Új Peugeot 408

KARAKTERES MINDEN NÉZETBŐL
Új, inspiráló Fastback karosszéria. A PEUGEOT-i-Cockpit® legújabb generációjával. A választás szabadságának köszönhetően benzin és plug-in hybrid motorral is elérhető.

Peugeot

Design

Új Peugeot 408

Karakteres minden nézetből

Az új PEUGEOT 408 feltűnő formáját az inspiráló és dinamikus Fastback hátsó kialakítás emeli ki. A modern elegancia jegyében megemelt hasmagasság és alacsonyabb tetővonal jellemzi, a sportos sziluettnek  és a lágy vonalaknak pedig kiváló aerodinamikai tulajdonságokat köszönhet.

Egyedi hátsó rész

Meglepő a fordított kivágású hátsó lökhárító. Az Innovatív full LED (felszereltségtől függően széria vagy nem rendelhető) vagy 3D full LED (felszereltségtől függően széria vagy nem rendelhető) lámpák mintázata karmokra emlékeztet. A csomagtérajtó felső részén található két "macskafül"; a légáramlást segíti, melyek optimális módon terelik a levegőt a hátsó spoiler felé.

ORRKIALAKÍTÁS

A megemelt sárvédők közé „ékelt” hosszú motorháztető elején a karosszériával azonos színű hűtőrácsot (felszereltségtől függően széria vagy nem rendelhető) és az új PEUGEOT emblémát találjuk. A szemfogat idéző első menetfények körüli, dekoratív fekete légbeömlők még jobban kiemelik az orr robusztusságát.

EGYEDI FÉNYEK

Az ultrakompakt első lámpák futurisztikus stílusa kiváló láthatóságot és felismerhetőséget is biztosít az utakon. Az éjszakai vezetés még biztonságosabb a PEUGEOT Matrix LED (felszereltségtől függően széria vagy nem rendelhető) technológiának köszönhetően.

ÚJ FELNIK

Az új PEUGEOT 408 biztosan áll a kerekein. A 17"-20 (felszereltségtől függően széria, opció vagy nem rendelhető) közötti könnyűfém felniket aerodinamikai betéttel szerelt változatban is kérheti. A 20”-os felni rendhagyó geometrikus dizájnnal készül, ami álló helyzetben is remekül néz ki, de alacsony sebességnél izgalmas vizualitást nyújt.

MEGNÖVELT VÉDELEM

A biztonságérzetet növelő, a karosszéria oldalát és a kerékdobokat védő elemek, a masszív fekete hátsó lökhárítóban folytatódnak.

Peugeot

Technológia

Új Peugeot 408

PEUGEOT 3D i-Cockpit®

A legújabb generációs PEUGEOT i-Cockpit® kiváló minőségű ergonomiát és technológiát kínál, ami a kompakt kormánykeréknek, a 10″ méretű 3D  (felszereltségtől függően széria vagy nem rendelhető) műszeregységnek és a 10″-os HD központi érintőkijelzőnek köszönhető. A vezetői pozíciót meghatározza a magasabb építés, amitől más szemszögből láthatja az utat.

KIMAGASLÓ KÉNYELEM

Mindegy, hogy elöl vagy hátul foglal helyet, az új PEUGEOT 408 mindenhol bőséges helyet kínál. A központi konzolon számos tárolóhelyet használhat tárgyai és tartozékai elhelyezésére.

KONFIGURÁLHATÓ I-TOGGLE

Az új, teljes egészében konfigurálható PEUGEOT i-Toggle (felszereltségtől függően széria, vagy nem rendelhető).
Minden egyes i-toggle egy személyre szabható gyorsgomb, ahol egyetlen érintéssel elérhető az érintőképernyő bármely funkciója (célállomás, klímabeállítás, kedvenc kontakt, rádióállomás, stb.) A kapcsolók gyors hozzáférést biztosítanak a mindennapi funkciókhoz. Az érntőképernyőn megjelenő elemeket pedig saját igényei szerint állíthatja be, amit elmenthet saját profiljában profil állítható be.

NYUGODT LÉGKÖR

Tapasztalja meg a jó közérzet új definicióját az új PEUGEOT 408 fedélzetén:

 • LED hangulatfények (8 szín közül választhat, a széria felszereltség része
 • Focal® Premium HI-FI rendszer
 • AQS (Air Quality System: levegőminőséget ellenőrző rendszer (felszereltségtől függően széria, a levegő tisztítását végzi) technológia a kiváló levegőminőségét

MINŐSÉGI UTASTÉR

Élvezze a minőségi anyagokat, valamint a fűtött (opcióként rendelhető) , AGR (német gerincegészségügyi minősítés- opcióként rendelhető) minősítésű üléseket, melyhez masszázs funkció (felszereltségi szinttől függően opcióként rendelhető) is elérhető, és a fűtött kormánykereket (felszereltségtől függően széria, opció vagy nem rendelhető).

KAPCSOLÓDÁS MINDENKINEK

Minden utas kihasználhatja a még jobb kapcsolódási funkciókat:

 • Az indukciós telefontöltő (felszereltségtől függően opció vagy nem rendelhető) könnyen elérhetik az első utasok
 • Két okostelefon csatlakozhat egyszerre az autóhoz Bluetooth-on keresztül.
 • 4 USB csatlakozó (2 elől, 2 pedig hátul)

VEZETÉSI ASSZISZTENSEK

Vezetőtámogató rendszerek teljes arzenálja növeli kényelmét és nyugalmát a volánnál:
Félautonóm vezetés az új Drive Assist 2.0 Pack (később lesz elérhető -a rendszer része a félautonóm sávváltó funkció és az előzetes sebességajánlás) segítségével

 • Night vision (infravörös kamera alapú figyelmezetető rendszer – később lesz elérhető)
 • Parkolássegítő 360°-os kamerával
 • Nagy hatótávolságú holttérfigyelés (75 méterig lát – felszereltségtől függően széira, opció vagy nem rendelhető)
 • Automatikus vészfékezés (felszereltségtől függően széria, opció, vagy nem rendelhető)

 

PEUGEOT i-CONNECT ADVANCED

A PEUGEOT i-Connect Advanced infotainment rendszer az okostelefonok és az autóipar tudásának legjavát kínálja:

A frissítések Over-the-Air (a frissítések telepítéséhez nem kell ellátogatnia márkaszervizünkbe. Mikor egy frissítés elérhető, egy üzenet jelenik meg az autó képernyőjén, hogy a telepítést elkezdheti. Kövesse az utasításokat. Közben az autót nem használhatja. A frissítés ideje maximum fél óra) formájában érkeznek

 • TomTom® (beletartozik a hangfelismerés és az automatikus térképfrissítés. Területtől és felszereltségtől függően széria, opció vagy nem rendelhető) online navigációs rendszer valós idejű forgalmi adatokkal és veszélyzónákkal a TomTom Services (TomTom® services segítségével láthatja a vezetéshez szükséges fontos információkat valós időben: valós idejű forgalmi adatok, benzinkutak, parkolók, időjárás, helyi keresés, vagy a traffipax figyelmezetetés és veszélyzónák megjelenítése (az adott ország jogszabályai alapján). A szolgáltatás az autó leszállításától számított 3 évig díjmentes, utána díj ellenében hosszabbítható meg) jóvoltából.
 • Vezeték nélküli képernyő tükrözés (minden felszereltségi szinten széria. Kizárólag a tanúsítvánnyal rendelkező Android AutoTM és Apple CarPlayTM alkalmazások működnek megálláskor, illetve esetenként menet közben. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkciói blokkolva vannak. Egyes, az ön okostelefonján ingyenesen elérhető tartalmak esetén szükségessé válhat egy velük egyenértékű, tanúsítvánnyal rendelkező, de díjköteles Android AutoTM, illetve Apple CarPlayTM alkalmazás letöltése. A Mirror Screen funkció Android AutoTM (Androidos telefonok esetén) vagy Apple CarPlayTM (iOS-telefonok esetén) technológián keresztül működik internet-hozzáférést tartalmazó telefon-előfizetés megléte esetén. Bővebb információért látogasson el a PEUGEOT márka magyarországi honlapjára)

 

Peugeot

Motorizáció

Új Peugeot 408

HIBRID VAGY BENZIN

A plug-in hybridekkel alacsonyabb kibocsátás mellett bárhova eljuthat.
A PureTech 130 EAT8 S&S benzinmotor egyszerre nyújt kiváló teljesítményt és alacsony fogyasztást.

PLUG-IN HYBRID MOTOROK

Kétféle Plug-In-Hybrid verzió érhető el

(HYBRID 225 e-EAT8 és a HYBRID 180 e-EAT8 – A fogyasztási és CO2 kibocsátási adatok még WLTP hitelesítés alatt állnak)

 • egy 81 kW elektromos motorból,
 • egy 8-sebességes e-EAT8 automata sebességváltóból
 • és egy 180 lóerős (132 kW) PureTech, vagy egy 150 lóerős (110 kW) PureTech benzinmotorból állnak.

 

HATÓTÁV & TÖLTÉS

A tisztán elektromos hatótávolság WLTP hitelesítése folyamatban van.

Töltési idő teljesen lemerült akkumulátor esetén (becslés):

 • Szabványos aljzatról (8A, 220V) 7 óra 5 perc alatt (egyfázisú 3,7 kW fedélzeti töltő)
 • Erősített aljazatról (16A, 220V) 3 óra 55 perc alatt (egyfázisú 3,7 kW fedélzeti töltő)
 • Wall Box fali töltőről (32A) 1 óra 40 perc alatt (egyfázisú 7,4 kW fedélzeti töltő (opciós))

BENZINMOTOR

A PureTech 130 EAT8 (8 sebességes automata váltó) S&S benzinmotorhoz (üzemanyag-fogyasztás és C0₂ kibocsátás WLTP mérése folyamatban) kormányra szerelt váltófüleket kínálunk a még jobb vezethetőség és hatékonyság érdekében.

408 Plugin Hybrid - REGENERATÍV FÉKEZÉS

Az akkumulátor részleges töltését lehetővé teszi a fékezés vagy lassítás során felszabaduló energia visszatáplálása (ez az energia egy belső égésű motornál általában elvész). A Brake (ez a funkció lehetővé teszi, hogy a fékpedál érintése nélkül lassítson) funkció segítségével ez még hatékonyabb lehet.

VEZETÉSI MÓDOK

Optimalizálja az új 408 PLUG-IN HYBRID hatótávolságát a megfelelő vezetési móddal:
Elektromos (100% elektromos meghajtás akár 135 km/h-ig. Az elektromos mód az alapértelmezett üzemmód indításnál) , Hybrid (az elektromos és belsőégésű motorok együttes vagy külön-külön használatát nyújtja, a legnagyobb hatótávolság érdekében) vagy Sport (az elektromos és a belsőégésű motor együttes használata a legnagyobb teljesítmény érdekében)

240-400 V LÍTIUM-ION AKKUMULÁTOR

Az akkumulátor kapacitása 12,4 kWh (hatótávolság WLTP mérése folyamatban) :

 • Az akkumulátor nem vesz el helyet az utas- és csomagtérből
 • e-SAVE funkció (elektromos hatótávot takarít meg, hogy pl városban használhassa azt fel)
 • Akkumulátor garancia (az akkumulátorra 8 év vagy 160,000 km garanciát kínálunk a töltőkapacitás 70%-ig)

Garancia

* Minden 2021. január 1. után megrendelt, új Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén minden magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást, míg minden flotta 1 kedvezményre jogosult belföldi székhelyű jogi személy részére biztosított 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2, illetve 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2, illetve flotta 3 kategóriára nem vonatkozik. Az akció elektromos és hibrid Peugeot személygépjárművekre nem vonatkozik.

 

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Peugeot

Hasznos információk

Új Peugeot 408
Optiway kiterjesztett garancia

Ön egy új Peugeot boldog tulajdonosa?

A Peugeot védőszárnyai teljes szabadságot adnak Önnek.

Nézze meg itt >>

Ajánlatot kérek