Új Peugeot 308

Az új PEUGEOT 308 mostantól még karakteresebb külseje első pillantásra magával ragad. határozott stílusát még inkább kiemelik az éjjel-nappal világító, jellegzetes full LED gondoskodik.
Az utastérben helyet foglalva merüljön el kedvére a PEUGEOT i-Cockpit® jól átgondolt, sajátos világában. Fedezze fel a megszokottnál agilisabb és ösztönösebb vezetés örömeit a kompakt kormánykerék, a szemmagasságban elhelyezett műszercsoport és az új, kapacitív típusú érintőképernyő segítségével.

Ár: 4 390 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

ÚJ 308 GT LINE, SPORTOS DIZÁJN

KIFINOMULT STÍLUS

Letisztult dizájnjával és prémium kategóriás, minőségi anyagaival az új PEUGEOT 308 GT Line egy kifinomultan sportos változatot testesít meg. A piros díszvarrással ellátott, Mistral bőr-szövet, a teljes bőr bevonatú kormány és az alumínium betétek garantáltan elnyerik a tetszését.

A sakktábla mintázatú függőleges hűtőrács alatt húzódó új lökhárító dinamikus karakterével az új PEUGEOT 308 GT Line változat sportos jellegét erősíti. Az orr-rész full LED világítást kapott: full LED-es fényszórók (változattól függően széria vagy nem rendelhető) , futófényként felvillanó LED-es irányjelzők és LED-es ködfényszórók.

A 308 GT Line az alsó karosszériavédő elemek, a csillogó fekete diffúzor és a dekorelemek (pl. dupla kipufogóvég) miatt szélesebbnek és alacsonyabbnak tűnik. A 17” Rubis gyémántcsiszolt alumínium keréktárcsák helyett opciósan speciális 18” Diamant gyémántcsiszolt felnik is rendelhetők.

TELJES KÖRŰ KONNEKTIVITÁS

Élvezze a gondtalan vezetés előnyeit a legújabb generációs vezetéssegítő rendszerek és a hangfelismerő funkcióval is ellátott 3D navigációs rendszer (változattól függően széria vagy opció) jóvoltából!  A maximális fedélzeti kényelem érdekében okostelefonját a Mirror Screen Triple Play (Kizárólag az Android Auto®, Apple Carplay™ vagy MirrorLink® protokollal kompatibilis alkalmazások esetén, helyzettől függően álló vagy mozgó gépjárműben. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkciói letiltásra kerülnek. Az okostelefonon ingyenesen elérhető tartalmak egy része csak egy hasonló, Android Auto®-, Apple Carplay™- vagy MirrorLink®-kompatibilis alkalmazásra való előfizetés esetén elérhető. A Mirror Screen funkció Android Auto® (androidos telefonok), Apple Carplay™ (iOs rendszerű telefonok) vagy MirrorLink® (MirrorLink® technológiával kompatibilis androidos telefonok) technológiával működik. Minden esetben internet-hozzáférést is biztosító telefon-előfizetésre van szükség.) funkció segítségével az érintőképernyőre csatlakoztathatja.

ÚJ 308 GT, MÉG HATÁROZOTTABB EGYÉNISÉG – A HATÁROKAT FESZEGETŐ STÍLUS

Ki tud ellenállni az új PEUGEOT 308 GT-nek és minden eddiginél merészebb stílusának? A sportos lökhárítónak köszönhetően a karosszéria rendkívül impozáns látványt nyújt.
A szériában kínált Driver Sport csomag pedig hihetetlenül dinamikus vezetést tesz lehetővé.

TELJESÍTMÉNYRE HANGOLVA

A minden ízében sportos új PEUGEOT 308 GT-t egy új exkluzív 180 lóerős BlueHDi motor hajtja, melyhez egy különleges 8 fokozatú automata sebességváltó csatlakozik.

RAFINÁLT BELSŐ

Az új 308 GT Line utasterében alumíniumelemekkel (pedálok, lábtámaszok és küszöbök) feldobott igényes belső várja. A tetőpanel és az antracit színű felső szegélyek szintén a szériafelszerelés részei. Az üléskárpitokat, a műszerfalat, az ajtóbelsőket, a kormányt, a váltószoknyát és a szőnyegeket piros díszvarrás szegélyezi.

KIMONDOTTAN KARAKTERES

Megújult sziluettjével az új PEUGEOT 308 GT merész, letisztult és elegáns stílust képvisel. Az expresszív új orr-rész közepén ott feszít az emblematikus oroszlán, a sakktábla mintázatú függőleges hűtőrácsra és a dinamikus lökhárítóra pedig új motorháztető borul. A különleges sziluettet még jobban kiemelik a fekete színű alsó lökhárítóelemek, az alsó karosszériavédők, a 18” Diamant keréktárcsák és a 10 mm-rel alacsonyabb hasmagassághoz társuló sportos felfüggesztések.
Hátul a 308 SW GT csillogó fekete diffúzorával és a stílusos dupla kipufogóvéggel hívja fel magára a figyelmet.
A tetszés szerint kikapcsolható ESP is új élményeket tartogat.

ÚJ 308, LETISZTULT DESIGN

STÍLUS ÉS DINAMIZMUS

Az új PEUGEOT 308 mostantól még karakteresebb külseje  első pillantásra magával ragad. határozott stílusát még inkább kiemelik az éjjel-nappal világító, jellegzetes full LED (Allure kiviteli szinten extra tartozék) gondoskodik.

HIHETETLENÜL MERÉSZ

Az áramvonalas, elegáns új PEUGEOT 308 kiegyensúlyozott arányaival, kifejező stílusával és a mechanikai elemekhez a lehető legszorosabban idomuló karosszériájával erőteljes és dinamikus autó benyomását kelti. Határozott személyiségét jól tükrözi a karakteres új orr-rész, mely krómozott fazettákra osztott hűtőráccsal (változattól függően széria vagy opció) és elliptikus halogén fényszórókkal (változattól függően széria vagy opció) van felszerelve.

NEM MINDENNAPI ÉLMÉNYEK

A letisztult és rendkívül funkcionális belső dizájnnak hála az ergonomikus kiképzésű vezetőhelyen a vezetés újfajta élménye várja. A PEUGEOT i-Cockpit®-ban a kompakt volán, a magasra helyezett műszeregység és a kapacitív érintőképernyő (változattól függően széria vagy nem rendelhető) jóvoltából különleges vezetési élményben lesz része.

PEUGEOT i-Cockpit®: VONZÓ, LETISZTULT DIZÁJN

z új PEUGEOT 308 fedélzetén a PEUGEOT i-Cockpit® és különleges berendezései jóvoltából soha nem tapasztalt élményekben lehet része. A kompakt kormány fürgébb viselkedést, a magasra helyezett kombinált kijelző nagyobb kényelmet, a kapacitív érintőképernyő (változattól függően széria vagy nem rendelhető) pedig ösztönösebb használatot biztosít.

3D NAVIGÁCIÓS RENDSZER

A magasra, közvetlenül a műszeregység és a kormány közelében elhelyezett, jól látható és könnyen elérhető érintőképernyő segítségével gyerekjáték a beépített TomTom* 3D navigáció (változattól függően széria vagy opció) kezelése. A navigáció a fontosabb épületek 3  dimenziós megjelenítésével és felhasználóbarát szolgáltatásaival segíti a navigálást.

MIRROR SCREEN

A Mirror Screen funkciónak (változattól függően opció) köszönhetően okostelefonja Android Auto-, Apple CarplayTM-, ill. MirrorLink®-kompatibilis alkalmazásait az érintőképernyőn is meg tudja jeleníteni (Kizárólag az Android Auto®, Apple Carplay™ vagy MirrorLink® protokollal kompatibilis alkalmazások esetén, helyzettől függően álló vagy mozgó gépjárműben. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkciói letiltásra kerülnek. Az okostelefonon ingyenesen elérhető tartalmak egy része csak egy hasonló, Android Auto®-, Apple Carplay™- vagy MirrorLink®-kompatibilis alkalmazásra való előfizetés esetén elérhető. A Mirror Screen funkció Android Auto® (androidos telefonok), Apple Carplay™ (iOs rendszerű telefonok) vagy MirrorLink® (MirrorLink® technológiával kompatibilis androidos telefonok) technológiával működik. Minden esetben internet-hozzáférést is biztosító telefon-előfizetésre van szükség.).

MENETTULAJDONSÁGOK

Mivel a vezetési élmény alapvető része a gépjármű feletti kontroll, az új PEUGEOT 308 a példás menettulajdonságok érdekében magas színvonalú műszaki megoldásokat alkalmaz. A maximális hatékonyság és kényelem érdekében a felfüggesztések mindig az adott – BlueHDi vagy PureTech – motorhoz igazodnak.

INTENZÍV ÉRZETEK – DRIVER SPORT PACK

Módosított paramétereivel a még intenzívebb vezetési élményt szolgálja a Driver Sport Pack (változattól függően széria, opció vagy nem rendelhető). A középkonzolon található „Sport” gombbal aktiválható rendszer dinamikusabb érzeteket eredményez: sportosabb kormányrásegítés és fokozottan reagáló gázpedál, felerősített és sportosabb motorhang, fehérből pirosra váltó kijelzés a dinamikus használathoz kapcsolódó paraméterek megjelenítésével (leadott teljesítmény, turbónyomás, hossz- és keresztirányú gyorsulás).

DENON HIFI-RENDSZER

Élvezze a Denon HIFI-csomag (változattól függően széria, opció vagy nem rendelhető) nyújtotta pontos és természetes zenei hangzást! A Peugeot 308 egyedi rendelésre készült Denon HIFI-rendszere nyolc hangszórót, egy mélynyomót és egy digitális erősítőt foglal magában. A vezető és az utasok kétféle hangeloszlás és ötféle hangzásvilág között választhatnak, ami garantáltan telt, árnyalt és természetes hangzást eredményez.

HATÉKONY MOTOROK

PURETECH MOTOROK

Az új Peugeot 308-on kínált háromhengeres PureTech benzinmotorok kisebb súlyuknak és méretüknek köszönhetően nagyobb teljesítménnyel büszkélkedhetnek.
A modell motorpalettájára felkerült egy új generációs benzinmotor, a közvetlen befecskendezéses PureTech 130 S&S BVM6 is, melyhez új, 6 fokozatú manuális váltó társul. Ez az új erőforrás elődeinél nagyobb teljesítménnyel, alacsonyabb fogyasztással és dinamikusabb tulajdonságokkal rendelkezik.

BLUEHDi 130 S&S MOTOR

Az új Peugeot 308 kínálatában az exkluzív új BlueHDi 130 S&S motor is megtalálható, mely új, kompaktabb környezetvédelmi rendszert alkalmaz. A káros anyagok kezelésére a kipufogórendszer be- és kimeneténél egyaránt sor kerül, ami alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást és még hatékonyabb szennyezésmentesítést eredményez.

A 308 GT VÁLTOZATHOZ KÍNÁLT EXKLUZÍV MOTOROK

Sportos jellegét hangsúlyozandó az új PEUGEOT 308 GT olyan kivételes motorokat kínál, mint a THP 205 S&S BVM6 és az új BlueHDi 180 S&S (2017 végétől rendelhető), melyhez mostantól az új EAT8 (EAT8: 8 sebességes új automata váltók – Efficient Automatic Transmission 8 Speed)  automata váltó társul.

ÚJ EAT8 AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

A manuális váltókhoz hasonlóan takarékos új EAT8 automata sebességváltó (EAT8: 8 sebességes új automata váltók – Efficient Automatic Transmission 8 Speed a GT változathoz 2017 végétől rendelhető) a Shift and Park by wire (Elektromos vezérlésű sebességváltó kar) névre keresztelt új elektromos vezérlésnek és a kormányon elhelyezett kapcsolóknak köszönhetően gyors és gördülékeny váltásokat tesz lehetővé.

VEZETÉSSEGÍTŐ RENDSZEREK: TECHNOLÓGIA A VEZETŐ SZOLGÁLATÁBAN

Az új PEUGEOT 308 többek között az alábbi legújabb generációs vezetéssegítő rendszereket kínálja:

  • Aktív holttérfigyelő rendszer (változattól függően széria, opció vagy nem rendelhető)
  • Tolatóradar és 180° tolatókamera (változattól függően opció vagy nem rendelhető)
  • Automatikus vészfékező rendszer (változattól függően opció vagy nem rendelhető)
  • Automatikus távolsági fény kapcsolás (változattól függően széria, opció vagy nem rendelhető)
  • Táblafelismerő rendszer (változattól függően széria, opció vagy nem rendelhető)
  • Adaptív távolságtartó tempomat (változattól függően opció)

ÚJ PEUGEOT 308 – 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 308 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

    


Ajánlatot kérek