Peugeot 3008 & 3008 Hybrid SUV

Fedezze fel az új PEUGEOT 3008 SUV-ot és a jellegzetes SUV-jegyekkel szakító egyedi stílusát, melyben az erő kifinomultsággal, a dinamizmus gyengédséggel párosul. A továbbfejlesztett csúcskategóriás PEUGEOT i-Cockpit® és az innovatív fedélzeti technológiák mind az Ön kényelmét és biztonságát szolgálják. A hatékony PLUG-IN HIBRID, BENZINES ÉS DÍZELMOTOROK fürge viselkedést és élvezetes vezetést biztosítanak.

Peugeot

Design

Peugeot 3008 & 3008 Hybrid SUV

IHLETETT DIZÁJN

Az új PEUGEOT 3008 SUV külső megjelenése határozott egyéniségről árulkodik, mely egyszerre erőteljes és kifinomult. A formabontó új orr-rész karakteres személyiséget kölcsönöz az autónak. Ez a csúcskategóriás modell egy merész, modern korszak előfutára.

Orrkialakítás

Az új PEUGEOT 3008 SUV különleges, kifinomult orr-része a keret nélküli függőleges hűtőráccsal és a kinyúló szárnyakkal stílus tekintetében már a jövőbe mutat.

Sárvédő betét

A fényszórók vonalában húzódó krómozott első sárvédőbetét a hátsó spoilerig nyúló króm tetődíszlécben folytatódik. A lendületesen ívelő vonal az új PEUGEOT 3008 SUV egész sziluettjén végigfut.

Hybrid feliratok

A Plug-in Hybrid verzióknál a diszkrét „HYBRID” (kétkerék-meghajtás, 225 LE, Allure felszereltségi szinttől), illetve „HYBRID4” (összkerék-meghajtás, 300 LE, GT Line felszereltségi szinttől) feliratok utalnak az innovatív technológiára.

Alumínium keréktárcsák

A különleges rajzolatú 19” gyémántcsiszolt San Francisco alufelnik (3008 GT Pack és a GT Pack HYBRID változaton szériafelszerelés) a tekintélyes kerékdobvédők és a masszív küszöbök tovább erősítik az új PEUGEOT 3008 SUV robusztus és dinamikus jellegét.

Hátsó lámpák

Hátul a PEUGEOT-tól megszokott új Full LED világítótestek 3D fénykarmokat és futófényként felvillanó irányjelzőket kínálnak. A lámpákat a csomagtartón húzódó fekete csík meghosszabbításában áttetsző füstüveg borítja. Ettől szélesebbnek és sportosabbnak hat a hátsó rész.

Első fényszórók

Az első világítótestek már belépő szinten LED fényszórókat és a szemfogra emlékeztető, azonnal felismerhető jellegzetes LED-es nappali menetfényeket tartalmazza, míg a Full LED fényszórók kiegészülnek az EVS* funkcióval.

*Statikus kanyarfény funkció: a GT és a GT Pack változaton széria-, ACTIVE és ALLURE kiviteli szinten (célországtól függően) opciós felszerelés jóvoltából sokkal jobban beláthatók a kanyarok

Peugeot

Technológia

Peugeot 3008 & 3008 Hybrid SUV

KIFINOMULT ÉLMÉNY

A továbbfejlesztett csúcskategóriás vezetőhelynek, az ergonomikus PEUGEOT i-Cockpit®-nak köszönhetően a PEUGEOT 3008 SUV-ot egyszerű és ösztönös vezetés jellemzi. A többfunkciós kompakt kormány, a 10” HD érintőképernyő, az elegáns krómozott billenőkapcsolók és a magasra helyezett digitális műszeregység fokozott kényelmet és biztonságot  garantál.

A plug-in hibrid verzióban a PEUGEOT i-Cockpit® a hibrid meghajtásnak megfelelően a műszeregységen – a vezető látóterében – a speciális vezetési információkat (vezetési mód, akkumulátorszint-jelző, elektromos hatótávjelző), az érintőképernyőn pedig a fogyasztási (áram, illetve üzemanyag) statisztikákat jeleníti meg.

Élő navigáció

A Peugeot Connect segítségével előfizethet online szolgáltatásainkra, melyet a TomTom (opcióként megvásárolható) nyújt. A csomag része többek között a valós idejű forgalmi adatokon nyugvó navigáció, a traffipax figyelmeztetés, a benzinkutak és az időjárás előrejelzés is.

Mirror Screen

A Mirror Screen funkciónak (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés. A Mirror Screen funkció az Android AutoTM (androidos telefonok), az Apple CarPlayTM (iOS rendszerű telefonok) vagy a MirrorLink® (MirrorLink®-kompatibilis androidos telefonok és „Peugeot Connect Radio” felszerelés esetén) technológiát használja, amennyiben a felhasználó internet-hozzáférést is tartalmazó mobil-előfizetéssel rendelkezik. Kizárólag a fenti három tanúsított technológia által támogatott alkalmazások működnek majd a jármű leállított állapotában, illetve menet közben. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az Ön okostelefonján ingyenesen elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a megfelelő Android Auto, Apple CarPlayTM vagy MirrorLink® alkalmazásokra. További információt országa PEUGEOT honlapján talál.) köszönhetően az érintőképernyőn is elérhetők okostelefonja Apple Carplay-, illetve Android AutoTM-kompatibilis alkalmazásai, a gépjármű elülső részében található vezeték nélküli telefontöltőnek köszönhetően pedig a folyamatos kapcsolattartás is biztosított.A hátsó utasok hordozható eszközei számára két USB-csatlakozó áll rendelkezésre.

Focal hangrendszer

A FOCAL® csúcstechnológiás hifirendszere egészen kivételes hangminőséget biztosít. A középsugárzó és a magassugárzók bronz színűek, az utasülés alatt elhelyezett mélynyomó jóvoltából pedig több hely marad a csomagtartóban.

Digitális műszeregység

Minden pillanatban kiváló minőségű kijelzőn tájékoztatja:

 • Az üzemmódról: Elektromos, Sport, Hybrid, 4WD (csak Hybrid4 esetén)
 • Az aktuális elektromos hatótávról
 • A bezinnel megtehető távolságról
 • Az energiafelhasználás mértékéről, ami lehet: CHARGE (regeneratív fékrendszer részleges visszatöltése), ECO (optimális energiafelhasználás), POWER (legnagyobb teljesítmény)

10"HD érintőképernyő

Az  érintőképernyőn (felszereltségtől függően széria, opció vagy nem rendelhető) keresztül a következő vezetésre vonatkozó információkat oszt meg Önnel a PEUGEOT 3008 SUV HYBRID

 • Energiaáramlás, ami a hibrid rendszer működését mutatja be
 • Benzin és áram fogyasztási statisztika
 • Az elektromos töltőpontok elhelyezkedése és az elektromos módban megtehető távolság (a navigációs rendszeren keresztül)
 • A navigációs rendszeren keresztül
 • Töltési beállítások
 • Az e-Save funkció bekapcsolása

INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁK

Az új PEUGEOT 3008 SUV-hoz kínált legújabb generációs vezetéstámogató rendszerek növelik a kényelmet és a biztonságot, továbbá nagy előrelépést jelentenek az önvezető autó felé: A nyugodt, stresszmentes vezetés zálogaként egyes funkciók a KRESZ-szabályok betartásában (kibővített táblaolvasó rendszer), illetve a forgalomban nyújtanak segítséget (Adaptív tempomat – kizárólag EAT8 váltó esetén. Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés; Drive Assist Plus csomag, Stop & Go, a sáv közepén tartó vagy az útszegélyt is érzékelő sávtartó asszisztens), mások a környezet felügyelete révén segítik a vezetőt (aktív holttérfigyelő rendszer).

Night vision

Éjszaka az infravörös kamerával működő és a fényszórókénál nagyobb hatótávolságú (200 m) éjjellátó rendszer (a GT és a GT Pack változaton elérhető opciós felszerelés) érzékeli, ha a gépkocsi előtt az úton gyalogosok vagy állatok tartózkodnak, és figyelmezteti a vezetőt. Amennyiben a gépjármű közelében gyalogost vagy kerékpárost azonosít a rendszer, az automatikus vészfékező rendszer is működésbe léphet.

Advanced Grip Control

Az Advanced Grip Control rendszer egy továbbfejlesztett kipörgésgátlót (négyféle tapadási mód: normál, havas út, sár és homok – A motortól (Puretech vagy BlueHDi) függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés), speciális gumiabroncsokat (célországtól függően téli gumi (3PMSF) vagy M+S gumiabroncs) és a lejtmenet-szabályozót (a terepjárók világából átvett rendszer a lejtő dőlésszögének függvényében – a gáz-, illetve a fékpedál használata nélkül – a sebességet automatikusan szabályozva fokozatosan hozza mozgásba a gépjárművet.) foglal magában. Mostoha körülmények (hó, sár, homok) között is megfelelő tapadást biztosít.

Összkerékhajtás

A  nagyteljesítményű HYBRID4 verzió összkerékhajtással készül a jobb tapadás érdekében, mely minden útfelületen segítségére siet, melyben a Lejtmenet vezérlő is társa lesz.

OPCIÓS „BLACK PACK” CSOMAG

PEUGEOT 3008 SUV gépjárművét a kizárólag a GT és GT Pack változaton elérhető „Black Pack” csomag fekete elemeivel még dinamikusabbá és elegánsabbá teheti.

– A különleges „Dark Chrome” hűtőrácsot és oroszlánemblémát messziről felismerni.
– A selyemfényű fekete „3008”, „GT” és „PEUGEOT” feliratok tökéletesen harmonizálnak a tetőcsomagtartó rudakkal.
– A sárfogó, az első sárvédődíszlécek, a tető-, illetve spoilerdíszítés, valamint a hátsó lökhárítóvédő csík lakkfeketére vannak fényezve.
– A gyémántcsiszolt 19” Washington alufelnik Black Mist lakkal borított fekete elemeket tartalmaznak.

Peugeot

Motorizáció

Peugeot 3008 & 3008 Hybrid SUV

Az új PEUGEOT 3008 SUV-hoz többféle erőforrást is választhat. A PEUGEOT-któl megszokott nagy helykínálat, csomagtér-kapacitás és élvezetes vezetés mindegyiknél egyformán biztosított.

PLUG-IN HYBRID MOTOROK

Az új PEUGEOT 3008 SUV elérhető HYBRID4 (300 LE, 4×4 meghajtás) és HYBRID (225 LE, kétkerékhajtás) változatban is, e-EAT8 automata váltóval. Ezek az alábbi motorok társításával jön létre:

 • Egy 147 kW/200 LE PureTech benzinmotor a HYBRID4 és egy 132 kW/180 LE PureTech motor a HYBRID esetén.
 • Egy első 81 kW/110 LE villanymotor a HYBRID és HYBRID4 verzióban
 • Egy hátsó 83 kW/113 LE  villanymotor a HYBRID4 változatban.

HATÓTÁVOLSÁG & TÖLTÉS

Elektromos módban a 13,2 kWh-s lítium-ion akkumulátor biztosította tisztán elektromos hatótávolság akár 59 km-t is elérheti a WLTP* szabvány alapján (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures).

*Tájékoztató jelleggel közölt becsült adatok, a WLTP hitelesítés folyamatban. A hatótávolság a tényleges használati körülményektől (éghajlati viszonyok, vezetési stílus stb.) függően változhat.

BELSŐÉGÉSŰ MOTOROK

Az új PEUGEOT 3008 SUV-hoz kínált belső égésű motorok kivétel nélkül Stop&Start rendszerűek.

– Kivételes vezetési élményt és kimagasló teljesítményt nyújtó benzinmotorok:

 • PureTech 130 S&S BVM6 manuális váltó,
 • PureTech 130 S&S EAT8 automata váltó,

– Kiváló teljesítmény, ugyanakkor visszafogott károsanyag-kibocsátás jellemezte dízelmotorok:

 • BlueHDi 130 S&S EAT8 automata váltó.

MYPEUGEOT® ALKALMAZÁS

A My Peugeot alkalmazás jóvoltából a fiókjával összehangolt, személyre szabott és valós idejű szolgáltatásokat vehet igénybe:

 • A gépjárműadatok felügyelete (vezetési adatok, helymeghatározás)
 • Az assistance szolgáltató könnyű és gyors elérése
 • A karbantartási és szervizmunkák kezelése
 • Az akkumulátortöltés és az utastéri hőmérséklet egyszerű szabályozása

Galéria

Garancia

* Minden 2021. január 1. után megrendelt, új Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén minden magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást, míg minden flotta 1 kedvezményre jogosult belföldi székhelyű jogi személy részére biztosított 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2, illetve 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2, illetve flotta 3 kategóriára nem vonatkozik. Az akció elektromos és hibrid Peugeot személygépjárművekre nem vonatkozik.

** A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Peugeot

Hasznos információk

Peugeot 3008 & 3008 Hybrid SUV
MÉG GAZDAGABB PEUGEOT-ÉLMÉNY

Számtalan szolgáltatás és korlátlan előnyök: fedezze fel a PEUGEOT kapcsolódási szolgáltatásait.

BŐVEBBEN

Ajánlatot kérek