Opel Corsa 5 ajtós

Opel Corsa 5 ajtós

Az új Opel Corsa 5 ajtós modelljében a kreatív, művészi vonalvezetés párosul a német precizitással, pontossággal és a legkorszerűbb, modern technológiai megoldásokkal.

Ár: 3 560 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Az új ötajtós Opel Corsa tehát egyszerre művészi és tudatos. Huncut, piszkosul modern és lendületes, ugyanakkor formatervezésével és klasszikus belső kronográf műszereivel az Opel hagyományos értékeit is felvállalja, képviseli.

A Corsa külsejét a sportos hűtőrács, a precíziós fényszórók, az erőteljes hátsó arányok és a különlegesen áramló tetővonalak határozzák meg. Utasterét a kényelem, a funkcionalitás, a magas minőség és a művészi kifinomultság jellemzi. Aki egyszer kipróbálja, többé nem akar elszakadni tőle!

 

ÜLJ BE ÉS LAZÍTS!

A teljesen áttervezett utastér csúcsminőségű anyagokat kínál, letisztult formában. Hosszú, vízszintes vonalak hangsúlyozzák a tágasságot.

 

KIEMELKEDŐ STÍLUS.

Az egyedi formájú és hívogatóan attraktív Corsa közelebb vonz magához. Amint kipróbálod kifinomult belső terét, nem akarsz majd kiszállni belőle. A Corsa minden szögből briliáns. Sportos hűtőrács, precíziós fényszórók, áramló tetővonalak, erőteljes arányok. A kidolgozott, csúcsminőségű anyagok és az ezüst díszítőelemek lenyűgöző benyomást tesznek.

 

STÍLUS, SZÍN ÉS KÉNYELEM.

Dobd fel Corsádat a karosszériaszínek és belső felszereltségi opciók széles választékával. Prémium szövetek, kellemes tapintású sík felületek vagy természetes bőr teremtenek különleges érzést.

 

HOZZ VILÁGOSSÁGOT A SÖTÉTSÉGBE!

Kapcsold fel a Bi-Xenon fényszórót, hogy kiválóan láss éjjel. Integrált kanyarfény segít manőverezni. A jellegzetes fénymintázatú Opelledes nappali menetfény jól láthatóvá tesz.

 

FELTŰNŐ KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK.

A kerekek sokat elmondanak rólad. Briliáns formájú 15-17 colos keréktárcsák teszik még egyedibbé autódat, és csökkentik a rugózatlan tömeget, még jobb vezetési élményt biztosítva

 

DOBD FEL AZ AUTÓDAT!

Dobd fel autódat sportülésekkel, bőr kormánnyal és 16 vagy 17 colos könnyűfém kerekekkel. Válaszd ki a neked tetsző színkombinációkatkívül-belül. Különleges csomagokkal még egyszerűbb testre szabni.

 

AZ AUTÓSPORT INSPIRÁLTA.

Tedd kívül-belül versenyautóssá Corsádat! Nagy teljesítménnyel és minőségi tartozékokkal, melyeket az OPC kifejezetten a Corsához készített. Válaszd a remek kinézetű légterelőket, a krómozott kipufogóvéget és a tökéletesen illeszkedő szoknyalemezeket. Turbózd fel az autód belsejét bőrborítású kormánykerékkel és sebességváltóval, csiszolt rozsdamentes acél sportpedálokkal.

 

VIZUÁLISAN ÉS SPORTOSAN IZGALMAS.

Turbózd fel Corsádat a mindennapok izgalmát sugárzó vagánysággal. A Turbo Plus csomag vizuálisan és sportosan izgalmassá teszi autódatkívül-belül.

A Turbo Plus csomag a következőket tartalmazza:
• Carbon csomag Carbon kivitelű hűtőráccsal és tükörburkolatokkal
• OPC Line Sport sebességváltógomb
• Lapos aljú, bőrborítású kormánykerék
• Bőrborítású kézifékkar
• Sportpedálok
• Speciális 17 colos könnyűfém keréktárcsák
• Első és hátsó légterelők
• Küszöblégterelők
• Krómozott kipufogóvég
• Sötétített hátsó ablakok
• Külön rendelhető szövet vagy bőr Recaro sportülések
• Hab a tortán: az alap 1.4 Turbo ECOTEC® motor 110 kW (150 LE) teljesítménnyel.

Fogyasztás (l/100 km): városban 7,4–7,5, városon kívül 4,8–5,1, vegyes használatban 5,7–5,9; CO2-kibocsátás (g/km): vegyes használatban 132–137.

A 715/2007/EK és 692/2008/EK rendelet szerint (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változatai alapján).

 

SOKOLDALÚAN BIZTONSÁGOS.

prémiumkategóriájú Opel Eye az egyik legbiztonságosabb és legfejlettebb vezetőtámogató rendszer, amit valaha autóba szereltek. Ne aggódj semmiért!

• A jelzőtábla-felismerő felismeri és megjeleníti a sebességhatárokat és egyéb közlekedési táblákat.
• A sávelhagyás-jelző hangjelzéssel figyelmeztet, ha irányjelzés nélkül hagyod el a sávod.
• A követésitávolság-jelző kijelzi az autó előtt haladó jármű elkerüléséhez szükséges időt.
• A ráfutásra figyelmeztető hangjelzéssel, illetve szemmagasságban a szélvédőn jellel figyelmeztet az ütközésveszélyre.
• A távfényszóró-asszisztens a közlekedési viszonyoktól függően váltogat a távolsági és a tompított fény között.
• Az oldalsó holttérfigyelő érzékeli a járműveket a holttérben, és villogással figyelmeztet a jobb vagy bal tükörben.

 

KÖNNYŰ PARKOLÁS.

A fejlett parkolóasszisztens és a tolatókameragyerekjátékká teszik a parkolást. A fejlett parkolóasszisztens felismeri a parkolóhelyet, és kiszámítja a tökéletes manővert. Csak kapcsolj előre- vagy hátramenetbe az útmutatásai szerint, adj gázt és fékezz.
tolatókamera kíméli a hátadat, mivel nem kell újra és újra hátratekeredned. Csak kapcsolj hátramenetbe, és figyeld a hétcolos monitort.

 

VEDD KÖNNYEDÉN!

A sebességfüggő elektromos szervokormány pontosabbá teszi a kormányzást, és üzemanyagot takarít meg. Parkolás vagy kis sebességű manőverezés során a City mód gombbal növeld meg a rásegítést.

 

EGYSZERŰEN LÁSS TÖBBET!

A nyugodtabb vezetés érdekében a Corsa az opcionális kilátás és világítás csomaggal reagál az időjárás és a fényviszonyok változásaira. Rossz fényviszonyok között a Corsa felkapcsolja a fényszórót. Ha esőt érzékel, bekapcsolja az ablaktörlőt. Az elektrokromatikus visszapillantó tükör automatikusan meggátolja, hogy éjjel elvakítsanak.

 

KÖNNYŰ KERÉKPÁRSZÁLLÍTÁS.

A FlexFix® tartón könnyedén magaddal viheted a biciklidet. Csak ki kell húzni a hátsó lökhárítóból, és két kerékpárt is szállíthatsz vele, amelyek súlya akár 20 kg, kereke 29 colos, tengelytávja pedig 1200 mm is lehet.

 

FŰTHETŐ ÜLÉSEK ÉS KORMÁNYKERÉK.

Élvezd a fűthető ülések és a fűthető kormánykerék, a fűthető hátsó ablak és tükrök luxusát. Felejtsd el a jégkapargatást – a ThermaTec szélvédő melege könnyedén leolvasztja.

 

NAPFÉNY ÉS FRISS LEVEGŐ.

Élvezd a friss levegőt gombnyomásra! Az elektromos üveg napfénytető nyílása nagy, de szélterelője megvéd a huzattól, az árnyékoló pedig kizárja a hőséget.

 

KÖNNYŰ RAKODÁS.

Sport, bevásárlás, nyaralás… A Corsád rugalmas. Állítható magasságú raktérpadlója egyszerűen használható, és gyorsan és könnyen alkalmazkodik az esetlen formájú csomagokhoz.

 

VÁLASSZ TELJESÍTMÉNYT.

A választás hatalma! Teljes Euro 6-os választék 51 kW (70 LE) és 152 kW (207 LE) között. A nagy teljesítményű, kis fogyasztású, háromhengeres motorok újradefiniálják a kisautók képességeit és kulturáltságát.

Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): városban 3,4–9,9, városon kívül 3,0–6,2, vegyes használatban 3,1–7,5; CO2-kibocsátás (g/km): vegyes használatban 82–174.

1.4 LPG: üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): városban 9,0–9,1 (7,1), városon kívül: 5,7–5,8 (4,6–4,7), vegyes használatban: 6,9–7,0 (5,6); CO2-kibocsátás (g/km): vegyes használatban 113–114 (128–129). LPG üzemmód (benzines üzemmód).

A 715/2007/EK és 692/2008/EK rendelet szerint (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változatai alapján).

 

GYORS VÁLTÁSOK.

A Corsa hatfokozatú manuális- és ötfokozatú Easytronic® 3.0 sebességváltóval kapható. Ezek, a már bevált, ötfokozatú változattal együtt precíz, élvezetes és gazdaságos működést kínálnak. Az ecoFLEX-motorok kínálatába tartozik az 1.3 CDTI ecoFLEX, 70 kW (95 LE) teljesítménnyel és ötfokozatú manuális váltóval, valamint az 1.3 CDTI ecoFLEX, 70 kW (95 LE) teljesítménnyel és ötfokozatú Easytronic® sebességváltóval.

 

VÁLTS ZÖLDRE ECOFLEX-SZEL.

Az ecoFLEX kínálatához tartozik a háromhengeres 1.0 Turbo motor, sima 66 kW (90 LE) teljesítménnyel. Start/stop rendszer és egy sor egyéb zöld technológia teszi környezetbaráttá az összes ecoFLEX változatot.

 

DINAMIKUS AUTÓZÁS.

ETapasztald a kimagasló kényelmetés a precíz kezelhetőséget. A Corsa felfüggesztése jelentősen csökkenti a zajszintet, a vibrációt és a keménységet. A külön rendelhető sportfutómű még dinamikusabbá teszi az autót.

 

ctc_aktualis_arlista_opel


Ajánlatot kérek