Cégismertető

A Fábián Kft-t 1991-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a méltán nagyhírű PEUGEOT márka hírnevét öregbítsük Magyarországon.

Cégfilozófiánk:

“A Fábián Autószalonok és Szervizek alaptőkéje a minőség, és vásárlóinak bizalma. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára az autóvásárlás örömteli esemény, a mindennapos biztonságos autózás pedig észrevétlen alapfeltétel legyen.”

A budapesti márkakereskedésünkben az új- és használtautó értékesítés mellett az autószerviz is megtalálható, így a gépjármű-értékesítésen túl a garanciális szervizeléseket, illetve meghibásodott, vagy sérült autók javítását is a legkorszerűbb eszközökkel végezzük. A teljes körű szervizszolgáltatást magasan képzett szakembereink, korszerű, a nemzetközi előírásoknak megfelelő műszaki berendezéseink, és saját autómosónk segítik. Ennek megvalósítása érdekében 1995-ben adtuk át Budapesten az 5000 m2 -es területen fekvő, 2600 m2 alapterületű új létesítményünket, melyet 400 millió forintos tárgyi beruházással valósítottunk meg. Második márkakereskedésünket 1999-ben Székesfehérváron, harmadik márkakereskedésünket pedig 2004. decemberében nyitottuk meg Budaörsön.

Mindemellett szalonunkban lehetőség van helyben történő biztosítási-, és szükség esetén kárrendezési ügyintézés igénybevételére is.
A megnövekedett gépkocsieladások eredménye a nagyobb mértékű alkatrészforgalomban is megmutatkozik. Ügyfeleink gépjárműveinek megfelelő alkatrész ellátását szolgálja a 200 m2 alapterületű alkatrész raktár, amelyből átlagosan 70 M Ft értékű raktárkészletünk segítségével tudjuk partnereink igényeit azonnal kielégíteni.
Márkaszervizünkben 1880 m2 alapterületen egyidőben 22 gépkocsi fogadására van lehetőség.

Ügyfeleinknek nem csak kedvező finanszírozási feltételekkel és különböző akciókkal kívánjuk megkönnyíteni az új gépkocsi vásárlást, hanem a használt gépjárművek kedvező beszámításán keresztül is.

Peugeot márkakereskedések alapítása:

1991 – Fábián Kft. megalapítása
1995 – Budapesti szalon átadása
1999 – Székesfehérvári szalon átadása
2004 – Budaörsi szalon átadása