• Peugeot
 • Citroen
 • Opel
 • SsangYong
 • Isuzu

Céges autó, flotta, bérlés az Ön igényeire szabva

Egy vagy több gépjárműre van szüksége vállalkozása számára? Bérelne, lízingelne, vásárolna céges autót? Szeretné a legoptimálisabb költségek mellett megszerezni és üzemeltetni a szükséges járműveket? Munkatársaink ebben segítenek Önnek!

A kedvezményes céges autóvásárláshoz vagy finanszírozáshoz nem kell nagy flotta: céges autó kedvezményeinket és finanszírozási konstrukcióinkat már egy autóra is igénybe veheti!

Céges autó vásárlás kedvezménnyel

Ha saját gépjármű vásárlása mellett dönt, vásároljon új autót cége számára akár önrész nélkül, akár 30% kedvezménnyel!

Vállalkozóknak, cégeknek szóló ajánlataink között megtalálja a legpraktikusabb modelleket, legyen szó akár reprezentatív megjelenést biztosító személyautókról, akár strapabíró kishaszonjárművekről. A beruházáshoz segítünk megtalálni az ön számára legmegfelelőbb finanszírozási, üzemeltetési konstrukciót.

Keresse munkatársainkat, kérjen ajánlatot céges autó vásárlására!

Költségcsökkentés bérléssel és lízinggel

Céges ügyfeleink számára szakértő partnercégeink közreműködésével dolgozzuk ki a legmegfelelőbb konstrukciót a céges autók bérlésére, üzemeltetésére, lízingjére. Egy autótól a több száz gépjárműből álló flottáig megoldást tudunk nyújtani bármilyen igényre.

Bízza ránk céges autó ügyeit és levesszük az ezzel kapcsolatos terheket a válláról: elkészítjük Önnek a személyre szabott, igényeinek megfelelő ajánlatkérést és megkeressük a legmegfelelőbb ajánlatot. A szerződés megkötése során munkatársaink az adminisztrációs folyamat során is segítségére lesznek.

Kiterjedt szakmai kapcsolatrendszerünk, sokéves tapasztalatunk és jól bejáratott együttműködéseink garantálják, hogy elégedett lesz az általunk nyújtott szolgáltatással.

A partnereink által nyújtott lízingkonstrukciók:

 • Nyílt végű pénzügyi lízing: a lízingbeadó által beszerzett gépjárművet a lízingbevevő határozott időtartamra használatba kapja, de ennek lejártával az nem kerül automatikusan tulajdonába. A lízingbevevő a futamidő lejárta után a gépjárművet a maradványérték megtérítésével megvásárolhatja, akár úgy is, hogy erre új finanszírozási szerződést köt, vagy kijelölhet a gépjárműre vevőt.
 • Zárt végű pénzügyi lízing: A lízingbeadó által beszerzett gépjárművet a lízingbevevő határozott időtartamra használatba kapja, majd a futamidő végén az tulajdonába is kerül.
 • Operatív lízing, vagy tartós bérlet: a lízingbeadó a lízingbevevő számára a gépjárművet határozott időre használata adja. A lízingbevevő a futamidő lejártával az eszközt visszaszolgáltatja a lízingbeadónak.

A tartós bérlet, vagy operatív lízing előnye a vásárlással szemben az, hogy a havi bérleti díj teljes egészében leírható költségként, és a bérlet futamideje alatt nem kell megtérítenie az autó teljes értékét a lízingbeadónak. A futamidőre számított bérleti díjakból ugyanis levonásra kerül az a maradványérték, amelyen a gépjármű végül értékesítésre kerül – ezt a maradványértéket tehát a majdani vevő fizeti meg.

A tartós bérlet során a gépjármű havi bérleti díja nettó értéken kerül kiszámításra, mivel a vásárlás után a lízingbeadó visszaigényli az ÁFÁ-t. A bérlő számára a havi törlesztőrészletek ÁFÁ-ja is visszaigényelhető.

A nyílt végű pénzügyi lízing lehetővé teszi az ÁFA visszaigénylését. Ez a konstrukció nem értékesítésnek, hanem szolgáltatásnak minősül: a szolgáltatás ellenértéke a havi lízingdíj tőketartalma, amelyet 27%-os ÁFA terhel. A lízingdíj kamat része ÁFA-mentes tételként kezelhető.

Az ÁFA-körbe tartozó céges lízingbevevők a gépjármű céges használatának arányában visszaigényelhetik a havi és a kezdő lízingdíj, vagyis a gépjárműre kifizetett önerő ÁFA-tartalmát. A nyílt végű pénzügyi lízing egyéni vállalkozók és társas vállalkozások számára vehető igénybe, forint és euro alapon egyaránt, legalább 12 hónapos futamidővel és 20% önerővel.

Flottaüzemeltetés

A flottaüzemeltető vagy flottakezelő különböző szintű szolgáltatást nyújthat az Ön cége számára. A szolgáltatás lényege, hogy a gépjárművel kapcsolatos teendők alól az üzemeltető mentesül, Ön és a cége élvezheti a flottakezelés kiszervezésének minden előnyét.

Ha nem szeretné, hogy gondja legyen cége járműparkjának üzemeltetésével, karbantartásával, válassza flottakezelő partnereink szolgáltatását – ezzel minden gépjárműfenntartáshoz, üzemeltetéshez kötődő adminisztratív teendőt és ügyintézési feladatot átvesznek Öntől.

Partnereink tetszőleges méretű flotta kezelésével állnak rendelkezésére: választhat flottakezelést akár egy autótól is, de pár darabos flottától a több száz autóból álló céges állományig megoldást tudunk nyújtani Önnek a flottakezelésre.

A szolgáltatások köre magában foglalja az alábbiakat:

 • Üzemeltetési szolgáltatások: beszámolók és költségelemzés készítése, kötelező szervizek és javítások megszervezése, bonyolítása, javások ellenőrzése, költségoptimalizálás
 • Kötelező gépjármű felelősség biztosítás, Casco, baleseti adó, befizetése, ügyintézése, kárrendezés
 • Karbantartás és szerviz, szolgáltatáscsomagtól függően kötelező szervizek és kopó-forgó alkatrészek cseréjének költsége
 • Üzemanyagkártya szolgáltatás: kártya rendelés, adminisztráció, számlák ellenőrzése és üzemanyag-felhasználásról szóló riportok készítése
 • Gumiabroncs szolgálat: A futamidő alatt szükséges gumiabroncs-cserék, le- és felszerelés, tárolás
 • Csereautó, segély és sofőrszolgálat
 • Vagyonvédelem: GPS nyomkövetés és távriasztás szolgáltatás mobiltelefonos kapcsolattal, különböző riasztási események figyelése (ajtónyitás, emelés, üvegtörés, motorindítás, stb.), szolgáltatáscsomagtól függően mobilos kép- és hangkapcsolat a gépjárművel és használójával.
 • Távfelügyelet és monitorozás: fogyasztás, sebesség és tankolás távoli monitorozása, naplózása, e-útdíj fizetés.

Költségoptimalizálás kiterjesztett garanciával

A céges autó finanszírozás mellett Peugeot és Citroën márkájú gépjárműveinkhez olyan kiterjesztett garanciát vásárolhat, ami a gyári garancia lejárta utána is biztosítják ugyanazt a kényelmet és gondtalanságot, amit addig élvezhetett. A kiegészítő szolgáltatások biztosítják, hogy a gépjármű fenntartása ne jelentsen önnek váratlan terheket, és a jármű értékének megőrzéséhez is hozzájárulnak.

Ha nem szeretne flottát kezeltetni, vagy kisebb járműparkja van, amelyet intenzíven használ, sokat jár autópályán, és szeretné élvezni az extra szolgáltatások által nyújtott biztonságot, a kiterjesztett garancia lehetőségét Önnek ajánljuk.

A kiterjesztett garancia fix díjért fedezi – konstrukciótól függően a – az alábbi költségeket:

 • Váratlan javítások költségei
 • Csereautó
 • Szállítási és helyszíni javítási költségek
 • A kötelező időszakos átvizsgálás és szerviz (cserélendő alkatrészek nélkül)
 • A kötelező időszakos átvizsgálás és szerviz kopó- és forgó alkatrészek cseréjének költségével együtt
 • Folyamatos, heti 7 napos, 24 órás Assistance szolgáltatás

Peugeot modelleinkhez a Peugeot Optiway csomagok, Citroën gépjárművekhez a Citroën szolgáltatási szerződés biztosítja a fenti szolgáltatási opciókat. Céges autó vásárlása vagy lízing során érdeklődjön az adott márkánál elérhető opciók iránt, kérje ajánlatunkat!

Elérhetőség

Budapest
 • Maul Ferenc

  Tel.: (1)361-4415

  E-mail: ferenc.maul@fabian.hu

Budaörs
 • Czobor Sándor

  Tel.: (23) 802-750

  E-mail: sandor.czobor@fabian.hu

Székesfehérvár
 • Fűrész Barnabás

  Tel: (22) 303-406

  E-mail: barnabas.furesz@fabian.hu

Budapest

Cím: 1113 Budapest, Jászóvár utca 1
Telefon: +36 1 361 4415
Fax: +36 1 361 4397
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Budaörs

Cím: 2040 Budaörs, Garibaldi utca 1
Telefon: +36 23 802 822
Fax: +36 23 802 820
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Érdeklődjön!