Peugeot 3008 SUV

Fedezze fel az új PEUGEOT 3008 SUV-ot és a jellegzetes SUV-jegyekkel szakító egyedi stílusát, melyben az erő kifinomultsággal, a dinamizmus gyengédséggel párosul. A továbbfejlesztett csúcskategóriás PEUGEOT i-Cockpit® és az innovatív fedélzeti technológiák mind az Ön kényelmét és biztonságát szolgálják. A hatékony PLUG-IN HIBRID, BENZINES ÉS DÍZELMOTOROK fürge viselkedést és élvezetes vezetést biztosítanak.

Peugeot

Design

Peugeot 3008 SUV

IHLETETT DIZÁJN

Az új PEUGEOT 3008 SUV külső megjelenése határozott egyéniségről árulkodik, mely egyszerre erőteljes és kifinomult. A formabontó új orr-rész karakteres személyiséget kölcsönöz az autónak. Ez a csúcskategóriás modell egy merész, modern korszak előfutára.

Orrkialakítás

Az új PEUGEOT 3008 SUV különleges, kifinomult orr-része a keret nélküli függőleges hűtőráccsal és a kinyúló szárnyakkal stílus tekintetében már a jövőbe mutat.

Sárvédő betét

A fényszórók vonalában húzódó krómozott első sárvédőbetét a hátsó spoilerig nyúló króm tetődíszlécben folytatódik. A lendületesen ívelő vonal az új PEUGEOT 3008 SUV egész sziluettjén végigfut.

Hybrid feliratok

A Plug-in Hybrid verzióknál a diszkrét „HYBRID” (kétkerék-meghajtás, 225 LE, Allure felszereltségi szinttől), illetve „HYBRID4” (összkerék-meghajtás, 300 LE, GT Line felszereltségi szinttől) feliratok utalnak az innovatív technológiára.

Alumínium keréktárcsák

A különleges rajzolatú 19” gyémántcsiszolt San Francisco alufelnik (3008 GT Pack és a GT Pack HYBRID változaton szériafelszerelés) a tekintélyes kerékdobvédők és a masszív küszöbök tovább erősítik az új PEUGEOT 3008 SUV robusztus és dinamikus jellegét.

Hátsó lámpák

Hátul a PEUGEOT-tól megszokott új Full LED világítótestek 3D fénykarmokat és futófényként felvillanó irányjelzőket kínálnak. A lámpákat a csomagtartón húzódó fekete csík meghosszabbításában áttetsző füstüveg borítja. Ettől szélesebbnek és sportosabbnak hat a hátsó rész.

Első fényszórók

Az első világítótestek már belépő szinten LED fényszórókat és a szemfogra emlékeztető, azonnal felismerhető jellegzetes LED-es nappali menetfényeket tartalmazza, míg a Full LED fényszórók kiegészülnek az EVS* funkcióval.

*Statikus kanyarfény funkció: a GT és a GT Pack változaton széria-, ACTIVE és ALLURE kiviteli szinten (célországtól függően) opciós felszerelés jóvoltából sokkal jobban beláthatók a kanyarok

Peugeot

Technológia

Peugeot 3008 SUV

KIFINOMULT ÉLMÉNY

A továbbfejlesztett csúcskategóriás vezetőhelynek, az ergonomikus PEUGEOT i-Cockpit®-nak köszönhetően a PEUGEOT 3008 SUV-ot egyszerű és ösztönös vezetés jellemzi. A többfunkciós kompakt kormány, a 10” HD érintőképernyő, az elegáns krómozott billenőkapcsolók és a magasra helyezett digitális műszeregység fokozott kényelmet és biztonságot  garantál.

A plug-in hibrid verzióban a PEUGEOT i-Cockpit® a hibrid meghajtásnak megfelelően a műszeregységen – a vezető látóterében – a speciális vezetési információkat (vezetési mód, akkumulátorszint-jelző, elektromos hatótávjelző), az érintőképernyőn pedig a fogyasztási (áram, illetve üzemanyag) statisztikákat jeleníti meg.

Élő navigáció

A Peugeot Connect segítségével előfizethet online szolgáltatásainkra, melyet a TomTom (opcióként megvásárolható) nyújt. A csomag része többek között a valós idejű forgalmi adatokon nyugvó navigáció, a traffipax figyelmeztetés, a benzinkutak és az időjárás előrejelzés is.

Mirror Screen

A Mirror Screen funkciónak (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés. A Mirror Screen funkció az Android AutoTM (androidos telefonok), az Apple CarPlayTM (iOS rendszerű telefonok) vagy a MirrorLink® (MirrorLink®-kompatibilis androidos telefonok és „Peugeot Connect Radio” felszerelés esetén) technológiát használja, amennyiben a felhasználó internet-hozzáférést is tartalmazó mobil-előfizetéssel rendelkezik. Kizárólag a fenti három tanúsított technológia által támogatott alkalmazások működnek majd a jármű leállított állapotában, illetve menet közben. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az Ön okostelefonján ingyenesen elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a megfelelő Android Auto, Apple CarPlayTM vagy MirrorLink® alkalmazásokra. További információt országa PEUGEOT honlapján talál.) köszönhetően az érintőképernyőn is elérhetők okostelefonja Apple Carplay-, illetve Android AutoTM-kompatibilis alkalmazásai, a gépjármű elülső részében található vezeték nélküli telefontöltőnek köszönhetően pedig a folyamatos kapcsolattartás is biztosított.A hátsó utasok hordozható eszközei számára két USB-csatlakozó áll rendelkezésre.

Focal hangrendszer

A FOCAL® csúcstechnológiás hifirendszere egészen kivételes hangminőséget biztosít. A középsugárzó és a magassugárzók bronz színűek, az utasülés alatt elhelyezett mélynyomó jóvoltából pedig több hely marad a csomagtartóban.

Digitális műszeregység

Minden pillanatban kiváló minőségű kijelzőn tájékoztatja:

 • Az üzemmódról: Elektromos, Sport, Hybrid, 4WD (csak Hybrid4 esetén)
 • Az aktuális elektromos hatótávról
 • A bezinnel megtehető távolságról
 • Az energiafelhasználás mértékéről, ami lehet: CHARGE (regeneratív fékrendszer részleges visszatöltése), ECO (optimális energiafelhasználás), POWER (legnagyobb teljesítmény)

10"HD érintőképernyő

Az  érintőképernyőn (felszereltségtől függően széria, opció vagy nem rendelhető) keresztül a következő vezetésre vonatkozó információkat oszt meg Önnel a PEUGEOT 3008 SUV HYBRID

 • Energiaáramlás, ami a hibrid rendszer működését mutatja be
 • Benzin és áram fogyasztási statisztika
 • Az elektromos töltőpontok elhelyezkedése és az elektromos módban megtehető távolság (a navigációs rendszeren keresztül)
 • A navigációs rendszeren keresztül
 • Töltési beállítások
 • Az e-Save funkció bekapcsolása

INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁK

Az új PEUGEOT 3008 SUV-hoz kínált legújabb generációs vezetéstámogató rendszerek növelik a kényelmet és a biztonságot, továbbá nagy előrelépést jelentenek az önvezető autó felé: A nyugodt, stresszmentes vezetés zálogaként egyes funkciók a KRESZ-szabályok betartásában (kibővített táblaolvasó rendszer), illetve a forgalomban nyújtanak segítséget (Adaptív tempomat – kizárólag EAT8 váltó esetén. Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés; Drive Assist Plus csomag, Stop & Go, a sáv közepén tartó vagy az útszegélyt is érzékelő sávtartó asszisztens), mások a környezet felügyelete révén segítik a vezetőt (aktív holttérfigyelő rendszer).

Night vision

Éjszaka az infravörös kamerával működő és a fényszórókénál nagyobb hatótávolságú (200 m) éjjellátó rendszer (a GT és a GT Pack változaton elérhető opciós felszerelés) érzékeli, ha a gépkocsi előtt az úton gyalogosok vagy állatok tartózkodnak, és figyelmezteti a vezetőt. Amennyiben a gépjármű közelében gyalogost vagy kerékpárost azonosít a rendszer, az automatikus vészfékező rendszer is működésbe léphet.

Advanced Grip Control

Az Advanced Grip Control rendszer egy továbbfejlesztett kipörgésgátlót (négyféle tapadási mód: normál, havas út, sár és homok – A motortól (Puretech vagy BlueHDi) függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés), speciális gumiabroncsokat (célországtól függően téli gumi (3PMSF) vagy M+S gumiabroncs) és a lejtmenet-szabályozót (a terepjárók világából átvett rendszer a lejtő dőlésszögének függvényében – a gáz-, illetve a fékpedál használata nélkül – a sebességet automatikusan szabályozva fokozatosan hozza mozgásba a gépjárművet.) foglal magában. Mostoha körülmények (hó, sár, homok) között is megfelelő tapadást biztosít.

Összkerékhajtás

A  nagyteljesítményű HYBRID4 verzió összkerékhajtással készül a jobb tapadás érdekében, mely minden útfelületen segítségére siet, melyben a Lejtmenet vezérlő is társa lesz.

OPCIÓS „BLACK PACK” CSOMAG

PEUGEOT 3008 SUV gépjárművét a kizárólag a GT és GT Pack változaton elérhető „Black Pack” csomag fekete elemeivel még dinamikusabbá és elegánsabbá teheti.

– A különleges „Dark Chrome” hűtőrácsot és oroszlánemblémát messziről felismerni.
– A selyemfényű fekete „3008”, „GT” és „PEUGEOT” feliratok tökéletesen harmonizálnak a tetőcsomagtartó rudakkal.
– A sárfogó, az első sárvédődíszlécek, a tető-, illetve spoilerdíszítés, valamint a hátsó lökhárítóvédő csík lakkfeketére vannak fényezve.
– A gyémántcsiszolt 19” Washington alufelnik Black Mist lakkal borított fekete elemeket tartalmaznak.

Peugeot

Motorizáció

Peugeot 3008 SUV

Az új PEUGEOT 3008 SUV-hoz többféle erőforrást is választhat. A PEUGEOT-któl megszokott nagy helykínálat, csomagtér-kapacitás és élvezetes vezetés mindegyiknél egyformán biztosított.

PLUG-IN HYBRID MOTOROK

Az új PEUGEOT 3008 SUV elérhető HYBRID4 (300 LE, 4×4 meghajtás) és HYBRID (225 LE, kétkerékhajtás) változatban is, e-EAT8 automata váltóval. Ezek az alábbi motorok társításával jön létre:

 • Egy 147 kW/200 LE PureTech benzinmotor a HYBRID4 és egy 132 kW/180 LE PureTech motor a HYBRID esetén.
 • Egy első 81 kW/110 LE villanymotor a HYBRID és HYBRID4 verzióban
 • Egy hátsó 83 kW/113 LE  villanymotor a HYBRID4 változatban.

HATÓTÁVOLSÁG & TÖLTÉS

Elektromos módban a 13,2 kWh-s lítium-ion akkumulátor biztosította tisztán elektromos hatótávolság akár 59 km-t is elérheti a WLTP* szabvány alapján (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures).

*Tájékoztató jelleggel közölt becsült adatok, a WLTP hitelesítés folyamatban. A hatótávolság a tényleges használati körülményektől (éghajlati viszonyok, vezetési stílus stb.) függően változhat.

BELSŐÉGÉSŰ MOTOROK

Az új PEUGEOT 3008 SUV-hoz kínált belső égésű motorok kivétel nélkül Stop&Start rendszerűek.

– Kivételes vezetési élményt és kimagasló teljesítményt nyújtó benzinmotorok:

 • PureTech 130 S&S BVM6 manuális váltó,
 • PureTech 130 S&S EAT8 automata váltó,

– Kiváló teljesítmény, ugyanakkor visszafogott károsanyag-kibocsátás jellemezte dízelmotorok:

 • BlueHDi 130 S&S BVM6 manuális váltó,
 • BlueHDi 130 S&S EAT8 automata váltó.

MYPEUGEOT® ALKALMAZÁS

A My Peugeot alkalmazás jóvoltából a fiókjával összehangolt, személyre szabott és valós idejű szolgáltatásokat vehet igénybe:

 • A gépjárműadatok felügyelete (vezetési adatok, helymeghatározás)
 • Az assistance szolgáltató könnyű és gyors elérése
 • A karbantartási és szervizmunkák kezelése
 • Az akkumulátortöltés és az utastéri hőmérséklet egyszerű szabályozása

Galéria

Garancia

* Minden 2021. január 1. után megrendelt, új Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén minden magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást, míg minden flotta 1 kedvezményre jogosult belföldi székhelyű jogi személy részére biztosított 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2, illetve 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2, illetve flotta 3 kategóriára nem vonatkozik. Az akció elektromos és hibrid Peugeot személygépjárművekre nem vonatkozik.

** A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Peugeot

Kapcsolódó modell

Peugeot 3008 SUV

Peugeot
3008 Hybrid

Az új PEUGEOT 3008 SUV HYBRID verziója egyesíti a teljesítményt és a kifinomultságot. Ezért egy új, egyedi vezetési élményt garantál, ami a legújabb technológiák alkalmazásának köszönhető.

A modell két verzióban érhető el: a HYBRID 225 LE összteljesítményt és elsőkerék hajtást, míg a HYBRID4 300 LE összteljesítményt és összkerékhajtást kínál.

Fedezze fel a belsőégésú motor és az elektromos meghajtás előnyeit, mint a dinamikus menetteljesítmények vagy az alacsony fogyasztás.

Megnézem
Peugeot

Hasznos információk

Peugeot 3008 SUV
MÉG GAZDAGABB PEUGEOT-ÉLMÉNY

Számtalan szolgáltatás és korlátlan előnyök: fedezze fel a PEUGEOT kapcsolódási szolgáltatásait.

BŐVEBBEN

Ajánlatot kérek