Peugeot 508

Fedezze fel az új Peugeot 508-at a formabontó limuzint, amely ötvözi a magas szintű dizájn és technológiai elemeket a kiemelkedő vezetési élmény érdekében.

Peugeot_508
Peugeot

Design

Peugeot 508

FORMABONTÓ LIMUZIN

Az alacsony és dinamikus felépítésű új PEUGEOT 508 egyszerre sportos és elegáns megjelenésével egy új korszak hírnöke. Plasztikus idomai, a finom kidolgozású hűtőrács és az új ledes fénysor még tovább erősítik az előkelő, merész és innovatív dizájnt.

ELSŐ FÉNYSZÓRÓK

A nagyobb vizuális komfort és maximális biztonság érdekében az első világítás automatikus magasságkorrekcióval (a funkció a többi vezető védelmében automatikusan a gépjármű terheléséhez igazítja a fényszórók magasságát) rendelkező, „PEUGEOT Full LED Technology” full LED-es fényszórókat (változattól függően széria- vagy opciós felszerelés), LED-es első irányjelzőket és statikus kanyarfényt foglal magába.

NAPFÉNYTETŐ

A nagy üvegfelületű napfénytető (változattól függően széria- vagy opciós felszerelés) remek kilátást és a hátsó sorban is kiváló fényviszonyokat biztosít. A tetőkárpittal harmonizáló sötétítő véd a túl erős napsugárzástól és meghittebb hangulatot teremt.

CSOMAGTARTÓ & VARIÁLHATÓSÁG

A nagy csomagtartóban kényelmesen elférnek a bőröndök és egyéb csomagok. Az alacsony csomagtérküszöbnek és az extra széles nyílásnak köszönhetően a bepakolás is rendkívül kényelmes.

A PEUGEOT 508 egyes változatain a szabad kezes nyitó- és indítórendszerhez (ADML) motoros működtetésű, lábmozdulattal nyitható csomagtérajtó társul.

A HYBRID változat csomagtere a szőnyeg felett ugyanakkora.

HÁTSÓ LÁMPÁK

A különleges hátsó "karom hatású" 3D LED lámpák fényereje automatikusan a fényviszonyokhoz igazodik, így növeli a láthatóságot és a biztonságot minden napszakban.

VEZETŐHELY

A high-tech vezetőhelyen kompakt kormány, magasra helyezett, konfigurálható digitális műszeregység és egy 10” HD felbontású érintőkijelző (változattól függően széria- vagy opciós felszerelés) várja.

A PLUG-IN HYBRID verzióban az energiaáramlás és fogyasztási adatok is megjelennek a PEUGEOT i-Cockpit felületén

ÁLLANDÓ KAPCSOLATBAN A VILÁGGAL

A külvilággal való folyamatos kapcsolattartás érdekében a PEUGEOT 508 vezeték nélküli okostelefon-töltéssel (Változattól függően széria- vagy opciós felszerelés. Qi szabványú eszközökkel kompatibilis.) és Mirror Screen funkcióval (Változattól függően széria- vagy opciós felszerelés A Mirror Screen funkció okostelefonja adatforgalmának terhére működik, és semmilyen külön előfizetést nem igényel. Kizárólag az Android Auto, az Apple CarPlay™, illetve a MirrorLink® támogatású alkalmazások működnek. Bővebben lásd: http://www.peugeot.fr/services-et-accessoires/services-connectes/mirror-screen.html.) rendelkezik, mellyel a kompatibilis alkalmazások a 10” érintőképernyőre (változattól függően széria- vagy opciós felszerelés) tükrözhetők.

FOCAL® PREMIUM HI-FI RENDSZER

Az 508 hifi rendszerét (változattól függően széria- vagy opciós felszerelés) a szabadalmaztatott technológiáiról és egyedi hangzásvilágáról híres vezető francia hifi cég, a FOCAL® jegyzi.

A rendszerhez 10 FOCAL® technológiájú hangszóró tartozik, melyek a zenei stílustól függetlenül mindig megbízható hangminőséget és tiszta, részletgazdag hangzást biztosítanak.

ÖTLETES TÁROLÓHELYEK

Az új PEUGEOT 508 utastere számtalan ötletes tárolóhelyet kínál. Elöl az ajtózsebekben, a könyöktámaszban és a középkonzolon kialakított tárolók érdemelnek figyelmet. A hátsó utasok személyes tárgyai is mindig kéznél vannak. Tágas belterével és számtalan tárolóhelyével az új PEUGEOT 508 rengeteg új lehetőséget kínál.

ERGONOMIKUS ÜLÉSEK

Élvezze az AGR (Az Aktion Gesunder Rücken („Az egészséges hátért” német szervezet) minősítéssel az ergonomikus kialakításon túl a gazdag beállítási lehetőségeket is díjazták (hosszanti beállítás, állítható dőlésszögű ülőlap, valamint deréktámasz). Változattól függően széria- vagy opciós felszerelés) minősítéssel ellátott, jó tartású és öblös ülések nyújtotta kényelmet, a számos beállítási lehetőséget (hosszanti beállítás, ülőlap dőlésszöge, deréktámasz) és az üléshelyzet-memorizálás (2 üléshelyzet memorizálására van lehetőség. Opciós felszerelés) funkciót.

A vezetőülés és az első utasülés a még nagyobb kényelem érdekében többpontos masszázsrendszerrel (A nyolc légpárnás rendszernek köszönhetően 5 különböző masszázsprogram áll rendelkezésre. Változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés) van ellátva.

KERET NÉLKÜLI AJTÓK

KÁRPITOZÁS

Peugeot

Technológia

Peugeot 508

BIZTONSÁG ÉS VEZETÉSSEGÍTŐ RENDSZEREK

A csúcstechnológiát alkalmazó felszerelésekben (Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelések: hat légzsák, ABS, ESP (elektronikus menetstabilizáló), infravörös kamera, a szélvédő felső részébe beépített többfunkciós kamera, 12 ultrahangos jeladó, radar és két 180°-os videokamera) gazdag PEUGEOT 508 kínálatában a márka legújabb generációs vezetéssegítő rendszerei (Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) is megtalálhatók, melyek amellett, hogy növelik a biztonságot, a parkolási manőverek során is jó szolgálatot tesznek, és segítenek a környezet és az útviszonyok jobb feltérképezésében.

KITERJESZTETT VALÓSÁG

Az éjszakai vezetés során nagyobb biztonságot nyújtó Night Vision rendszer (Éjjellátó rendszer Változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés) az infravörös kamera segítségével sötétben és rossz látási viszonyok között is érzékeli, ha a gépkocsi előtt az úton gyalogosok vagy állatok tartózkodnak. Hatótávolsága nagyobb, mint a távolsági fényszóróké. A kamera által látott kép – vészjelzés kíséretében – a vezető látóterében, a digitális műszeregységen kerül kijelzésre.

DRIVE ASSIST PLUS CSOMAG

A „Drive Assist Plus” (Kizárólag az EAT8 automata váltóhoz kapcsolódóan, széria- vagy opciós felszerelésként áll rendelkezésre.) csomagnak köszönhetően a PEUGEOT 508 vezetése félautonóm módon is történhet.

Az első lökhárító közepén elhelyezett radar és a szélvédő felső részén található kamera segítségével a Stop & Go funkcióval rendelkező adaptív tempomat az állandó követési távolság biztosítása érdekében az autó sebességét automatikusan az előtte haladó gépjárműéhez igazítja. A funkcióhoz sáv közepén tartó asszisztens társul, mely automatikusan a sáv közepén, illetve a vezető által választott helyzetben tartja a gépjárművet.

SAFETY CSOMAG

A szériafelszereltség részét képező vezetéssegítő rendszerekkel minden adott a nyugodt utazáshoz. A csomag része az ütközésveszély-jelzővel (Distance Alert) társított Active Safety Brake automata vészfékező rendszer, a sávtartó asszisztens és a sebességajánlással kiegészülő táblaolvasó rendszer.

A „Safety Plus” (Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) csomag még nagyobb biztonságot nyújt. Az aktív holttérfigyelő, a fáradtságérzékelő rendszer, a távolságifény-asszisztens és a kibővített táblaolvasó rendszer segítségével a váratlan helyzetekre is jobban fel tud készülni.

FULL PARK ASSIST

A FULL PARK ASSIST (Aktív parkolóradar párhuzamos és merőleges parkoláshoz Kizárólag az EAT8 automata váltóhoz kapcsolódóan, opciós felszerelésként áll rendelkezésre.) technológia automatikusan beparkolja az autót a járdaszegélyre merőleges vagy párhuzamos parkolóhelyekre. Miután a vezető a sebességváltó karral aktiválta, a rendszer – a kormány és a pedálok használata nélkül – egyedül ellátja a parkolóhely-keresés, a gázadás és a fékezés feladatát. A rendszer a parkolóból való kiálláshoz is segítséget nyújt.

Peugeot

Motorizáció

Peugeot 508

ERŐ ÉS HATÉKONYSÁG
A hatékony PureTech, illetve BlueHDi Euro 6.2 motorok és az új 8 fokozatú EAT8 automata sebességváltó jóvoltából az új PEUGEOT 508-at nemcsak kiváló teljesítmény, de visszafogott CO2-kibocsátás is jellemzi. Élvezze az állítható karakterisztikájú lengéscsillapítók (Az Állítható karakterisztikájú lengéscsillapítók lehetővé teszik a különböző vezetési módok beállítását: normál, komfort vagy sport. Opció vagy széria felszereltségtől függően.) kiemelt úttartását és kényelmét beállítástól függően.

Az 508 HYBRID verziójával élvezheti a hangtalan suhanást, teljesen elektromos módban vibráció és CO2 kibocsátás nélkül.

PLUG-IN HYBRID: ÚJ ÉLMÉNY

A PEUGEOT 508 Hybrid hajtáslánc elemei:

– 132kW/180 LE PureTech benzinmotor
– 80kW/110 LE elektromos motor
– Az új EAT8 automata sebességváltó

A legnagyobb kombinált teljesítmény165kW/225 LE. A WLTP szerinti CO2 kibocsátásbelow 49g/km.

Tisztán elektromos hatótáv a 11,8 kWh-s akkumulátornak köszönhetően 40 km (WLTP*) (NEDC ciklus 50 km)

PURETECH: KOMPROMISSZUMMENTES HATÉKONYSÁG

A PEUGEOT 508 a legújabb generációs PureTech motoroknak köszönhetően, még kisebb üzemanyagfogyasztást és jobb teljesítményt nyújt, ezzel növelve a vezetési élményt.

A Stop & Start rendszerrel ellátott benzinmotorhoz az EAT8 automata váltó társul:

– 1,2 PureTech 130 LE S&S EAT8

BLUE HDi: EXKLUZÍV TECHNOLÓGIA

A PEUGEOT 508 a márka legújabb generációs BlueHDi motorjaival is rendelhető, melyek a piac leghatékonyabb dízel környezetvédelmi rendszerével büszkélkedhetnek:

A PSA által kifejlesztett rendszer az SCR (Selective Catalytic Reduction) technológia és az adalékolt részecskeszűrő (FAP) kombinációja. A nitrogén-oxid- (NOx), a részecske- és a CO2-kibocsátás csökkentése mellett az üzemanyag-fogyasztásra is jó hatással van.

– 1,5 l BlueHDi 130 S&S motor, 6 fok. manuális
– 1,5 l BlueHDi 130 S&S EAT8 motor

EAT8 SEBESSÉGVÁLTÓ

Az új 8 fokozatú EAT8 automata sebességváltó (EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8) – Változattól és motortól függően) a „Shift and Park by wire”(elektromos vezérlésű sebességváltó) névre keresztelt új elektromos vezérlésnek és a kormányon elhelyezett kapcsolóknak köszönhetően gyors és finom váltásokat tesz lehetővé.

A Stop&Start technológiával társított kompaktabb váltó optimális fogyasztást és hatékonyságot biztosít.

Az 508 HYBRID-et az elektromos hajtáshoz optimalizált e-EAT8 váltóval szereljük.

6 SEBESSÉGES KÉZIVÁLTÓ

MYPEUGEOT® ALKALMAZÁS

Maradjon kapcsolatban autójával

Élvezze a valós idejű, személyre szabott szolgáltatásokat. Szinkronizálja fiókját az ingyenesen elérhető MyPeugeot alkalmazáson (Akár mobil internetkapcsolatra lehet szükség.)keresztül:

  • Kísérje figyelemmel autója állapotát (utazási információk, fogyasztás, tartózkodási hely).
  • Gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet a Peugeot Assistance-szal.
  • Kezelje karbantartásai és szervizeit, foglaljon időpontot online.
  • Ellenőrizze és irányítsa akkumulátora töltését és az utastéri hőmérsékletet a PEUGEOT 508 HYBRID-nél.

További részletek a MyPeugeot alkalmazásról >>

Galéria

Garancia

* Minden 2021. január 1. után megrendelt, új Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén minden magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást, míg minden flotta 1 kedvezményre jogosult belföldi székhelyű jogi személy részére biztosított 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2, illetve 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2, illetve flotta 3 kategóriára nem vonatkozik. Az akció elektromos és hibrid Peugeot személygépjárművekre nem vonatkozik.

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Peugeot

Kapcsolódó modellek

Peugeot 508

Peugeot
508

Fedezze fel az új PEUGEOT 508 SW-t, az átütő dizájnnal rendelkező felső kategóriás kombit, mely a nagy utazóautók kényelmét az SW-k helykínálatával és a kupék sportosságával ötvözi, valamint kimagasló minőséget és műszaki megoldásokat kínál!

Megnézem
Peugeot_508SW

Peugeot
508 SW Hybrid

Fedezze fel az új PEUGEOT 508 SW prémium plug-in hybrid kombit! Élvezze a tisztán elektromos üzemmódot és a hatalmas csomagteret.

Megnézem
Peugeot

Hasznos információk

Peugeot 508
optyway kiterjesztett garancia

Ön egy új Peugeot boldog tulajdonosa?

A Peugeot védőszárnyai teljes szabadságot adnak Önnek.

Nézze meg itt >>

FOGYASZTÁS (l/100 km, vegyes)2 16"-17"-os kerékméret ultra alacsony gördülési ellenállású gumikkal / 18"-19"-os kerékméret
CO2 KIBOCSÁTÁS (g/km, vegyes)

Ajánlatot kérek