Peugeot_208

Peugeot 208

Városban elengedhetetlenül fontos az alacsony fogyasztás, a kényelem, a praktikum, na meg a külső is. Az új Peugeot 208 5 ajtós modern stílusjegyekkel megálmodott modellje egy új, dinamikus és forradalmi Peugeot-designt teremtett, ahol a 3D LED-világítás sötétben igazi ragadozóvá teszi ezt a lendületes és forradalmi Peugeot járművet.

Ár: 3 630 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

FIATALOS DESIGN

A Peugeot 208 egy kifinomult stílusú, remek személyiséggel megáldott városi kisautó amely elegánsan sportos kontúrjaival, dinamikus arányaival (csökkentett túlnyúlások, kompakt magasság) és króm ablakkereteivel (felszereltségi szinttől függően) és hangsúlyos oldalsó éleivel hódít.

SPORTOS ÉS ELEGÁNS STÍLUS

Az első lökhárítók vonala tagolt, precíz és robusztus. A krómozott díszléccel ellátott szélesebb hűtőmaszk teljesen belesimul a lökhárítóba.

Az első rész további meghatározó eleme a kettős árnyalatú fényszóró (az alapfelszereltséghez tartoznak a második felszereltségi szinttől), amelynek fekete, krómozott maszkja határozottabb megjelenést kölcsönöz a lámpának. Az összképet a nagyragadozókat idéző, modern, 3D LED-világítás teszi teljessé (az alapfelszereltséghez tartoznak a második felszereltségi szinttől).

PEZSDÍTŐ MEGJELENÉS

Hátul a lámpák és azok új, fénydiódás, 3D hatású, karomszerű megjelenése (100% LED technológia) ragadja magával a tekintetünket. Jellegzetes Peugeot stíluselem a három karmot formázó lámpa, amely valamennyi modellen megtalálható.

FRISS, MODERN SZÍNEK

A PEUGEOT 208 karosszériaszíneinek kínálata (opál színek, metál- és gyöngyházfényezés) tizenháromféle színből áll; a gazdag és változatos kínálat tökéletesen tükrözi az ügyfelek egyre nagyobb igényét arra, hogy egyedi autót birtokoljanak.

Az Orange POWER metálfényezés dinamizmust, fiatalosságot és frissességet áraszt. Élénk ragyogása a fényben érvényesül igazán, a trendi és vidám, ragyogó szín még feltűnőbbé teszi az autót.

TEXTURÁLT MATTFÉNYEZÉS

Az új Peugeot 208 két rendkívül innovatív texturált fényezést is kínál. Az ICE Grey és az ICE Silver elnevezésű festések a selyemfényű valamint a matt fényezés legjobb tulajdonságait egyesítik magukban.

Ezek az új fejlesztések nem csak jobban kihangsúlyozzák az autó dinamikus vonalait, de az enyhén szemcsés textúrának köszönhetően feltűnő, egyedi és robosztus megjelenést is kölcsönöznek az új PEUGEOT 208-nak.

A klasszikus matt festékeknél keményebb és könnyebben ápolható texturált mattfényezés rendkívül ellenálló a mikrokarcolásokkal szemben és jól bírja a gyakori autómosást is, legyen szó kézi, vagy gépi tisztításról. (Figyelem! A texturált fényező autókat nem szabad waxolni.)

DESIGN CSOMAGOK

Az új PEUGEOT 208 minden ízében modern autó. A modell gazdag alap és felárért igényelhető felszereléseken kívül számos üde megoldást is kínál az egyediségének kidomborításához (a második felszereltségi szinttől igényelhető.)

Ezek a csomagok a fényes fekete eleganciát (légbeömlő-keret, külső tükrök, ködlámpa foglalatok) ötvözik a jellegzetes színekkel (a választott csomag színében) (“EQUALIZER” hűtőrács 3D hatású színes gravírozással, színes PEUGEOT felirat elöl és hátul, fényes fekete ködlámpa-díszítés lézergravírozott színes szegéllyel).

– Színes betéteivel a LIME Yellow csomag is határozott, modern és cool. – A MENTHOL White csomag hűvösen fehér árnyalatával sportos és elegáns hangulatot kölcsönöz az autónak.

FELNIK

Az új keréktárcsák kínálata a 15’’-os Bore dísztárcsáktól az új 16’’-os Titane alufelniken át az Allure felszereltség «Oxygene Technical Grey » 17 colos könnyűfém kerekekig terjed. A választékban többféle 16 és 17 colos könnyűfém keréktárcsa szerepel, valamennyi exkluzív megjelenésű: színezett, magasfényű, vagy gyémánthatású fényezésből adódóan egyedi, illetve lézergravírozott.

PEUGEOT i-Cockpit

A PEUGEOT i-Cockpit természetes és magától értetődő ergonómiája növeli a vezetési élményt, és segíti a kezelhetőséget. A nagyméretű 7″ érintőképernyővel (a második felszereltségi szinttől az alapfelszereltség része) és a magasra helyezett műszeregységgel kombinálva a kisebb méretű, jó fogású kormánykerék közvetlenebb és intenzívebb vezetést tesz lehetővé.

A MŰVÉSZET A RÉSZLETEKBEN REJLIK

A sportos modern, letisztult utastér tökéletesen illeszkedik az autó külsejéhez. A műszerfal könnyed, de mégis kifejező vonalai, a macskaszemre emlékeztető szellőzőnyílások és a “csiszolt” betétek mind arról árulkodnak, hogy a legapróbb részletekig kifinomult a PEUGEOT 208.

A puha tapintású hőformázott műszerfal tovább javítja az utastér minőségérzetét.

HIGH-TECH MŰSZEREGYSÉG

A magasra helyezett műszeregység analóg műszerei pontosságot biztosítanak. A legfontosabb információkra szorítkozó panel elegáns vonalvezetésének, a lágy fehér megvilágításnak és a központi kijelzőnek köszönhetően a vezetéshez szükséges információk precízek és könnyen leolvashatóak. Az összes fontos adat leolvasható anélkül, hogy a vezetőnek le kellene vennie a szemét az útról.

KOMPAKT KORMÁNYKERÉK

A kompakt kormánykeréknek és a szintén kompakt méreteknek – a teljes hossz rövidebb, mint 4 méter – köszönhetően a PEUGEOT 208 rendkívül könnyen kezelhető és mozgékony autó, amely garantálja az igazi vezetési élményt. A harmadik felszereltségi szinttől alapfelszereltségként járó bőrrel (további információkért kérjük tekintse meg a márkakereskedésünkben).

ÉRINTŐKÉPERNYŐ

A nagy méretű 7″ érintőképernyő (a második felszereltségi szinttől az alapfelszerelés része) egyszerű hozzáférést biztosít az autó kezelőszerveihez (rádió, navigáció, telefon, fedélzeti számítógép, internet), ezen kívül a kor követelményeinek megfelelően USB és Bluetooth csatlakozással, valamint audio és videó lejátszó funkcióval is rendelkezik.

BELSŐ DESIGN CSOMAGOK

A PEUGEOT 208 utastere is testre szabható a Design csomagokkal (opcionálisan elérhető a második felszereltségi szinttől).
Ezek a csomagok modern, kifinomult és egyedi hangulatot sugároznak az apró részletekre kiterjedő módosításokkal, melyek a sportülésektől kezdve a krómozott légbeömlőkön, a színes műszerfalbetéteken (választott csomagtól függő szín), a kárpiton, a kormánykeréken és a műszerfalon át az ajtópaneleket is érintik. A fehér díszítésekkel ellátott MENTHOL White csomag dinamikus és elegáns hangulatot áraszt.

A LIME Yellow csomag színes betétei merész, modern és fiatalos atmoszférát teremtenek az utastérben.

Peugeot_208_meret (1) Peugeot_208_meret (2) Peugeot_208_meret (3) Peugeot_208_meret (4)

KOMPAKT MÉRET, KÖNNYŰ IRÁNYÍTHATÓSÁG

A PEUGEOT 208 városban és országúton egyaránt otthonosan mozog, így ideális a mindennapi használatra. A tolatókamera és a radarok felszereltségi szinttől függően opcionálisan rendelhető, vagy szériafelszereltség is lehet (tolatáskor érzékeli a jármű útjában levő akadályokat) valamint a Park Assist (felszereltségi szinttől függően opcionálisan rendelhető, vagy szériafelszereltség is lehet) (aktív parkolássegéd, amely 7 km/h sebesség alatt párhuzamos és merőleges parkolás során egyaránt közreműködik) segítségével gyerekjáték a parkolás.

A kompakt kormánykeréknek és a szintén kompakt méreteknek – a teljes hossz rövidebb, mint 4 méter – köszönhetően a PEUGEOT 208 rendkívül könnyen kezelhető és mozgékony autó, amely garantálja az igazi vezetési élményt.

KIVÁLÓ ÚTTARTÁS

A PEUGEOT 208 kiemelkedő vezetési élményt biztosít. Az autóhoz rendelhető takarékos PureTech és BlueHDi erőforrások úgy egyesítik a sokoldalúságot a gazdaságossággal, hogy közben egy fikarcnyi sem veszik el a vezetés élvezetéből.

A PEUGEOT i-Cockpit, a kompakt kormánykerékkel, az optimalizált súllyal és a különböző motorokkal összehangolt futóművel kiváló úttartást biztosít és remek visszajelzést ad az útról. Az eredmény: valódi vezetési élmény.

LED FÉNYSZÓRÓK

A PEUGEOT 208 orrának meghatározó eleme az új kettős árnyalatú high-tech fényszóró, amelynek fekete, krómozott maszkja határozottabb megjelenést kölcsönöz a lámpának. Az összképet a nagyragadozókat idéző, modern, 3D LED-világítás (100% LED technológia, amely a második felszereltségi szinttől a szériafelszereltség része) teszi teljessé.

HIGH-TECH LÁMPÁK

A PEUGEOT 208 hátsó lámpáinak fénydiódás (100% LED technológia), 3D hatású, karomszerű megjelenése magával ragadja a tekintetünket. Jellegzetes Peugeot stíluselem a három karmot formázó lámpa, amely valamennyi modellen megtalálható.

MIRROR SCREEN

A PEUGEOT 208 az online szolgáltatások tekintetében is maximálisan követi a korszellemet: a MirrorScreen (a szolgáltatás felszereltségi szinttől függően opció) funkció segítségével az autóban utazók a jármű érintőképernyőjére közvetíthetik Mirrorlink® (A Mirrorlink® egy folyamatosan fejlődő kommunikációs protokoll, amelyet a jelentősebb járműgyártókat, mobiltelefon-szolgáltatókat és alkalmazásfejlesztőket tömörítő Car Connectivity Consortium fejlesztett ki.) lletve Carplay® (A Carplay® egy Apple kommunikációs protokoll. 2015 végétől jelenik meg a PEUGEOT 208 kínálatában.) kompatibilis okostelefonjuk kijelzőjét, és így a vezető egyszerűen és biztonságosan használhatja telefonja megszokott funkcióit. Ez a megoldás ötvözi a mobilalkalmazások jó láthatóságának és fokozott ergonómiájának előnyét a vezetési biztonsággal. Az alkalmazásokhoz különbözőképpen férhetünk hozzá, attól függően, hogy az autó álló helyzetben van-e, vagy éppen halad. Menet közben a vezetéshez hasznos alkalmazások jeleníthetők meg, például a navigáció, az infotainment funkciók vagy a webrádió. Jelenleg a következő kompatibilis alkalmazások állnak rendelkezésre: Coyote, Parkopédia, Glympse, Sygic navigációs alkalmazás.

ACTIVE CITY BRAKE

Az Active City Brake (A második felszereltségi szinttől függően opció) (automatikus fékezés várható ütközés esetén kis menetsebességen) a városi közlekedésben kis sebességnél bekövetkező koccanásokat segít elkerülni, illetve az ütközés erejét csökkenti olyan esetekben, amikor a vezető nem lép a gázpedálra. A szélvédő felső részén található, rövid hatótávolságú lézeres detektor (Lidar) az előttünk álló, vagy velünk egy irányban lassan haladó járművet érzékeli, és 30 km/h sebesség alatt működésbe hozza az autó fékeit. A sebesség mérséklésével vagy teljesen elkerülhetővé teszi az ütközést, vagy csökkenti annak súlyosságát. Bizonyos esetekben a rendszer akár automatikusan le is állíthatja az autót, ezzel elkerülve a koccanást az előtte haladó járművel.

KAROSSZÉRIA

A PEUGEOT 208 ultrakönnyű karosszériáját úgy tervezték, hogy a lehető legjobb energiaelnyelő képességgel rendelkezzen, függetlenül a külső behatásoktól, így megvédve az autó utasait egy esetleges baleset során.

Ennek eredménye egy merev de könnyű jármű lett (975 kg össztömegtől, a választott kiviteltől függően), amely nagyobb agilitást, optimalizált fogyasztást és remek vezetési élményt garantál.

LÉGZSÁKOK

Ütközés esetén a PEUGEOT 208 6 db extra védelmet nyújtó légzsákot biztosít az utasoknak az alapfelszereltség részeként:

• 2 elülső légzsák, amelyek a vezető és az anyósülésen helyet foglaló utas fejét és a mellkasát védik frontális ütközés esetén.

• 2 elülső oldallégzsák, amelyek a vezetőt és az anyósülésen helyet foglaló utast védik oldalirányú ütközés esetén.

• 2 elülső és hátsó függönylégzsák, amelyek az első és hátsó utasokat egyaránt védik.

ESP

A PEUGEOT 208 alapfelszereltségként tartalmazza a kikapcsolható ESP-t (Elektronikus menetstabilizátor), amely magában foglalja a kipörgésgátlót (ASR), a vészfék-asszisztenst (EBA), a blokkolásgátló fékrendszert (ABS) és az elektronikus fékerőelosztót (EBFD).

STATIKUS KANYARFÉNY

A kanyarfényfunkciót (A harmadik felszereltségi szinttől az alapfelszereltség része) az irányjelző használata vagy a kormány bizonyos szögben történő elfordulása aktiválja: tompított fény vagy nappali menetfény használata mellett, amennyiben a sebesség nem haladja meg a 40 km/h-t, az első ködfényszóró által kibocsátott kiegészítő fényerő szélesíti a látóteret (városi közlekedés, kanyargó út, útkereszteződés, parkolás, stb.).

EAT6 AUTOMATIKUS SEBESSÉGVÁLTÓ

A PEUGEOT 208 rendelhető az új automatikus EAT6 sebességváltóval is. Az AISIN által kifejlesztett új automatikus váltót Quickshift funkcióval látják el, amely gyorsabb fokozatváltást tesz lehetővé, és a könnyed, zökkenőmentes használatot magas szintű kényelemmel ötvözi.

Ezt a váltót is a CO2-kibocsátás számottevő csökkentésére tervezték. Az eredmény: kilométerenkénti kibocsátása mindössze 1 grammal haladja meg a mechanikus váltóval felszerelt változatokét (ugyanazokkal az abroncsokkal)! Az 1.2 literes PureTech 110 S&S EAT6 változat 104 gramm CO2-t bocsát ki kilométerenként, ezzel a kategória etalonja az automata benzines modellek között. Az előző nemzedékhez képest (1.6L VTi 120 BVA) pedig 45 grammal csökkent a szén-dioxid-kibocsátása!

BLUEHDI MOTOROK

A Blue HDi motorizációkat magas szintű teljesítmény, mértéktartó fogyasztás és visszaszorított károsanyag-kibocsátás jellemzi. Az új PEUGEOT 208 összes verziója esetében a CO₂-kibocsátás 95 g/km, a fogyasztás pedig 3,6 liter/100 km alatt marad, ami a piac legjobbjává emeli az 1,6 literes Blue HDi dízelválasztékot!

A 75 lóerős, 1,6 literes BlueHDi modell kivételével az összes motor start-stop rendszerrel készül, megerősített önindítóval.

RÉSZECSKESZŰRŐ ÉS KATALIZÁTOR

A BlueHDi technológia a fejlett katalizátornak (SCR) és részecskeszűrőnek (FAP) köszönhetően optimalizálja a fogyasztást.

Az SCR és az FAP rendszerek beépítésével:

  • A nitrogén-oxid kibocsátás akár 90%-kal csökken
  • A részecske-kibocsátás 99,9%-a megszűnik
  • csökken a CO₂-kibocsátás és az Euro 5-ös motorok esetében akár 4%-kal csökkenhet a fogyasztás
  • A gyújtást követően alacsony hőmérsékleten is gyorsabb az indítás

START-STOP RENDSZER

A gyors, hatékony és csendes Start-stop technológia készenléti üzemmódba helyezi a motort állóhelyzetben. Ennek eredményeképp a csökken az üzemanyagfogyasztás és a CO₂-kibocsátás.

A fékpedál felengedésével a motor azonnal újraindul mindenféle zaj vagy vibráció nélkül.

FOGYASZTÁS

A PEUGEOT 208 az 1,6 BlueHDi 100 S&S motorral és ötfokozatú manuális sebességváltóval új fogyasztási rekordot (Az eredményt az UTAC (Francia közlekedési hatóság) is jóváhagyta, állított fel a francia Belchamp versenypályán.

A Belchamp versenypályán 2152 kilométert tett meg a PEUGEOT 208 38 óra alatt (az autóban három óránként új sofőr ült.) 43 liter gázolaj elfogyasztásával, ami mindössze 2 liter/100 km-es átlagfogyasztást jelent. Ez a rekord bizonyítja az Euro 6 szabványnak megelelő, gázolajjal működő BlueHDi technológia kiválóságát és hozzájárulását a CO₂-kibocsátás csökkentéséhez.

 

Figyelem! A gyártó a változó EU környezetvédelmi előírások miatt a rendelhető motorválasztékot bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja. Kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal!

PEUGEOT 208 – 5 év garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 208 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

cta_arlista_letoltese  ctc_katalogus  ctc_tartozekkatalogus


Ajánlatot kérek