Kedves érdeklődő! Ajánlatunk 2022-09-12. dátummal került fel az oldalra és már nem érvényes.
Aktuális ajánlataink megtekintéséhez kattintson ide!

Bérautó

A bérautó szolgáltatást saját gépjárműflottánkból biztosítjuk ügyfeleink részére, így bármilyen helyzetben legyen szüksége autóra, készen állunk rá, hogy megoldást nyújtsunk.

Bérelhet közép- és felső kategóriás gépjárműveket magán vagy üzleti célra, rövid vagy hosszú távra. Igény szerint haszongépjárművet is tudunk biztosítani vállalkozása számára, erre kérje egyedi ajánlatunkat!

Rövid távú bérlés

Rövid távra napi bérleti díjas konstrukcióban adunk bérbe gépjárműveket. Igénybe veheti szolgáltatásunkat, ha néhány napra bérelne autót, vagy szervizben hagyja nálunk az autóját egy hosszabb, több napos javításra és helyette van szüksége gépjárműre.

Ha Assistance vagy kibővített garancia szolgáltatása nincs, a javítás ideje alatt így sem marad autó nélkül, telephelyeinken a rendelkezésre álló autók közül kedvező áron bérelhet járművet a szükséges időre.

Tartós bérlet

Hosszabb időre, 30 napon túli időtartamra kétheti vagy havidíjas konstrukcióban tudunk bérautót biztosítani. A tartós bérlet kiváló megoldás vállalkozásának, ha nem szeretne saját céges autót fenntartani vagy flottát kezeltetni.

Vállalkozása számára pénzügyi előnyökkel is járhat az autóbérlés, hiszen annak költségeit elszámolhatja. Vállalkozó, céges partnereink számára akár több éves bérleti konstrukcióra is kedvező árat tudunk biztosítani.

Tartós bérlet esetén listaárainknál kedvezményesebb lehet a tarifa a bérbe adott autó típusától, kategóriájától, korától és futott kilométereinek számától függően.

Kérje ajánlatunkat akár magánszemélyként, akár cégként autóbérlésre! Igényeinek megfelelően testre szabott, egyéni árkalkulációt biztosítunk a gépjárműbérlésre az Önnek leginkább megfelelő feltételekkel.

Ismerje meg bérautó kínálatunkat.

  • Városi kisautók (például: Peugeot 208, Opel Corsa)
  • Kompakt SUV modellek (például: Peugeot 3008, Opel Mokka, Opel Grandland)
  • 7 személyes SUV modellek (például: Peugeot 5008)
  • Limuzin (például: Opel Insignia)
  • Minibuszok (például: Opel Vivaro)
  • Haszongépjárművek (például: Opel Combo, Opel Vivaro, Opel Movano)
Hívja kollégánkat!
Érdeklődjön

Budapest

Cím: 1113 Budapest, Jászóvár utca 1
Telefon: +36 1 361 4415
Fax: +36 1 361 4397
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Budaörs

Cím: 2040 Budaörs, Garibaldi utca 1
Telefon: +36 23 802 822
Fax: +36 23 802 820
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek