Új Peugeot 5008

A Peugeot 5008 tágas: 5 vagy 7 fő számára kialakított kényelmes és komfortos utasterével minden család számára ideális városi és hétvégi jármű lehet.

Ár: 6 599 000 Ft-tól

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

KÜLSŐ DESIGN

 

MERÉSZ VONALAK

Az új PEUGEOT 5008 SUV modern sziluettje első pillantásra rabul ejt. A sportos megjelenésű, megemelt karosszéria, az elegáns felnikkel ellátott nagy kerekek, a jármű profilját uraló krómdíszítés, az alumínium tetőrudak (Active felszereltségi szinttől) és a Fekete Gyémánt (Black Diamond) tető (változattól függően rendelhető opció vagy széria) rafinált módon hangsúlyozza a jármű impozáns méreteit.

 

MINDIG UGRÁSRA KÉSZ

Az első lámpatestek és a kissé ívelt formájú fényszórók átható tekintetet kölcsönöznek az autónak. A hűtőrács finom krómbordái és a függőleges kiképzésű, nagy légbeömlőkkel díszített orr-rész még tovább fokozza az új PEUGEOT 5008 SUV ragadozójellegét.

 

ÚTBAN A TÖKÉLETESSÉG FELÉ

Hátul az áramvonalas kiképzésű döntött szélvédő is a sportos karaktert erősíti. A karosszéria fekete csíkjába illeszkedő, éjjel-nappal világító, három karmot formázó fénydiódás lámpák az új PEUGEOT 5008 SUV egyedi stílusának ékes bizonyítékai.

 

BELSŐ DESIGN

 

KIDOLGOZOTT RÉSZLETEK

Kimagasló minőségű anyagok, króm részletek, bőr (opció) és nemes textilek… A belső tér gazdagsága és modernitása új szintre emeli az utazás élményét az új SUV PEUGEOT 5008 fedélzetén.

 

MOTOROK ÉS SEBESSÉGVÁLTÓK

BlueHDI MOTOROK

A Peugeot a motorfejlesztés legjavát kínálja az új PEUGEOT 5008 SUV modellben.
A legkorszerűbb BlueHDi dízelmotorokat a nagy teljesítmény mellett visszafogott károsanyag-kibocsátás jellemzi. Az SCR katalizátor és az adalékolt részecskeszűrő egyedülálló ötvözésével a BlueHDi technológia alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást tesz lehetővé, akár 90%-kal képes csökkenteni a kibocsátott nitrogén-oxidok mennyiségét, és kiszűri a finom részecskék 99,9%-át.

PureTech BENZIN MOTOROK

A vadonatúj fejlesztésű, 2016-ban kategóriájában az év motorjának választott 1,2 literes PureTech 130 S&S
benzinmotor alacsony súlyának és visszafogott méreteinek köszönhetően remek hatásfokkal működik. Egyedülállóan kellemes vezetési élményt
és nagy teljesítményt nyújt, de a megbízhatóság és a teherbírás tekintetében sem hagy maga után kívánnivalót..

EAT6 AUTOMATA VÁLTÓ

A japán Aisin által fejlesztett és gyártott EAT6 váltó az automata váltók csúcskategóriáját képviseli.
A Quickshift technológiával ellátott váltó, a csökkentett belső súrlódásnak és az újratervezett nyomatékváltónak köszönhetően, sokkal gyorsabb és finomabb működésű, mint egy hagyományos automata. Az EAT6 váltó akár egyszerre több fokozat átugrásával is biztosítani tudja a maximális gyorsulást és rugalmasságot. A váltó kezelése az új PEUGEOT 5008 SUV stílusához maximálisan illő, kézre eső üzemmódválasztó karral vagy a kormány mögött elhelyezkedő billentyűkkel is lehetséges.

 

FELFOKOZOTT VEZETÉSI ÉLMÉNY

BIZTOS KÉZZEL, BIZTOS LÁBAKON

Az Advanced Grip Control kipörgésgátlóval (változattól függően opció) és a stílusos, 18″-os könnyűfém felnikre szerelt „Mud & Snow” gumiabroncsokkal (sárra és hóra kifejlesztett gumiabroncs) a legnehezebb terepnek is bátran nekivághat.
Elég egy apró állítás a középkonzolon elhelyezett forgókapcsolón, és az új PEUGEOT 5008 SUV-ja a rossz tapadási feltételekhez is készséggel alkalmazkodik.

KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL

Szabaduljon meg a kötöttségektől, hogy teljes egészében az útra koncentrálhasson.
A terepjárók világából ismerős új lejtmenetvezérlő funkció (HADC) az Advanced Grip Control (változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés) csomag részeként automatikusan szabályozza a sebességet, és meredek lejtőkön (a funkció 30 km/h sebesség alatt, és minimum 5%-os lejtő esetén aktív) is tökéletes kontrollt biztosít a gépkocsi felett.

 

PEUGEOT i-COCKPIT®

ÉLMÉNYEK KARNYÚJTÁSNYIRA

Az új Peugeot i-Cockpit® high-tech világa a jövőbe repíti. A személyre szabható, magasra  helyezett digitális műszercsoport , a 8 colos, kapacitív típusú érintőképernyő, a puha színbőr borítású kompakt kormánykerékbe épített  kezelőszervek, csakúgy mint a kormányról is vezérelhető automata sebességváltó, teljesen magától értetődő, mégis intenzív vezetési élményt biztosít.

INTUITÍV KEZELŐSZERVEK

A PEUGEOT i-Cockpit® Amplify funkció az összes érzékszervre fokozottan hat: a kellemes fényekhez és hangzáshoz,
a beépített illatosító mellett, a DriverSportPack dinamikus hatása is hozzáteszi a magáét – különösen
Boost módban… Csakis az Ön választásán múlik, milyen hangulatban utazik.

 

MINDIG KAPCSOLATBAN

KORLÁTLAN ONLINE KAPCSOLATTARTÁS

A Mirror Screen funkciónak köszönhetően mobiltelefonja képernyőjét kivetítheti a 8 colos érintőképernyőre, és ezen
keresztül használhatja az Apple CarPlayTM, a MirrorLink®, illetve az Android Auto* kompatibilis alkalmazásokat (KIZÁRÓLAG a MirrorLink®, az Apple CarPlayTM, illetve az Android Auto által hitelesített alkalmazások működnek majd A jármű leállított állapotában és menet közben, esettől függően. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az ön okostelefonján elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a MirrorLink®, az Apple CarPlayTM vagy az Android Auto által hitelesített, azonos alkalmazást . A Mirror Screen funkció a MirrorLink® (a MirrorLink®-kel kompatibilis Android, BlackBerry és Windows Phone) eszközökkel, vagy az Apple CarPlayTM-mel (iOS-es telefonok) illetve az Android Auto-val (androidos telefonok) működik, amennyiben ön rendelkezik a szolgáltatóhoz való internethozzáférést is tartalmazó telefonelőfizetéssel). A mobiltelefon vezeték nélkül (felszerelés, opció, egyes változatokba nem rendelhető – indukciós feltöltés a Qi szabvánnyal kompatibilis berendezésekhez) feltölthető.

NAVIGÁCIÓ HÁROM DIMENZIÓBAN

A rendkívül realisztikus TomTom* 3D navigáció (felszereltségtől függően opció) a talaj lejtését is figyelembe véve jeleníti meg az épületeket 3D-ben. A kormányon található kapcsoló segítségével a térképet a jobb láthatóság érdekében egyetlen mozdulattal akár át is vihetjük az érintőképernyőről a magasra helyezett digitális kijelzőre.

 

KÉNYELEM

A KÜLVILÁG – MÁS SZEMMEL

Élvezze a hatalmas panoráma napfénytetőn (változattól függően opció) és a nagy üvegfelületeken beáradó fényt, és süppedjen bele a többpontos masszázsrendszerrel (változattól függően opció) kényeztető ülésekbe.

ÉBREDŐ ÉRZÉKEK

Melegséget és ihletettséget sugall a legnemesebb anyagokból (bőr, króm) (felszereltségi szinttől függően) kialakított, modern és elegáns belső tér.
Tegye egyedivé az utastér hangulatát a Peugeot i-Cockpit® Amplify (változattól függően opció) funkcióval: állítsa be a hangulatvilágítás fényerejét és a képernyők színét, és válasszon a beépített illatosítóhoz kínált háromféle illat közül.

TÖKÉLETES HANGZÁS

Kedvenc zeneszámait a  a legtökéletesebb minőségben hallgathatja bmeg a PEUGEOT 5008 SUV  fedélzetén. Erre garancia a – Premium FOCAL® HIFI rendszer (opció), a francia hangminőség magasiskolája. A rendszer 10 beépített hangszórón át sugározza kedvenc felvételeit.

 

MENETTULAJDONSÁGOK

 

5 CSILLAG AZ EURO-NCAP TÖRÉSTESZTEN

Az új PEUGEOT 5008 SUV  a legjobb, 5 csillagos eredményt érte el  az Euro NCAP 2016törésteszten.

KONCEPCIÓ

Az optimális járműfelépítésből adódó előnyöknek köszönhetően az új PEUGEOT 5008 SUV bármely motorizáció és felszereltségi szint esetén kitűnő teljesítményeket nyújt.
Az új EMP2 padlólemez rendkívül kedvezően járul hozzá az autó dinamikai tulajdonságainak optimalizálásához.

ÉLMÉNY VEZETNI

Az új PEUGEOT 5008 SUV dinamikai tulajdonságai és akusztikai komfortja révén is a szegmens egyik legjobb modellje. Hatékony BluHDI, PureTech és THP erőforrásai , illetve a legújabb generációs EAT6 automata váltó kiváló vezetési élményt, hatékony haladást és kedvező üzembentartást garantálnak.

 

100% HIGH-TECH BIZTONSÁG

Az új Peugeot 5008 SUV már szériában is első rangú biztonsági szolgáltatásokat kínál: az ütközések elnyelésére optimalizált karosszériafelépítés, 6 légzsák, ABS, ESP stb. Ezenfelül egy a szélvédő felső részén elhelyezett többfunkciós kamera (változattól függően széria-, opciós, vagy nem rendelhető felszerelés), 12 ultrahangos érzékelő (változattól függően széria-, opciós, vagy nem rendelhető felszerelés), egy radar (változattól függően széria-, opciós, vagy nem rendelhető felszerelés) és két 180°-os videokamera (változattól függően széria-, opciós, vagy nem rendelhető felszerelés) segíti a vezetést.

 

A JÖVŐ MÁR VALÓSÁG

Bízza rá magát a legújabb generációs vezetéssegítő funkciókra: táblaolvasó rendszer sebességajánlással, automatikus vészfék (Active Safety Brake) ütközésveszély-jelző (Distance Alert) funkcióval (változattól függően széria-, opciós, vagy nem rendelhető felszerelés), sávtartó asszisztens (változattól függően széria-, opciós, vagy nem rendelhető felszerelés), aktív holttérfigyelő funkció (változattól függően széria-, opciós, vagy nem rendelhető felszerelés), fáradtságérzékelő rendszer (változattól függően széria-, opciós, vagy nem rendelhető felszerelés), Stop funkcióval rendelkező adaptív sebességszabályozó (változattól függően széria-, opciós, vagy nem rendelhető felszerelés), stb.
A gondtalan városi vezetést pedig parkolóradar (változattól függően széria-, opciós, vagy nem rendelhető felszerelés) vagy parkolóautomata (változattól függően széria-, opciós, vagy nem rendelhető felszerelés) segíti.

Új PEUGEOT 5008 SUV – 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített ÚJ Peugeot 5008 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

     

Peugeot_5008

 

Az új PEUGEOT 5008 SUV modellt akciónk keretében most 5+2 üléssel kínáljuk1, felár nélkül most 6 599 000 Ft-tól!

1 Jelen ajánlat a 2018. március 1-től megkötött adásvételi szerződésekre érvényes, visszavonásig, új Peugeot 5008 vásárlása esetén. A feltüntetett kezdőár a Peugeot 5008 1,2 PureTech S&S 130 LE Access modellre vonatkozik, használtautó beszámítás esetén. Az akció időtartama alatt minden új Peugeot 5008 összes változatához felár nélkül ajándékba adjuk a kiegészítő két ülést, így a 7 személyes változat felár nélkül kapható. Az ajándék kiegészítő két ülés teszt- és használt Peugeot 5008 vásárlásakor nem jár. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. és a Fábián Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedéseinkben!


Ajánlatot kérek