Peugeot 5008

A lehengerlő, impozáns stílusú modell nagy tereivel és merész megoldásaival valami teljesen újat képvisel.
Sportos és áramvonalas sziluettjével a megújult 7 személyes PEUGEOT 5008 SUV már a jövő formatervezési irányvonalait vetíti előre.
A továbbfejlesztett PEUGEOT i-Cockpit és a csúcskategóriás szolgáltatások jóvoltából a nagy utazóautókkal vetekedő jármű minden várakozást felülmúl.

Peugeot

Design

Peugeot 5008

A 7 SZEMÉLYES CSALÁDI SUV

A lehengerlő, impozáns stílusú modell nagy tereivel és merész megoldásaival valami teljesen újat képvisel. A megújult 7 személyes PEUGEOT 5008 SUV már a jövő formatervezési irányvonalait vetíti előre.

A továbbfejlesztett PEUGEOT i-Cockpit és a csúcskategóriás szolgáltatások jóvoltából a nagy utazóautókkal vetekedő jármű minden várakozást felülmúl.

MERÉSZ DESIGN

A 7 személyes PEUGEOT 5008 SUV egy elegáns, kiforrott és modern stílust képvisel, mely az erő és kifinomultság tökéletes egyensúlyát valósítja meg.
Az egyedi orrkialakítás a keret nélküli új hűtőráccsal és a jellegzetes világítótestekkel egységes megjelenést kapott. Jellegzetes elemei az új lökhárítóba épített lakk fekete légbeömlők és a metál fényű védőszegély.

A megemelt karosszéria dinamikus és sportos megjelenését hangsúlyozza a fényszóróktól a hátsó spoilerig húzódó krómbetét, valamint a gyémánt csiszolt 19” új San Francisco alumínium keréktárcsák (a GT változaton elérhető szériafelszerelés.)

KERET NÉLKÜLI HŰTŐRÁCS

A sakktábla mintázatú, keret nélküli új függőleges hűtőrács két oldalt finom szárnyakban végződik, ami formailag rendkívül egységes, áramvonalas orr-részt eredményez.

ELSŐ FÉNYSZÓRÓK

Az EVS Statikus kanyarfény funkció, melynek köszönhetően sokkal jobban beláthatók a kanyarok. A GT változaton széria-, ACTIVE és ALLURE kiviteli szinten opciós felszerelés. funkcióval ellátott full LED fényszórók és a szemfogra emlékeztető, krómhegyben végződő nappali menetfények átható ragadozótekintetet kölcsönöznek az autónak.

HÁTSÓ LÁMPÁK

Hátul a lakkfekete díszsáv, az átlátszó füstszínű burával ellátott, full LED technológiájú új hátsó lámpák a 3D fénykarmokkal és a futófényként felvillanó irányjelzők egytől egyig hozzájárulnak az új PEUGEOT 5008 SUV modern megjelenéséhez.

PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

A „Black Diamond” fényezésű tető, rajta az alumínium tetőrudakkal tovább erősíti a határozott, ugyanakkor áramvonalas hatást. A panoráma napfénytető a több fénynek köszönhetően kellemes hangulatot teremt az utastérben.

MÉRETEK

A PEUGEOT 5008 SUV tekintélyes belső méretekkel rendelkezik, és intelligens kialakításnak köszönhetően a modellt kivételes helykínálat és szinte korlátlan variálhatóság (1–7 személyes kialakítás. A 2. és 3. üléssor különálló és lehajtható üléseinek köszönhetően (a 3. sorban az ülések ki is vehetők) a jármű beltere könnyen átrendezhető jellemzik.
A tágas csomagtartóhoz 780 dm³-ről (VDA 210) 1940 dm³-re (VDA 214) növelhető nagy csomagtartó. Az első utasülés asztalka helyzetbe állítása esetén akár 3,20 m hosszú tárgyak szállítására is lehetőség van, könnyű hozzáférést biztosít a lábmozdulattal nyitható motoros csomagtérajtó (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés).

OPCIÓS „BLACK PACK” CSOMAG

A prémium GT szinten rendelkezésre álló új opciós „BLACK PACK” csomag elegáns, sötét színű elemeivel még dinamikusabb hatás érhető el:
Sötétebb árnyalatú „Dark chrome” embléma | Selyemfényű fekete „PEUGEOT”, „5008” és „GT” felirat, valamint tetőcsomagtartó rudak | Lakkfeketére fényezett sárfogó, első sárvédődíszítés, tető-, illetve spoilerdíszítés, valamint hátsó lökhárítószegély | Speciális 19” „Black Mist” lakkozású, gyémántcsiszolt, fekete alumínium „Washington” keréktárcsák

VEZETŐHELY

A megújult, innovatív és ergonomikus PEUGEOT i-Cockpit® jóvoltából most még intenzívebb élményben lehet része. A PEUGEOT 5008 SUV a kompakt kormányon és a hét billenőkapcsolón kívül egy új, 10” HD érintőképernyővel, valamint egy új 12,3” átmérőjű digitális műszeregységgel van felszerelve. A teljes egészében konfigurálható műszeregységről olvashatja le a fontosabb információkat, miközben mindvégig az úton tarthatja a szemét.

Peugeot

Technológia

Peugeot 5008

ÚJ MŰSZEREGYSÉG

Az új, személyre szabható és konfigurálható digitális műszeregység a képernyőkontraszt javításával, intenzív fekete színeket és kiváló minőségű kijelzést biztosít. A vezető által kijelölt információk kitűnően olvashatók, így a reakcióidő is rövidebb.

KÉNYELMES ÜLÉSEK

Az AGR (AGR ülések (Aktion Gesunder Rücken: német orvosok szövetsége az egészséges hátért): változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) minősítéssel rendelkező, masszázsfunkcióval (a masszázsfunkció változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) ellátott, állítható ülésekben maximális kényelemben élvezheti az új PEUGEOT 5008 SUV kivételes hangulatát.

TERMÉSZETES HANGZÁS

A tiszta és részletgazdag hangzást a 10 hangszórót számláló Focal® prémium hifirendszer (változattól függően széria- vagy opciós felszerelés) a Focal® egy hifitermékeket gyártó vezető francia cég (a mélynyomó az utasülés alatt kapott helyet, így több hely maradt a csomagtartóban) biztosítja. A középsugárzó és a két magas hangszóró különleges bronz árnyalatú rácsozást kapott.

FEJLETT TECHNOLÓGIA

Menet közben számtalan vezetéstámogató funkció (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) segíti a az új PEUGEOT 5008 SUV vezetőjét:
Automatikus vészfékező rendszer – A rendszer a napszaktól függetlenül felismeri a gyalogosokat és a kerékpárosokat, és ütközésveszély esetén figyelmezteti a vezetőt. Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés.
Kibővített táblafelismerő rendszer – A sebességkorlátozások kezdetét és végét jelző táblák, stoptáblák, behajtani tilos, illetve előzni tilos táblák stb.
Parkolássegítő funkció (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés)
360° kamerarendszer vagy a Park Assist.

GRIP CONTROL

Az „Advanced Grip Control” technológia
Továbbfejlesztett kipörgésgátló négyféle tapadási móddal: standard, havas út, terep, homok. (változattól függően rendelhető opciós felszerelés)nagyobb mozgásteret biztosít a vezetőnek. Segítségével új PEUGEOT 5008 SUV-ja tapadási jellemzőit mindig az adott időjárási és útviszonyokhoz igazíthatja.A Hill Assist Descent Control
(HADC: lejtmenet-szabályozó. Változattól függően rendelhető opciós felszerelés.)funkció segítségével pedig meredek lejtőn is szabályozni tudja gépkocsija sebességét.

NIGHT VISION

A sötétben vagy rossz látási viszonyok között nagyobb biztonságot nyújtó „Night Vision” rendszer (éjjellátó rendszer. Változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés) az infravörös kamera segítségével érzékeli, ha a gépkocsi előtt az úton 200 méteres távolságon belül gyalogos vagy állat tartózkodik. A rendszer hatótávolsága nagyobb, mint a távolsági fényszóróké. A kamera által látott kép – vészjelzés kíséretében – a vezető látóterében, a digitális műszeregységen kerül kijelzésre.

FÉLAUTONÓM VEZETÉS

Próbálja ki a félautonóm vezetést a „Drive Assist” csomaggal
(kizárólag EAT8 váltó esetén. Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés). A sávtartó automatikát (a rendszer a sávon belül automatikusan a vezető által választott helyzetben tartja a gépjárművet (a sáv bal, illetve jobb oldalán vagy középen)) és a Stop & Go funkcióval rendelkező adaptív tempomatot (az első lökhárító közepén elhelyezett radar és a szélvédő felső részén található kamera segítségével működő rendszer) segítségül hívó rendszer az állandó követési távolság biztosítása érdekében az autó sebességét automatikusan az előtte haladó gépjárműhöz igazítja, és a vezető által választott pozíciónak megfelelően felügyeli a távolságot.

Peugeot

Motorizáció

Peugeot 5008

BENZINES

Válasszon a kiváló tulajdonságokkal rendelkező benzinmotorok közül (A PEUGEOT 5008 SUV BVM6 kézi sebességváltóval vagy EAT8 automata sebességváltóval is elérhető):

PureTech 130 S&S BVM6 (Üzemanyag-fogyasztás vegyes ciklusban 6,3-6,4 l/100 km – CO2-kibocsátás (kombinált) WLTP: 143-145 g/km. A homologizációs értékeket a WLTP vegyes ciklus szerint határozzák meg, amely alapján az új járműveket 2018. szeptember 1-től engedélyezik, és 2022. január 2-án frissítették. A feltüntetett értékek összehasonlítási célokat szolgálnak. Az üzemanyag-fogyasztás és a CO₂-kibocsátási értékek a használati körülményektől függően változhatnak, ilyen lehet például: környezeti hőmérséklet, vezetési stílus, sebesség, össztömeg, bizonyos berendezések használata (légkondicionálás, fűtés, rádió, navigáció, lámpák stb.), a gumik típusa, az út állapota stb.)
PureTech 130 S&S EAT8 (Üzemanyag-fogyasztás vegyes ciklusban 6,6-6,7 l/100 km – CO2-kibocsátás (kombinált) WLTP: 148-151 g/km. A homologizációs értékeket a WLTP vegyes ciklus szerint határozzák meg, amely alapján az új járműveket 2018. szeptember 1-től engedélyezik, és 2022. január 2-án frissítették. A feltüntetett értékek összehasonlítási célokat szolgálnak. Az üzemanyag-fogyasztás és a CO₂-kibocsátási értékek a használati körülményektől függően változhatnak, ilyen lehet például: környezeti hőmérséklet, vezetési stílus, sebesség, össztömeg, bizonyos berendezések használata (légkondicionálás, fűtés, rádió, navigáció, lámpák stb.), a gumik típusa, az út állapota stb.)

DÍZEL

Válasszon hatékony dízelmotort:
BlueHDi 130 S&S EAT8 (üzemanyag-fogyasztás vegyes ciklusban 5,3-5,4 l/100 km – CO2-kibocsátás (kombinált) WLTP: 139-141 g/km. A homologizációs értékeket a WLTP vegyes ciklus szerint határozzák meg, amely alapján az új járműveket 2018. szeptember 1-től engedélyezik, és 2022. január 2-án frissítették. A feltüntetett értékek összehasonlítási célokat szolgálnak. Az üzemanyag-fogyasztás és a CO₂-kibocsátási értékek a használati körülményektől függően változhatnak, ilyen lehet például: környezeti hőmérséklet, vezetési stílus, sebesség, össztömeg, bizonyos berendezések használata (légkondicionálás, fűtés, rádió, navigáció, lámpák stb.), a gumik típusa, az út állapota stb.)

ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK

Számtalan szolgáltatás és korlátlan előnyök: fedezze fel a PEUGEOT szolgáltatásait.

A MyPeugeot alkalmazás® jóvoltából a fiókjával szinkronizált, személyre szabott és valós idejű szolgáltatásokat vehet igénybe:

  • A gépjárműadatok felügyelete (vezetési adatok, helymeghatározás)
  • Az assistance szolgáltató könnyű és gyors elérése
  • A karbantartási és szervizmunkák kezelése

Garancia

 Minden 2021. január 1. után megrendelt, új Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén minden magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást, míg minden flotta 1 kedvezményre jogosult belföldi székhelyű jogi személy részére biztosított 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2, illetve 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2, illetve flotta 3 kategóriára nem vonatkozik. Az akció elektromos és hibrid Peugeot személygépjárművekre nem vonatkozik.

 

A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Ajánlatot kérek