnak mutatják a C3 Aircrosst. A 3D hatású hátsó lámpák az új C3 és a C-Aircross tanulmány fényforrásaival mutatnak rokonságot. A kifinomult lámpák fényes fekete betétekkel egészülnek ki, a csomagtérfedélen pedig kétszínű C3 Aircross felirat és a fényes fekete márkajel látható. A merész társításnak köszönhetően szélesebb a két optikai blokk, és a csúcstechnológiás jelleg erősítése mellett az egész hátsó rész is szélesebbnek tűnik.
Vérbeli SUV-hoz méltón az új C3 Aircross a kerékjáratoknál és az anyagában színezett alsó karosszériaelemeknél sárvédő-szélesítéseket alkalmaz. A szabadidő-autó teljes személyisége oldalnézetből mutatkozik meg igazán. A C3 Aircross vízszintes vonalak dominálta kiegyensúlyozott sziluettje tágas belső teret ígér, és olyan innovatív elemek teszik különlegessé, mint a hátsó oldalablakok stilizált díszítése. A C-Aircross tanulmányról már ismerős polikarbonát hátsó oldalablakok egy színezett réteget foglalnak magukban, és a hátsó szélvédőkerettel erős grafikus kontrasztot alkotnak. A teljesen egyedi vonalkázásnak köszönhetően rejtve marad a gépjármű belseje, a fény beáramlása és az akadálytalan kilátás ugyanakkor továbbra is biztosított.

SZEMÉLYRE SZABÁSI LEHETŐSÉGEK: ÖSSZESEN 90-FÉLE KOMBINÁCIÓ

Az új Citroën C3 Aircross stílusát és személyiségét az is alapvetően meghatározza, hogy minél hívebben szeretné tükrözni az egyes ügyfelek egyéniségét. Az új C3-hoz hasonlóan a C3 Aircrosst is modern, merész és szabadon személyre szabható autónak tervezték a Citroën mérnökei. Mindenki előtt adott a lehetőség, hogy kifejezésre juttassa saját személyiségét, legyen az konzervatív vagy lázadó. Az ügyfelek a tető színe mellett egy hozzá illő színcsomagot is választhatnak. A sziluett különböző pontjain – tetőcsomagtartó rudak, hátsó háromszögablak, tükörházak, első fényszórókeretek, kerékközép-szegélyek – megjelenő dinamikus színfoltok sajátos ritmust adnak az SUV stílusának.
A saját stílus kialakításához a C3 Aircross a külső személyre szabási lehetőségek gazdag választékát kínálja. A legkülönfélébb kontraszthatások érhetők el a kilencvenféle kombinációval, melyek között mindenki megtalálhatja a saját vérmérsékletének és ízlésének megfelelőt:
– 8 karosszériaszín (Natural White, Ink Black, Misty Grey, Cosmic Silver, Passion Red, Breathing Blue, Homokszín, Spicy Orange)
– 4 tetőszín a kéttónusú változatokhoz (Ink Black, Natural White, Spicy Orange vagy Homokszín – célországtól függően)
– 4 színcsomag (narancs, szürke, fehér és fekete)

Az ügyfelek szabadon kísérletezhetnek a hagyományos árnyalatok feldobásával vagy éppen az erős kontrasztok enyhítésével. A kerekekre nézve pedig stílusos 16” dísztárcsák és 16” vagy 17” gyémántfényű alumínium keréktárcsák közül válogathatnak.

Természetesen a beltér is alakítható: az új C3 Aircrossban ötféle belső hangulat közül lehet választani. Az utastér stílusa a divat és a lakberendezés világából merít ihletet. Letisztult vonalak, biztonságérzetet keltő formavilág, igényes kidolgozás és különböző textúrájú anyagok (lásd műszerfal) jellemzik. A színek és anyagok harmonikus összjátéka, a speciális ajtóborítások, a kormányt, a szellőzőket vagy az üléskárpitot feldobó kontrasztszínek különleges, szalonszerű hangulatot teremtenek. A választott hangulatvilágnak – semleges, meleg, dinamikus vagy fényűző – megfelelően a C3 Aircross az önkifejezés gazdag eszköztárát kínálja:

– A szériaváltozatot letisztult, visszafogott dizájn jellemzi: a különleges textúrájú szürke műszarfaldíszítéshez Mica Grey szövet üléskárpitok társulnak, a szellőzőket pedig fehér szegély veszi körül.
– A Metropolitan Grey hangulatvilág a világos és kényelmes utastér mellett teszi le a voksát. A világos, ragyogó színek és a műszerfalon is visszaköszönő meleg hatású textíliák növelik a teret és az utasok jó közérzetét. A szellőzőszegélyek narancsszínűek.
– Az Urban Red hangulatvilág az SUV dinamikus és high-tech jellegét hangsúlyozza. A sötét és élénk színek kontrasztjára épít: a sötétszürke Quartz szövetből készült üléskárpiton narancsszínű díszöltések láthatók, és a szellőzőszegélyek is narancsszínűek. A műszerfalbetét műbőr borítású.
– A Hype Mistral hangulatvilág már a luxuskategória felé kacsintgat. A kárpitozásnál fekete bőr és egy elegáns tyúklábmintás szövet váltja egymást, a műszerfalbetét pedig műbőr borítású. A szellőzőket selyemfényű krómszegély veszi körül.
– A Hype Colorado hangulatvilág igényes, puha tapintású anyagaival és a félbőr üléseken, a kétszínű kormányon és a műszerfalon alkalmazott speciális Colorado színnel szintén felső kategóriás megközelítést képvisel.

AZ SUV-KRA JELLEMZŐ VEZETÉSI TULAJDONSÁGOK

Az új C3 Aircross SUV-s jegyei és kiváló menettulajdonságai a volánnál ülve mutatkoznak meg igazán. Megemelt hasmagasságával, nagy kerekein ülve magabiztosan uralja az utat, és a lejtmenet-szabályozó funkcióval ellátott Grip Control® rendszer jóvoltából mindenféle terepen otthonosan mozog. Biztosítani képes az adott helyzetnek megfelelő meghajtást, így városon kívüli kalandosabb utakra is bátran vállalkozhatunk vele. A C3 Aircross ugyanúgy megszólítja a városi programok, illetve a vásárlás szerelmeseit, mint a sportnak vagy más kültéri szabadidős tevékenységeknek hódolókat.

A minden körülmények között optimális meghajtást biztosító Grip Control® rendszerrel és speciális 16” vagy 17” Mud & Snow gumiabroncsokkal felszerelt C3 Aircross sokoldalú használatot tesz lehetővé, és az útviszonyoktól és az útburkolat fajtájától függetlenül mindenféle úttípushoz képes alkalmazkodni. A Grip Control® rendszer az ötféle üzemmódon keresztül minden helyzetben nagyobb biztonságot garantál. Az automatikus működésű Standard üzemmód mellett a Homok, Terep, Havas út és ESP OFF üzemmódok választhatók.

A Grip Control® rendszerhez kapcsolódó lejtmenet-szabályozó funkció meredek lejtőn is képes alacsony sebességen tartani a gépkocsit. Segít megőrizni a menetpályát és megakadályozni a gépjármű megcsúszását, amikor lejtőn lefelé halad. Ezzel az új funkcióval tökéletesen a vezető uralma alatt tartható az új C3 Aircross. A rendszer nagyon alacsony sebességnél (3 km/h) a nagyobb kontroll és biztonság jegyében stresszes helyzetekben is egy helyben tudja tartani a gépjárművet.

Az új C3 Aircross kínálatában számos takarékos és hatékony legújabb generációs motort találunk. A kompakt SUV ideális partnerként egyformán jó szolgálatot tesz a mindennapi városi utak és a hétvégi kiruccanások, illetve hosszabb nyaralások során. A kínálatában szereplő háromhengeres PureTech motorok a legújabb technológiákkal büszkélkedhetnek: gyors reakcióidő és visszafogott fogyasztás, illetve CO2-kibocsátás jellemző rájuk (2015-ben és 2016-ban is az Év Motorjának választották). A BlueHDi motorok szintén környezetkímélők és takarékosak, és élvezetes vezetést biztosítanak.

– Benzinmotorok: az új Citroën C3 Aircrosshoz kínált legerősebb motor – célországtól függően – a PureTech 130 6 fokozatú sebességváltóval. A PureTech 110 motorhoz az 5 fokozatú manuális sebességváltó mellett EAT6 automata sebességváltó is kérhető, mely kimagasló vezetési élményt és kényelmet biztosít. Belépő erőforrásként a PureTech 82 motor áll rendelkezésre.
– Dízelmotorok: az új Citroën C3 Aircrosshoz kínált dízelmotorokhoz manuális sebességváltó társul: BlueHDi120 (6 sebességes) és BlueHDi 100 (5 sebességes).

A fenti hat erőforrás az európai kínálatot képviseli. A tengerentúlra szánt modellek PureTech 110 EAT6 benzinmotorral vagy HDi 90 dízelmotorral kerülnek forgalmazásra.

A SZEGMENS LEGTÁGASABB ÉS LEGJOBBAN VARIÁLHATÓ KOMPAKT SUV-JA

A Citroën Advanced Comfort® program értelmében a C3 Aircross tervezésének valamennyi szakaszában kiemelt figyelmet kapott a testi-lelki jó közérzet. Az emberközpontú szemléletet tükrözi a praktikumra és a helykínálatra fektetett hangsúly. A C3 Aircross kellemes és barátságos élettérként funkcionál: intelligens felépítésének köszönhetően a ténylegesen kompakt külsőhöz kivételesen tágas belső tér tartozik. Az intuitív technológiáknak hála az autót minden tekintetben gördülékeny használat jellemzi.

A SZEGMENS LEGTÁGASABB UTASTERE

Az új C3 Aircross fedélzetén hangsúlyos szerepet kap a kényelem, melynek alapelemei a kivételes térélmény és a jó közérzet. A helytakarékos, vízszintes kialakítású műszerfal és az ultrakényelmes ülések láttán azonnal kellemes érzés tölti el az embert. Tágas és jól variálható belterével a Citroën C3 Aircross igazi kuriózumnak számít a kategóriájában, nincs még egy modell, amelyik ilyen térélményt nyújtana. A Citroën Advanced Comfort® programnak megfelelően a C3 Aircross a helykínálat, a variálhatóság és a csomagtér-kapacitás terén is újat tud nyújtani.

– Helykínálat: magas felépítésének köszönhetően a C3 Aircross a szegmens legnagyobb helykínálatával és kivételes komfortszinttel rendelkezik: az öt ülőhelyhez egytől-egyig méretes láb- és fejtér tartozik. Az első és hátsó fejtér tekintetében a C3 Aircross kategóriagyőztes (Best in class): sehol sincs ennyi hely a tető alatt, pedig ez jelentősen hozzájárul az utasok komfortérzetéhez. A 2,60 m-es tengelytávnak köszönhetően a hátul ülők térdtere is kivételesen nagy.
– Variálhatóság: a C3 Aircross variálhatóság tekintetében is megelőzi a társait: a dönthető háttámlákkal felszerelt, 2:1 arányban osztott hátsó üléspad két része minden nehézség nélkül – 150 mm-es távon – külön-külön is csúsztatható. Az első utasülés összecsukásával hosszú tárgyak szállítására is lehetőség van. A maximális rakodóhossz így egy mozdulattal 2,4 méteresre növelhető.

– Csomagtér-kapacitás: a csomagoknak is bőven jut hely, hiszen a C3 Aircross a kategória legnagyobb csomagtartójával rendelkezik. A széles csomagtérfedél, a nagy nyílási szög és az alacsony csomagtérküszöb pedig külön megkönnyítik a bepakolást. A 410 literes alapméret a csúsztatható üléspadnak köszönhetően (maximálisan előretolt helyzetben) 520 literesre növelhető. A hátsó ülések lehajtásával pedig akár 1289 literes csomagtartó-kapacitás is elérhető. Praktikus tartozék az elrejthető kalaptartó, amely magas tárgyak szállításakor a hátsó üléspad mögé állítható. Egy másik ötletes megoldás a két szintre állítható mobil csomagtérpadló, mellyel a hátsó üléstámlák lehajtása esetén sík padlófelület alakítható ki.

PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

Az új C3 Aircross napfényes utasterében uralkodó barátságos légkör a jó közérzet és a felfrissülés forrása. A méretes oldalablakok minden irányban kiváló kilátást és remek fényviszonyokat biztosítanak. A hátsó háromszögablakok speciális vonalkázása pedig kellemesen megnyugtató, különleges fény-árnyék hatást eredményez. A nyitható panoráma üvegtetőn keresztül akadálytalan kilátás nyílik az égre. A B kategóriájú SUV-k családjában egyedülálló, elektromos vezérlésű, szakaszosan nyíló berendezés belülről közel 1 m hosszú üvegfelületet jelent, mely sötétítővel és egy LED-es fénysorral van felszerelve. Az utastér fényviszonyai a hátsó üléssorban elhelyezett napellenzőkkel is változtathatók. A C3 Aircross fedélzetén csukott vagy nyitott tetővel egyaránt kivételes szabadságérzet keríti hatalmába az embert, és minden utazás különleges élményt tartogat.

ÖTLETES TÁROLÓHELYEK

A fedélzeti komfort másik lényeges eleme a tárolóhelyek kérdése. A funkcionalitást előtérbe helyező új C3 Aircross különböző használatra szánt ötletes tárolóhelyekkel van felszerelve. A középkonzolban kialakított speciális töltőállomáson vezeték nélkül tölthető egy okostelefon. A saját megvilágítással rendelkező hűthető kesztyűtartóban és a két első ajtózsebben egyaránt elfér egy-egy 1,5 literes üveg. A műszerfal utasoldali részén kialakított „tolltartó” felület apróbb tárgyak (kulcsok, tollak, aprópénz stb.) tárolására szolgál. A hátsó utasok sem panaszkodhatnak: a lehajtható középső üléstámla pohártartókat és egy hosszú tárgyak szállítására alkalmas sílécalagutat rejt magában.

A CITROËNTŐL MEGSZOKOTT KÉNYELEM

A márka örökségéhez és a Citroën Advanced Comfort® programhoz híven az új C3 Aircross a Citroën szaktudásának legjavát kamatoztatva gondoskodik a vezető és az utasok optimális kényelméről. A cél, hogy mintegy védőburokban a lehető legkellemesebben teljen a közösen eltöltött idő. A fedélzeti kényelem legfontosabb összetevői:
– nagyméretű, kényelmes ülések,
– a Citroënre jellemző kényelmes felfüggesztés minden menetkörülmények között,
– a kiváló hangszigetelésnek köszönhető akusztikus komfort.

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV – MŰSZAKI ADATOK
Hosszúság: 4,15 m
Szélesség: 1,76 m
Magasság: 1,64 m
Tengelytáv: 2,60 m
Csomagtér-kapacitás: 410–520 l

Citroen