citroen-berlingo

Citroen Berlingo

A Citroën Berlingo haszonjárművet eddig is dinamikus, robusztus stílusáról ismertük, mely nem csak megbízható, hanem rendkívül terhelhető és kényelmes is.
A megújult, továbbfejlesztett Citroën Berlingo dizájnban jelentős változást az orr-részen találunk, ami sokkal modernebbé és lendületessé tette az autót.

Ár: 3 883 000 Ft + áfától
Bruttó ár: 4 931 410 Ft

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

HATÁRTALAN ALKALMAZKODÁS

 

abcFaburkolat

A Citroën Berlingo opcióként komplett faburkolatú raktérrel is rendelhető, ez a következőkből áll:

 • padlóburkolat
 • kerékjárati ív borítása
 • oldalsó védőburkolat

 

abcHáromüléses Extenso fülke

A Citroën Berlingo Extenso fülkéjében három személy utazhat kényelmesen. Mindkét utasülés támlája lehajtható, így akár 3 méter hosszú tárgyat is szállíthatunk benne.

 

 

abcMegnövelhető raktér

A zsiráftetőnek* és az áthelyezhető raktér-elválasztóknak köszönhetően a Citroën Berlingóban változatos méretű tárgyakat és eszközöket szállíthatunk.

*változattól függően opció

 

 

 

abcKÜLÖNBÖZŐ KAROSSZÉRIAVÁLTOZATOK

A Citroën Berlingo kétféle, L1 (max. 3,7 m3-es raktér) és L2 (max. 4,1 m3-es raktér) hosszúságban kapható furgon.

Egyéb karosszériakivitelben is igényelhető:

 • Alvázkabin változatban bármilyen felépítmény fogadására alkalmas,
 • A duplakabinos kivitelben akár ötfős csapatok is utazhatnak, ugyanakkor egy szempillantás alatt visszaváltoztatható hagyományos furgonná, ha a hátsó üléspadot egyetlen mozdulattal, akár egy kézzel lehajtjuk.
 • A Berlingo már elektromos változatban is rendelhető. Bővebb információkért görgessen lejjebb.

 

A CITROËN Berlingo számos karosszériaváltozatban létezik, így a legkülönfélébb szakmai igényeknek is képes megfelelni.
Az expresszív hűtőrács és a jellegzetes sziluett tökéletesen illeszkednek vállalkozása karakteréhez, a jármű felépítése pedig számtalan kialakítási lehetőséget rejt magában.

• Akár 850 kg hasznos terhelhetőség
• Akár 4,10 m3 hasznos térfogat
• Akár 3,25 m hasznos hosszúság
• 1,23 m hasznos szélesség a kerékjárati dobok között

 • Hosszúság:
 • Szélesség:
 • Magasság:
 • Hasznos magasság:
 • Hasznos térfogat:
 • Töltőtömeg:
 • Össztömeg:

Citroen_Berlingo_furgon

AKÁR 4,1 M³ RAKTÉRFOGAT
A kétféle hosszméretben kapható CITROËN Berlingo (hasznos térfogat = max. 3,7 m3 (M), ill. max. 4,1 m3 (XL)) intelligens kialakítású nyílászárókkal van felszerelve.

A nagyméretű oldalsó tolóajtók és 180°-ban nyíló aszimmetrikus hátsó ajtók optimális hozzáférést biztosítanak a rakodófelülethez.

 

VEZETÉST SEGÍTŐ RENDSZEREK

abcA Grip Control* egy továbbfejlesztett kipörgésgátló rendszer, amely az adott helyzetnek megfelelően tökéletesen szabályozza az első kerekek meghajtását. Az üzemmódkapcsoló segítségével négyféle mód közül választhatjuk ki az adott körülményeknek leginkább megfelelőt (normál, off road, havas, illetve homokos út). *változattól függően rendelhető opció

 

abcA visszagurulásgátló rendszer (az ESP-vel egybekötve) a fékpedál elengedése után két másodpercig megtartja a járművet az 5 fokosnál meredekebb lejtőkön. Így ön kapkodás nélkül átléphet a fékről a gázpedálra.
abcA sebességhatároló* funkció megakadályozza, hogy a jármű túllépje a vezető által előzőleg beprogramozott sebességet, és ezzel nyugodt vezetést garantál. *változattól függően széria vagy opció

 

AZ E-HDI 90 AIRDREAM BMP6 MOTOR

abc

Környezetbarát hajtóműcsoport

A mikrohibrid technikával ellátott e-HDi 90 Airdream motor, hatsebességes robotizált váltóval, mértéktartó fogyasztásával és különösen alacsony CO2-kibocsátásával (123g/km) kifejezetten környezetbarát.

 

abc

Ergonomikusabb beltér

Mivel a váltókar megszűnt a vezető és az első utas között, jelentős hely szabadult fel a harmadik üléshely javára.
Az üzemmódok közti váltás a műszerfalon elhelyezett forgókapcsolóval történik. Manuális módban a kormányon elhelyezett kapcsolókkal válthatunk a megfelelő fokozatba.

A VILLANYMOTOR ELŐNYÉVEL

abc

A Citroën Berlingo Electric tovább gazdagítja a márka haszongépjárműveinek választékát.

A belsőégésű motorral készült változatokhoz hasonlóan a Citroën Berlingo Electric kétféle karosszériahosszal kapható: az L1 változat 4,38 m, az L2 pedig 4,63 m hosszú.

Az elektromos motor csendes, finom járása kényelmes használatot és nyugodt vezetést biztosít anélkül, hogy le kellene mondanunk a mindennapok komfortjáról.

Az akkumulátorokat a jármű hátuljában, a padló alatt helyezik el, így az autó megőrzi kifogástalan úttartását és a belsőégésű változatok összes hasznos jellemzőjét:

Az elektromos Berlingo rendelhető Extenso fülkével, amelyben 3 személy utazhat; az ülések állíthatók és lehajthatók, ez tovább növeli a modell alakíthatóságát és kihasználhatóságát.
Az L1 változat maximális raktérfogata 3,7 m3, az L2-é pedig 4,1 m3.
A raktér hossza – a padlószinten – változattól függően 1,80, illetve 2,05 m lehet, az utasülések lehajtásával pedig akár 3,00 m-re, illetve 3,25 m-re növelhető.
A hasznos terhelhetőség elérheti a 695 kg-t.

 

A lítium-ion akkumulátorok 170 km-es hatótávolságot biztosítanak, feltöltésük kétféleképpen történhet:

abc

230 voltos hálózatban, maximum 14A áramerősségnél maximum 8, 8A áramerősségénél 15 óra alatt töltődik fel teljesen. Ez országonként eltérő lehet, a rendelkezésre álló áramerősségtől függően.

 

 

abc

 

 

 

A 380 voltos speciális gyorstöltővel 30 perc érhető el a 80 százalékos feltöltöttség (95A).

 

 

 

 

 

 

MÉG TÖBB TECHNIKA

A BERLINGO ELECTRIC IS A « CRÉATIVE TECHNOLOGIE » GYÜMÖLCSE, ÍGY SZÁMOS OLYAN MEGOLDÁST KÍNÁL, AMELY EGYEDÜLÁLLÓ A KATEGÓRIÁBAN:

abc

 • A teljesítménykijelző valós időben tájékoztat az akkumulátor által leadott teljesítményről, valamint a lassítás és a fékezés során visszanyert energia szintjéről.
 • Töltöttségkijelző.
 • A járulékos fogyasztáskijelző a fő akkumulátor által működtetett fűtőrendszer és klímaberendezés fogyasztását mutatja.
 • A különleges navigációs rendszer kijelzi a közelben található töltőállomásokat és az aktuális töltöttségi szinttel várhatóan még megtehető hatósugarat.

 

 

A felszabaduló energia visszatöltése a rendszerbe

A lassításkor és fékezéskor felszabaduló mozgási energiát a Berlingo Electric az akkumulátorok folyamatos újratöltésére használja fel.

Klímaberendezés / Fűtőrendszer

A Citroën Berlingo Electric elektromos működtetésű fűtő- és légkondicionáló rendszere energiatakarékos « ECO » üzemmóddal is rendelkezik.

Elindulási segédlet emelkedőn

A Citroën Berlingóban alapfelszerelés az ESP-vel (elektronikus menetstabilizáló rendszer) egybekötött visszagurulásgátló funkció.

cta_arlista_letoltese  ctc_katalogus  ctc_muszaki_adatlap  ctc_tartozekkatalogus


Ajánlatot kérek