Kedves érdeklődő! Ajánlatunk 2017-08-08. dátummal került fel az oldalra és már nem érvényes.
Aktuális ajánlataink megtekintéséhez kattintson ide!

Citroën Assistance

CITROËN ASSISTANCE

Amikor Ön új autót vásárol márkakereskedői hálózatunkban, a járműhöz  nemcsak szerződéses garanciát kap, hanem Citroën Assistance szolgáltatást is, baleset vagy egy esetleges útközbeni meghibásodás esetére.

AZ ÖN BIZONSÁGA A LEGFONTOSABB

A Citroën Assistance a hét minden napján, a nap 24 órájában hívható, Magyarországról ingyenesen (06 80 200 880), Európából pedig normál díjszabás szerint (+36 1 348 4888).

A Citroën Assistancet a MyCitroën applikáció “Kapcsolat és segítség” funkcióján keresztül is hívhatja.

 

Bövebben a myCitroën applikációról

SEGÉLYHÍVÁS AZ ÖN AUTÓJÁBÓL

Amennyiben az Ön autója rendelkezik Citroën Connect Box-szal (felszereltség függvényében), a belső visszapillantó tükör felett elhelyezett fekete gomb megnyomásával tud a legegyszerűbben kapcsolatba lépni a Citroën Assistance-szal. Ütközés érzékelése esetén a Citroën Connect Box automatikusan elindítja a hívást a Citroën Assiatance központ felé, így szükség esetén azonnal segítséget hívhat a helyszínre.

EGÉSZ EURÓPÁBAN JOGOSULT A SZOLGÁLTATÁSRA

Meghibásodás, baleset, kulcsok elvesztése vagy bezárása, rossz üzemanyag tankolása: a Citroën Assistance akkor nyújt segítséget, amikor a legnagyobb szüksége van rá, az Európai Unióban és 15 egyéb országban ill. területen. Az Assistance szolgálat mindent megtesz, hogy egy helyszíni javítással kisegítse Önt vagy beszállítsa az autóját a legközelebbi márkaszervizbe. A szolgáltatások az autó vezetőjére és összes utasára vonatkoznak, függetlenül attól, hogy az autó újként vagy használtként lett vásárolva. Akkor sincs ok aggodalomra, ha az autó 24 óránál hosszabb ideig mozgásképtelen marad: az Assistance szolgálat az Ön kérésére mindent  megtesz egy mobilitási megoldás megszervezése érdekében.
Érdeklődjön

Budaörs

Cím: 2040 Budaörs, Garibaldi utca 1
Telefon: +36 23 802 822
Fax: +36 23 802 820
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek