Peugeot 2008

Fedezze fel a Peugeot 2008 SUV-t. A lehengerlő stílusú, sokoldalú kompakt SUV, az innovatív 3D PEUGEOT i-Cockpit® jóvoltából egyedülálló vezetési élményt, élen járó technológiai megoldásokat, valamint nagyteljesítményű és hatékony belső égésű, illetve elektromos motorokat kínál.

Peugeot

Design

Peugeot 2008

SUV, AMI NEM HAGY HIDEGEN

Az egyszerre áramvonalas és erőt sugárzó megjelenésű PEUGEOT 2008 SUV szemernyi kétséget sem hagy a modell teljesítménye és hatékonysága felől. A modell jellegzetes elemei az expresszív orr-rész, a vízszintes motorháztető és a megemelt hasmagasság. A különleges világítótestek, az aerodinamikai betéttel (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) ellátott, 18” könnyűfém felnik, a fényes fekete ablakszegélyek (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) és a Black Diamond tető (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) pedig a modell sportos jellegét erősítik.

IMPOZÁNS MEGJELENÉS

A tekintélyparancsoló orr-részen a hátrébb tolt szélvédő még inkább kiemeli a PEUGEOT 2008 SUV nyúlánk és sportos karakterét. A vízszintes motorháztető elején a krómozott hűtőmaszk áll, melyet modern világítótestek – a ragadozótekintetért felelős jellegzetes fénykarmok és Full LED-es (energiatakarékos és erősebb fényű fénykibocsátó diódák. Változattól függően rendelhetők) fényszórók – fognak közre.

PRAKTIKUS ÉS TÁGAS CSOMAGTARTÓ

Az alacsony küszöbbel és széles nyílással rendelkező csomagtartó térfogata a 2:1 arányban osztott hátsó üléspad lehajtásával tetszés szerint még tovább növelhető (a felszereltségtől és a motortól függően a csomagtartó-kapacitás 434 l (VDA), ami a hátsó üléstámlák lehajtásával 1467 literre növelhető).
A kétállású csomagtérpadló felső helyzetében gyorsan és könnyen megy a csomagok ki- és berakodása. Alsó helyzetben viszont a csomagtartó-kapacitás a fő szempont.

PÁRATLAN KILÁTÁS

A nagy üvegfelületű napfénytetőnek (változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés) köszönhetően valósággal fényben fürdik a PEUGEOT 2008 SUV utastere. A kiváló fényviszonyokat a hátsó sorban ülők is élvezhetik.

BŐSÉGES HELYKÍNÁLAT

A maximálisra növelt hátsó helykínálatnak köszönhetően minden utasnak nagyobb hely és több kényelem jut, és az utastér különböző pontjain elhelyezett tárolóhelyek száma is figyelemre méltó. A hangszigetelés minősége pedig magasabb kategóriájú autókkal vetekszik.

KÉNYELEM

Helyezze magát kényelembe a PEUGEOT 2008 SUV sportos ülésein (kiviteli szinttől függően széria-, opciós vagy nem rendelhető)!
Az első ülések egyes változatokon fűthetőek (kiviteli szinttől függően széria-, opciós vagy nem rendelhető), elektromosan állíthatóak (kiviteli szinttől függően széria-, opciós vagy nem rendelhető. A masszázsfunkció és az elektromos beállítások csak a vezetőülésen elérhetők), és masszázsfunkcióval (kiviteli szinttől függően széria-, opciós vagy nem rendelhető. A masszázsfunkció és az elektromos beállítások csak a vezetőülésen elérhetők) rendelkeznek.

NEM MARAD ÉSZREVÉTLEN

A PEUGEOT 2008 SUV sportos hátsó részét fényes fekete sáv szeli ketté, az összhatásban pedig a spoiler és a dupla krómozott kipufogóvég (motortól függően rendelhető felszerelés) is fontos szerepet játszanak.
A márkánál már megszokott LED-es hátsó lámpák és az éjjel-nappal világító három fénykarom a láthatóság növelése mellett az autó high-tech jellegét is erősítik.

Peugeot

Technológia

Peugeot 2008

PEUGEOT I-COCKPIT

Élvezze az egyedülálló vezetési élményt az ergonomikusan kialakított 3D PEUGEOT i-Cockpit® 3D (változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés) jóvoltából, mely kisméretű kormányt, 10” HD kapacitív érintőképernyőt (változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés) és személyre szabható 3D digitális műszeregységet (változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés) kínál. Az intelligens technológiák mellett, a szabad kezes nyitás és indítás funkció is rendelkezésre áll: az ajtók nyitásához és zárásához elég, ha a kulccsal a zsebünkben az autóhoz közelítünk vagy eltávolodunk tőle (ADML Proximity (szabad kezes nyitó- és indítórendszer). Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés).

MÉG GYORSABB REAKCIÓK

A 3D digitális műszeregység (változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés) közvetlenül a vezető látóterében, az előre programozott fontossági sorrendnek megfelelően két szinten jeleníti meg az információkat (pl. navigációs rendszer, vezetéssegítő funkciók stb.).

A legfontosabb adatokat (pl. sebesség, biztonsági figyelmeztetések) a figyelemfelkeltés és a gyorsabb reakció érdekében hologramszerűen vetíti ki.

KONNEKTIVITÁS FELSŐ FOKON

Folytassa útját teljes nyugalomban az Online Navigációs Csomagnak köszönhetően, mely a TomTom® Valós idejű navigációs szolgáltatását (A TomTom® szolgáltatásoknak köszönhetően a vezetés szempontjából fontos információk valós időben kerülnek kijelzésre (valós idejű forgalmi információk, üzemanyagárak, parkolók, időjárás, keresés helyben). A szolgáltatások egy három évre szóló ingyenes előfizetés részét képezik, mely a későbbiekben (fizetős formában) meghosszabbítható vagy megújítható) és a Traffipax figyelmeztetést is tartalmazza. Így azonnali közlekedési információkkal szolgál.

A Mirror Screen funkcióval (a szériában kínált Mirror Screen funkció segítségével az okostelefon alkalmazásai az érintőképernyőre tükrözhetők. A Mirror Screen funkció az Android Auto (androidos telefonok esetén), az Apple CarPlay™ (iOS rendszerű telefonok) vagy a MirrorLink® (MirrorLink®-kompatibilis androidos telefonok) technológiát használja, amennyiben a felhasználó internet-hozzáférést is tartalmazó mobil-előfizetéssel rendelkezik. Kizárólag a fenti három tanúsított technológia által támogatott alkalmazások működnek majd a jármű leállított állapotában, illetve menet közben. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az Ön okostelefonján ingyenesen elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a megfelelő Android Auto, Apple CarPlay™ vagy MirrorLink® alkalmazásokra. További információt országa PEUGEOT honlapján talál) az érintőképernyőre tükrözheti kedvenc mobilalkalmazásait, és mindvégig online maradhat. Okostelefonját a középkonzolban kialakított indukciós töltőzónán (a mágneses indukció elvén működő vezeték nélküli töltés. Kiviteli szinttől függően széria- vagy opciós felszerelés) közvetlen a keze ügyében töltheti. Az első és hátsó utasoknak több USB-csatlakozó (akár 4 A, illetve C típusú USB-csatlakozó) is a rendelkezésére áll.

Peugeot digitális szolgáltatások

KRISTÁLYTISZTA FOCAL®-HANGZÁS

Kedvenc zenéje kristálytisztán szól a Focal® (a Focal® egy hifitermékeket gyártó vezető francia cég. Kiviteli szinttől és motortól függően rendelhető felszerelés) prémiumkategóriás exkluzív hifirendszerének jóvoltából.

Az utastér különböző pontjain elhelyezett 10 hangszóró (egy középsugárzó, 4 magassugárzó, 4 mélysugárzó és egy mélynyomó) gazdag, részletes és dinamikus hangzást biztosít, tovább tágítva a fedélzeti hifiélmény határait.

ÉLVEZZE A FÉLAUTONÓM VEZETÉS ÖRÖMÉT

A kompakt SUV olyan újgenerációs technológiákkal van ellátva, mint a PEUGEOT Drive Assist Plus (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető), mely félautonóm vezetést tesz lehetővé.

A sáv közepén tartó asszisztenst (a rendszer a sávon belül automatikusan a vezető által választott helyzetben tartja a gépjárművet) és a Stop & Go funkcióval rendelkező adaptív tempomatot (az első lökhárító közepén elhelyezett radar és a szélvédő felső részén található kamera segítségével működő rendszer) segítségül hívó rendszer az állandó követési távolság biztosítása érdekében az autó sebességét automatikusan az előtte haladó gépjárműéhez igazítja.

NAGYOBB MOZGÁSTÉR

Az Advanced Grip Control (továbbfejlesztett kipörgésgátló. Kiviteli szinttől és motortól függően rendelhető opciós felszerelés) funkció által kínált három mód (homokos, sáros vagy havas út) valamelyikének kiválasztásával PEUGEOT 2008 SUV-ja tapadási jellemzőit mindig az adott időjárási és útviszonyokhoz igazíthatja.

A Hill Assist Descent Control (HADC: Lejtmenet-szabályozó. Kiviteli szinttől és motortól függően rendelhető opciós felszerelés) funkció segítségével meredek lejtőn is szabályozni tudja gépkocsija sebességét.

OPTIMÁLIS BIZTONSÁG

A maximális biztonság érdekében a legújabb technológiák (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető) érhetőek el az Ön számára:

 • Holttér figyelő rendszer
 • Automata vészfékező rendszer (abban az esetben, ha a rendszer ütközés veszélyét érzékeli, automatikusan vészfékezni kezd, hogy csökkentse az ütközés erejét vagy megelőzze azt)
 • Közelség figyelmeztető (ha az előttünk haladó autó túl közel van)
 • Aktív sávtartó asszisztens
 • Távolsági fényszóró asszisztens
 • Sebességkorlátozó tábla felismerő és még több…

PARKOLÁS

A beparkolás és kiállás többé nem okoz gondot a Park Assist (Aktív párhuzamos és merőleges parkoló asszisztens. A felszereltségtől függően opció vagy nem rendelhető) rendszernek köszönhetően. A megfelelő méretű parkolóhely felismerése után,  a rendszer beavatkozás nélkül kezeli a kormányt, a vezetőnek csupán a pedálokat és a sebességváltót kell kezelnie.

Peugeot

Motorizáció

Peugeot 2008

Engedjen a vágyainak és éljen a választás szabadságával:

 • Az elektromos modellel élvezheti a csendes suhanás élményét CO2 kibocsátás nélkül. Ráadásul – bizonyos országokban – bemehet forgalomcsillapított területekre is.
 • A modern benzines és dízel modellek esetén nagyteljesítményű és hatékony Euro 6 (az új EURO 6-os emissziós szabvány (EURO 6d-TEMP-EVAP-ISC) 2019. szeptember 1-jén lépett életbe) motorok közül válasazthat, amelyek mindegyikét Stop&Start funkcióval láttuk el.

ELEKTROMOS VEZETÉS

Rendkívül sokoldalú és ugyanolyan könnyen kezelhető a városban, mint az országutakon. A PEUGEOT e-2008 SUV 100 kW (136 LE) elektromos motorral van felszerelve.

A rögtön rendelkezésre álló 260 Nm. nyomatéknak köszönhetően az azonnali gyorsulás élményét nyújtja.

A PEUGEOT e-2008 SUV kormányánál ülve kiélvezheti a könnyed, dinamikus és csendes vezetés élményét.

PURETECH: TELJESÍTMÉNY & HATÉKONYSÁG

A kompakt 2008 SUV-t a legújabb generációs Euro 6 (az új EURO 6-os emissziós szabvány (EURO 6d-TEMP-EVAP-ISC) 2019. szeptember 1-jén lépett életbe) besorolású PureTech benzinmotorokkal kínáljuk, amelyek alacsony fogyasztás mellett, nagy teljesítményt és remek vezetési élményt kínálnak.

Elérhető motorok:

 • 1.2 L PureTech 100 S&S BVM6 manuális váltóval
 • 1.2 L PureTech 130 S&S BVM6 manuális váltóval
 • 1.2 L PureTech 130 S&S EAT8 automata váltóval
 • 1.2 L PureTech 155 S&S EAT8 automata váltóval

BLUE HDi: EXKLUZÍV TECHNOLÓGIA

Az Euro 6-os dízelmotorok a PEUGEOT exkluzív BlueHDi technológiájával készül, amely kombinálja a kimagasló teljesítményt és az alacsony károsanyag-kibocsátást.

Elérhető motorok:

 • 1.5 L BlueHDi 110 S&S BVM6 manuális váltóval
 • 1.5 L BlueHDi 130 S&S EAT8 automata váltóval

EAT8: FINOM VÁLTÁSOK

A gyors és gördülékeny sebességváltásokat biztosító, 8 fokozatú EAT8 automata sebességváltó (Efficient Automatic Transmission 8. Motortól függően rendelhető felszerelés) kormánynál elhelyezett kapcsolókkal és elektromos impulzusos kapcsolókarral rendelkezik.

A Quickshift technológiának (gyors és finom sebességváltásokat lehetővé tevő technológia) köszönhetően észrevétlen sebességváltások – különösen alacsony sebességnél – növelik a vezetési komfortot.

6 SEBESSÉGES MANUÁLIS VÁLTÓ

A 6 sebességes BVM6 manuális váltó a következő motorokhoz választható:

 • 1.2 L PureTech 100 S&S
 • 1.2 L PureTech 130 S&S
 • 1.5 L BlueHDi 110 S&S

MYPEUGEOT® ALKALMAZÁS

Valós idejű személyre szabott szolgáltatásokat kínál az ingyenes MyPeugeot alkalmazás:

 • Figyelemmel kísérheti autója állapotát (vezetési adatok, helyek)
 • Gyors és egyszerű hozzáférés az assistance szolgáltatáshoz
 • Kényelmesen megszervezheti autója karbantartását és szervizeit
 • Könnyedén kezelheti az akkumulátort és az utastér hőmérsékletét a PEUGEOT e-2008 esetén

Galéria

Garancia

Minden 2021. január 1. után megrendelt, új Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén minden magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást, míg minden flotta 1 kedvezményre jogosult belföldi székhelyű jogi személy részére biztosított 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2, illetve 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2, illetve flotta 3 kategóriára nem vonatkozik. Az akció elektromos és hibrid Peugeot személygépjárművekre nem vonatkozik.

** A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Peugeot

Kapcsolódó modell

Peugeot 2008

Peugeot
e-2008

Fedezze fel az új elektromos Peugeot e-2008 SUV nyújtotta előnyöket. Tapasztalja meg az elektromos közlekedés teljesen új élményét és számtalan előnyét.

Megnézem
Peugeot

Hasznos információk

Peugeot 2008
KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK

Még gazdagabb Peugeot-élmény

Számtalan szolgáltatás és korlátlan előnyök: fedezze fel a PEUGEOT kapcsolódási szolgáltatásait.

Nézze meg itt >>

Üzemanyag fogyasztás és CO2 kibocsátás
OPTIWAY KITERJESZTETT GARANCIA

Ajánlatot kérek