Peugeot_garancia

Peugeot garancia és assistance

PEUGEOT GARANCIA1 – A FELHŐTLEN BIZTONSÁG

Az átfogó PEUGEOT garancia biztonságának köszönhetően, nyugodtan autózhat új gépjármű vásárlása esetén: műszaki problémára, fényezési hibára, karosszéria-átrozsdásodásra nyújt biztos fedezetet, sőt, esetenként a jogszabályban előírtnál magasabb védelmet biztosít. A Peugeot szerződéses jótállás az Európa Unió teljes területén, és további 15 országban is érvényes. A Peugeot hivatalos márkaszervizeiben végzett garanciális javítások térítésmentesek.

Peugeot garancia részletek

GARANCIA-FELTÉTELEK

Általános javítási garancia*

Az Ön új Peugeot gépjárművére az Automobiles Peugeot az eladástól számított 3 évre** szerződéses garanciát vállal, attól függetlenül, hogy Ön hány kilométert tesz meg a járművével a 3 év** alatt.

A garancia értelmében:

  • bármely hivatalos Peugeot márkaszerviz teljes mértékben térítésmentesen kijavítja az eredeti gyártási- vagy anyaghiba miatt bekövetkező meghibásodásokat.
  • a Peugeot Assistance segélynyújtó szolgálat valamennyi szolgáltatását teljes mértékben térítésmentesen élvezheti.

Az Automobiles Peugeot ezen szerződéses garanciája kiegészíti a Magyarországon érvényes jogszabályi jótállást és szavatosságot!

Garancia Fényezésre*

Az Automobiles Peugeot a szerződéses garancia kiegészítéseként jótállást vállal az Ön gépjárművének minden eredeti fényezési meghibásodása esetén az eladástól számított 3 éves időtartamra a személygépjárművekre és 2 éves időtartamra a haszongépjárművekre.

Az Automobiles Peugeot ezen szerződéses garanciája kiegészíti a Magyarországon érvényes jogszabályi jótállást és szavatosságot!

Garancia a Korrózióvédelemre*

Az Automobiles Peugeot a szerződéses garancia kiegészítéseként jótállást vállal az Ön gépjárművén a karosszéria belsejéből kívülre jutó korrózió okozta perforációkra az eladástól számított 12 éves időtartamra a személygépjárművek esetén és 5 éves időtartamra a haszongépjárművek esetén.

Az Automobiles Peugeot ezen szerződéses garanciája kiegészíti a Magyarországon érvényes jogszabályi jótállást és szavatosságot!

*Kivonat a szerződéses garancia általános feltételeiből, a változtatás jogát fenntartjuk, a szerződéses garancia pontos feltételeit a gépjármű szervizfüzete vagy a szerződés mellékleteként átadott dokumentum tartalmazza. 

** Fogyasztóknak értékesített új személygépjárművek esetén 3 éves, egyéb esetekben – új tehergépjárművek, illetve vállalkozások részére értékesített új személygépjárművek esetén – 2 éves időtartamig.

Garancia-feltételek részletei

PEUGEOT ASSISTANCE: RÁNK MINDIG SZÁMÍTHAT

A PEUGEOT Assistance1 azonnal az Ön segítségére siet, ha gépjárművével elakad az úton (meghibásodás vagy baleset esetén). Átvállaljuk a gyors helyszíni javítás vagy a szervizbe szállítás gondját, hogy Ön kényelmesen folytathassa útját. 

A PEUGEOT Assistance szolgáltatással számos helyzetben segítségére leszünk:

  • Gépjármű meghibásodás
  • Baleset
  • Kulcsok elvesztése
  • Autóba bezárt kulcsok
  • Téves tankolás
  • Akkumulátor lemerülés (24/7)i

A PEUGEOT mindent megtesz annak érdekében, hogy ezeken a kellemetlen helyzeteken átsegítse, vagy gyors helyszíni segítséggel, vagy a legközelebbi Peugeot márkaszervizbe szállítás megszervezésével.

Amennyiben a garanciális hiba nem javítható a meghibásodás napján, úgy utazása folytatásához mobilitási megoldást-, vagy a várakozás idejére egy kényelmes szállást is választhat.

AUTÓZZON FELHŐTLEN ÖRÖMMEL

Peugeot Assistance

A PEUGEOT Assistance-nak köszönhetően Ön gondtalanul autózhat: nemcsak Európa teljes területén, de további 15 országban is fedezetet nyújt a szolgáltatás. Magyarországon több, mint 35, Európában további több ezer hivatalos Peugeot márkaszerviz áll rendelkezésére. A PEUGEOT Assistance által nyújtott biztonsági fedezet nemcsak a vezetőre, hanem az összes utasra is kiterjed, akár újonnan vásárolt, akár használtan vásárolt gépjárművel autózik.

Peugeot Assistance részletek

KARAMBOLOS ASSISTANCE

NÉHÁNY JÓTANÁCS BALESET ESETÉN

A BALESETET KÖVETŐEN:
• állítsa le a motort, kapcsolja be a vészvillogót, vegye fel a biztonsági mellényt, ellenőrizze, hogy megsérült-e valaki, majd a KRESZ szabályainak megfelelően helyezze ki az elakadásjelző háromszöget;
• amennyiben van sérült, hívja a mentőket (104) és a rendőrséget (107), vagy tárcsázza a nemzetközi segélyhívó telefonszámát (112);
• soha ne fogyasszon alkoholt a rendőrség kiérkezése előtt.

Magyarországról hívható: 06-80-44-24-24

Európából hívható: +36-1-411-07-24

A Peugeot Assistance szolgáltatás a hét minden napján, a nap 24 órájában belföldön és külföldön egyaránt az Ön rendelkezésére áll!

Karambolos Assistance részletek
Érdeklődjön

Budapest

Cím: 1113 Budapest, Jászóvár utca 1
Telefon: +36 1 361 4415
Fax: +36 1 361 4397
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek