Citroen Berlingo

Ismerje meg a Citroën Berlingo Furgon és az elektromos Citroën ë-Berlingo Furgon modelleket. Minden változat ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik modularitás, belső tér és csomagtér tekintetében.

Citroen

Design

Citroen Berlingo

VÁLLALKOZÁSOK IGÉNYEIRE SZABVA

Vállalkozásának egy modern, robusztus és sokoldalú kishaszongépjárműre van szüksége? A Citroën Berlingo Furgont önnek találták ki. Alkalmazkodik igényeihez és a 2 karosszériahossz választási lehetőséget is kínál: az M hosszúság 4,40 méter, az XL pedig 4,75 méter hosszú. Az Ön feladata mindössze annyi, hogy tevékenységének és igényeinek megfelelően válasszon.

MODULARITÁS

Mindent megold, akárcsak ön

A Citroën Berlingo furgon az ön ideális partnere a mindennapokban, hiszen a többféle raktér- és fülkeméretnek, valamint a választható belső kialakításoknak köszönhetően a legkülönbözőbb szállítási feladatokhoz is kínál megoldást.

KIMAGASLÓ MENETKOMFORT

A Berlingo Furgon igazi értéke a rendkívül kényelmes és funkcionális utastér. Használja ki a kivételes vezetési kényelmet a kiváló hangszigetelésnek és a páratlan felfüggesztésnek köszönhetően. Élvezze a magas vezetési pozíciót és az ülés rendkívüli kényelmét is. A vezetőfülke gyorsan átalakulhat akár irodává is! A Citroën Berlingo furgont úgy tervezték, hogy valóban praktikus társ legyen a mindennapokban.

Citroen

Technológia

Citroen Berlingo

Vezetéstámogató technológiák

A Citroën Berlingo Furgon számos hasznos és praktikus vezetéstámogató eszközzel teszi biztonságossá utazásait, beleértve a Surround Rear Vision technológiát

My Citroën Assist

A helymeghatározással működő, előfizetést nem igénylő, éjjel-nappal ingyenesen igénybe vehető szolgáltatás lehetővé teszi a 112  segélyhívó gombbal történő riasztását .

A My Citroën alkalmazáson keresztül egyben a gépjármű távolból történő vezérlése is biztosított.

My Citroën Drive

A gépjármű és a digitális világ között folyamatos kapcsolatot biztosít a Citroën modellek érintőképernyője. Az irányítóközpontként működő képernyő lehetővé teszi a gépjármű konfigurálását, és hozzáférést biztosít a legújabb generációs Citroën Connect Nav 3D online navigációs rendszerhez. Az utóbbihoz olyan internetalapú szolgáltatások kapcsolódnak, mint például a TomTom Traffic, amely valós idejű forgalmi információkkal szolgál, figyelmeztet a veszélyzónákra, tájékoztat a töltőállomások és parkolók elhelyezkedéséről és árairól, a várható időjárásról vagy a közelben található szolgáltatóegységekről .

A rendszer a villamos meghajtással kapcsolatos információkkal is kiegészül, így például a benzinkutakon kívül az elektromos töltőállomásokat is jelzi, és a hatótáv megfelelő kezelése érdekében a gépjármű akkumulátorszinttől függő hatósugarát is feltünteti.

Citroen

Motorizáció

Citroen Berlingo

LEGÚJABB GENERÁCIÓS MOTOROK

Benzines, dízel és elektromos

Elekromos változat

A Citroën ë-Berlingo Electric modell egyszerre dinamikus és nyugodt, 100%ban hatékony közlekedést biztosít:

  • 100 kW (136 LE) motor és 260 Nm nyomaték ;
  • csendes motor ;
  • nincs sebességváltás, zökkenőmentes autózás ;
  • maximális sebesség: 130km/h.

Benzines változat

A Citroën Berlingo Furgon egy benzines változatban rendelhető:

  • 110 lóerős PureTech benzinmotor Stop-Start rendszerrel és 6-fokozatú mechanikus váltóval.

Dízel változat

A Berlingo Furgon háromféle dízelmotorral rendelhető:

  • a 100 lóerős BlueHDi Euro 6.4 stop-start funkcióval és 6 sebességes manuális váltóval,
  • valamint a 130 lóerős BlueHdi Euro 6.4 stop-start funkcióval, hatfokozatú manuális, illetve
  • a 130 lóerős BlueHdi Euro 6.4 EAT8, 8 sebességes automata váltóval is.

Galéria

Garancia

*Minden 2021.07.20. után készletlistáról történő vagy gyártásból megrendelt, minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Citroën Berlingo, Jumpy, vagy Jumper tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2 (E2) kategóriára nem vonatkozik. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szerviz- és Garanciafüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekről érdeklődjön márkakereskedésünkben.

Ajánlatot kérek