Opel_K_Astra

Opel Astra

Az Astrát testre szabtuk, hogy Ön kényelmesen utazhasson. A prémium szintű belső tér gyakorlatilag új kategóriát hoz létre a kompakt autók osztályában.

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

A FORMA A VÁGYAKAT KÖVETI.
Éles vonalak, atletikus formák és a ‘lebegő’ tető szembetűnő vonalvezetése – az Astra formaterve jól megragadja az autó dinamizmusát.

JELLEGZETES LED FÉNYSZÓRÓ.
Az egyedi, jellegzetes Opel ‘szárnymotívumú’ ledes hátsó lámpa1 és nappali menetfény stílusossá és jól láthatóvá teszi az autót. (¹Külön rendelhető.)

EXTRA KÖNNYŰ RAKODÁS.
Az alacsony csomagtér-küszöbnek köszönhetően pillanatok alatt megrakodhatja az Astrát. Ezen felül kiélvezheti a tágas tárolóhely előnyeit.

JELLEGZETES KERÉKTÁRCSÁK.
Autója körvonalai feltűnőek, a gumiabroncsok magukért beszélnek. 17 és 18 colos könnyűfém keréktárcsák gondoskodnak Astrája erőteljes kiállásáról.

NAP ÉS FRISS LEVEGŐ.
Élvezze a friss levegőt gombnyomásra! A nagy, elektromos üveg napfénytető¹ beépített szélterelője megvédi a huzattól, az árnyékoló pedig kizárja a hőséget. (1 Külön rendelhető.)

SPORTOS ÉS DINAMIKUS FORMA.
A jármű belsejéhez és külsejéhez kialakított OPC Line sport csomag dinamikus, prémium megjelenést kölcsönöz az Astrának, a csúcsminőségű anyagokat tökéletes formatervezéssel ötvözve.

A jármű külsejéhez és belsejéhez kialakított OPC Line sport csomagok külön rendelhető extraként is kaphatók.

Az OPC Line külső sport csomag¹ tartalma:

 • Sportos kialakítású hátsó rész és orr-rész
 • Küszöblégterelők
 • OPC Line Sports csomag embléma

Az OPC Line belső sport csomag² tartalma:

 • Lapított aljú kormánykerék
 • Könnyűfém sportpedálok
 • Fekete tetőkárpit
 • Morrocana középkonzol-borítások
 • Sport kapcsoló

¹Csak bizonyos színekben kapható.
²Nem kapható CNG-vel, napfénytetővel vagy alapszintű benzinmotorral. Csak fedélzeti navigációs rendszerrel és első kamerával együtt kapható.

ÜLJÖN BE ÉS LAZÍTSON!
Az Astrát az Ön kényelmére terveztük. A prémium beltér új szintet jelent a kompakt autók osztályában.

MONDJON BÚCSÚT A HÁTFÁJÁSNAK!
Növeljék még tovább kényelmét a több irányban állítható ergonomikus AGR első ülések¹, illetve a wellness AGR vezetőülés¹ bőrkárpitozással2, masszírozó és szellőztető funkcióval. (¹ Külön rendelhető.) (2 PVC betétekkel)
A német AGR (Egészséges Hát Munkacsoport) – ergonómiai kiválósági központ – által tanúsított vezetőoldali/utasoldali ergonomikus AGR első ülések. A széles körű beállítási lehetőségekkel, például deréktámasszal és üléspárna-hosszabbítással is ellátott AGR első üléseken finomhangolhatja legkényelmesebb üléspozícióját. Csempésszen egy kis luxust a mindennapjaiba a wellness AGR ülés beépített masszázs- és szellőztető funkciójával, valamint a személyes beállításokat tároló memóriájával.

FŰTHETŐ ÜLÉSEK ÉS KORMÁNYKERÉK.
Fűthető első és hátsó ülések, ezen kívül fűthető kormánykerék¹ melegít fel gyorsan a hideg reggeleken. (¹Külön rendelhető.)

MAXIMÁLIS KIKAPCSOLÓDÁS.
Az Opel innovatív AirWellness funkciója frissíti fel az autó belsejét a két finom illat – Energising Dark Wood vagy Balancing Green Tea – egyikével.
Ezzel a moduláris, rugalmas wellness-rendszerrel egy univerzális okostelefon-tartót¹ is rögzíthet a középkonzolon. (¹Külön rendelhető.)

ELEKTROMOS KÉZIFÉK.
Induláskor automatikusan kiold. Helyet szabadít fel a kényelmes, felső kategóriás középkonzolnak és a kartámasznak.

MINDIG JÓ ÚTON JÁR.
Hajszálpontos útmutatás beágyazott Navi 900 IntelliLink®1 navigációs infotainment-rendszer forradalmi csatlakozási jellemzőivel. (1 Külön rendelhető)

A Navi 900 IntelliLink® a következő funkciókat tartalmazza:

 • Nyolccolos színes érintőképernyő1
 • Beépített navigációs rendszer 3D nézetekkel
 • Kompatibilis az Apple CarPlay™2,4 és az Android
 • Auto™3,4 rendszerekkelHangvezérlés
 • 4,2 colos színes műszerfali kijelző, részben külön rendelhető
 • Cápauszony-antenna
 • Külön rendelhető CD-lejátszó
 • AM/FM rádió funkció
 • Alkalmazásbolt4

1 A kompatibilitás és bizonyos funkciók az Ön készülékétől és operációs rendszer verziójától függően eltérőek lehetnek.
2 Az Apple CarPlay és az Apple az Apple Inc. márkája, amely az Egyesült Államokban és más országokban van bejegyezve.
3 Az Android a Google Inc. márkája.
4 Lehet, hogy nem elérhető az Ön országában. A globális piaci elérhetőségi listát az Apple és a Google/Android weboldalán találja.

KATEGÓRIAELSŐ CSATLAKOZÁS AZ INTELLILINKKEL.
Csatlakozzon könnyedén és beszéljen szabadon a sokoldalú R 4.0 IntelliLink multimédia rendszerrel, amely kompatibilis a Google Android Auto™ és az Apple CarPlay™ rendszerrel.

Az R 4.0 IntelliLink® a következő funkciókat tartalmazza:

 • Hétcolos színes érintőképernyő
 • Kompatibilis az Apple CarPlay™¹ és az Android Auto™² rendszerekkel
 • Bluetooth®-kapcsolat mobiltelefon-kihangosításhoz, zeneadatfolyam-lejátszáshoz és a telefonkönyvhöz való hozzáféréshez³
 • AM/FM rádió funkció
 • Fénykép- és videólejátszás USB-ről³

¹Az Apple CarPlay és az Apple az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve. Az Apple CarPlay™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.apple.com oldalra.
²Az Android a Google Inc. védjegye. Az Android Auto™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.android.com oldalra.
³Csak kompatibilis készülékekkel használható

EGYSZERŰEN OKOS.
Az R300 BT sokkal több egy rádiónál. Bluetooth® a telefonkihangosításhoz és zenelejátszáshoz, a digitális világhoz pedig az USB csatlakozóval csatlakozhat.

CSATLAKOZÁS AZ UTASOKNAK.
A hátul utazók rendelkezésére két USB csatlakozó áll. Nem kell többet veszekedni rajta!

INTELLILUX LED® MATRIX FÉNYSZÓRÓ.
Látni és látszani. Az osztályelső IntelliLux LED® mátrix-fényszóró¹ biztosítja a megfelelő látást távfénnyel anélkül, hogy zavarná a többi járművezetőt. (¹Külön rendelhető.)
Az IntelliLux LED® mátrix fényszóró automatikusan állítja be magát, így mások zavarása nélkül közlekedhetünk távolsági fényszóróval.

Az Opel intelligens technikát fog munkára mindenütt, ahol számít:

 • A fényszóró 16 különböző LED-elemből áll
 • Egyes ledek lekapcsolásával reagál más járművekre
 • A távfény sosem vakít
 • A kanyarfény tovább növeli a biztonságot
 • Optimális világítás minden helyzetben
 • Az éjszakai vezetés biztonságosabb és sokkal nyugalmasabb
 • Kimagasló megbízhatóság, maximális élettartam

SOKOLDALÚ BIZTONSÁG.
Az Opel Eye (1) tartalma:

 • Jelzőtábla-figyelő
 • Követésitávolság-jelző
 • Ráfutásra figyelmeztető
 • Automatikus városi vészfékezéssel
 • Aktív sávtartó asszisztens

1 Külön rendelhető

Jelzőtábla-figyelő: ez a továbbfejlesztett jelzőtábla-felismerő rendszer kijelzi a sebességkorlátozásokat és egyéb közlekedési jelzéseket, és még az időszakos elektronikus jelzéseket is felismeri.

Követésitávolság-jelző: méri a távolságot az elöl haladó járműtől, és figyelmezteti a vezetőt, ha kritikussá válik a távköz.

Ráfutásra-figyelmeztető: automatikus vészfékezés figyelmeztet, ha fennáll a frontális ütközés veszélye. 60km/h sebességig a rendszer automatikus fékezést is kezdeményez.

Aktív sávtartó asszisztens: figyelmeztet és gyengéden visszanyomja a kormánykereket, ha a vezető akaratlanul kisodródik a sávjából.

KULCS NÉLKÜLI NYITÁS ÉS INDÍTÁS.
A kulcs nélküli nyitás és indítás1 felismeri a kulcsot és kinyitja az autót, ha közel érünk. A motort kulcs nélkül indítani és leállítani egy gombnyomással lehet. (¹Külön rendelhető.)

KÖNNYŰ PARKOLÁS.
Parkolás profiknak: a centiméterre tökéletes parkolás gyorsabb a kormányzást nem igénylő továbbfejlesztett parkolóasszisztenssel és tolatókamerával¹. (¹Külön rendelhető.)

IGAZÁN FŐNÖKI SZINTHEZ ILLŐ VELE AZ UTAZÁS.
A teljes sebességtartományú adaptív tempomattal szinte teljesen autonóm vezetési élményben lehet része (1Külön rendelhető)

A 30 km/h és 180 km/h közötti sebességtartományban végzett automatikus gyorsítással vagy lassítással az adaptív sebességtartó segít megtartani a biztonságos távolságot az Ön előtt haladó autótól.

Teljes sebességtartományban használható adaptív sebességtartó². A torlódó forgalomhoz tervezett sebességtartó az autó teljes megállása után is működik. (²Csak a kijelölt motorokkal és sebességváltókkal kapható.)

ÚJ GENERÁCIÓS, ENERGIKUS MOTOROK.
Sportos, sima és érzékeny. Válasszon dízelmotorjaink közül akár 118 kW (160 LE), vagy benzines változatainkból akár 147 (200 LE) teljesítményig, vagy döntsön új, rendkívül gazdaságos CNG motorunk mellett, melynek teljesítménye 82 kW (110 LE).

Fogyasztás (l/100 km): városban 3,8–8,0, városon kívül 3,1–5,0, vegyes használatban 3,6–6,1; CO2-kibocsátás (g/km): vegyes használatban 88–141.

A 715/2007/EK és 692/2008/EK rendelet szerint (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változatai alapján).

KAPCSOLJON FEL!
Az Astra sebességváltók garantáltan izgalomba hozzák. Válasszon az öt- vagy hatfokozatú manuális vagy automatikus sebességváltók, vagy az ötfokozatú Easytronic 3.0® közül.

Az öt- vagy hatfokozatú manuális sebességváltók rendkívül simán és precízen működnek. A kuplung nélküli Easytronic 3.0® változattal kiélvezheti a sportos vezetés élményét, kevesebb, mint 100g/km CO2-kibocsátás mellett. Válassza hatfokozatú automatánkat, ha kényelmes, hatékony autózásra vágyik – különösen start/stop rendszerrel kombinálva.

VÁLASSZA KI VEZETÉSI STÍLUSÁT!
A Sport kapcsoló élénkebbé teszi a gázpedál reakcióját és a kormányzást.

CSÖKKENTSE FOGYASZTÁSÁT AZ ECOTEC®-KEL.
Az ECOTEC® technika csökkenti a fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. Az ECOTEC® Drive Assist pedig segít optimális hatékonysággal vezetni.

WATT LENGŐKAROS FELFÜGGESZTÉS.
Az Astra Watt lengőkaros felfüggesztése könnyed, biztonságos vezethetőséget biztosít. Mindent összevetve, kiválóan vezethető.

Opel_Astra_raktarkeszlet

ctc_aktualis_arlista_opel ctc_katalogus

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.

A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel helyi Opel márkakereskedésünket.

*A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a NEDC szabályozás szerint kerültek meghatározásra (715/2007 és 692/2008 EK rendeletek aktuális verziói), mely biztosítja az egyéb járművekkel való összehasonlíthatóságot. 2017. szeptember 1-től egyes új járművek üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatait az új WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) szabályozás szerint határozzuk meg, és a kapott értékeket visszakonvertáljuk NEDC szerinti értékekké, az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében. A legfrissebb adatokért keresse fel Opel márkakereskedésünket.

** A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a WLTP szabályozás szerint kerültek meghatározásra, a kapott értékeket pedig visszakonvertáltuk NEDC szerinti értékekké, az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében (a 715/2007, a 2017/1153 és a 2017/1151 EK rendeleteknek megfelelően).

Az értékek meghatározása során az egyéni vezetési stílust, a vezetési körülményeket, az extra felszereltséget, illetve a változó típusú és méretű gumiabroncsokat nem vettük figyelembe. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatokkal kapcsolatos további részletekért tekintse át tájékoztató anyagunkat, mely minden márkakereskedésben elérhető.

*** H-gáz, m3/100 km.

**** A BlueInjection-technikával felszerelt járművek rendszeres AdBlue®-utántöltést igényelnek, akár egy szervizintervallumon belül is. A fedélzeti számítógép jelzést ad, ha a folyadék utántöltésére van szükség. Részletek: http://www.opel.hu/tools/adblue/adblueinfo.html

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.


Ajánlatot kérek