Új Peugeot Expert

*bruttó 7 473 950 Ft-tól.
Az új Expert az egyetlen olyan haszongépjármű kategóriájában, mely teljesen új padlólemezre épült és lábmozdulattal nyitható tolóajtókkal rendelhető. 1,90 m magassága kifejezetten a városi használathoz igazodik.

Ár: 5 885 000 Ft+áfától*

A modell elérhető az alábbi telephelyeken

Székesfehérvár

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 175
Telefon: +36 22 303 406
Fax: +36 22 303 306
Nyitva tartás, elérhetőségek, részletek

KÜLSŐ DESIGN

A PEUGEOT Expert újratértelmezi a szegmens bevált elemeit. 

Harmonikus arányokat teremt az első rész, a vezetőhely és a raktér között. A kompakt túlnyúlások és a jármű sarkaira helyezett kerekek robosztus hatást és erőteljes benyomást keltenek, mozgékonyságot és a raktér optimális kihasználását sugallják. A letisztult vonalak lendületességet és modern jelleget kölcsönöznek a jármű külsejének.

A mindennapos igénybevételre tervezett, széles és védelmező lökhárító felett rövid és magas motorházfedél magasodik.
A magasra helyezett új, függőleges hűtőmaszk még hangsúlyosabbá teszi a jármű megjelenését. A vízszintes lécekből álló, hagyományos rácsot új, hálót formázó maszk váltja fel, közepén az oroszlánnal. A trapéz formájú csillogó szürke szegély lágy felső íve tovább fokozza az első rész elegáns és modern megjelenését.

 

BELSŐ KÉNYELEM

A PEUGEOT Expert utasterének minden eleme az utazás kényelmét szolgálja.
A fellépő megkönnyíti a beszállást a magasított ülésbe, amely remek kilátást biztosít a vezetőnek. A magasított, funkcionális és ergonomikus üléshelyzetnek köszönhetően az ötajtós modellek kényelmét nyújtja számos pakolóhelyet biztosítva.
A PEUGEOT Expert utastere praktikus és ergonomikus mozgó irodává alakítható: Moduwork üléspad esetén a középső könyöktámasz leengedésével forgóasztal (változattól függően széria) áll rendelkezésre.

 

VEZETÉSI ÉLMÉNY

A hangvezérléssel (változattól függően opció vagy nem rendelhető) működtetett, új generációs 3D navigáció használatával sok tekintetben megkönnyítheti az utazást.
A Mirror Screen funkció* segítségével a műszerfalon található USB csatlakozón keresztül a 7’’-os érintőképernyőn (változattól függően opció vagy nem rendelhető) jeleníthetjük meg és használhatjuk okostelefonunk alkalmazásait.

*KIZÁRÓLAG a MirrorLink®, az Apple CarPlayTM, illetve az Android Auto által hitelesített alkalmazások működnek majd A jármű leállított állapotában és menet közben, esettől függően. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az ön okostelefonján elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a MirrorLink®, az Apple CarPlayTM vagy az Android Auto által hitelesített, azonos alkalmazást . A Mirror Screen funkció a MirrorLink® (a MirrorLink®-kel kompatibilis Android, BlackBerry és Windows Phone) eszközökkel, vagy az Apple CarPlayTM-mel (iOS-es telefonok) illetve az Android Auto-val (androidos telefonok) működik, amennyiben ön rendelkezik a szolgáltatóhoz való internethozzáférést is tartalmazó telefonelőfizetéssel.

MÉRETEK

 

BlueHDi MOTOROK

Az új PEUGEOT Expert olyan hatékony technológiákat kínál, mint például az Euro 6 környezetvédelmi előírásoknak megfelelő BlueHDi dízelmotor. A szelektív katalizátort (SCR (Szelektív Katalitikus Redukció) ) és az adalékolt részecskeszűrőt (FAP) egyesítő BlueHDi technológia számottevő mértékben redukálja a nitrogénoxid-szintet (akár 90 %-kal), valamint csökkenti a CO2-kibocsátást és a fogyasztást. A Peugeot Expertet versenyképes üzemeltetési költségek jellemzik, egyrészt csökkentett üzemanyag-fogyasztásának, másrészt kedvező karbantartási ciklusának köszönhetően.
Rendelhető BlueHDi erőforrások:

 • 1,6L BlueHDi 95 LE, 5 fokozatú manuális váltóval
 • 1,6L BlueHDi 115 LE S&S 6, fokozatú manuális váltóval
 • 2,0L BlueHDi 120 LE, 6 fokozatú manuális váltóval
 • 2,0L BlueHDi 150 LE S&S, 6 fokozatú manuális váltóval
 • 2,0L BlueHDi 180 LE S&S, 6 fokozatú automata váltóval

BlueHDi TECHNOLÓGIA

A BlueHDi motorok az adalékolt részecskeszűrő (FAP) elé épített SCR (Szelektív Katalitikus Redukció) katalizátornak köszönhetően a jelenleg az egyik leghatékonyabb károsanyag-kezelési rendszert kínálják, és az Euro 6 normát maradéktalanul teljesítik.
A 22,4 literes AdBlue tartály 15.000 km-es hatótávot tesz lehetővé. Az AdBlue tartály egyszerűen feltölthető a B oszlopban elhelyezett töltőnyíláson keresztül, amely egyáltalán nem látható, amikor a vezetőoldali ajtó zárva van.

 

RAKODÁS

 

MODUWORK ÜLÉSPAD

A Moduwork üléspadnak (változattól függően széria) köszönhetően az új Expert kiváló átalakítási lehetőségeket kínál az üres helyek felhasználására. Ha a szélső utasülést a válaszfalhoz hajtjuk, sík padlófelületet kapunk. A válaszfal lehajtható csapóajtaja révén a rakodótér hossza akár 4 méteresre is bővíthető, ami nagy segítség lehet a hosszú tárgyak szállításakor. Az utastér ráadásul szükség esetén igazi mozgó irodává alakítható: a középső könyöktámasz leengedésével egy rendkívül praktikus forgóasztal áll rendelkezésre.

 

LÁBMOZDULATTAL NYITHATÓ OLDALSÓ TOLÓAJTÓK

lábmozdulattal, érintés nélkül nyitható oldalsó tolóajtók (változattól függően opció) nyitásához elég egy lábmozdulat a hátsó lökhárító sarka alá, és automatikusan kioldanak a gépjármű zárjai, illetve kinyílik a megfelelő oldali tolóajtó.
Majd ugyanígy zárhatók, ha elhagyjuk a járművet, amely ekkor automatikusan lezárul. Akkor sem szükséges a földre pakolnunk, ha tele van a kezünk, elég, ha a kulcs a zsebünkben van.

 

RAKTÉR

A furgonok és a hosszított fülkék raktérajtajai fele-fele arányban nyithatóak, kihajthatóak, igény szerint üvegezett változatban, fűthető hátsó ablakkal és ablaktörlővel elérhetőek. Opcióként felfelé nyíló raktérajtó is rendelhető.
A 250 fokos szögben nyitható ajtók előnye, hogy nem kell a járdát elfoglalni a ki- és berakodáshoz. Opcióként igényelhető a hosszú változatokba; nem akadályozza az oldalsó tolóajtók nyitását.

 

SZAKSZERŰ BERENDEZÉS

Többféle kabinelválasztó választható a PEUGEOT Experthez.
A standard kabinelválasztó lehet:
– lemezelt vagy a felső részén üvegezett (opció)
– alsó részén Moduwork csapóajtóval (változattól függően széria) vagy anélkül.
A jármű védelméhez kétféle faburkolat csomag áll rendelkezésre (a belső faburkolat nem kompatibilis a motorosan nyíló oldalsó tolóajtóval az oldalfal középmagasságába beépített motor miatt) :
– Nyersfa felület,
– Kezelt fa felület.

TÁBLAFELISMERÉS ÉS SEBESSÉGKORLÁTOZÁS-FIGYELMEZTETÉS FUNKCIÓ

A multifunkciós kamera (változattól függően opció vagy nem rendelhető) felismeri a sebességkorlátozásra vonatkozó táblákat, és a műszerfalon és/vagy a vetített kijelzőn megjelenő üzenettel hívja fel a vezető figyelmét a korlátozásra. A leolvasott értéket a sebességrögzítés, illetve a sebességhatárolás alapértékeként javasolja a vezetőnek.

 

VISIOPARK 1

A tolatókamera (változattól függően opció vagy nem rendelhető) tolatáskor automatikusan működésbe lép. A kamera 180 fokos panoráma rálátást biztosít a jármű mögötti területre és annak környékére.
A hátsó nézet a jármű kormányállását követő segédvonalakat is megjeleníti. Ha a rendszer akadályt észlel az autó mögött, a még pontosabb manőverezés érdekében kérésre zoom módba vált.

 

ACTIVE SAFETY BRAKE

Az Active Safety Brake (változattól függően opció vagy nem rendelhető) az automatikus vészfékrendszerek új generációját képviseli. A kamera és a radar észleli az ütközés veszélyét. Ha a vezető nem, vagy nem kellő intenzitással fékezi az autót, a rendszer automatikusan fékez helyette..
A rendszer a következő esetekben mérsékli az esetleges sérülések súlyosságát:
– 0–30 km/h: a mozgó vagy álló akadályokkal, ill. gyalogosokkal való ütközés elkerülése (városi funkció),
– 30 km/h fölött: az ütközési sebesség csökkentése (országúti funkció).
Az Active Safety Brake akár 1G lassulással fékezi az autót.

 

AUTOMATIKUS TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ

Ha a kamera más járművek megjelenését észleli, az éjjel működésbe lépő rendszer (változattól függően opció vagy nem rendelhető) automatikusan átvált távfényről tompított fényszóróra, vagy fordítva.

 

LÉGZSÁKOK

A PEUGEOT Expert 4 légzsákkal rendelkezik:
– 2 első légzsák védi a vezető és az első utas mellkasát és a fejét frontális ütközés esetén,
– 2 első oldallégzsák (opció) védi a vezetőt és az első utast oldalirányú ütközés esetén.

    

 

Most akár 28% kedvezménnyel juthat hozzá készleten lévő egyes változatainkhoz. Csak a készlet erejéig!*

 

Premium L2, BlueHDi 120 nettó 5 142 240 Ft-tól*

 • 1,9 m-es magasság, amely parkolóházba is befér
 • Akár 5,8 m3-es raktér méret
 • 3 személyes kabin, 2 személyes Moduwork üléspaddal
 • Max. hasznos raktérhossz a Moduwork moduláris üléspad lehajtásával: 3 674  mm
 • Raktérelválasztó csapóajtóval
 • Akár 1400 kg feletti teherbírás
 • Manuális klíma
 • Rádió Bluetooth kihangósítóval
 • Tempomat
 • Tolatóradar
 • Ködfényszóró
 • Elektromos állítású és fűthető visszapillantó tükör

 

Premium L3 BlueHDi 120 nettó 5 286 240  Ft-tól*

 • 1,9 m-es magasság, amely parkolóházba is befér
 • Akár 6,6 m3-es raktér méret
 • 3 személyes kabin, 2 személyes Moduwork üléspaddal
 • Max. hasznos raktérhossz a Moduwork moduláris üléspad lehajtásával: 4 024 mm
 • Raktérelválasztó csapóajtóval
 • Akár 1400 kg teherbírás
 • Klíma
 • Rádió Bluetooth kihangosítóval
 • Tempomat
 • Tolatóradar
 • Ködfényszóró
 • Elektromos állítású és fűthető visszapillantó tükrök

 

Vegye igénybe rendkívül kedvező, mindössze akár évi 2,5%-os, fix, forintalapú finanszírozási ajánlatunkatRészletekért kattintson ide!

 

*A feltüntetett, 28%-os kedvezmény 2018. március 1-től visszavonásig, illetve a magyarországi akciós készlet erejéig megkötött szerződésekre érvényesek.A 28%-os kedvezmény a listaárból számított maximális bruttó kedvezményt jelöli, mely az akciós készletlistán lévő Expert Premium L2 95 és Expert Premium L3 2.0 BlueHDi 120 verziókra érvényes.Az akcióban résztvevő verziók kedvezményes nettó ára:  4 742 640 forint Expert Premium L2 95 verzió esetén,  5 286 240  forint Expert Premium L3 2.0 BlueHDi 120 verzió esetén, abban az esetben, ha az általános forgalmi adó az ügyfél által levonható vagy visszaigényelhető. A feltüntetett árak általános forgalmi adót nem tartalmazó nettó árak. A jelen ajánlatok más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonhatók össze, a feltüntetett akciós árak a meghatározott modellek, a fenti hirdetésben megjelölt, konkrét felszereltségű verzióinak megvásárlása esetén elérhetőek. Az akciós ajánlatok kizárólag jogi személyek részére érvényesek. A kedvezmény teszt- és használt gépkocsi vásárlására nem, kizárólag az akciós készletlistáról történő vásárlásra vonatkozik. A képek illusztrációk. A P Automobil Import Kft. és a Fábián Kft. fenntartja magának a jogot a kereskedelmi akció megváltoztatására és visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű, az ajánlat részleteiről kérjük, érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedéseinkben.

Az ajánlatban kínált Peugeot Expert vegyes fogyasztása 5,2-5,5 l/100 km, CO2-kibocsátása 137-143 g/km.


Ajánlatot kérek