Peugeot 5008

A lehengerlő, impozáns stílusú modell nagy tereivel és merész megoldásaival valami teljesen újat képvisel.
Sportos és áramvonalas sziluettjével a megújult 7 személyes PEUGEOT 5008 SUV már a jövő formatervezési irányvonalait vetíti előre.
A továbbfejlesztett PEUGEOT i-Cockpit és a csúcskategóriás szolgáltatások jóvoltából a nagy utazóautókkal vetekedő jármű minden várakozást felülmúl.

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

Vannak még fokozatok.

A 7 személyes új PEUGEOT 5008 SUV egy elegáns, kiforrott és modern stílust képvisel, mely erő és kifinomultság tökéletes egyensúlyát valósítja meg. Az egyedi orrkialakítás a keret nélküli új hűtőráccsal és a jellegzetes világítótestekkel egységes megjelenést kapott. Jellegzetes elemei az új lökhárítóba épített lakkfekete légbeömlők és a metálfényű védőszegély. A megemelt karosszéria dinamikus és sportos megjelenését hangsúlyozza a fényszóróktól a hátsó spoilerig húzódó krómbetét, valamint a gyémántcsiszolt 19” új San Francisco alumínium keréktárcsák (A GT Pack változaton elérhető szériafelszerelés)

KERET NÉLKÜLI HŰTŐRÁCS

A sakktábla mintázatú, keret nélküli új függőleges hűtőrács két oldalt finom szárnyakban végződik, ami formailag rendkívül egységes, áramvonalas orr-részt eredményez.

/image/40/3/peugeot-5008-2009rc-005.717403.jpg

PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

A „Black Diamond” tető, rajta az alumínium tetőrudakkal tovább erősíti a határozott, ugyanakkor áramvonalas hatást. A panoráma napfénytető a több fénynek köszönhetően kellemes hangulatot teremt az utastérben.

OPCIÓS „BLACK PACK” CSOMAG

A prémium GT és GT Pack szinten rendelkezésre álló új opciós „BLACK PACK” csomag elegáns, sötét színű elemeivel még dinamikusabb hatás érhető el:

 • Sötétebb árnyalatú „Dark chrome” hűtőrács és márkaembléma
 • Selyemfényű fekete „PEUGEOT”, „5008” és „GT” felirat, valamint tetőcsomagtartó rudak
 • Lakkfeketére fényezett sárfogó, első sárvédődíszítés, tető-, illetve spoilerdíszítés, valamint hátsó lökhárítószegély
 • Speciális 19” „Black Mist” lakkozású, gyémántcsiszolt, fekete alumínium „Washington” keréktárcsák

ELSŐ FÉNYSZÓRÓK

Az EVS (Statikus kanyarfény funkció, melynek köszönhetően sokkal jobban beláthatók a kanyarok. A GT és a GT Pack változaton széria-, ACTIVE és ALLURE kiviteli szinten opciós felszerelés.) funkcióval ellátott full LED fényszórók és a szemfogra emlékeztető, krómhegyben végződő nappali menetfények átható ragadozótekintetet kölcsönöznek az autónak.

HÁTSÓ LÁMPÁK

Hátul a lakkfekete díszsáv, az átlátszó füstszínű burával ellátott, full LED technológiájú új hátsó lámpák a 3D fénykarmokkal és a futófényként felvillanó irányjelzők egytől egyig hozzájárulnak az új PEUGEOT 5008 SUV modern megjelenéséhez.

MÉRETEK

A kategóriájában kompaktnak számító új PEUGEOT 5008 SUV tekintélyes belső méretekkel rendelkezik.
Az intelligens belső kialakításnak köszönhetően a modellt kivételes helykínálat és szinte korlátlan variálhatóság (1–7 személyes kialakítás / A 2. és 3. üléssor különálló és lehajtható üléseinek köszönhetően (a 3. sorban az ülések ki is vehetők) a jármű beltere könnyen átrendezhető) jellemzik. A tágas csomagtartóhoz (780 dm³-ről (VDA 210) 1940 dm³-re (VDA 214) növelhető nagy csomagtartó. Az első utasülés asztalka helyzetbe állítása esetén akár 3,20 m hosszú tárgyak szállítására is lehetőség van) könnyű hozzáférést biztosít a lábmozdulattal nyitható motoros csomagtérajtó (Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés).

VEZETŐHELY – FEJLETT TECHNOLÓGIA

A megújult, innovatív és ergonomikus PEUGEOT i-Cockpit® jóvoltából most még intenzívebb élményben lehet része.
Az új PEUGEOT 5008 SUV vezetőhelye a könnyen kezelhető kompakt kormányon és a hét billenőkapcsolón (A főbb kényelmi funkciókhoz biztosítanak hozzáférést) kívül egy új 10” HD érintőképernyővel és egy új 12,3” magasra helyezett digitális műszeregységgel van felszerelve. A teljes egészében konfigurálható és személyre szabható egységen a kijelzés minősége kiváló, és a fontosabb vezetési információk leolvasása közben a vezető mindvégig az úton tarthatja a szemét.

ÚJ MŰSZEREGYSÉG & MAGASFOKÚ KÉNYELEM

Az új, személyre szabható és konfigurálható, 12,3” magasra helyezett digitális műszeregység a képernyőkontraszt javításával intenzív fekete színeket és kiváló minőségű kijelzést biztosít. A vezető által kijelölt információk kitűnően olvashatók, így a reakcióidő is rövidebb.

Az AGR (AGR ülések (Aktion Gesunder Rücken: német orvosok szövetsége az egészséges hátért) változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) minősítéssel rendelkező, masszázsfunkcióval (A masszázsfunkció változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés.) ellátott, állítható ülésekben maximális kényelemben élvezheti az új PEUGEOT 5008 SUV kivételes akusztikáját. A tiszta és részletgazdag hangzást a 10 hangszórót számláló Focal® prémium hifirendszer (Változattól függően széria- vagy opciós felszerelés. A Focal® egy hifitermékeket gyártó vezető francia cég) A mélynyomó az utasülés alatt kapott helyet, így több hely maradt a csomagtartóban.
biztosítja. A középsugárzó és a két magas hangszóró különleges bronz árnyalatú rácsozást kapott.

/image/40/7/peugeot-5008-2009styp-032.717407.jpg

ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK

A jól olvasható és gyorsan reagáló, új 10” HD érintőképernyőhöz hangvezérlésű 3D online navigációs rendszer kapcsolódik, melyen a legfontosabb vezetéssel kapcsolatos eseményeket valós időben kijelző TomTom® szolgáltatások (Valós idejű forgalmi információk, veszélyes helyek (célországtól függően), üzemanyagárak, parkolók, időjárás, keresés helyben. A szolgáltatások egy három évre szóló ingyenes előfizetés részét képezik, mely a későbbiekben (fizetős formában) meghosszabbítható vagy megújítható) is elérhetők.

A Mirror Screen (Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés. A Mirror Screen funkció segítségével az okostelefon alkalmazásai az érintőképernyőre tükrözhetők. A Mirror Screen funkció az Android AutoTM (androidos telefonok), az Apple CarPlayTM (iOS rendszerű telefonok) vagy a MirrorLink® (MirrorLink®-kompatibilis androidos telefonok és „Peugeot Connect Radio” felszerelés esetén) technológiát használja, amennyiben a felhasználó internet-hozzáférést is tartalmazó mobil-előfizetéssel rendelkezik. Kizárólag a fenti három tanúsított technológia által támogatott alkalmazások működnek majd a jármű leállított állapotában, illetve menet közben. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az Ön okostelefonján ingyenesen elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a megfelelő Android Auto, Apple CarPlayTM vagy MirrorLink® alkalmazásokra. További információt országa PEUGEOT honlapján talál.) funkció jóvoltából a rendszerrel kompatibilis legjobb telefonos alkalmazásait az érintőképernyőre tükrözheti, okostelefonját pedig a középkonzolról is töltheti (Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés – Qi szabványú eszközök indukciós töltése.)

A hátsó utasok számára két USB-csatlakozó (Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés.) is rendelkezésre áll.

HIGH-TECH MEGOLDÁSOK

Menet közben számtalan vezetéstámogató funkció (Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) segíti a az új PEUGEOT 5008 SUV vezetőjét. Ilyen például a legújabb generációs automatikus vészfékező rendszer (A rendszer a napszaktól függetlenül felismeri a gyalogosokat és a kerékpárosokat, és ütközésveszély esetén figyelmezteti a vezetőt. Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) vagy a kibővített táblafelismerő rendszer (A sebességkorlátozások kezdetét és végét jelző táblák, stoptáblák, behajtani tilos, illetve előzni tilos táblák stb).
A nyugodt városi vezetéshez nagyban hozzájárulnak az olyan parkolássegítő funkciók (Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés), mint a 360° kamerarendszer vagy a Park Assist.

A HATÁROKAT FESZEGETŐ TECHNOLÓGIÁK

GRIP CONTROL

Az „Advanced Grip Control” technológia (Továbbfejlesztett kipörgésgátló négyféle tapadási móddal: standard, havas út, terep, homok. Változattól függően rendelhető opciós felszerelés) nagyobb mozgásteret biztosít a vezetőnek. Segítségével új PEUGEOT 5008 SUV-ja tapadási jellemzőit mindig az adott időjárási és útviszonyokhoz igazíthatja. A Hill Assist Descent Control (HADC: lejtmenet-szabályozó. Változattól függően rendelhető opciós felszerelés) funkció segítségével pedig meredek lejtőn is szabályozni tudja gépkocsija sebességét.

NIGHT VISION

A sötétben vagy rossz látási viszonyok között nagyobb biztonságot nyújtó „Night Vision” (Éjjellátó rendszer. Változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés) rendszer az infravörös kamera segítségével érzékeli, ha a gépkocsi előtt az úton 200 méteres távolságon belül gyalogos vagy állat tartózkodik. A rendszer hatótávolsága nagyobb, mint a távolsági fényszóróké. A kamera által látott kép – vészjelzés kíséretében – a vezető látóterében, a digitális műszeregységen kerül kijelzésre.

FÉLAUTONÓM VEZETÉS

Próbálja ki a félautonóm vezetést a „Drive Assist” csomaggal (Kizárólag EAT8 váltó esetén. Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés). A sávtartó automatikát (A rendszer a sávon belül automatikusan a vezető által választott helyzetben tartja a gépjárművet (a sáv bal, illetve jobb oldalán vagy középen)) és a Stop & Go funkcióval rendelkező adaptív tempomatot (Az első lökhárító közepén elhelyezett radar és a szélvédő felső részén található kamera segítségével működő rendszer) segítségül hívó rendszer az állandó követési távolság biztosítása érdekében az autó sebességét automatikusan az előtte haladó gépjárműéhez igazítja, és a vezető által választott pozíciónak megfelelően felügyeli a távolságot.

 

MOTOROK –  MAGAS HATÉKONYSÁG

A fürge és jól kormányozható új PEUGEOT 5008 SUV a nagy utazóautók dinamikus tulajdonságaival és akusztikai komfortjával egyaránt rendelkezik.
Kínálatában a márka legújabb generációs Euro 6d (Az új EURO 6d-Final emissziós szabvány 2021. január 1-jén lép életbe) PureTech benzinmotorjait, illetve BlueHDi dízelmotorjait találjuk, melyek mindegyike Stop&Start rendszerű:

 • 1,2 l PureTech 130 S&S BVM6
 • 1,2 l PureTech 130 S&S EAT8
 • 1,6 l PureTech 180 EAT8
 • 1,5 l BlueHDi 130 S&S BVM6
 • 1,5 l BlueHDi 130 S&S EAT8
 • 2,0 l BlueHDi 180 S&S EAT8

EAT8i automata sebességváltóval is társítható hatékony motorjainak, optimális tömegének és rendkívül kicsi fordulókörének köszönhetően az új PEUGEOT 5008 SUV élénk, gyors és precíz érzetekkel szolgál és élvezetes vezetést kínál.

/image/40/4/peugeot-5008-2009rc-008.717404.jpg

MÉG GAZDAGABB PEUGEOT-ÉLMÉNY

/image/40/8/peugeot-5008-2009styp-040.717408.jpg

Számtalan szolgáltatás és korlátlan előnyök: fedezze fel a PEUGEOT kapcsolódási szolgáltatásait.
Tudjon meg többet

MYPEUGEOT® ALKALMAZÁS – MARADJON KAPCSOLATBAN AUTÓJÁVAL

A My Peugeot alkalmazás® jóvoltából a fiókjával szinkronizált, személyre szabott és valós idejű szolgáltatásokat vehet igénybe:

 • A gépjárműadatok felügyelete (vezetési adatok, helymeghatározás)
 • Az assistance szolgáltató könnyű és gyors elérése
 • A karbantartási és szervizmunkák kezelése

ctc_katalogus ctc_aktualis_arlista_opel

 

* Minden 2021. január 1. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített ÚJ Peugeot 5008 személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.


Ajánlatot kérek