Új Peugeot Partner

*bruttó 4 516 120 Ft-tól.
A Peugeot Partner beírta magát a kishaszon-gépjárművek történelmébe. Határozott, robusztus, ugyanakkor modern stílusával minden vállalkozót megnyer, ugyanakkor az utca embere is messziről felismeri.
Egy jó kishaszon-gépjármű legfőbb ismérve a rakodóképesség, vagyis, hogy minél jobban lehessen bele pakolni és az áru könnyen mozdítható, kivehető legyen belőle.

Ár: 3 556 000 Ft + áfától*

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

KÜLSŐ STÍLUS

Az áttervezett orr-rész robusztus külső megjelenést ad a járműnek. Az előző változaténál függőlegesebb hűtőmaszk közepén kapott helyet a PEUGEOT-oroszlán. Az ívelt lökhárító új, barázdált védőelemei sérülés esetén könnyen lecserélhetők. A fényszórók jellegzetes világítása és új körvonalai határozottan modern tekintetet kölcsönöznek az autónak. Az erőteljes és kifejező design távolról sem jelenti azt, hogy a Partner robusztussága csupán stílus dolga!

 

BELSŐ KIALAKÍTÁS

A Partner ügyel az Ön kényelmére. A fülkében a vezetőhelyet a professzionális igények maximális figyelembevételével alakították ki. A magas üléspozíció, a széles látómező a vezető Fokozott kényelmét szolgálja.
A vezetőhely tökéletes ergonómiájáról a magasságban állítható kartámasszal* ellátott vezetőülés, a magasságban és mélységben állítható kormányoszlop, valamint a műszerfalon elhelyezett, közvetlenül kézre eső váltókar gondoskodik.
* változattól függően opció

 

MÉRETEK

 

GRIP CONTROL

A Grip Control®* egy továbbfejlesztett kipörgésgátló, amely a terepviszonyoktól függően szabályozza az első kerekek meghajtását.
A vezető a műszerfalon elhelyezett kapcsológombbal választhatja ki az útviszonyoknak leginkább megfelelő üzemmódot az öt lehetőség közül: hó, sár, homok, ESP Standard vagy ESP OFF.
*változattól függően opció

 

VEZETÉST TÁMOGATÓ BERENDEZÉSEK

Az új Partner a legmodernebb vezetéstámogató felszereléseket kínálja.
A tolatókamera* hátramenetbe kapcsoláskor automatikusan működésbe lép, és a hétcolos érintőképernyőre* közvetíti az autó háta mögötti területet. Így a vezető biztonságosan manőverezhet az autóval.
A parkolássegítő rendszer hang- és kijelzéssel figyelmezteti a vezetőt a manőverezés során az autó közelében észlelt akadályokra**. A rendszer a külön rendelhető tolatókamerával* egészíthető ki, ami még jobban megkönnyíti a parkolást!
Az Active City Brake (automatikus városi vészfékező rendszer) a fékezésre ható új biztonsági felszerelés, amely a városi közlekedésben 30 km/óránál alacsonyabb sebességnél bekövetkező koccanásokat segít elkerülni, illetve az ütközés erejét csökkenti azokban az esetekben, amikor a vezető nem reagál.
* opció, változattól függően
**bővebb információért a kezelési útmutatóban

   

Peugeot_kishaszongepjarmuvek

Peugeot haszonjárművek készletről, klímával, rádióval, ködfényszóróval és tempomattal, 3 személynek! Válasszon akciós készleten levő modelljeink közül.

Partner furgon

Active L1, BlueHDi 100 LE nettó 3 444 210 Ft-tól

  • Akár 3,7 m3-es raktér méret MultiFlex moduláris üléspaddal
  • Síkba hajtható szélső utasülés
  • Raktérelválasztó csapóajtóval
  • 800 kg feletti hasznos terhelhetőség
  • Manuális klíma
  • Tempomat
  • Rádió-CD
  • Elektromos állítású külső tükrök

 

Vegye igénybe rendkívül kedvező, mindössze  akár évi 2,5%-os, fix, forintalapú finanszírozási ajánlatunkatRészleteket itt talál >>

 

*A feltüntetett ajánlat 2018. január 1-től visszavonásig, illetve az akciós készlet erejéig megkötött szerződésekre érvényes. A nettó 3 444 210  forintos ár Peugeot Partner Active L1 1.6 BlueHDi 100 verzió esetén érvényes, abban az esetben, ha az általános forgalmi adó levonható vagy visszaigényelhető. A feltüntetett árak nettó árak. A jelen akció más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze, a kedvezmény teszt- és használt személygépkocsi vásárlására nem, kizárólag az akciós készletlistáról történő vásárlásra vonatkozik. A feltüntetett akciós árak a meghatározott modellek, a fenti hirdetésben megjelölt,  konkrét felszereltségű verzióinak megvásárlása esetén elérhetőek. Az akciós ajánlat kizárólag jogi személyekre érvényes. A képek illusztrációk. A P Automobil Import Kft. és a Fábián Kft. fenntartja magának a jogot a kereskedelmi akció megváltoztatására és visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű, az ajánlat részleteiről kérjük, érdeklődjön a Peugeot márkakereskedéseinkben!
Az ajánlatban kínált Peugeot Partner vegyes fogyasztása 4,3l/100 km, CO2-kibocsátása 112 g/km.


Ajánlatot kérek