Díjak

 

peugeotA legtöbb Peugeot gépjárművet értékesítő kereskedéscsoport

Hálásak vagyunk ügyfeleinknek, hogy a segítségükkel már hosszú évek óta piacvezetők vagyunk Peugeot személy- és kishaszonjárművek értékesítésében, Magyarországon. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy ügyfeleinknek maradandó, kellemes élmény legyen az újautó vásárlás, és legközelebb is bizalommal forduljanak hozzánk.

 

citroen

A II. legtöbb Citroën eladás mindössze 1 kereskedéssel

Örömmel tölt el bennünket, hogy annak ellenére érünk el évek óta országos II. helyet Citroën értékesítésben, hogy mindössze egyetlen telephellyel rendelkezünk, Székesfehérváron. Hatalmas élmény nap mint nap azzal szembesülni, hogy aki a környéken minőségi, kényelmes újautót szeretne vásárolni, számításba vesz bennünket is. Azért dolgozunk folyamatosan, hogy ez a jövőben is így maradjon.

 

isuzu-szerviz

Az ország legjobb Isuzu szervizei a Fábiánnál

2014-ben a Fábián Kft. budapesti telephelye nyerte el az ország legjobb Isuzu szervize címet. Mi több, a második helyezett pedig a székesfehérvári szerviz lett, így a Fábián Kft. tudhatja magáénak az ország legjobb két Isuzu szervizét. Szervizben dolgozó kollégáink folyamatos képzése és sokéves szakmai tapasztalata segíti ügyfeleinket nap mint nap autóval kapcsolatos gondjaik megoldásában.

 

szerelo

Világbajnok műszaki tanácsadók a csapatunkban

2014 őszén 56 ország közel 5000 technikusa közül a magyar autószerelők csapata nyerte Franciaországban a Peugeot műszaki tanácsadói világbajnokságát. Büszkék vagyunk rá, hogy a győztes magyar csapat kapitánya a székesfehérvári Peugeot Fábián márkaszerviz munkatársa, aki a világbajnokság megnyerése mellett már sok éve a legjobb műszaki tanácsadó a hazai Peugeot hálózatban.