Cégismertető

Cégfilozófiánk:

“A Fábián Autószalonok és Szervizek alaptőkéje a minőség, és vásárlóinak bizalma. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára az autóvásárlás örömteli esemény, a mindennapos biztonságos autózás pedig észrevétlen alapfeltétel legyen.”

A Fábián Kft-t 1991-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a méltán nagyhírű PEUGEOT márka hírnevét öregbítsük Magyarországon. Az az azóta eltelt 30 év során palettánkra felvett Citroën, Opel Isuzu, SsangYong márkák képviseletében is élen járunk.

Márkakereskedéseinkben az új- és használtautó értékesítés mellett az autószerviz is megtalálható, így a gépjármű-értékesítésen túl a garanciális szervizeléseket, illetve meghibásodott, vagy sérült autók javítását is a legkorszerűbb eszközökkel végezzük. A teljes körű szervizszolgáltatást magasan képzett szakembereink, korszerű, a nemzetközi előírásoknak megfelelő műszaki berendezéseink, és saját autómosóink segítik.

Márkaszerviz szolgáltatásunk mellett minden telephelyünkön márkafüggetlen szervizként is működünk.

Ennek megvalósítása érdekében 1995-ben adtuk át Budapesten az 5000 m2 -es területen fekvő, 2600 m2 alapterületű új létesítményünket, melyet 400 millió forintos tárgyi beruházással valósítottunk meg. Itt Peugeot, Isuzu, SsangYong márkakereskedés és márkafüggetlen szerviz működik.

Második márkakereskedésünk 1999-ben nyitotta meg kapuit Székesfehérváron, ahol a Budapesten elérhető márkáinkat Citroënnel egészítettük ki.

Harmadik márkakereskedésünket pedig 2004. decemberében nyitottuk meg Budaörsön, amely büszkén viseli az ország legnagyobb Opel márkakereskedés és szervize címet.

Mindemellett lehetőség van biztosítási-, és szükség esetén kárrendezési ügyintézés igénybevételére is.

A megnövekedett gépkocsieladások eredménye a nagyobb mértékű alkatrészforgalomban is megmutatkozik. Ügyfeleink gépjárműveinek megfelelő alkatrész ellátását szolgálja a 200 m2 alapterületű alkatrész raktár, amelyből átlagosan 70 M Ft értékű raktárkészletünk segítségével tudjuk partnereink igényeit azonnal kielégíteni.

Márkaszervizeinkben (összesen) 3967 m2 alapterületen egyidőben 52 gépkocsi fogadására van lehetőség.

Ügyfeleinknek nem csak kedvező finanszírozási feltételekkel és különböző akciókkal kívánjuk megkönnyíteni az új gépkocsi vásárlást, hanem a használt gépjárművek kedvező beszámításán keresztül is.
Évről évre növekvő megbízható, minőségi használtautó flottánk szintén jelentős részét teszi ki a Fábián Kft. forgalmának.

Peugeot márkakereskedések alapítása:
1991 – Fábián Kft. megalapítása
1995 – Budapesti szalon átadása
1999 – Székesfehérvári szalon átadása
2004 – Budaörsi szalon átadása