Peugeot Expert

Az új generációs moduláris padlólemezre épülő új PEUGEOT Expert elődeihez képest könnyebb és biztonságosabb modell, mely számos újdonságot kínál.

Bruttó ár: 11 696 700 Ft

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

SZÉLES VÁLASZTÉK

A legkülönfélébb szakmák igényeinek minél teljesebb kielégítése érdekében a PEUGEOT Expert háromféle hosszúságban rendelhető: kompakt, közepes és hosszú*. A kompakt változat új a kínálatban, mely 4,60 m hosszával különösen jól alkalmazkodik a városi fuvarozás sajátos követelményeihez.

A duplakabinos változatban**, a második sorban található háromszemélyes üléspadnak köszönhetően akár hatan is utazhatnak. Emellett az új PEUGEOT Expert padlólemezes alvázkabin** változatban is elérhető. Az alvázkabin számos felépítményezési lehetőséget kínál a speciális igényű ügyfelek számára.

** egyedi igény és előzetes egyeztetés esetén rendelhető, kérje márkakereskedésünk segítségét

VÁROSI KÖZLEKEDÉS KORLÁTOK NÉLKÜL

A 4.60m hosszú kompakt változatot kifejezetten a városi közlekedés megkönnyítésére fejlesztették ki.

A PEUGEOT Expert legnagyobb hasznos terhelése 1400 kg, legnagyobb hasznos raktérfogata 6,6 m3(Moduwork opcióval).
A PEUGEOT Expert a parkolóházakba is könnyen behajthat, mivel magassága bizonyos változatoknál nem haladja meg az 1,90 m-t (max. 1,94 m megnövelt hasznos terhelés opcióval).

NAGYOBB MODULARITÁS

A PEUGEOT Expert számos átalakítási lehetőséget kínál a Moduwork üléspadnak (változattól függően széria) köszönhetően. A válaszfal lehajtható csapóajtaja révén a rakodótér hossza akár 4 méteresre is bővíthető, ami nagy segítség lehet a hosszú tárgyak szállításakor.

A szegmensben egyedülálló, lábmozdulattal, érintés nélkül nyitható oldalsó tolóajtók (változattól függően opció) óriási segítséget nyújtanak rakodáskor, ha tele van a kezünk.

ÚJ PADLÓLEMEZ

Az új PEUGEOT Expert új padlólemeze új karosszéria szerkezettel párosul, mely számos előnnyel jár:
– A súlycsökkenésnek köszönhetően az Expert CO2-kibocsátása és üzemanyag-fogyasztása az egyik legalacsonyabb a szegmensben (Felső értékek hitelesítés alatt Városi fogyasztás (L/100km): 5,3-6,3 – CO2-kibocsátás (g/km): 138-165 Országúti fogyasztás (L/100 km) 4,9-5,5 – CO2-kibocsátás (g/km): 127-145 Vegyes üzemmódban a fogyasztás (l/100km): 5,1-5,9 – CO2-kibocsátás (g/km): 133-155)
– Az új padlólemez lehetővé teszi az opcióként rendelhető önműködő oldalsó tolóajtók, valamint a Moduwork moduláris üléspad beépítését.

KÜLSŐ DESIGN

A PEUGEOT Expert újratértelmezi a szegmens bevált elemeit.

Harmonikus arányokat teremt az első rész, a vezetőhely és a raktér között. A kompakt túlnyúlások és a jármű sarkaira helyezett kerekek robosztus hatást és erőteljes benyomást keltenek, mozgékonyságot és a raktér optimális kihasználását sugallják. A letisztult vonalak lendületességet és modern jelleget kölcsönöznek a jármű külsejének.

A mindennapos igénybevételre tervezett, széles és védelmező lökhárító felett rövid és magas motorházfedél magasodik.
A magasra helyezett új, függőleges hűtőmaszk még hangsúlyosabbá teszi a jármű megjelenését. A vízszintes lécekből álló, hagyományos rácsot új, hálót formázó maszk váltja fel, közepén az oroszlánnal. A trapéz formájú csillogó szürke szegély lágy felső íve tovább fokozza az első rész elegáns és modern megjelenését.

BELSŐ KÉNYELEM

A PEUGEOT Expert utasterének minden eleme az utazás kényelmét szolgálja.
A fellépő megkönnyíti a beszállást a magasított ülésbe, amely remek kilátást biztosít a vezetőnek. A magasított, funkcionális és ergonomikus üléshelyzetnek köszönhetően az ötajtós modellek kényelmét nyújtja számos pakolóhelyet biztosítva.

A PEUGEOT Expert utastere praktikus és ergonomikus mozgó irodává alakítható: Moduwork üléspad esetén a középső könyöktámasz leengedésével forgóasztal (változattól függően széria) áll rendelkezésre.

MODUWORK ÜLÉSPAD

A Moduwork üléspadnak (változattól függően széria) köszönhetően az új Expert kiváló átalakítási lehetőségeket kínál az üres helyek felhasználására. Ha a szélső utasülést a válaszfalhoz hajtjuk, sík padlófelületet kapunk. A válaszfal lehajtható csapóajtaja révén a rakodótér hossza akár 4 méteresre is bővíthető, ami nagy segítség lehet a hosszú tárgyak szállításakor. Az utastér ráadásul szükség esetén igazi mozgó irodává alakítható: a középső könyöktámasz leengedésével egy rendkívül praktikus forgóasztal áll rendelkezésre.

LÁBMOZDULATTAL NYITHATÓ OLDALSÓ TOLÓAJTÓK

A lábmozdulattal, érintés nélkül nyitható oldalsó tolóajtók (változattól függően opció) nyitásához elég egy lábmozdulat a hátsó lökhárító sarka alá, és automatikusan kioldanak a gépjármű zárjai, illetve kinyílik a megfelelő oldali tolóajtó.
Majd ugyanígy zárhatók, ha elhagyjuk a járművet, amely ekkor automatikusan lezárul. Akkor sem szükséges a földre pakolnunk, ha tele van a kezünk, elég, ha a kulcs a zsebünkben van.

RAKTÉR

A furgonok és a hosszított fülkék raktérajtajai fele-fele arányban nyithatóak, kihajthatóak, igény szerint üvegezett változatban, fűthető hátsó ablakkal és ablaktörlővel elérhetőek. Opcióként felfelé nyíló raktérajtó is rendelhető.
A 250 fokos szögben nyitható ajtók előnye, hogy nem kell a járdát elfoglalni a ki- és berakodáshoz. Opcióként igényelhető a hosszú változatokba; nem akadályozza az oldalsó tolóajtók nyitását.

SZAKSZERŰ BERENDEZÉS

Többféle kabinelválasztó választható a PEUGEOT Experthez.
A standard kabinelválasztó lehet:

– lemezelt vagy a felső részén üvegezett (opció)
– alsó részén Moduwork csapóajtóval (változattól függően széria) vagy anélkül.

A jármű védelméhez kétféle faburkolat csomag áll rendelkezésre (A belső faburkolat nem kompatibilis a motorosan nyíló oldalsó tolóajtóval az oldalfal középmagasságába beépített motor miatt)
– Nyersfa felület,
– Kezelt fa felület.

Peugeot_Expert

Peugeot_Expert

Peugeot_Expert

Peugeot_Expert

A lehető legkényelmesebb és legbiztonságosabb vezetés érdekében a PEUGEOT Expertet számos vezetéstámogató és biztonsági rendszerrel szerelték fel.

TÁBLAFELISMERÉS ÉS SEBESSÉGKORLÁTOZÁS-FIGYELMEZTETÉS FUNKCIÓ

A multifunkciós kamera (változattól függően opció vagy nem rendelhető) felismeri a sebességkorlátozásra vonatkozó táblákat, és a műszerfalon és/vagy a vetített kijelzőn megjelenő üzenettel hívja fel a vezető figyelmét a korlátozásra. A leolvasott értéket a sebességrögzítés, illetve a sebességhatárolás alapértékeként javasolja a vezetőnek.

VISIOPARK 1

A tolatókamera (változattól függően opció vagy nem rendelhető) tolatáskor automatikusan működésbe lép. A kamera 180 fokos panoráma rálátást biztosít a jármű mögötti területre és annak környékére.
A hátsó nézet a jármű kormányállását követő segédvonalakat is megjeleníti. Ha a rendszer akadályt észlel az autó mögött, a még pontosabb manőverezés érdekében kérésre zoom módba vált.

ACTIVE SAFETY BRAKE

Az Active Safety Brake (változattól függően opció vagy nem rendelhető) az automatikus vészfékrendszerek új generációját képviseli. A kamera és a radar észleli az ütközés veszélyét. Ha a vezető nem, vagy nem kellő intenzitással fékezi az autót, a rendszer automatikusan fékez helyette.

A rendszer a következő esetekben mérsékli az esetleges sérülések súlyosságát:
– 0–30 km/h: a mozgó vagy álló akadályokkal, ill. gyalogosokkal való ütközés elkerülése (városi funkció),
– 30 km/h fölött: az ütközési sebesség csökkentése (országúti funkció).
Az Active Safety Brake akár 1G lassulással fékezi az autót.

AUTOMATIKUS TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ

Ha a kamera más járművek megjelenését észleli, az éjjel működésbe lépő rendszer (változattól függően opció vagy nem rendelhető) automatikusan átvált távfényről tompított fényszóróra, vagy fordítva.

LÉGZSÁKOK

A PEUGEOT Expert 4 légzsákkal rendelkezik:
– 2 első légzsák védi a vezető és az első utas mellkasát és a fejét frontális ütközés esetén,
– 2 első oldallégzsák (opció) védi a vezetőt és az első utast oldalirányú ütközés esetén.

BlueHDi MOTOROK

A PEUGEOT Expert olyan hatékony technológiákat kínál, mint például az Euro 6 környezetvédelmi előírásoknak megfelelő BlueHDi dízelmotor. A szelektív katalizátort (SCR – Szelektív Katalitikus Redukció) és az adalékolt részecskeszűrőt (FAP) egyesítő BlueHDi technológia számottevő mértékben redukálja a nitrogénoxid-szintet (akár 90 %-kal), valamint csökkenti a CO2-kibocsátást és a fogyasztást. A Peugeot Expertet versenyképes üzemeltetési költségek jellemzik, egyrészt csökkentett üzemanyag-fogyasztásának, másrészt kedvező karbantartási ciklusának köszönhetően.

Rendelhető BlueHDi erőforrások:
• 1,6L BlueHDi 95 LE, 5 fokozatú manuális váltóval
• 1,6L BlueHDi 115 LE S&S 6, fokozatú manuális váltóval
• 2,0L BlueHDi 120 LE, 6 fokozatú manuális váltóval
• 2,0L BlueHDi 150 LE S&S, 6 fokozatú manuális váltóval
• 2,0L BlueHDi 180 LE S&S, 6 fokozatú automata váltóval

BlueHDi TECHNOLÓGIA

A BlueHDi motorok az adalékolt részecskeszűrő (FAP) elé épített SCRi katalizátornak köszönhetően a jelenleg az egyik leghatékonyabb károsanyag-kezelési rendszert kínálják, és az Euro 6 normát maradéktalanul teljesítik.
A 22,4 literes AdBlue tartály 15.000 km-es hatótávot tesz lehetővé. Az AdBlue tartály egyszerűen feltölthető a B oszlopban elhelyezett töltőnyíláson keresztül, amely egyáltalán nem látható, amikor a vezetőoldali ajtó zárva van.

3 ÉRV AZ ÚJ PEUGEOT EXPERT COMBI VÁLASZTÁSA MELLETT

 

MINDEN TÉREN MEGÁLLJA A HELYÉT

Az új PEUGEOT Expert Combi háromféle hosszal rendelhető : 4,60 m, 4,95 m és 5,30 m változatban.
A PEUGEOT Expert Combi számos belső üléselrendezést kínál. Az autó fedélzetén akár 9 személy is utazhat.

A parkolóházakba, mélygarázsokba is könnyen behajthat, mivel magassága egyetlen változat esetében sem haladja meg az 1,90 m-t (kivéve megemelt hasznos terhelhetőség esetén, ekkor a magasság 1,940 m).

A PEUGEOT Expert Combi opcióként kétszárnyú, oldalra nyíló hátsó ajtóval is rendelhető, mely ablakfűtéssel és ablaktörlővel van ellátva.

MÉG TÖBB ALAKÍTHATÓSÁG, MÉG NAGYOBB RUGALMASSÁG

Mi sem könnyebb, mint kényelmesen elhelyezkedni az új PEUGEOT Expert Combi 3. üléssorában. A második sor szélső ülésén található kar meghúzásával egyszerűen kimozdítható az ülés, az így keletkezett tágas helyen az utasok könnyedén elérik a harmadik sor üléseit.

A PEUGEOT Expert Combi moduláris ülései számos elrendezést tesznek lehetővé :
• 2 személyes üléspad + 1 személyes ülés a 2. sorban és osztatlan 3 személyes üléspad a 3. sorban (opció),
• Osztatlan 3 személyes üléspad a 2. sorban (opció),
• Kétszemélyes utasülés az első sorban (opció).

ÚJ MODULÁRIS ÉS HATÉKONY PADLÓLEMEZ

Az új PEUGEOT Expert Combi új EMP2 alváza remek úttartást és magas szintű kényelmet nyújt vezetőnek és utasainak egyaránt.

Az PEUGEOT Expert Combi 95 és 115 lóerős, gazdaságos és környezetkímélő BlueHDi erőforrásokkal rendelhető. A 115 lóerős változatot 6 sebességes váltóval látták el.

 

Az új PEUGEOT Expert Combi – 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot Expert Combi személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

  

eExpert_tart


Ajánlatot kérek