opel_uj_astra_k

Opel Astra

Az új Opel Astra lenyűgöz sokoldalúságával. Kompakt mérete prémium kategóriás belső utastérrel párosul. A magas minőségű anyagok felhasználásával készült autó formaterve modern dinamizmust és lendületességet képvisel.
Igazi városi kisautó, de bátran mehetünk vele hosszabb utakra is. Az osztályelső IntelliLux LED® mátrix fényszórók biztosítják éjszaka a távolra látást anélkül, hogy más vezetőket zavarnánk vezetés közben.

Ár: 4 850 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken


ÜLJÖN BE ÉS LAZÍTSON!

Az Astrát testre szabtuk, hogy Ön kényelmesen utazhasson. A prémiumszintű belső tér gyakorlatilag új kategóriát hoz létre a kompakt autók osztályában.

 

A FORMA A VÁGYAKAT KÖVETI.

Éles vonalak, atletikus formák és a ‘lebegő’ tető szembetűnő vonalvezetése – az Astra formaterve jól megragadja az autó dinamizmusát.

 

JELLEGZETES LED FÉNYSZÓRÓ.

Az egyedi, jellegzetes Opel ‘szárnymotívumú’ ledes hátsó lámpa* és nappali menetfény stílusossá és jól láthatóvá teszi az autót.
*külön rendelhető

 

EXTRA KÖNNYŰ RAKODÁS.

Az alacsony csomagtér-küszöbnek köszönhetően pillanatok alatt megrakodhatja az Astrát. Ezen felül kiélvezheti a tágas tárolóhely előnyeit.

 

JELLEGZETES KERÉKTÁRCSÁK.

Autója körvonalai feltűnőek, a gumiabroncsok magukért beszélnek.
17 és 18 colos könnyűfém keréktárcsák gondoskodnak Astrája erőteljes kiállásáról.

 

NAP ÉS FRISS LEVEGŐ.

Élvezze a friss levegőt gombnyomásra! A nagy, elektromos üveg napfénytető* beépített szélterelője megvédi a huzattól, az árnyékoló pedig kizárja a hőséget.
*külön rendelhető

 

SPORTOS ÉS DINAMIKUS FORMA.

Lépjen a következő szintre Astrájával – az OPC Line Sport csomaggal. A front és a far plusz a küszöblégterelők közelebb viszik az autót ahhoz, amit a legjobban szeret – az úthoz.

INTELLILUX LED® MATRIX FÉNYSZÓRÓ.

Látni és látszani. Az osztályelső IntelliLux LED® mátrix-fényszóró* biztosítja a megfelelő látást távfénnyel anélkül, hogy zavarná a többi járművezetőt.
*Külön rendelhető.

Az IntelliLux LED® mátrix fényszóró automatikusan állítja be magát, így mások zavarása nélkül közlekedhetünk távolsági fényszóróval.

Az Opel intelligens technikát fog munkára mindenütt, ahol számít:

 • A fényszóró 16 különböző LED-elemből áll
 • Egyes ledek lekapcsolásával reagál más járművekre
 • A távfény sosem vakít
 • A kanyarfény tovább növeli a biztonságot
 • Optimális világítás minden helyzetben
 • Az éjszakai vezetés biztonságosabb és sokkal nyugalmasabb
 • Kimagasló megbízhatóság, maximális élettartam

 

SOKOLDALÚ BIZTONSÁG.

Az Opel Eye* tartalma:

 • Jelzőtábla-figyelő
 • Követésitávolság-jelző
 • Ráfutásra figyelmeztető
 • Automatikus városi vészfékezéssel
 • Aktív sávtartó asszisztens

* Külön rendelhető

Jelzőtábla-figyelő: ez a továbbfejlesztett jelzőtábla-felismerő rendszer kijelzi a sebességkorlátozásokat és egyéb közlekedési jelzéseket, és még az időszakos elektronikus jelzéseket is felismeri.

Követésitávolság-jelző: méri a távolságot az elöl haladó járműtől, és figyelmezteti a vezetőt, ha kritikussá válik a távköz.

Ráfutásra-figyelmeztető: automatikus vészfékezés figyelmeztet, ha fennáll a frontális ütközés veszélye. 60km/h sebességig a rendszer automatikus fékezést is kezdeményez.

Aktív sávtartó asszisztens: figyelmeztet és gyengéden visszanyomja a kormánykereket, ha a vezető akaratlanul kisodródik a sávjából.

 

KULCS NÉLKÜLI NYITÁS ÉS INDÍTÁS.

A kulcs nélküli nyitás és indítás* felismeri a kulcsot és kinyitja az autót, ha közel érünk. A motort kulcs nélkül indítani és leállítani egy gombnyomással lehet.
*Külön rendelhető.

 

KÖNNYŰ PARKOLÁS.

Parkolás profiknak: a centiméterre tökéletes parkolás gyorsabb a kormányzást nem igénylő továbbfejlesztett parkolóasszisztenssel és tolatókamerával*.
*
külön rendelhető

 

IGAZÁN FŐNÖKI SZINTHEZ ILLŐ VELE AZ UTAZÁS.

A teljes sebességtartományú adaptív tempomattal szinte teljesen autonóm vezetési élményben lehet része.*
*külön rendelhető

A 30 km/h és 180 km/h között automatikusan gyorsító vagy lassító adaptív tempomat mindig segít megtartani a biztonságos követési távolságot.

Teljes sebességtartományban használható adaptív tempomat (FSRA)**. A dugókhoz tervezett FSRA megállás után is működni hagyja a sebességtartó automatikát.

** Csak a kijelölt automatikus sebességváltókkal kapható.

 

MONDJON BÚCSÚT A HÁTFÁJÁSNAK!

Növeljék még tovább kényelmét a több irányban állítható ergonomikus AGR első ülések¹, illetve a wellness AGR vezetőülés* bőrkárpitozássa**, masszírozó és szellőztető funkcióval.
* Külön rendelhető.
** PVC betétekkel

A német AGR (Egészséges Hát Munkacsoport) – ergonómiai kiválósági központ – által tanúsított vezetőoldali/utasoldali ergonomikus AGR első ülések. A széles körű beállítási lehetőségekkel, például deréktámasszal és üléspárna-hosszabbítással is ellátott AGR első üléseken finomhangolhatja legkényelmesebb üléspozícióját. Csempésszen egy kis luxust a mindennapjaiba a wellness AGR ülés beépített masszázs- és szellőztető funkciójával, valamint a személyes beállításokat tároló memóriájával.

 

FŰTHETŐ ÜLÉSEK ÉS KORMÁNYKERÉK.

Fűthető első és hátsó ülések, ezen kívül fűthető kormánykerék* melegít fel gyorsan a hideg reggeleken.
*külön rendelhető

 

MAXIMÁLIS KIKAPCSOLÓDÁS.

Az Opel innovatív AirWellness funkciója frissíti fel
az autó belsejét a két finom illat – Energising Dark
Wood vagy Balancing Green Tea – egyikével.

Ezzel a moduláris, rugalmas wellness-rendszerrel egy univerzális okostelefon-tartót* is rögzíthet a középkonzolon.
*Külön rendelhető.

 

ELEKTROMOS KÉZIFÉK.

Induláskor automatikusan kiold. Helyet szabadít fel a kényelmes, felső kategóriás középkonzolnak és a kartámasznak.

 

ÚJ GENERÁCIÓS, ENERGIKUS MOTOROK.

Sportos, sima és érzékeny. Válasszon az akár 118 kW (160 LE) teljesítményű dízel- vagy az akár 147 kW (200 LE) teljesítményű benzinmotorok közül. Kombinálja manuális vagy automatikus sebességváltóval.

Fogyasztás (l/100 km): városban 3,8–8,0, városon kívül 3,1–5,0, vegyes használatban 3,6–6,1; CO2-kibocsátás (g/km): vegyes használatban 88–141.

A 715/2007/EK és 692/2008/EK rendelet szerint (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változatai alapján).

 

KAPCSOLJON FEL!

Az Astra sebességváltók garantáltan izgalomba hozzák. Válasszon az öt- vagy hatfokozatú manuális vagy automatikus sebességváltók, vagy az ötfokozatú Easytronic 3.0® közül. Az öt- vagy hatfokozatú manuális sebességváltók rendkívül simán és precízen működnek. A kuplung nélküli Easytronic 3.0® változattal kiélvezheti a sportos vezetés élményét, kevesebb, mint 100g/km CO2-kibocsátás mellett. Válassza hatfokozatú automatánkat, ha kényelmes, hatékony autózásra vágyik – különösen start/stop rendszerrel kombinálva.

 

VÁLASSZA KI VEZETÉSI STÍLUSÁT!

A Sport kapcsoló élénkebbé teszi a gázpedál reakcióját és a kormányzást.

 

CSÖKKENTSE FOGYASZTÁSÁT AZ ECOFLEXSZEL.

Az ecoFLEX® csökkenti a fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. Az ecoFLEX® Drive Assist pedig segít optimális hatékonysággal vezetni.

 

WATT LENGŐKAROS FELFÜGGESZTÉS.

Az Astra Watt lengőkaros felfüggesztése könnyed, biztonságos vezethetőséget biztosít. Mindent összevetve, kiválóan vezethető.

 

 

Opel OnStar


Ajánlatot kérek