Peugeot 208

Az új PEUGEOT 208 határozott sportos vonalai fiatalos energiával párosul. A beltérben pedig a forradalmi PEUGEOT 3D i-Cockpit® várja. Városi kisautónk a választás szabadságát nyújtja; hiszen benzines, dízel és elektromos meghajtással is hazaviheti.

Peugeot_208_felso
Peugeot

Design

Peugeot 208

Sportos és érzéki

A PEUGEOT 208 alacsony építésű sportos karosszériája a hosszú motorháztetővel és érzékien ívelt formáival vonzza a tekintetet. A Black Diamond tető (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés), a fényes fekete kerékjárati ívek és ablakszegélyek (változattól függően széria vagy nem rendelhető felszerelés), valamint a díszbetétekkel ellátott gyémántcsiszolt keréktárcsák (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) még inkább kiemelik az autó letisztult, áramvonalas sziluettjét.

Orrkialakítás

A PEUGEOT 208 orr-részének meghatározó elemei a nagy krómozott hűtőrács (változattól függően széria vagy nem rendelhető felszerelés), a három fénykarmot magukban foglaló full LED-es fényszórók (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) és a LED-es nappali menetfény (változattól függően széria vagy nem rendelhető felszerelés), melyek modern megjelenést és átható tekintetet kölcsönöznek az autónak.

Full LED lámpák

Az elegáns hátsó részt egy fényes fekete sáv (változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés) szeli ketté, melyet három-három fénykarmot magukban foglaló full LED-es lámpák (változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés) foglalnak keretbe. Az éjjel-nappal világító lámpák javítják a láthatóságot és nagyobb biztonságot nyújtanak.

Hátsó spoiler

A PEUGEOT 208 dinamikus, látványosan ívelt hátsó része kétféle spoilerrel (változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés) van felszerelve: az egyik a fogyasztás csökkentését, a másik a menettulajdonságok javítását szolgálja. A krómozott kipufogóvégi (a GT Line változaton szériafelszerelés) a sportos megjelenést erősíti.

Panoráma napfénytető

Itt az ideje, hogy utasai is úgy lássák a tájat, mint még soha: a hátsó ülésekig nyúló panoráma napfénytető (változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés) kiváló fényviszonyokat és remek kilátást biztosít.

Belső tér

A dinamikus és kényelmes első ülések, a minőségi anyagok, a díszvarrással szegélyezett kárpitok lendületességet és könnyedséget sugároznak.

Peugeot

Technológia

Peugeot 208

PEUGEOT 3D i-Cockpit®

Fedezze fel a legújabb generációs  PEUGEOT 3D i-Cockpit®-ot (változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés). Tapasztalja meg a gyors és intuitív vezetés élményét a központi kezelőszervekkel ellátott kompakt kormány (változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés), a tetszés szerint konfigurálható 3D digitális műszeregység (változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés), a nagy felbontású 10” érintőképernyő (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) és a 7 billenőkapcsoló (a repülés világából ismert kapcsolók) jóvoltából. A még modernebb megjelenés érdekében a 8 színből álló világításcsomag (változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés) segítségével a belső hangulatvilág is személyre szabható.

3D Digitális műszeregyszég

A futurista kinézetű, holografikus 3D képernyőt magában foglaló digitális műszeregység (változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés) szemmagasságban helyezkedik el. A gépjárművel és a vezetéssel kapcsolatos információk fontosságuk vagy sürgősségük függvényében (biztonság, vezetéssegítő rendszerek, navigáció) könnyen értelmezhető módon, két szinten kerülnek megjelenítésre. Az állandó kijelzés részét képező adatok tetszés szerint beprogramozhatók, köztük az Online Navigációs Csomaggal, mely a TomTom Valós idejű navigáció és a Traffipax figyelmeztetés szolgáltatásait kínálja (a TomTom szolgáltatásai valós időben jelenít meg információkat: valós idejű forgalmi adatok, benzinkutak, időjárás, helyi keresés és traffipax figyelmeztetés – utóbbi az adott ország szabályozói környezetétől függ. A szolgáltatások előfizetése az első 3 éves időszakra díjmentes, mely később díj ellenében újítható meg).

Felhasználóbarát kijelző

A 10” HD érintőképernyő (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) vezérlése (lehetőleg a gépkocsi álló helyzetében) hangfelismeréssel, a kormánynál elhelyezett kapcsolókkal vagy egyszerűen a 7 billenőkapcsolóval történik. Az e-208 képernyőjént megjelenő high-tech animációk segítségével valós időben követheti a hajtáslánc működését. A Mirror Screen (kizárólag az Android Auto, az Apple CarPlay™, illetve a MirrorLink® (2021 májusig) támogatású alkalmazások működnek majd a jármű leállított állapotában, illetve menet közben. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az Ön okostelefonján ingyenesen elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a megfelelő Android Auto, Apple CarPlay™ vagy MirrorLink® alkalmazásokra. A Mirror Screen funkció az Android Auto (androidos telefonok esetén), az Apple CarPlay™ (iOS rendszerű telefonok) vagy a MirrorLink® (MirrorLink®-kompatibilis androidos telefonok) technológiát használja, amennyiben a felhasználó internet-hozzáférést is tartalmazó mobilelőfizetéssel rendelkezik) funkció jóvoltából okostelefonja Android Auto, Apple Carplay vagy MirrorLink® technológiával kompatibilis alkalmazásait közvetlenül is meg tudja jeleníteni az érintőképernyőn.

Praktikus új funkciók

Elöl egy ötletes új tárolórekesz került kialakításra, mely okostelefonja (az okostelefon kompatibilitásától függően) indukciós töltésére (vezeték nélküli töltés a Qi 1.1 szabványnak megfelelően, változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés) is alkalmas. Az utasok hordozható készülékei számára pedig több USB csatlakozó (változattól függően akár 4 csatlakozó) is rendelkezésre áll az utastérben.

Peugeot Drive Assist

Az új PEUGEOT Drive Assist Plus (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés – Az e-208-on 2020. februártól rendelhető) rendszer a beépített radarok és kamerák révén már az intelligens félautonóm vezetés előhírnöke;
– Sávtartó automatika a sávon belül pozíció választással
– Adaptív tempomat Stop & Go funkcióval

Automata vészfékező

(Active Safety Brake)

Amennyiben a rendszer (változattól függően opciósan rendelhető felszerelés) ütközés veszélyét érzékeli (előttünk levő autó vagy gyalogos),  az autó automatikus vészfékezést hajt végre, hogy a balesetet elkerülje vagy csökkentse annak hatását. A rendszer 85 km/h-ig működik.

Automata parkolóasszisztens

Többé nem okoz gondot a párhuzamos vagy a merőleges parkoláshoz (változattól függően opciósan rendelhető felszerelés. Csak EAT8 automata váltóhoz rendelhető). Ha a megfelelő méretű parkolóhelyet felismeri a rendszer, akkor beavatkozás nélkül kezeli a kormányt és a pedálokat, a vezetőnek csupán a sebességváltót kell kezelnie. A rendszer a kiállásban is segít.

Sávtartó automatika

A szélvédő tetején elhelyezett kamera segítségével a rendszer (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) felismeri a felfestéseket és az út szélét, és finom kormánymozdulatokkal korrigálja az autó helyzetét, ha indexelés nélkül készülnénk elhagyni a sávunkat.A rendszer 65 km/h felett aktiválódik.

Holttérfigyelő rendszer

Ha a holttérben egy másik jármű van, akkor az autó 30 km/h felett figyelmezteti a vezetőt, az adott oldal külső tükrébe épített lámpa segítségével; 65 és 140 km/h között pedig az ütközés elkerülése érdekében korrigálja az útvonalat, amennyiben a vezető  sávot szeretne váltani – kiteszi az irányjelzőt – opcióként rendelhető.

Peugeot

Motorizáció

Peugeot 208

Egy új moduláris és hatékony platform

A 208 a moduláris kiképzésű, többféle meghajtással is társítható új CMP (Common Modular Platform: közös moduláris platform)/eCMP (Electric Common Modular Platform): elektromos közös moduláris platform platformra épül, így tulajdonosa szabadon választhat a benzines, dízel és a tisztán elektromos meghajtás között. Az úttartás, a kormányozhatóság, a zajkomfort optimalizálása, valamint a tömeg csökkentése révén csökkent a CO2-kibocsátás, és egyben intenzívebbé vált a vezetési élmény.

Az e-208 szintén profitál az eCMP platform nyújtotta előnyökből, mely optimális felépítést, a hagyományos változatokéval megegyező hátsó helykínálatot és azonos vezetési pozíciót biztosít.

Belsőégésű motorok

Tapasztalja meg az intenzív vezetési élményt, amit a legújabb generációs nagy teljesítményű és hatékony, Euro 6 benzin- és dízelmotorok  kínálnak:
– PureTech
– BlueHDi
A takarékos, optimalizált fogyasztású motorok ráadásul egytől egyig Stop & Start rendszerrel vannak felszerelve.

High-tech automata sebességváltó

Amint megtapasztalta, milyen hatékonyan és gördülékenyen működik a kormány mögött elhelyezett váltófülekkel és elektromos vezérlésű kapcsolókarral ellátott új EAT8 (EAT8: 8 sebességes új automata sebességváltó -Efficient Automatic Transmission 8 – motortól függően áll rendelkezésre) váltó, többet hallani sem akar másról. A gyors és észrevétlen sebességváltások a Quickshift technológiának köszönhetők.

Elektromos motor

Élvezze a  teljes csönd (nagyon fontos azonban, hogy mindvégig ura maradjon a gépjárműnek, és fokozottan figyeljen a teljesen hangtalan gépjárművekhez nem szokott külső környezetre) és kényelem mellett az intenzív vezetési élményt is, mely a

– A 100 kW-os (136 LE) motornak,
– Azonnal rendelkezésre álló 260 Nm nyomatéknak,
– 340 km WLTP / 450 km NEDC hatótávolságnak (az akkumulátor hatótávolsága = max. 340 km (WLTP) / max. 450 km (NEDC): tájékoztató jelleggel közölt becsült adatok, a hitelesítés folyamatban – CO2-kibocsátás vegyes ciklusban: menet közben 0 g) köszönhető.

MYPEUGEOT® alkalmazás

Maradjon kapcsolatban az autójával

Valós idejű személyre szabott szolgáltatásokat kínál az ingyenes MyPeugeot alkalmazás:

  • figyelemmel kísérheti autója állapotát (vezetési adatok, helyek)
  • gyors és egyszerű hozzáférés az assistance szolgáltatásokhoz
  • kényelmesen megszervezheti autója karbantartását és szervizeit

További részletek a MyPeugeot alkalmazásról >>

Galéria

Garancia

* Minden 2021. január 1. után megrendelt, új Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén minden magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást, míg minden flotta 1 kedvezményre jogosult belföldi székhelyű jogi személy részére biztosított 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2, illetve 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2, illetve flotta 3 kategóriára nem vonatkozik. Az akció elektromos és hibrid Peugeot személygépjárművekre nem vonatkozik.

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Peugeot

Kapcsolódó modell

Peugeot 208

Peugeot
e-208

Az új PEUGEOT e-208 városi autó a 100%-ban elektromos motornak köszönhetően fürge viselkedést, felvillanyozó vezetési élményt és egy újfajta mobilitást kínál.

Megnézem
Peugeot e208
Peugeot

Hasznos információk

Peugeot 208
Kapcsolódó szolgáltatások

Még gazdagabb Peugeot-élmény

Számtalan szolgáltatás és korlátlan előnyök: fedezze fel a PEUGEOT kapcsolódási szolgáltatásait.

Nézze meg itt >>

Üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás
Optiway kiterjesztett garancia

Ajánlatot kérek