Citroën Assistance

Meghibásodott az autója, és elakadt út közben, vagy valamilyen baleset érte, és gyors segítségre van szüksége, mert mihamarabb folytatná útját?

A Citroën Assistance Önnél terem, és helyszíni gyorsjavítással megoldja a problémát, vagy elszállítja gépjárművét a legközelebbi Citroën márkaszervizbe.

 

CITROËN ASSISTANCE: MINDIG ÖNNEL

A Citroën Assistance szolgáltatással számos helyzetben segítségére leszünk:

  • Gépjármű meghibásodás
  • Baleset
  • Kulcsok elvesztése
  • Autóba bezárt kulcsok
  • Téves tankolás
  • Akkumulátor lemerülés (24/7)2

A Citroën mindent megtesz annak érdekében, hogy ezeken a kellemetlen helyzeteken átsegítse Önt, vagy gyors helyszíni segítséggel, vagy a legközelebbi Citroën márkaszervizbe szállítás megszervezésével.

Amennyiben a garanciális hiba nem javítható a meghibásodás napján, úgy Ön választhatja mobilitási megoldásunkat, és így útját zavartalanul folytathatja, vagy egy kényelmes szállást biztosítunk a várakozás idejére.

AUTÓZZON TELJES NYUGALOMMAL

  • A Citroën Assistance az Európai Unióban és további 15 országban áll az Ön rendelkezésére.
  • Európa-szerte több ezer jól felszerelt Citroën márkaszervizben képzett műszaki szakemberek lesznek segítségére.
  • A Citroën Assistance nem csak a gépjármű vezetőjének nyújt biztonsági fedezetet, hanem a vele utazó utastársaknak is, akár új autóról, akár használt gépjárműről is van szó.

cit_assistance_statik_1250x400_hangulattelefonszamokkal_uj

ASSISTANCE KÖZVETLENÜL AZ AUTÓBÓL

 CitroenConnexBox_Assistance_illusztracio

Amennyiben az Ön gépjárműve Citroën ConnectBoxfelszereltséggel rendelkezik, elakadás esetén azonnal hívni tudja a Citroën Assistance-t: ehhez csupán meg kell nyomnia a Citroën hívójelző gombot. Sőt, mivel a gomb helyzetmeghatározó koordinátákat is küld a hívóközpontba, értékes időt nyernek a mentéshez.

Nagyobb vészhelyzet esetén, ha Ön szemtanúja vagy éppen sérültje a balesetnek, a piros színű SOS vészhívó gomb megnyomásával azonnal a helyszínre hívhatja a gyors segítséget.

A Citroën ConnectBox legértékesebb funkciója az, hogy bizonyos sebességhatár feletti ütközés esetén – külön beavatkozás nélkül – azonnal, automatikusan elindítja a segélyhívást a Citroën Assistance központ irányába, aki rögtön intézkedni tud a baleseti mentéshez szükséges szervek és szakemberek bevonásáról. 

MY CITROËN APPLIKÁCIÓ

MobilTelefonAssistance_illusztracio

A Citroën Assistance szolgáltatást természetesen a MyCitroën applikációban megadott számon keresztül is elérheti, az „assistance hívása” pontból.

Érdeklődjön

Budaörs

Cím: 2040 Budaörs, Garibaldi utca 1
Telefon: +36 23 802 822
Fax: +36 23 802 820
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek