eTraveller

Új Peugeot e-Traveller

Az új elektromos PEUGEOT e-Traveller a tökéletes választás a szabadidő eltöltéséhez is. Élvezze az 100% elektromos vezetési élményt az 5-8 személyes e-Traveller fedélzetén.

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

ELŐNYÖK

ELEKTROMOS MOTOR

/image/81/0/vp-d05-profil.701810.jpg

Akár 330 kilométer hatótávolság (WLTP) | Egy új vezetési élmény

A 100% elektromos autók egy teljesen új világot nyit meg:

 • Finom, rángatásmentes haladás
 • Határozott gyorsulás az azonnali nyomatéknak köszönhetően
 • Csendes motor

0 gramm CO2 kibocsátás – Megtakarítás |Spóroljon pénzt:

 • Állami támogatás
 • Alacsony üzemanyag költség
 • Kisebb karbantartási díjak
 • ECO üzemmódban optimális akkumulátorhasználat

30 perc alatt újratölthető az akkumulátor 80%-ra | Egyszerű használat

(100 kW-os gyorstöltő esetén. A töltési időt befolyásolhatja a töltőoszlop típusa és energiaellátása, a külső hőmérséklet és az akkumulátor hőmérséklete.)

Az elektromos autózás több szempontból is megkönnyíti az életét; Gyors és magától értetődő feltöltés és többféle töltési megoldás is elérhető.

Irányítsa a töltést és az utastér hőmérsékletének előkészítését és további funkciókat a MyPeugeot alkalmazás segítségével.

DESIGN

Az utazóautók következő generációja

/image/80/0/vp-d02-3-4-avant.701800.jpg

A modern, elegáns vonalvezetésű, új, 100%-ban elektromos PEUGEOT e-Traveller még jobban kiemeli a modell erősségeit. A PEUGEOT e-Traveller  három különböző hosszal készül, míg a magas szintű variálhatóságnak köszönhetően tökéletes kényelmet biztosít 5-8 személynek. A csomagtér mérete 8 személy mellett akár 1500 literes lehet, míg 5 személlyel akár 3000 liternyi csomagot  is befogadhat.

/image/81/2/peugeot-travel-2004styp218.701812.jpg
/image/80/1/e-k0-lion-avant-vp.701801.jpg
/image/81/3/peugeot-travel-2004styp214.701813.jpg

ERŐS KARAKTER

A masszív kialakítású hűtőrácson lévő dikroikus oroszlán a márka összes elektromos modelljén megtaláható. Az elektromos töltő csatlakozóját a vezető oldalán helyeztük el a könnyebb hozzáférés érdekében. 
A csomagtartón szintén megtalálható a zöldeskék tónusú dikroikus oroszlán, akárcsak az egyedi e-Traveller felirat. 

A PEUGEOT e-Traveller agilis hajtásláncának köszönhetően könnyű vezetni, de a parkolás sem okoz gondot, mivel az 1,90 m (Kiviteltől függően: 1,90 m magas a Standard kivitelben. Megerősített verzióban viszont magasabb, mint 1,90 m) alatti magasságának köszönhetően a legtöbb mélygarázsba behajthat. Sőt akár  forgalomcsökkentett területekre is behajthat (ha engedélyezett az elektromos hajtású autók behajtása).

/image/80/2/vip-s06-grand-interieur-electrique.701802.jpg
/image/80/3/e-k0-compteur.701803.jpg
/image/80/4/e-k0-ecran-batterie-vip.701804.jpg

KÉNYELMES VEZETÉS

A PEUGEOT e-Traveller új, 3,5″ méretű színes kijelzőjén a vezetéshez szükséges információkat láthatja, mint a megtehető hatótávolság  vagy az aktuális energia felhasználás (charge/eco/power állapot  – CHARGE: Részleges energiatermelés az akkumulátorba. / ECO: Optimális energiafogyasztás. / POWER: Maximális teljesítmény)

A nagyméretű középen elhelyezett érintőképernyőn könnyen hozzáférhet az elektromos hajtáshoz kapcsolódó információkhoz. Valós időben követheti az energia áramlását. Az e-Toggle gomb segítségével azonnal eléri az elektromos automata sebességváltó kezelőfelületét. Továbbá választhat három üzemmód közül is: ECO, NORMAL és POWER (ECO: az akkumulátor energiájának legoptimálisabb felhasználása /  NORMAL: kényelemre hangolva /  OWER: Teljesítményre optimalizált üzemmód, nehezebb terhek szállításához). Az szériafelszereltség része az automatikusan működő elektromos kézifék, mellyel még kényelmesebbé válik a napi használat.

100% ELEKTROMOS TECHNOLÓGIA

Újfajta teljesítmény

/image/79/4/peugeot-expelec-2005tech-002.701794.jpg

Elektromos motor 
A 100kW (136 LE) teljesítményű motorral átélheti az azonnal rendelkezésre álló nyomaték (260 Nm) előnyeit, és a vezetés új, rugalmas, dinamikus és csendes élményét (Vigyázzon, hogy továbbra is ellenőrzése alatt tartsa a járművet és figyeljen annak környezetére, amely nem szokott hozzá a csendes járművekhez).

/image/79/5/peugeot-travelelec-2005tech-006.701795.jpg

Kétféle akkumulátor 

Az elektromos PEUGEOT e-Traveller kétféle hatótávolságot biztosító nagyfeszültségű akkumulátor csomaggal választható, melyek mellett nem változik az utastér és a csomagtér mérete sem:

 • 50 kWh, 230 km hatótávolság (WLTP) (50 kWh akkumulátor: elérhető Compact, Standard és Hosszú kivitelekhez. Az említett hatótávolság és villamosenergia-fogyasztási adatok megfelelnek a WLTP mérési eljárásnak, amely alapján az új járművekre 2018. szeptember 1-től kerül típusjóváhagyás. Ezek az adatok a tényleges használati körülményektől és különböző tényezőktől függően változhatnak, például: sebesség, utastéri hőmérséklet, vezetési stílus és külső hőmérséklet. A töltési idő a jármű fedélzeti töltőjének teljesítményétől, a töltőkábeltől és a használt töltőállomás típusától és teljesítményétől függ. További információkért forduljon a kereskedésünkhöz)
 • 75 kWh, 330 km hatótávolság (WLTP) (5 kWh akkumulátor: elérhető Standard és Hosszú kivitelekhez. Az említett hatótávolság és villamosenergia-fogyasztási adatok megfelelnek a WLTP mérési eljárásnak, amely alapján az új járművekre 2018. szeptember 1-től kerül típusjóváhagyás. Ezek az adatok a tényleges használati körülményektől és különböző tényezőktől függően változhatnak, például: sebesség, utastéri hőmérséklet, vezetési stílus és külső hőmérséklet. A töltési idő a jármű fedélzeti töltőjének teljesítményétől, a töltőkábeltől és a használt töltőállomás típusától és teljesítményétől függ. További információkért forduljon a kereskedésünkhöz)

Az akkumulátorra 8 év vagy 160,000 km garanciát kínálunk 70%-os töltőkapacitásig.

HATÓTÁVOLSÁG & TÖLTÉS

A lítium-ion akkumulátor által biztosított tisztán elektromos maximális hatótávolság a PEUGEOT e-Travellert esetén 330 km (WLTPi mérés szerint)
A WLTP mérés pontosabb és valósabb képet nyújt a megtehető hatótávolságról a felhasználók számára.

Tudjon meg többet a WLTP-ről                   Tanácsok a hatótáv növelésére

MELY TÉNYEZŐK BEFOLYÁSOLJÁK A HATÓTÁVOT

/image/79/6/-0842-speedometer-med-dig.701796.png
SEBESSÉG

Folyamatos 130 km/h mellett a tisztán elektromos hatótávolság a WLTP által megadott érték felére esik

/image/79/7/-0542-weather-med-dig.701797.png
KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLET

A hatótávolságban 35% különbség is lehet tavasszal és télen.
Ha az autó csatlakozik a hálózathoz, akkor az utastér előmelegítése vagy előhűtése  az egyik leghatékonyabb megoldás a hatótávolság növelésére. 

/image/79/8/1071-j01steeringcircuit-med-dig.701798.png
VEZETÉSI STÍLUS

Tudatos vezetés az elektromos autók esetén:
Kerülje az erőteljes gázadást és használja a rekuperatív fékezést, 
amivel a hatótávolságot 15%-kal tudja növelni.

GYORS & EGYSZERŰ TÖLTÉSI MEGOLDÁSOK

Többféle töltési lehetőség áll rendelkezésére, hogy kihasználhassa az új PEUGEOT e-Traveller teljes hatótávolságát. Kétféle fedélzeti töltő rendelhető az autóhoz; 7,4 kW-os egyfázisú töltőt kínálunk alapáron. A 11 kW-os háromfázisú  fedélzeti töltőt pedig opcióként kérheti.

Tudjon meg többet a töltésről

Otthoni és munkahelyi töltés 

Az elektromos e-Traveller az autóhoz kapott standard töltőkábellel hagyományos hálózati csatlakozóról is tölthető, de opciós kábellel és megerősített csatlakozóról a teljes feltöltés 15 órára (Az 50 kWh akkumulátor esetén – A 75 kWh akkumulátor esetén ez az érték 23 óra) csökkenthető.

Haszonjárművét gyorsabban is feltöltheti speciális fali töltőegységről: a 7,4 kW-os Wallbox segítségéve a teljes feltöltés mindössze 7 óra 30 percet (50 kWh akkumulátor esetén) vesz igénybe.

Nyilvános töltőpontok

Az akkumulátor aktív folyadékhűtésének köszönhetően lehetőség van 100 kW-os töltők használatára, így 30 perc alatt 80%-os töltöttségi szint érhető el.

VEZETÉSI ÜZEMMÓDOK

/image/80/9/aer-peugeot-travel-2020-035-fr.701809.jpg

VEZETÉSI MÓDOK

Az új e-Traveller három vezetési módot kínál:

 • Eco: használatával csökkenthető a fogyasztás és növelhető a megtehető hatótávolság.
 • Normál: a mindennapos használathoz leginkább megfelelő, kényelmes üzemmód. 
 • Power: teljesítményre hangolt mód, kifejezetten nagyobb tömeg szállítása esetén

FÉKEZÉSI MÓDOK

A regeneratív félezésnek köszönhetően két különböző mértékű fékezési mód közül választhat, amelyek motorfékezés közben töltik az akkumulátort.

 • Mérsékelt: a belső égésű motorral szerelt gépjárművekhez hasonló élménnyel
 • Fokozott: egypedálos üzem, amikor a gázpedál felengedésével párhuzamosan növekszik a fékerő.

MYPEUGEOT® ALKALMAZÁS

IRÁNYÍTSA AUTÓJÁT OKOSTELEFONJÁRÓL

/image/81/4/visuel-mypeugeot-ek0.701814.jpg

A MyPeugeot® (célországtól függően) alkalmazással kényelmesen eléri a következő szolgáltatásokat:

 • Figyelemmel kísérheti autója állapotát (pl: megtehető távolság, saját helyzet)
 • Könnyen kapcsolatba léphet a PEUGEOT Assistance-szal.
 • Kezelheti haszonjárműve karbantartását és szerviz igényét. 
 • Irányíthatja autója töltését és előkondicionálását.

Az alkalmazáson keresztül a gépjármű bizonyos funkciói távolról is irányíthatók:

 • A töltés indítása, leállítása és programozása,
 • Az utastér előfűtésének vagy -hűtésének beállítása: Ez a funkció lehetővé teszi a fűtés vagy a légkondicionáló beprogramozását a megfelelő utastéri hőmérséklet elérése érdekében, és ha mindez töltés közben történik, az akkumulátor is később merül le.


Ajánlatot kérek