Citroën szervizszolgáltatások

ÖN EGY ÚJ CITROËN BOLDOG TULAJDONOSA?

AUTÓZZON FELHŐTLEN NYUGALOMMAL

A nyugalom többet jelent, mint biztonságot: válasszon 4 szintű szervizszolgáltatási szerződésünkből* saját igényei szerint.
A szolgáltatáson belül rugalmasan megjelölhet kilométerfutást és időtartamot is: 24 – 84 hónapos futamidő és 20 000 – 200 000 kilométerfutás közötti intevallumok közül választhat.

GARANCIAKITERJESZTÉS

KITERJESZTETT GARANCIA + CITROËN ASSISTANCE

Citroën Essential Drive  –  Igazán egyszerű és nagyszerű megoldás! Hosszabbítsa meg a szerződéses jótállás időszakát igénye szerint, és a szerződése teljes időtartamára Citroën Assistance szolgáltatást adunk ajándékba, mely 39 európai országban érvényes.

És ez nem minden! A szervizszolgáltatási szerződés keretében – 19 európai országban1 – a Citroën plusz kényelmi szolgáltatást is biztosít Önnek: az Assistance mentés során felmerült kiadásokat előre megfinanszírozza Ön helyett, azaz Ön nem utólagos költségtérítéssel jut a pénzéhez. Mivel így a felmerült kiadásokat nem kell helyben azonnal kifizetnie, nem kerülhet abba a kényelmetlen helyzetbe, hogy egy külföldi kirándulás során bekövetkezett véletlenszerű meghibásodás, és az ezzel járó előre nem tervezett pillanatnyi kiadás az utazás teljes élményét tönkretegye.

  • A költségátvállalás vonatkozik: alkatrészre és munkadíjra, mechanikus, elektromos és elektronikus hibák javítására.

—————————————————

1 Németország, Ausztria, Belgium, Horvátország, Spanyolország, Franciaország, Magyarország, Olaszország, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Lengyelország, Portugália, Cseh Köztársaság, Egyesült Királyság, San Marino, Szlovákia, Szlovénia és Svájc.

CITROËN ESSENTIAL DRIVE ÁRLISTA (2 ÉV SZERZŐDÉSES GARANCIA ESETÉN), ITT! CITROËN ESSENTIAL DRIVE ÁRLISTA (3 ÉV SZERZŐDÉSES GARANCIA ESETÉN), ITT! ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK, ITT!

KARBANTARTÁS

GYÁRI KÖTELEZŐ KARBANTARTÁS + CITROËN ASSISTANCE

Citroën Cost Drive szervizszolgáltatás a gépjármű gyártó által előírt kötelező karbantartási költségeit fedezi az optimális, hatékony és kényelmes gépjármű-fenntartás megtervezéséhez, és a szerződés teljes időszakára Citroën Assistance szolgáltatást is adunk ajándékba.

A gyártó által előírt kötelező karbantartások gyakorisága és műszaki tartalma a gépjárműhasználattól, a kilométerfutástól és a gépjármű életkorától is függ.

CITROËN COST DRIVE ÁRLISTA, ITT! ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK, ITT!
 

GARANCIAKITERJESZTÉS & KARBANTARTÁS

GYÁRI KÖTELEZŐ KARBANTARTÁS + KITERJESZTETT GARANCIA + CITROËN ASSISTANCE

 Citroën Cost Drive+ a kiterjesztett garancia csomagban biztosított előnyökön és az ajándék Citroën Assistance szolgáltatásokon felül ez a szervizszolgáltatási szerződés fedezi a Citroën által előírt – adott időszakra eső – valamennyi gyári kötelező karbantartás költségét is, így a gépjármű használata során nem merülnek fel előre nem látható, kényelmetlen kiadások.

CITROËN COST DRIVE+ ÁRLISTA, ITT! ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK, ITT!

PRÉMIUM SZERZŐDÉS

KOPÓ ALKATÉSZEK FEDEZETE + GYÁRI KÖTELEZŐ KARBANTARTÁS + KITERJESZTETT GARANCIA + KITERJESZTETT CITROËN ASSISTANCE

A teljes nyugalom! Citroën Free Drive szervizszolgáltatási szerződés nem csak a kiterjesztett garancia és a gyártó által előírt kötelező karbantartás-csomag szolgáltatásait nyújtja Önnek, de fedezi az összes1 kopóalkatrész cseréjét és javítását is, valamint a gépjármű teljes körű tisztítását minden kötelező, gyártó által előírt revízió alkalmával.

  • Kopó alkatrészek cseréje is: kizárólag a CITROËNáltal 100%-ban bevizsgált és minősített alkatrészekkel.
  • Cseregépjármű3 a gyártó által előírt kötelező karbantartás idejére.

És ez még nem minden!

A prémium szolgáltatás mellé speciális kiterjesztett Citroën Assistance szolgáltatást adunk ajándékba (kulcsai elvesztése, félretankolás, akkumulátor lemerülése stb. esetén).

Sőt! A csomag tartalmazza az első műszaki vizsgára történő felkészítés költségét is!

—————————————————

1 Gumiabroncsok kivételével
2 A 3 évnél idősebb gépjárműveken a cseréhez a PSA konszern saját alkatrész-márkája, az EUROREPAR is alkalmazható
A rendelkezésre állás függvényében, maximum 1 munkanapra, azzal a feltétellel, hogy az időpontfoglalás a beavatkozás napjához képest legalább 2 munkanappal korábban történt.

CITROËN FREE DRIVE ÁRLISTA, ITT! ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK, ITT!
Érdeklődjön

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek