Peugeot Boxer

Peugeot

Design

Peugeot Boxer

Az Ön igényei szerint

Minden szakmának megvannak az egyedi igényei. A PEUGEOT Boxer az Ön céljainak megfelelően többféle változatban is elérhető.

MINDIG ÚTON

Legfontosabb a kényelem:
komfortos vezetőülés | navigációs rendszer | érintőképernyő | légkondicionáló | USB csatlakozó a telefon töltéséhez | vezetőtámogató rendszerek széles választéka | rengeteg tárolóhely

NAGY RAKOMÁNYHOZ

Óriási raktér:
8 különböző raktérméret 8-17 m³ között | optimalizált rakodási szélesség a kerékdobok között 1 422 mm | maximális belső szélesség 1 870 mm | széles választék terhelhetőség alapján: 2,8-3,5 tonna össztömeg között

Peugeot

Technológia

Peugeot Boxer

VARIÁLHATÓSÁG A HATÉKONYSÁG ÉRDEKÉBEN

A kemény teszteknek köszönhetően a PEUGEOT Boxer folyamatosan fejlődik, hogy megfeleljen a szakmai igényeknek:

Újrahangolt ajtónyitó mechanizmus a hosszabb élettartamért |  Megerősített struktúra a zajkomfort és tartósság érdekében | Új orrkialakítás a nagyobb szilárdságért és minőségérzetért |  Szolgáltatások széles köre

HASZNOS TEHER

A PEUGEOT Boxer a jármű legnagyobb össztömegének egyik legszélesebb választékát kínálja:

– Ötféle kivitel az össztömeg alapján: 280 (2,8 t), 300 (3,0 t), 330 (3,3 t), 350 (3,5 t) és 350 Heavy (3,5 t)

RAKTÉR MÉRET

A PEUGEOT Boxer zárt furgon 8 különböző karosszériával rendelhető: 3 tengelytávon (3000 mm, 3450 mm és 4040 mm), 4 hosszal (L1, L2, L3 vagy L4) és 3 magassággal (H1, H2 és H3).
Így a raktér mérete 8-17 m3 lehet, amivel az egyik legjobb a kategóriában.

SZÉLES RAKTÉR

A legnagyobb raktér érdekében a kerékjáratok között optimális 1 422 mm szélességen lehet pakolni. A legnagyobb szélesség 1 870 mm.

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

A rendszer (felszereltségtől függően opció vagy széria) figyelmezteti a vezetőt, ha a PEUGEOT Boxer holtterében egy másik járművet érzékel, melyet a tükörbe épített lámpa fénye jelez.

VONTATMÁNY ASSZISZTENS

A Holttérfigyelő rendszert kiegészítettük az új vontatmány asszisztenssel (opcióként rendelhető), mely a vontatmány hosszát is figyelembe veszi (3-9 méter között állítható). Ezt a műszercsoportban tudja beállítani.

HÁTSÓ KERESZTIRÁNYÚ FORGALOMFIGYELÉS

Ez a rendszer (opcióként választható) is a holttérfigyelővel együtt érkezik. Ez az újítás lehetővé teszi, hogy tolatásnál a jobbról vagy balról 50 méter távolsgra levő járműveket észleléje az autó és figyelmeztesse erről a vezetőt.

TÁBLAFELISMERŐ

A multifunkciós kamera felismeri a sebességkorlátozó táblákat (felszereltségtől függően opció vagy széria) és a műszerfalon megjeleníti a sebességhatárokat.

ÜTKÖZÉSRE FIGYELMEZTETŐ

Figyelmezteti a vezetőt (felszereltségtől függően opció vagy széria), ha a PEUGEOT Boxer előtt levő autóval vagy gyalogossal összeütközhet. A hang- és fényjelzés a Vészfékrendszer aktiválása előtt jelentkezik.

AKTÍV VÉSZFÉKRENDSZER

Az automatikus veszfékező rendszer (felszereltségtől függően opció vagy széria) az ütközés elkerüléséért aktiválódik. A kamera és radar érzékeli az álló vagy mozgó akadályokat. Ha a vezető nem lép a fékre vagy nem elég hatékonyan nyomja a pedált, akkor a rendszer a vezető helyett fékez, hogy ezzel kerülje el, vagy mérsékelje az ütközés erejét.

LEJTMENET VEZÉRLŐ

Segít a biztonságos irányításában meredek lejtőkön (felszereltségtől függően opció vagy széria). Az innovatív HDC rendszer alacsony sebességen (3 km/h) tartja a járművet, ezzel biztosítva a folyamatos tapadást.

SÁVELHAGYÁS FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

A kamera figyeli az út felfestését 60 km/h felett és felismeri, ha a vezető akaratlanul elhagyná a sávját. Ekkor a rendszer (felszereltségtől függően opció vagy széria) vizuális és hangjelzésekkel figyelmeztet.

MYPEUGEOT® ALKALMAZÁS

Maradjon kapcsolatban az autójával

Valós idejű személyre szabott szolgáltatásokat kínál az ingyenes MyPeugeot alkalmazás:

  • figyelemmel kísérheti autója állapotát (vezetési adatok, helyek)
  • gyors és egyszerű hozzáférés az assistance szolgáltatásokhoz
  • kényelmesen megszervezheti autója karbantartását és szervizeit

További részletek a MyPeugeot alkalmazásról >>

Garancia

**Minden 2023.05.05-től 2023.06.30-ig belföldi székhelyű jogi személy részére készletlistáról új autóként értékesített Peugeot Boxer tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2 kategóriára nem vonatkozik. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szervizfüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Ajánlatot kérek