Új Citroen C3

Az új C3 egyedi designja szakít a kisautókról kialakult közhelyekkel. Opciók megrendelésével akár 97-féle külső stílusváltozat közül választhatunk, így a valóban egyedülálló, saját modell az ön számára garantált! Az új Citroën C3 opcióként rendelhető Advanced Comfort ülései és az elsőrangú felfüggesztés kivételes kényelmet garantálnak. Intuitív technológiai megoldások könnyítik a vezetést, köztük több innovatív kapcsolódási lehetőség és 12 vezetést segítő rendszer, melyek mindegyike igen hasznosnak bizonyul a mindennapi életben.

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Az új C3 egyedi designja szakít a kisautókról kialakult közhelyekkel. Opciók megrendelésével akár 97-féle külső stílusváltozat közül választhat, így a valóban egyedülálló, saját modell az ön számára garantált! Az új Citroën C3 opcióként rendelhető Advanced Comfort ülései és az elsőrangú felfüggesztés kivételes kényelmet garantálnak. Intuitív technológiai megoldások könnyítik a vezetést, köztük több innovatív kapcsolódási lehetőség és 12 vezetést segítő rendszer, melyek mindegyike igen hasznosnak bizonyul a mindennapi életben.

Az új Citroën C3 olyan sokoldalú városi autó, melybe tipikusan első látásra beleszeret az ember. Nem is csoda, hiszen egy különleges karakterű, rendhagyó grafikai jegyekkel büszkélkedő, igazán egyedi felépítésű modellről beszélünk!

ÚJ ORR-RÉSZ

Az új Citroën C3 karakteresebb, dinamikusabb orr-részét a CXPERIENCE tanulmányautó ihlette.
A jellegzetes új világítótestek és új LED-es fényszórók teszik egyedivé a modellt.

97 STÍLUSVÁLTOZAT

Az új Citroën C3 különleges színkombinációi révén kitűnik a szegmens további modelljei közül:
97-féle külső stíluskombináció, 4-féle tetőszín, 3-féle belső hangulat és új felnik teszik kategóriájában páratlanná a modellt.

7-FÉLE KÜLSŐ SZÍN

Két új szín, az Elixir vörös és a Spring Blue egészíti ki a már ismert színeket (Perla Nera fekete, Platinaszürke, Artense szürke, Homokszín és Hófehér)

4 SZÍNCSOMAG

Az opcionális színcsomagok által az első ködfényszórók kerete és az Airbump® elemeken a dekoráció színe személyre szabható.
A fekete, a fehér és a piros mellett új árnyalat az Emerald, illetve a C-SERIES speciális széria modelljein a mélyvörös.

4 TETŐSZÍN

Az Opálfehér, az Onyx fekete és a Rali piros mellett megjelenik az új trendi Emerald. A tető színe megegyezik a tükörházakéval és a C oszlop díszítésével.
Egyes felszereltségi szinteken opcióként rendelhető a színezett tető opció. A Shine felszereltségi szinten a karosszéria színétől függően az Opálfehér vagy az Onyx fekete tetőszín az alapfelszereltség része.

3 TETŐMATRICA

Rali piros, Emerald vagy Techwood – saját ízlése szerint választhat opcióként tetőmatricát is: a 3 grafikai megoldás valamelyikével az új Citroën C3 tetejét díszítheti.

3 BELSŐ HANGULAT

A szériában kínált belső hangulatokon kívül az új Citroën C3 két olyan belső hangulatot is kínál opcióként, amelyek elsősorban az ülések kidolgozásában és a hangsúlyos pontként kiválasztott színekben térnek el egymástól.

Az Emerald belső hangulat dinamikusabb stílusa a bőrhatású szövet megoldásoknak és a műszerfalon végighúzódó bőrhatású fekete szövetbetétnek köszönhető.

A Techwood csomag finom érintésű anyagai a prémium kategóriát idézik. A skandináv ihletésű, famintázatú díszcsík, az ülések felső részének világos árnyalata kifejezetten elegáns hangulatot teremt az utastérben.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Az új Citroën C3 fedélzetén minden utazásunk során páratlan kényelmet élvezhetünk. Az opcióként rendelhető Citroën Advanced Comfort innovatív technológiája gondoskodik minden utas komfortjáról.

Körülölelő komfort és nyugalom, praktikum, egyszerű használat és kellemes hangulat – ez az Új Citroën C3.

12 VEZETÉST SEGÍTŐ RENDSZER

Az új Citroën C3 12 vezetést segítő rendszert kínál. Ezek az eszközök könnyítik a manőverezést, biztonságosabbá teszik a vezetést, segíthetnek elkerülni a vészhelyzeteket.

300 LITERES CSOMAGTARTÓ ÉS SZÁMOS RAKODÓHELY

Az új Citroën C3-ban otthon érzi magát az ember. A tárolóhelyeket a tervezők a lehető legfunkcionálisabb módon és a harmonikus összképet szem előtt tartva igyekeztek kialakítani.
Az ötletes középső tároló, melynek köszönhetően elöl rengeteg hely szabadult fel, egy 6,25 literes nagy kesztyűtartóval egészül ki. A tárolóhelyek belseje világos színű, így a színkontrasztnak köszönhetően könnyen megtalálhatók pl. az aprócikktárolóban elhelyezett tárgyak. Az új Citroën C3 a csomagtartó-kapacitásban sem ismer kompromisszumot: a csomagtartó űrtartalma nem kevesebb mint 300 liter.

Az utazási kényelem és a biztonság záloga az autó berendezéseinek ösztönös és könnyed használata.

12 VEZETÉST SEGÍTŐ RENDSZER

TOLATÓKAMERA*

Hátramenetbe kapcsoláskor a kamera a 7″-os érintőképernyőre továbbítja a gépkocsi mögötti terület képét. A különböző távolságokra lévő akadályokra eltérő színű jelölések hívják fel a figyelmet. *felszereltségi szinttől függően elérhető opció

COFFEE BREAK ALERT

Kétórányi folyamatos, legalább 65 km/h sebességű utazás után a rendszer jelzi a vezetőnek, hogy ideje pihenőt tartani.

INTELLIGENS FÉNYSZÓRÓVEZÉRLÉS*

A rendszer figyeli a környező forgalmat, és ha a közelben autót érzékel, automatikusan átkapcsol országúti fényről tompított fényszóróra és fordítva. *felszereltségi szinttől függően elérhető opció

TÁBLAFELISMERŐ RENDSZER SEBESSÉGAJÁNLÁSSAL

A rendszer felismeri a sebességkorlátozó közlekedési táblákat, és azok értékéről a kijelzőn tájékoztatja a vezetőt.

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER*

Gyorsforgalmi utakon, autópályákon bizonyulhat nagyon hasznosnak az a megoldás, amely a külső visszapillantó tükörben felvillanó narancsszínű jelzéssel figyelmeztet arra, hogy egy másik jármű halad autónk holtterében. *felszereltségi szinttől függően elérhető opció

ELSŐ PARKOLÓRADAR*

Az első lökhárítóban található, hat érzékelővel működő rendszer segít koccanás nélkül beparkolni autók vagy egyéb tárgyak közé. Ahogyan közelítünk, úgy gyorsul a hangjelzés üteme, a folyamatos hang pedig arra figyelmeztet, hogy ideje megállni. * felszereltségi szinttől függően elérhető opció

KULCS NÉLKÜLI NYITÁS-ZÁRÁS-INDÍTÁS*

Az új Citroën C3 kinyitásához, bezárásához és indításához elég, ha magánál tartja az elektronikus kulcsot. A rendszer ugyanis az autóhoz közelítve felismeri azt. *felszereltségi szinttől függően elérhető opció

AKTÍV VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER*

Ez az ütközések elkerülésére szolgáló vészfékező rendszer 5 km/h sebesség felett aktív. Érzékeli a gépkocsi környezetében található fix és mozgó akadályokat, illetve bizonyos sebességig a gyalogosokat, és ütközés veszélye esetén figyelmezteti a vezetőt. Ha a vezető nem reagál, a rendszer automatikusan lefékezi a járművet. *felszereltségi szinttől függően elérhető opció

VISSZAGURULÁSGÁTLÓ

3%-nál meredekebb emelkedőn, a fékpedál felengedésekor a berendezés megakadályozza, hogy a jármű visszaguruljon: 2 másodpercre egy helyben rögzíti a járművet. A vezetőnek így van ideje nyugodtan áttennie a lábát a fékpedálról a gázpedálra.

CSÖKKENŐ FIGYELMET ÉRZÉKELŐ RENDSZER*

A rendszer azt figyeli, hogy az autó haladási pályája mennyire tér el az útburkolati jelekhez képest. A figyelem lankadása esetén a vezetőt vizuális és hangjelzéssel figyelmezteti. *felszereltségi szinttől függően elérhető opció

VÉLETLEN SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ JELZÉS

A rendszer hangjelzéssel és a műszerfalon felvillanó ikonnal figyelmeztet abban az esetben, ha 60 km/h feletti sebességnél indexelés nélkül lépjük át a szaggatott vagy folyamatos sávjelző vonalat.

SEBESSÉGSZABÁLYOZÓ/KORLÁTOZÓ RENDSZER

A rendszer felismeri a sebességkorlátozó közlekedési táblákat, és felajánlja, hogy azok értékét Ön beállíthassa utazósebességként.

TOLATÓKAMERA*

Hátramenetbe kapcsoláskor a kamera a 7″-os érintőképernyőre továbbítja a gépkocsi mögötti terület képét. A különböző távolságokra lévő akadályokra eltérő színű jelölések hívják fel a figyelmet. *felszereltségi szinttől függően elérhető opció

KAPCSOLÓDÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

Az új C3 a korszellemnek megfelelően különböző kapcsolódási szolgálatásokat kínál opcióként: Connect Assist (SOS vészhívás lehetősége valamint assistance hívás), Connect Nav (navigáció) és Connect Play (Connect rádió esetén elérhető).

CONNECT ASSIST BOX – A NYUGODT UTAZÁSHOZ

A My Citroën alkalmazás minden pillanatban jelzi a rendelkezésre álló üzemanyag mennyisége alapján számolt hátralévő hatótávot.
Az egyes felszereltségi szinteken opcióként elérhető Citroën Connect Box asszisztencia és helymeghatározással működő segélyhívó szolgáltatást kínál. Mindkét szolgáltatás éjjel-nappal elérhető műszaki hiba, rosszullét vagy baleset esetén. A segélyhívó szolgáltatás automatikusan elküldi az autó helyzetét és támogatja a segélyszolgálatok mielőbbi helyszínre érkezését.

CONNECT NAV*

Az új Citroën C3 modern, intuitív 7″-os érintőképernyője a műszerfal közepén helyezkedik el. Legújabb generációs navigációs rendszere – csakúgy, mint a telefon és a rádió – idegennyelvű hangvezérléssel is működik. A navigáció a TomTom Traffic rendszerrel kommunikál, így akár valós idejű információkat is szolgáltathat a forgalmi helyzetről, és a kijelzőn vagy akár hangjelzésekkel is figyelmeztethet a veszélyekre (az egyes országokban hatályos szabályozásoktól és helyi lehetőségektől függően, Magyarországon a kiadvány zárásának időpontjában még nem működik). A navigációs egység nem támogatja a MirrorScreen funkciót. *opció

CONNECT PLAY – MIRROR SCREEN*

A Mirror Screen technológia segítségével telefonjának kijelzőjét megjelenítheti az új Citroën C3 rádiójának 7”-os központi képernyőjén.
Így a telefon teljes multimédia-kínálatát és kompatibilis alkalmazásait közvetlenül az autó érintőképernyőjéről vezérelheti. A technológia az Apple CarPlay™ és az Android Auto rendszerekkel működik.
Az opcionális navigációs egység nem támogatja a MirrorScreen funkciót. *felszereltségi szinttől függően elérhető

Az 5 férőhelyes új Citroën C3 igazi élettér, mely korábbi ütőkártyáit megőrizve most még nagyobb kényelmet kínál.

ÚJ CITROËN ADVANCED COMFORT ÜLÉSEK*

A különös gonddal tervezett, széles, nagy üléseknek köszönhetően a kényelem új dimenziója tárul fel. Az ülőlap puhaságát és rugalmasságát rögtön megtapasztalhatjuk, amint elhelyezkedünk az új Citroën C3 modellben. Hosszú távon pedig kiváló szolgálatot tesz és nagyobb menetkényelmet biztosít az ülések közepébe beépített deréktámasz.
*opció

Az új Citroën C3 jó teljesítményű, hatékony motorokat kínál, melyek megfelelnek az Euro 6 kibocsátási normának:

  • Stop&Start rendszerrel ellátott benzinmotorok,
  • Stop&Start rendszerrel ellátott dízelmotor.

AZ EAT6 automata sebességváltó (6 sebességű Efficient Automatic Transmission váltó) a PureTech 110 S&S benzinmotorhoz érhető el.  Gyors váltásokkal garantálja az egyenletes haladást és a kiemelkedően kényelmes használatot. A váltó nyújtotta vezetési komfort még kellemesebbé teszi a mindennapi utazásokat.

AKÁR 5 ÉV* GARANCIA 100.000 km FUTÁSKORLÁTTAL

*Minden 2017. 02. 08. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën C3 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. **A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

MARADJON KAPCSOLATBAN AUTÓJÁVAL

  • A My Citroën alkalmazásnak köszönhetően mindig kapcsolatban maradhat új Citroën C3 modelljével.
  • Könnyedén megtalálhatja, hol parkolt le az autóval
  • Megtekintheti az autó fogyasztását és a vezetési statisztikáját
  • Tekintse meg a kötelező szerviz időpontjait és a szükséges beavatkozásokat
  • Foglaljon időpontot online kedvenc szervizéhez és kérjen ajánlatot
  • Tekintse meg a modelljéhez tartozó kezelési könyvet

My-Citroen-Screen_625x450

 ctc_katalogus ctc_aktualis_arlista_opel  ctc_muszaki_adatlap  ctc_tartozekkatalogus


Ajánlatot kérek