Hírek

Új Peugeot TRAVELLER

Utazásra csábítás és maximális kényelem

A PEUGEOT Traveller a márka limuzinjainak és szabadidő-autóinak új arculati elemeit vezeti be a szegmensbe, formaterve erőt és eleganciát sugároz.
A PEUGEOT Travellert számos előnnyel ruházták fel, hogy a kategória etalonjává válhasson. A modell a moduláris EMP2 padlólemezre épül, ami kimagasló minőséget, hatékonyságot és rekord alacsony fogyasztást garantál a szegmensen belül.
A járművet a piac leghatékonyabb károsanyag-kibocsátás szabályozási rendszerével, a részecskeszűrő előtt elhelyezett SCR rendszerrel ellátott BlueHDi Euro6 motorokkal szerelik fel. A 2013 vége óta alkalmazott és hatékonyságukért elismert motorok a vezetési komfortot akár 180 lóerős, illetve 400 Nm-es teljesítménnyel ötvözik, fogyasztásuk és CO2-kibocsátásuk tekintetében pedig kategóriájuk legjobbjai. A választékban megtalálható motorok átlagos fogyasztása 5,4 l/100 km, 140 g/km emisszió mellett.
A PEUGEOT Traveller utastere nyugodt utazást ígér a márka szaktudására épülő kiváló úttartás, a modern belső kialakítás és komfortszint jóvoltából. A nagyfokú alakíthatóság, köztük a 9 üléses beltér és a – szegmensben olykor egyedülálló – felszerelések gazdag tárháza megkönnyíti és élménnyé teszi az autózást a mindennapokban.

A PEUGEOT a Travellerrel tovább folytatja termékoffenzíváját. Az egyterűek és a VIP kisbuszok piacának meghódítása a célunk.
A PEUGEOT Traveller új dimenzióval bővíti a márka arra irányuló törekvését, hogy tovább növelje modelljei exkluzivitását.
Maxime Picat, a PEUGEOT ügyvezető igazgatója

A PEUGEOT Travellerrel a PEUGEOT személyautók népes családja egy olyan egyterűvel gyarapodik, amelyben akár kilenc személy utazhat a legnagyobb kényelemben, maximális helykínálatot élvezve.
Laurent Blanchet, a PEUGEOT termékigazgatója

A PEUGEOT Travellerről dióhéjban olvashat itt >>>

 

Peugeot