Peugeot 208 5 ajtós

Városban elengedhetetlenül fontos az alacsony fogyasztás, a kényelem, a praktikum, na meg a külső is. Az új Peugeot 208 5 ajtós modern stílusjegyekkel megálmodott modellje egy új, dinamikus és forradalmi Peugeot-designt teremtett, ahol a 3D LED-világítás sötétben igazi ragadozóvá teszi ezt a lendületes és forradalmi Peugeot járművet.

Ár: 3 390 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

KÜLSŐ DESIGN

 

FIATALOS DESIGN

A Peugeot 208 egy kifinomult stílusú, remek személyiséggel megáldott városi kisautó amely elegánsan sportos kontúrjaival, dinamikus arányaival (csökkentett túlnyúlások, kompakt magasság) és króm ablakkereteivel (felszereltségi szinttől függően) és hangsúlyos oldalsó éleivel hódít.

 

SPORTOS ÉS ELEGÁNS STÍLUS

Az első lökhárítók vonala tagolt, precíz és robusztus. A krómozott díszléccel ellátott szélesebb hűtőmaszk teljesen belesimul a lökhárítóba.
Az első rész további meghatározó eleme a kettős árnyalatú fényszóró (az alapfelszereléshez tartoznak a második felszereltségi szinttől) amelynek fekete, krómozott maszkja határozottabb megjelenést kölcsönöz a lámpának. Az összképet a nagyragadozókat idéző, modern, 3D LED-világításteszi teljessé (az alapfelszereléshez tartoznak a második felszereltségi szinttől).

 

PEZSDÍTŐ MEGJELENÉS

Hátul a lámpák és azok új, fénydiódás, 3D hatású, karomszerű megjelenése (100% LED technológia) ragadja magával a tekintetünket. Jellegzetes Peugeot stíluselem a három karmot formázó lámpa, amely valamennyi modellen megtalálható.

 

FRISS, MODERN SZÍNEK

A PEUGEOT 208 karosszériaszíneinek kínálata (opál színek, metál- és gyöngyházfényezés)  tizenháromféle színből áll; a gazdag és változatos kínálat tökéletesen tükrözi az ügyfelek egyre nagyobb igényét arra, hogy egyedi autót birtokoljanak.
Az Orange POWER metáfényezés dinamizmust, fiatalosságot és frissességet áraszt. Élénk ragyogása a fényben érvényesül igazán, a trendi és vidám, ragyogó szín még feltűnőbbé teszi az autót.

 

TEXTURÁLT MATTFÉNYEZÉS

Az új Peugeot 208 két rendkívül innovatív texturált fényezést is kínál. Az ICE Grey és az ICE Silver elnevezésű festések a selyemfényű valamint a matt fényezés legjobb tulajdonságait egyesítik magukban.
Ezek az új feljelsztések nem csak jobban kihangsúlyozzák az autó dinamikus vonalait, de az enyhén szemcsés textúrának köszönhetően feltűnő, egyedi és robosztus megjelenést is kölcsönöznek az új PEUGEOT 208-nak.
A klasszikus matt festékeknél keményebb és könnyebben ápolható texturált mattfényezés rendkívül ellenálló a mikrokarcolásokkal szemben és jól bírja a gyakori autómosást is, legyen szó kézi, vagy gépi tisztításról. (Figyelem! A texturált fényezésű autókat nem szabad waxolni!)

 

DESIGN CSOMAGOK

Az új PEUGEOT 208 minden ízében modern autó. A modell gazdag alap és felárért igényelhető felszereléseken kívül számos üde megoldást is kínál az egyediségének kidomborításához. (A második felszereltségi szinttől igényelhető.)
Ezek a csomagok a fényes fekete eleganciát (légbeömlő-keret, külső tükrök, ködlámpa foglalatok) ötvözik a jellegzetes színekkel (a választott csomag színében) (“EQUALIZER” hűtőrács 3D hatású színes gravírozással, színes PEUGEOT felirat elöl és hátul, fényes fekete ködlámpa-díszítés lézergravírozott színes szegéllyel).
– Színes betéteivel a LIME Yellow csomag is határozott, modern és cool.
– A MENTHOL White csomag hűvösen fehér árnyalatával sportos és elegáns hangulatot kölcsönöz az autónak

 

FELNIK

Az új keréktárcsák kínálata a 15’’-os Bore dísztárcsáktól az új 16’’-os Titane alufelniken át az Allure felszereltség «Oxygene Technical Grey » 17 colos könnyűfém kerekekig terjed. A választékban többféle 16 és 17 colos könnyűfém keréktárcsa szerepel, valamennyi exkluzív megjelenésű: színezett, magasfényű, vagy gyémánthatású fényezésből adódóan egyedi, illetve lézergravírozott.

 

BELSŐ DESIGN

 

PEUGEOT i-Cockpit

A PEUGEOT i-Cockpit természetes és magától értetődő ergonómiája növeli a vezetési élményt, és segíti a kezelhetőséget. A nagyméretű 7″ érintőképernyővel (a második felszereltségi szinttől az alapfelszerelés része)  és a magasra helyezett műszeregységgel kombinálva a kisebb méretű, jó fogású kormánykerék közvetlenebb és intenzívebb vezetést tesz lehetővé.

 

A MŰVÉSZET A RÉSZLETEKBEN REJLIK

A sportos modern, letisztult utastér tökéletesen illeszkedik az autó külsejéhez. A műszerfal könnyed, de mégis kifejező vonalai, a macskaszemre emlékeztető szellőzőnyílások és a “csiszolt” betétek mind arról árulkodnak, hogy a legapróbb részletekig kifinomult a PEUGEOT 208.
A puha tapintású hőformázott műszerfal tovább javítja az utastér minőségérzetét.

 

HIGH-TECH MŰSZEREGYSÉG

magasra helyezett műszeregység analóg műszerei pontosságot biztosítanak. A legfontosabb információkra szorítkozó panel elegáns vonalvezetésének, a lágy fehér megvilágításnak és a központi kijelzőnek köszönhetően a vezetéshez szükséges információk precízek és könnyen leolvashatóak. Az összes fontos adat leolvasható anélkül, hogy a vezetőnek le kellene vennie a szemét az útról.

 

KOMPAKT KORMÁNYKERÉK

kompakt kormánykeréknek és a szintén kompakt méreteknek – a teljes hossz rövidebb, mint 4 méter – köszönhetően a PEUGEOT 208 rendkívül könnyen kezelhető és mozgékony autó, amely garantálja az igazi vezetési élményt. A harmadik felszereltségi szinttől alapfelszereltségként járó bőrrel bevont kormány tovább fokozza a kellemes, kifinomult hangulatot az utastérben.

 

ÉRINTŐKÉPERNYŐ

Nagy méretű 7″ érintőképernyő (a második felszereltségi szinttől az alapfelszerelés része) egyszerű hozzáférést biztosít az autó kezelőszerveihez (rádió, navigáció, telefon, fedélzeti számítógép, internet), ezen kívül a kor követelményeinek megfelelően USB és Bluetooth csatlakozással, valamint audio és videó lejátszó funkcióval is rendelkezik.

 

BELSŐ DESIGN CSOMAGOK

A PEUGEOT 208 utastere is testre szabható a Design csomagokkal (opcionálisan elérhető a második felszereltségi szinttől).
Ezek a csomagok modern, kifinomult és egyedi hangulatot sugároznak az apró részletekre kiterjedő módosításokkal, melyek a sportülésektől kezdve a krómozott légbeömlőkön, a színes műszerfalbetéteken (választott csomagtól függő szín), a kárpiton, a kormánykeréken és a műszerfalon át az ajtópaneleket is érintik.
A fehér díszítésekkel ellátott MENTHOL White csomag dinamikus és elegáns hangulatot áraszt.
LIME Yellow csomag színes betétei merész, modern és fiatalos atmoszférát teremtenek az utastérben.

 

EAT6 AUTOMATIKUS SEBESSÉGVÁLTÓ

A PEUGEOT 208 rendelhető az új automatikus EAT6 sebességváltóval is. Az AISIN által kifejlesztett új automatikus váltót Quickshift funkcióval látják el, amely gyorsabb fokozatváltást tesz lehetővé, és a könnyed, zökkenőmentes használatot magas szintű kényelemmel ötvözi.
Ezt a váltót is a CO2-kibocsátás számottevő csökkentésére tervezték. Az eredmény: kilométerenkénti kibocsátása mindössze 1 grammal haladja meg a mechanikus váltóval felszerelt változatokét (ugyanazokkal az abroncsokkal)! Az 1.2 literes PureTech 110 S&S EAT6 változat 104 gramm CO2-t bocsát ki kilométerenként, ezzel a kategória etalonja az automata benzines modellek között. Az előző nemzedékhez képest (1.6L VTi 120 BVA) pedig 45 grammal csökkent a szén-dixod-kibocsátása!

 

BLUEHDI MOTOROK

A Blue HDi motorizációkat magas szintű teljesítmény, mértéktartó fogyasztás és visszaszorított károsanyag-kibocsátás jellemzi. Az új PEUGEOT 208 összes verziója esetében a CO₂-kibocsátás 95 g/km, a fogyasztás pedig 3,6 liter/100 km alatt marad, ami a piac legjobbjává emeli az 1,6 literes Blue HDi dízelválasztékot!
A 75 lóerős, 1,6 literes BlueHDi modell kivételével az összes motor start-stop rendszerrel készül, megerősített önindítóval.

 

RÉSZECSKESZŰRŐ ÉS KATALIZÁTOR

A BlueHDi technológia a fejlett katalizátornak (SCR) és részecskeszűrőnek (FAP) köszönhetően optimalizálja a fogyasztást.
Az SCR és az FAP rendszerek beépítésével:

  • A nitrogén-oxid kibocsátás akár 90%-kal csökken
  • A részecske-kibocsátás 99,9%-a megszűnik
  • csökken a CO₂-kibocsátás és az Euro 5-ös motorok esetében akár 4%-kal csökkenhet a fogyasztás
  • A gyújtást követően alacsony hőmérsékleten is gyorsabb az indítás

START-STOP RENDSZER

A gyors, hatékony és csendes Start-stop technológia készenléti üzemmódba helyezi a motort állóhelyzetben. Ennek eredményeképp a csökken az üzemanyagfogyasztás és a CO₂-kibocsátás.
A fékpedál felengedésével a motor azonnal újraindul mindenféle zaj vagy vibráció nélkül.

 

FOGYASZTÁS

A PEUGEOT 208 az 1,6 BlueHDi 100 S&S motorral és ötfokozatú manuális sebességváltóval új fogyasztási rekordot (az eredményt az UTAC, a Francia közlekedési hatóság is jóváhagyta) állított fel a francia Belchamp versenypályán.
A Belchamp versenypályán 2152 kilométert tett meg a PEUGEOT 208 38 óra alatt (az autóban három óránként új sofőr ült) 43 liter gázolaj elfogyasztásával, ami mindössze 2 liter/100 km-es átlagfogyasztást jelent. Ez a rekord bizonyítja az Euro 6 szabványnak megelelő, gázolajjal működő BlueHDi technológia kiválóságát és hozzájárulását a CO₂-kibocsátás csökkentéséhez.

 

MÉRETEK

 

 

 

 

 

KOMPAKT MÉRET, KÖNNYŰ IRÁNYÍTHATÓSÁG

A PEUGEOT 208 városban és országúton egyaránt otthonosan mozog, így ideális a mindennapi használatra. A tolatókamera és a radarok (felszereltségi szinttől függően opcionálisan rendelhető, vagy szériafelszereltség is lehet)  (tolatáskor érzékeli a jármű útjában levő akadályokat) valamint a Park Assist  (felszereltségi szinttől függően opcionálisan rendelhető, vagy szériafelszereltség is lehet) aktív parkolássegéd, amely 7 km/h sebesség alatt párhuzamos és merőleges parkolás során egyaránt közreműködik) segítségével gyerekjáték a parkolás. A kompakt kormánykeréknek és a szintén kompakt méreteknek – a teljes hossz rövidebb, mint 4 méter – köszönhetően a PEUGEOT 208 rendkívül könnyen kezelhető és mozgékony autó, amely garantálja az igazi vezetési élményt.

 

KIVÁLÓ ÚTTARTÁS

A PEUGEOT 208 kiemelkedő vezetési élményt biztosít. Az autóhoz rendelhető takarékos PureTech és BlueHDi erőforrások úgy egyesítik a sokoldalúságot a gazdaságossággal, hogy közben egy fikarcnyi sem veszik el a vezetés élvezetéből.
A PEUGEOT i-Cockpit, a kompakt kormánykerékkel, az optimalizált súllyal és a különböző motorokkal összehangolt futóművel kiváló úttartást biztosít és remek visszajelzést ad az útról. Az eredmény: valódi vezetési élmény.

 

LED FÉNYSZÓRÓK

A PEUGEOT 208 orrának meghatározó eleme az új kettős árnyalatú high-tech fényszóró, amelynek fekete, krómozott maszkja határozottabb megjelenést kölcsönöz a lámpának. Az összképet a nagyragadozókat idéző, modern, 3D LED-világítás (100% LED technológia, amely a második felszereltségi szinttől a szériafelszereltség része) teszi teljessé.

 

HIGH-TECH LÁMPÁK

A PEUGEOT 208 hátsó lámpáinak fénydiódás (100% LED technológia), 3D hatású, karomszerű megjelenése magával ragadja a tekintetünket. Jellegzetes Peugeot stíluselem a három karmot formázó lámpa, amely valamennyi modellen megtalálható.

 

MIRROR SCREEN

A PEUGEOT 208 az online szolgáltatások tekintetében is maximálisan követi a korszellemet: a MirrorScreen (a szolgáltatás felszereltségi szinttől függően opció)funkció segítségével az autóban utazók a jármű érintőképernyőjére közvetíthetik Mirrorlink® (a Mirrorlink® egy folyamatosan fejlődő kommunikációs protokoll, amelyet a jelentősebb járműgyártókat, mobiltelefon-szolgáltatókat és alkalmazásfejlesztőket tömörítő Car Connectivity Consortium fejlesztett ki) illetve Carplay® (a Carplay® egy Apple kommunnikációs protokoll. 2015 végétől a PEUGEOT 208 kínálatában) kompatibilis okostelefonjuk kijelzőjét, és így a vezető egyszerűen és biztonságosan használhatja telefonja megszokott funkcióit. Ez a megoldás ötvözi a mobilalkalmazások jó láthatóságának és fokozott ergonómiájának előnyét a vezetési biztonsággal. Az alkalmazásokhoz különbözőképpen férhetünk hozzá, attól függően, hogy az autó álló helyzetben van-e, vagy éppen halad. Menetközben a vezetéshez hasznos alkalmazások jeleníthetők meg, például a navigáció, az infotainment funkciók vagy a webrádió. Jelenleg a következő kompatibilis alkalmazások állnak rendelkezésre: Coyote, Parkopédia, Glympse, Sygic navigációs alkalmazás.

ACTIVE CITY BRAKE

Az Active City Brake (a második felszereltségi szinttől függően opció)  (automatikus fékezés várható ütközés esetén kis menetsebességen) a városi közlekedésben kis sebességnél bekövetkező koccanásokat segít elkerülni, illetve az ütközés erejét csökkenti olyan esetekben, amikor a vezető nem lép a gázpedálra. A szélvédő felső részén található, rövid hatótávolságú lézeres detektor (Lidar) az előttünk álló, vagy velünk egy irányban lassan haladó járművet érzékeli, és 30 km/h sebesség alatt működésbe hozza az autó fékeit. A sebesség mérséklésével vagy teljesen elkerülhetővé teszi az ütközést, vagy csökkenti annak súlyosságát. Bizonyos esetekben a rendszer akár automatikusan le is állíthatja az autót, ezzel elkerülve a koccanást az előtte haladó járművel.

 

KAROSSZÉRIA

A PEUGEOT 208 ultrakönnyű karosszériáját úgy tervezték, hogy a lehető legjobb energiaelnyelő képességgel rendelkezzen, függetlenül a külső behatásoktól, így megvédve az autó utasait egy esetleges baleset során.
Ennek eredménye egy merev de könnyű jármű lett (975 kg össztömegtől, a választott kiviteltől függően) amely nagyobb agilitást, optimalizált fogyasztást és remek vezetési élményt garantál.

 

LÉGZSÁKOK

Ütközés esetén a PEUGEOT 208 6 db extra védelmet nyújtó légzsákot biztosít az utasoknak az alapfelszereltség részeként:

• 2 elülső légzsák, amelyek a vezető és az anyósülésen helyet foglaló utas fejét és a mellkasát védik frontális ütközés esetén.

• 2 elülső oldallégzsák, amelyek a vezetőt és az anyósülésen helyet foglaló utast védik oldalirányú ütközés esetén.

• 2 elülső és hátsó függönylégzsák, amelyek az első és hátsó utasokat egyaránt védik.

ESP

A PEUGEOT 208 alapfelszereltségként tartalmazza a kikapcsolható ESP-t (Elektronikus menetstabilizátor), amely magában foglalja a kipörgésgátlót (ASR), a vészfék-asszisztenst (EBA), a blokkolásgátló fékrendszert (ABS) és az elektronikus fékerőelosztót (EBFD).

 

STATIKUS KANYARFÉNY

kanyarfényfunkciót (a harmadik felszereltségi szinttől az alapfelszereltség része) az irányjelző használata vagy a kormány bizonyos szögben történő elfordulássa aktiválja: tompított fény vagy nappali menetfény használata mellett, amennyiben a sebesség nem haladja meg a 40 km/h-t, az első ködfényszóró által kibocsátott kiegészítő fényerő szélesíti a látóteret (városi közlekedés, kanyargó út, útkereszteződés, parkolás, stb.)

PEUGEOT 208 – 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 208 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

cta_arlista_letoltese  ctc_katalogus  ctc_tartozekkatalogus

 

PEUGEOT 208 – 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

Peugeot 208 Active 1.2 PureTech 68 LE, 5 ajtós modell már 3 290 000 Ft-tól***

MÁGNESES VONZERŐ.

narancssárga POWER metálfényezés dinamizmusa, frissessége magával ragadó. Élénk ragyogása a fényben érvényesül igazán, a trendi és vidám, ragyogó szín még feltűnőbbé teszi az autót és vezetőjét.

Az első lökhárítók vonala tagoltabb, precízebb és izmosabb. A szélesebb hűtőmaszk, az elődénél vastagabb, krómozott díszléccel együtt mostantól teljesen belesimul a lökhárítóba.

Az első rész további meghatározó eleme az új kettős árnyalatú fényszóró (változattól függően széria), amelynek fekete, krómozott maszkja határozottabb megjelenést kölcsönöz a lámpának. Az összképet a nagyragadozókat idéző, modern, 3D LED-világítás teszi teljessé. Az új első fényszórók az alapfelszereléshez tartoznak a második felszereltségi szinttől.

Hátul a lámpák és azok új, fénydiódás, 3D hatású, karomszerű megjelenése ragadja magával a tekintetünket. Jellegzetes Peugeot stíluselem a három karmot formázó lámpa, amely valamennyi modellen megtalálható.

IZGALMAS ÉS ÖSZTÖNÖS VEZETÉS.

A PEUGEOT 208 utasterében visszaköszön az elődből jól ismert és az ügyfelek körében nagy tetszést aratott innovatív vezetőhely, a PEUGEOT i-Cockpit. A PEUGEOT i-Cockpit a kisméretű kormánykerékből, a magasra helyezett kijelzőből és a nagyméretű érintőképernyőbőli a második felszereltségi szinttől széria áll.

A PEUGEOT 208 számos vezetést segítő berendezést kínál :

– Tolatókamera (változattól függően opció): a parkolási manőver megkönnyítésére
– Park Assist (változattól függően opció): parkolássegítő funkció is, amely a ki- és beállást segíti.
– Mirror Screen (a szolgáltatás felszereltségi szinttől függően opció): segítségével az autóban utazók a jármű 7″-os érintőképernyőjén jeleníthetik meg Mirrorlink® , illetve Carplay® kompatibilis okostelefonjuk kijelzőjétiKizárólag a tanúsítvánnyal rendelkező MirrorLink™ és Carplay alkalmazások működnek megálláskor, illetve menetközben. Menetközben az érintett alkalmazások egyes funkciói blokkolva vannak. Egyes, az ön okostelefonján ingyenesen elérhető tartalmak esetén szükségessé válhat egy velük egyenértékű, tanúsítvánnyal rendelkező, de díjköteles MirrorLink™ illetve Carplay alkalmazás letöltése. A Mirror Screen funkció Android, Blackberry és Windows Phone operációs rendszerrel ellátott okostelefonok esetén MirrorLink™ techológián keresztül működik, iOstelefonok esetén pedig Carplayen keresztül, internethozzáférést tartalmazó telefonelőfizetés megléte esetén. Az új okostelefonok együtt fejlődnek az említett technológiákkal. A Carplay® az Apple kommunikációs protokollja a PEUGEOT 208-hoz 2015 végétől elérhető.

TAKARÉKOSSÁG ÉS BIZTONSÁG

A PEUGEOT 208 hatékony, takarékos, az Euro 6 normának megfelelő motorok széles választékát kínálja :

Három hengeres PureTech2-kibocsátás 97 g/km-től,az 1,2L 82LE PureTech S&S 5 fokozatú manuális váltós változatnál, melynek vegyes fogyasztása mindössze 4,2 l/100 km
Az 1,6 L BlueHDi egész egyszerűen… az egyik legjobb a dízelek között! A dízelmotorok erényeit, áttörést hozó CO2-kibocsátással és üzemanyag-fogyasztással kombinálja – a kilométerenkénti CO2-kibocsátás egyik változat esetén sem éri el a 95 grammot –, és ez a piac legjobbjává avatja az 1.6 literes BlueHDi dízelválasztékot! 75, 100 és 120 LE változatban rendelhető.

A PEUGEOT 208 a magas szintű kényelmet és vezetési komfortot kimagasló biztonsággal ötvözi, és továbbra is szériában kínálja azokat a biztonsági felszereléseket, amelyekkel a modell ötcsillagos minősítést szerzett az EuroNCap teszteken (ESP, ABS, AFU, REF stb.). A már bevált passzív biztonsági rendszernek és az Active City Brake (automatikus fékezés várható ütközés esetén, kis menetsebességnél) bevezetésének köszönhetően a PEUGEOT 208 az egyik legbiztonságosabb modell a kategóriában.

1Jelen ajánlat a 2018. április 1-től visszavonásig érvényes, amely időszak alatt megkötött adásvételi szerződésekre érvényes új Peugeot 208 vásárlása esetén, amennyiben az új Peugeot 208 vásárlása használtautó-beszámítással történik. A hirdetésben szereplő bruttó 3 290 000 Ft indulóár a 208 Active 1.2 PureTech 68 LE motorral felszerelt, 5 ajtós változatára vonatkozik. A kedvezményes indulóár teszt és használt Peugeot 208 vásárlására nem vonatkozik. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a Fábián Kft. és a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben.
* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 208 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

A Peugeot 208 Active 1.2 PureTech 68 LE kombinált átlagfogyasztása: 4,5 l/100km; CO2 kibocsátása: 104 g/km

 


Ajánlatot kérek