Peugeot e-Traveller

Az új elektromos PEUGEOT e-Traveller a tökéletes választás a szabadidő eltöltéséhez is. Élvezze az 100% elektromos vezetési élményt az 5-8 személyes e-Traveller fedélzetén.

eTraveller
Peugeot

Design

Peugeot e-Traveller

Az utazóautók következő generációja

A modern, elegáns vonalvezetésű, új, 100%-ban elektromos PEUGEOT e-Traveller még jobban kiemeli a modell erősségeit. A PEUGEOT e-Traveller  három különböző hosszal készül, míg a magas szintű variálhatóságnak köszönhetően tökéletes kényelmet biztosít 5-8 személynek. A csomagtér mérete 8 személy mellett akár 1500 literes lehet, míg 5 személlyel akár 3000 liternyi csomagot  is befogadhat.

ERŐS KARAKTER

A masszív kialakítású hűtőrácson lévő dikroikus oroszlán a márka összes elektromos modelljén megtalálható. Az elektromos töltő csatlakozóját a vezető oldalán helyeztük el a könnyebb hozzáférés érdekében.  A csomagtartón szintén megtalálható a zöldeskék tónusú dikroikus oroszlán, akárcsak az egyedi e-Traveller felirat.

A PEUGEOT e-Traveller agilis hajtásláncának köszönhetően könnyű vezetni, de a parkolás sem okoz gondot, mivel az 1,90 m (kiviteltől függően: 1,90 m magas a Standard kivitelben. Megerősített verzióban viszont magasabb, mint 1,90 m) alatti magasságának köszönhetően a legtöbb mélygarázsba behajthat. Sőt akár  forgalom csökkentett területekre is behajthat (ha engedélyezett az elektromos hajtású autók behajtása).

Egy új vezetési élmény

A 100% elektromos autók egy teljesen új világot nyit meg:

- Finom, rángatásmentes haladás
- Határozott gyorsulás az azonnali nyomatéknak köszönhetően
- Csendes motor

Megtakarítás

Spóroljon pénzt:

- Állami támogatás
- Alacsony üzemanyag költség
- Kisebb karbantartási díjak
- ECO ózemmódban optimális akkumulátorhasználat

Egyszerű használat

Az elektromos autózás több szempontból is megkönnyíti az életét; Gyors és magától értetődő feltöltés és többféle töltési megoldás is elérhető.

Irányítsa a töltést és az utastér hőmérsékletének előkészítését és további funkciókat a MyPeugeot alkalmazás segítségével.

KÉNYELMES VEZETÉS

A PEUGEOT e-Traveller új, 3,5″ méretű színes kijelzőjén a vezetéshez szükséges információkat láthatja, mint a megtehető hatótávolság  vagy az aktuális energia felhasználás (charge/eco/power állapot -CHARGE: Részleges energiatermelés az akkumulátorba. ECO: Optimális energiafogyasztás. POWER: Maximális teljesítmény)

A nagyméretű középen elhelyezett érintőképernyőn könnyen hozzáférhet az elektromos hajtáshoz kapcsolódó információkhoz. Valós időben követheti az energia áramlását. Az e-Toggle gomb segítségével azonnal eléri az elektromos automata sebességváltó kezelőfelületét. Továbbá válaszhat három üzemmód közül is: ECO, NORMAL és POWERi. Az szériafelszereltség része az automatikusan működő elektromos kézifék, mellyel még kényelmesebbé válik a napi használat.

Peugeot

Technológia

Peugeot e-Traveller

VEZETÉSI MÓDOK

Az új e-Traveller három vezetési módot kínál:

 • Eco: használatával csökkenthető a fogyasztás és növelhető a megtehető hatótávolság.
 • Normál: a mindennapos használathoz leginkább megfelelő, kényelmes üzemmód.
 • Power: teljesítményre hangolt mód, kifejezetten nagyobb tömeg szállítása esetén

FÉKEZÉSI MÓDOK

A regeneratív félezésnek köszönhetően két különböző mértékű fékezési mód közül választhat, amelyek motorfékezés közben töltik az akkumulátort.

 • Mérsékelt: a belső égésű motorral szerelt gépjárművekhez hasonló élménnyel
 • Fokozott: egypedálos üzem, amikor a gázpedál felengedésével párhuzamosan növekszik a fékerő.

HATÓTÁVOLSÁG & TÖLTÉS

A lítium-ion akkumulátor által biztosított tisztán elektromos maximális hatótávolság a PEUGEOT e-Travellert esetén 330 km (WLTPi mérés szerint) A WLTP mérés pontosabb és valósabb képet nyújt a megtehető hatótávolságról a felhasználók számára.

Tudjon meg többet a WLTP-ről                   Tanácsok a hatótáv növelésére

MELY TÉNYEZŐK BEFOLYÁSOLJÁK A HATÓTÁVOT

SEBESSÉG: folyamatos 130 km/h mellett a tisztán elektromos hatótávolság a WLTP által megadott érték felére esik
KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLET: A hatótávolságban 35% különbség is lehet tavasszal és télen. Ha az autó csatlakozik a hálózathoz, akkor az utastér előmelegítése vagy előhűtése  az egyik leghatékonyabb megoldás a hatótávolság növelésére.
VEZETÉSI STÍLUS: Tudatos vezetés az elektromos autók esetén: Kerülje az erőteljes gázadást és használja a rekuperatív fékezést,
amivel a hatótávolságot 15%-kal tudja növelni.

GYORS & EGYSZERŰ TÖLTÉSI MEGOLDÁSOK

Többféle töltési lehetőség áll rendelkezésére, hogy kihasználhassa az új PEUGEOT e-Traveller teljes hatótávolságát. Kétféle fedélzeti töltő rendelhető az autóhoz; 7,4 kW-os egyfázisú töltőt kínálunk alapáron. A 11 kW-os háromfázisú  fedélzeti töltőt pedig opcióként kérheti.

Tudjon meg többet a töltésről

Otthoni és munkahelyi töltés

Az elektromos e-Traveller az autóhoz kapott standard töltőkábellel hagyományos hálózati csatlakozóról is tölthető, de opciós kábellel és megerősített csatlakozóról a teljes feltöltés 15 órára (az 50 kWh akkumulátor esetén – A 75 kWh akkumulátor esetén ez az érték 23 óra)  csökkenthető.

Haszonjárművét gyorsabban is feltöltheti speciális fali töltőegységről: a 7,4 kW-os Wallbox segítségéve a teljes feltöltés mindössze 7 óra 30 percet (az 50 kWh akkumulátor esetén) vesz igénybe.

Nyilvános töltőpontok

Az akkumulátor aktív folyadékhűtésének köszönhetően lehetőség van 100 kW-os töltők használatára, így 30 perci alatt 80%-os töltöttségi szint érhető el.

Peugeot

Motorizáció

Peugeot e-Traveller

A modern, elegáns vonalvezetésű, új, 100%-ban elektromos PEUGEOT e-Traveller még jobban kiemeli a modell erősségeit.

Elektromos motor

A 100kW (136 LE) teljesítményű motorral átélheti az azonnal rendelkezésre álló nyomaték (260 Nm) előnyeit, és a vezetés új, rugalmas, dinamikus és csendes élményét (vigyázzon, hogy továbbra is ellenőrzése alatt tartsa a járművet és figyeljen annak környezetére, amely nem szokott hozzá a csendes járművekhez).

Kétféle akkumulátor
Az elektromos PEUGEOT e-Traveller kétféle hatótávolságot biztosító nagyfeszültségű akkumulátor csomaggal választható, melyek mellett nem változik az utastér és a csomagtér mérete sem:

 • 50 kWh, 230 km hatótávolság (WLTP)*
 • 75 kWh, 330 km hatótávolság (WLTP)**

Az akkumulátorra 8 év vagy 160,000 km garanciát kínálunk 70%-os töltökapacitásig.

*50 kWh akkumulátor: elérhető Compact, Standard és Hosszú kivitelekhez. Az említett hatótávolság és villamosenergia-fogyasztási adatok megfelelnek a WLTP mérési eljárásnak, amely alapján az új járművekre 2018. szeptember 1-től kerül típusjóváhagyás. Ezek az adatok a tényleges használati körülményektől és különböző tényezőktől függően változhatnak, például: sebesség, utastéri hőmérséklet, vezetési stílus és külső hőmérséklet. A töltési idő a jármű fedélzeti töltőjének teljesítményétől, a töltőkábeltől és a használt töltőállomás típusától és teljesítményétől függ. További információkért forduljon a kereskedőhöz.

**75 kWh akkumulátor: elérhető Standard és Hosszú kivitelekhez. Az említett hatótávolság és villamosenergia-fogyasztási adatok megfelelnek a WLTP mérési eljárásnak, amely alapján az új járművekre 2018. szeptember 1-től kerül típusjóváhagyás. Ezek az adatok a tényleges használati körülményektől és különböző tényezőktől függően változhatnak, például: sebesség, utastéri hőmérséklet, vezetési stílus és külső hőmérséklet. A töltési idő a jármű fedélzeti töltőjének teljesítményétől, a töltőkábeltől és a használt töltőállomás típusától és teljesítményétől függ. További információkért forduljon a kereskedőhöz.

MYPEUGEOT® ALKALMAZÁS

A MyPeugeot®i alkalmazással kényelmesen eléri a következő szolgáltatásokat:

 • Figyelemmel kísérheti autója állapotát (pl: megtehető távolság, saját helyzet)
 • Könnyen kapcsolatba léphet a PEUGEOT Assistance-szal.
 • Kezelheti haszonjárműve karbantartását és szerviz igényét.
 • Irányíthatja autója töltését és előkondicionálását.

Az alkalmazáson keresztül a gépjármű bizonyos funkciói távolról is irányíthatók:

 • A töltés indítása, leállítása és programozása,
 • Az utastér előfűtésének vagy -hűtésének beállítása: Ez a funkció lehetővé teszi a fűtés vagy a légkondicionáló beprogramozását a megfelelő utastéri hőmérséklet elérése érdekében, és ha mindez töltés közben történik, az akkumulátor is később merül le.
Peugeot

Árlista és katalógus letöltés

Ajánlatot kérek