Használtautó beszámítás

A Fábián Kft. telephelyein Budapesten, Budaörsön és Székesfehérváron egyaránt foglalkozunk használtautó beszámítással és felvásárlással.

Használt autója vételárának beszámítására lehetőség van új és használt gépjármű vásárlása esetén egyaránt, típustól és értéktől függetlenül.

Készpénzes autófelvásárlás

Ha nem nálunk vásárol új vagy használt autót, akkor is ajánljuk használtató felvásárlási szolgáltatásunkat. Ha használt autóját gyorsan, megbízható helyen, nyugodt körülmények között szeretné értékesíteni, forduljon hozzánk!

Autójáért a megfelelő műszaki felmérést követően készpénzben fizetünk.

Ha nincs szüksége azonnal készpénzre, gépjárműve bizományos értékesítését is vállaljuk 5%-os jutalékért.

Autóbeszámítás feltételei

Telephelyeinken bármilyen korú gépjárművet beszámítunk, felvásárolunk a személyautóktól a 3,5 tonnás kishaszonjárművekig.

Kérhet előzetes, megközelítő ajánlatot gépjárműve beszámítási értékére vagy készpénzes vételárára. Ha elhozza hozzánk az autóját, szervizünk előzetes bejelentkezés alapján tudja fogadni és helyben, az átvevő telephelyen végezzük el az autó állapotfelmérését, ennek alapján tudjuk megadni a végleges vételárat.

Új vagy drágább használt autó vásárlása esetén a vételárat egyszerűen csökkentheti meglévő használt gépjárműve árának beszámíttatásával.  Ha a meglévő, nagy értékű használt autót olcsóbbra cserélné, az sem probléma: a két autó vételárának különbözetét ilyenkor készpénzben fizetjük ki Önnek ugyanúgy, mintha használtautó felvásárlásra kerülne sor.

Hitellel terhelt autó beszámítása

A használtautó beszámításnak nem akadálya az sem, ha gépkocsiját hitel terheli. Ebben az esetben a beszámítás részeként lezáratjuk hitelét az azt biztosító banknál, ha a gépjármű vételára fedezi a hitel fennmaradó költségeit.

Szerencsés esetben az autóbeszámításnál így megszabadul a további hiteltörlesztési részletektől, de ha új vagy nagyobb értékű autó vásárlásához új hitelre van szüksége, természetesen erre is biztosítunk lehetőséget finanszírozó partnereink révén.

Ha olcsóbb használtautó vásárlása révén szeretne megválni fennálló hitele terhétől, nézze meg használtautó kínálatunk és kérje ajánlatunkat beszámításra!

Nagyobb értékű gépjármű, új autó vásárlásánál csökkentse kényelmesen, gyorsan költségeit használt gépjárműve beszámításával!