Új Citroen C5 Aircross Hybrid SUV

Ez a modell az első plug-in hibrid képviselője a Citroën alacsony kibocsátású modellpalettájának, és 2025-re a kínálatban szereplő minden modell rendelkezik majd alacsony kibocsátású vagy elektromos meghajtású változattal.

A Citroën C5 Aircross Hybrid SUV plug-in hibrid technológiája a modern használati módok mindegyikére kínál optimális megoldást: a mindennapos rövidebb utakhoz elektromos meghajtási módban is használható, szükség esetén pedig a hagyományos, belsőégésű motor nagy hatótávja is rendelkezésre áll.

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

AZ Ë-COMFORT OSZTÁLYÚ SUV

Ez a modell az első plug-in hibrid képviselője a Citroën alacsony kibocsátású modellpalettájának, és 2025-re a kínálatban szereplő minden modell rendelkezik majd alacsony kibocsátású vagy elektromos meghajtású változattal.
A Citroën C5 Aircross Hybrid SUV plug-in hibrid technológiája a modern használati módok mindegyikére kínál optimális megoldást: a mindennapos rövidebb utakhoz elektromos meghajtási módban is használható, szükség esetén pedig a hagyományos, belsőégésű motor nagy hatótávja is rendelkezésre áll.

EGYEDI MEGKÜLÖNBÖZTETŐ JEGYEK

A Citroën C5 Aircross Hybrid SUV határozott és tekintélyes formavilága jól illeszkedik a közelmúlt Citroën-modelljeinek stílusába.  A plug-in hibrid verzió különleges ismertetőjele a csomagtérajtón elhelyezett „Hybrid” felirat (amelynek „h” logója az első sárvédők lemezén is visszaköszön), valamint a rendelhető kék BASIC színcsomag.

Design_CL.19.030.009et007_1500x500_4

INTUITÍV KEZELŐFELÜLETEK

– a Citroën C5 Aircross Hybrid SUV műszerfalán egy 12,3” méretű kijelzőn követhetjük a hibrid technológia működését: a teljesítmény- és a hatótávjelző minden pillanatban valós információkkal szolgál,
– a 8”-os érintőképernyő többek között olyan adatokat mutat, mint az energiaáramlás aktuális állapota, a fogyasztási statisztika,
– az autó három üzemmódja – elektromos, hibrid és sport – között a középkonzolon elhelyezett üzemmódválasztóval válthatunk,
– az elektrokróm belső visszapillantó tükör alatt megjelenő, kívülről is könnyen észrevehető kék fényjelzés növeli az autó láthatóságát a forgalomban, és jelzi a külvilágnak, hogy vezetője most tisztán elektromos üzemmódban közlekedik.

C5_aircross_nav

C5_aircross_szemely

C5_aircross_toltes

C5_aircross_vezetes

MÉG TÖBB KÉNYELEM AZ ELEKTROMOS MOTORNAK KÖSZÖNHETŐEN

A kényelem terén már etalonnak számító, Citroën Advanced Comfort ® C5 Aircross Hybrid SUV további előnyökkel bővül az elektromos motornak köszönhetően: zökkenőmentes, csendes suhanás és felvillanyozó teljesítmény.
A Citroën Advanced Comfort® program keretében kifejlesztett ülések és a progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztés ® hatékonyan kiszűri és elnyeli az út kisebb-nagyobb egyenetlenségeit. A Citroën C5 Aircross Hybrid SUV ennek köszönhetően mind a vezető, mind az utasok számára utolérhetetlen kényelmet biztosít. A komfort magasiskolájaként pedig a multilink hátsó felfüggesztés a változó útviszonyok közepette is komfortos és határozott útfekvést biztosít.

C5_aircross_hibrid_PSH

Advanced Comfort ülések

A Citroën C5 Aircross Hybrid SUV üléseit széles üléslappal és háttámlával látták el. Az ülések belsejébe nagysűrűségű hab került, míg felületüket 15 mm vastag, texturált poliuterán hab borítja. A kettő együtt nagyfokú kényelmet, puhaságot és tartást biztosít a mindennapi vezetésben. A maximális utazási kényelem érdekében az első ülések magasságban, az első fejtámaszok pedig magasságban és mélységben állíthatók. Az első ülésekbe többpontos masszázsfunkció is igényelhető az ülésfűtésen kívül.

Szegmensbajnok a modularitásban

Az új C5 Aircross  Hybrid SUV utastere is megőrzi az alapváltozat erősségeit. Hátul a három különálló ülés egymástól függetlenül 15 cm hosszon csúsztatható, az ülések dőlésszöge öt fokozatban állítható, a támlák lehajtásával pedig teljesen sík padlót kapunk. Számos praktikus rakodóhelyével és 460-ról 600 literre növelhető térfogatával a modell mércét állít a kategóriában.

EGYSZERŰ ÉS PRAKTIKUS TÖLTÉSI MEGOLDÁSOK

Hagyományos (8 amperes) csatlakozó használatával az autó 7 óra alatt tölthető fel, míg a megerősített 14 amperes Green’up csatlakozóval 4 óra alatt. A 32 amperes Wall Box*** és opcionálisan megvásárolható 7,4 kW-os fedélzeti töltő segítségével a töltés kevesebb mint 2 órát vesz igénybe.

A töltés az okostelefonokban elérhető MyCitroën alkalmazással programozható is.

C5_Aircross_Hibryd_SUV

* A hatótávolság elektromos üzemmódban 54 és 55 km között található, mely függhet a járműre felszerelt opcióktól. A hatótávolság a tényleges használati feltételektől függően egyénileg is változhat.
**8 év jótállás 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó) a meghajtó akkumulátorra 70%-os töltő kapacitás erejéig.
***Egyedileg megvásárolható töltő. Bővebb információért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez

VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK

ADAS03

C5AC_HY_ADAS_04

C5AC_HY_ADAS_01

ADAS02

MINDIG KAPCSOLATBAN

Az új C5 Aircross  Hybrid SUV intuitív módon használható, csúcstechnikás rendszerekkel teszi kényelmesebbé és biztonságosabbá az utazást

Az Apple CarPlay és az Android Auto segítségével vezetés közben is használhatjuk az okostelefonunkra telepített alkalmazásokat, maximálisan kihasználva ezzel az utazás perceit önmagunkra és a kikapcsolódásra.

Az online Connect Nav navigációs rendszer* a csatlakoztatott navigáció az elektromos hajtáshoz kapcsolódó, speciális funkciókat is kínál: elektromos töltőhelyek megjelenítése, illetve a tisztán elektromos üzemmódban használható útvonalak jelölése az akkumulátor töltöttségi szintjének figyelembevételével, hogy az autó hatótávját illetően ne érjen bennünket meglepetés.

RestezConnecte_CL.19.029.022_1500X400

 

 

Mi lenne, ha előre be tudnánk állítani, hogy mikor töltsük a Citroën C5 Aircross Hybrid SUV akkumulátorát, így kihasználhatnánk a kedvezményes tarifájú áram előnyeit?

A lehetőség adott: mind az autó érintőképernyőjén, mind pedig az okostelefonokon elérhető My Citroën alkalmazás segítségével a töltés kezdete időzíthető.

A My Citroën alkalmazásban utasíthatjuk az autót, hogy adott indulási időpontra 21 fokra temperálja az utastér hőmérsékletét, de természetesen bármikor megnézhetjük az akkumulátor töltöttségének állapotát, a rendelkezésre álló hatótávot, az üzemanyagszintet vagy az autó aktuális pozícióját is.

C5_Aircross_Hibryd_SUV

ctc_katalogus ctc_aktualis_arlista_opel  ctc_muszaki_adatlap  ctc_tartozekkatalogus


Ajánlatot kérek